Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 26 z 86 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 56 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 26 Empty Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  Anonymný Ut 8 január 2019 - 1:35

Hey Hey people, Faceless here

@vsetci  Zelam vsetko najlepsie do noveho roku.
Ok. Fuu, asi ste videli moj postupny pad na fore. Proste som stratil nadej.
Nadej na lepsi zivot. A tam, kde nie je nadej, nie je zivot.
Ok, je novy rok, pribral som asi 7kg, a cely den som strasne unaveny.
Nic, stale bojujem. Uz stacilo. Som sa brutalne prejedal, asi nejaka
forma sebatyrania. Som sa proste prezral a mal som zly pocit zo sameho
seba, a asi toto som chcel.
Ok, noo uvedomujem si to, a zacinam na sebe pracovat...
Zaujalo ma toto video - asi to patri, ak je tu podtema zaujalo ma na interfernete.
Ale dam to sem:
https://www.youtube.com/watch?v=dufx7QjtPBQ
Toto si casto ludia zamienaju zo schizofreniou. Viem, ze takato diagnoza existuje.
Mna zaujima vas nazor na tohto typka. Je to skutocne, alebo fake?
Ok, este ospravedlnenie vam vsetkym, za moj posledny prispevok. Tym myslim ten vulgarny prispevok. Vypil som asi 5 litrov vina a ospravedlnujem
sa .
No ospravedlnil som sa, cakate, ze si budem nosit pocit viny furt? Nie, zivot ide dalej.
A robit chyby? To je proste proces ucenia, clovek sa proste uci a robi chyby. Nakoniec sa pouci na vlastnych chybach. Okeeej, drzte sa.

Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 26 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  anjelik Ut 8 január 2019 - 20:53

Hey hey Face! : )
Aj Tebe všetko najlepšie do nového roku. Mam ta rada. Nak ten pád nebol taký strašný kým sa nedozvedám že si spadol v izbe... To už ani badboyácke nie je Very Happy
Žial, o schizofrenii sa do vedomia ľudí oddávnejšie všepoval úplne krivý obraz, takže tak... 
Podobné videá som už videla pár, no priznávam sa, všetky boli presvedčivejšie ako tie tohto chlapa. Dávnejšie som videla dokument, ani nie, skôr takú formu demonštrácie tej poruchy vo forme rozhovorov a inerakcií v istých situáciách s alterami jednej pacientky. Točili to asi v 60.rokoch minulého storočia. Zaujímavé video. No chlap z videa na ktorého sa pýtaš...hm...ako OK, ale nejako mi to celkom nesedí. Viem, že ludia majú takúto formu poruchy, ale tie jeho altery,...zvlášť ten malý chlapček...brutálne hrané mi pripadá. 
Tolko k tomu.

U mna klasika, pracovný deň plný hnusu z dvojtvárnosti majitelky a jej vplyvu na kolegyne ohľadom predsudkom na moju osobu... Z mojej strany klasika, snažila som sa ako sa dá robiť všetko čo sa dalo v práci dnes, takže svedomie v poriadku. 

Duševne úplne vyšťavená z tých pocitov z majiteľky a ľudí tak všeobecne... Som brutál citlivka, všetko ma bolí nejako.

V piatok idem nazad na psychoterapiu lebo lekár mi to už tretí krát napísal do odporúčenia, ale jediná doktorka ktorá mi pasuje duševne je najdrahšia Very Happy haaha 

Mam vas rada, dobru nocku pa
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ut 8 január 2019 - 21:26

@anjelik WTF sis? Ja reku, ze som ta dost zmanipuloval, aby si ma podporila na fore.
A ty na mna takto, vytahujes veci Rolling Eyes Heej, som sa potkol o cinku, to neni vtipne!!!! Ok, je to trosku vtipne, pre mna ale moc nie. Mam ta rad anjelik. Nikto iny z fora by moj terror nevydrzal. Si najlepsia, a vazim si ta, dakujem za vsetko.

Ok, Tuto mal tusim 36, vsetko najlepsie kamo. Ze je neskoro? Nie, teraz je presne ten moment, ked som na fore a blahozelam ti. Je spravny cas kamo.
Dik za podporu Tuto, stojim si za tym, ze si super clovek.
A si aj obrovsky diplomat. Necudujem sa, ze vedies Vepro, Knedlo, Zellovoc.
Mna by skor zaujimal skutocny Tuto, pod tou vsetkou diplomaciou..... Aky si vlastne
clovek. Vsetci robime nejake pozy, par clenov fora sa stotoznilo s nejakou pozou...

Ok, tak som nemohol spat, a kukam youtube, strasidelne veci.... dark web, creepy historky a taketo. A sakra, ze som narazil. Elisa Lam a jej pripad, strasne strasidelne.
Uz len samotne video ona a vytah, a ta cela historka. Ok, cez den je to fajn.
Na noc, shiitt. No nakoniec som v pohode zaspal, ale sakra strasidelna vec. Ona
mala tusim bipolarnu poruchu, ale cely ten pripad? Velka zahada. Fuu, ak ma niekto zaujem, na noc vazne nie. Mna skoro drblo.
Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hulk DF 365 1 Ut 8 január 2019 - 23:40

anjelik napísal:
Žial, o schizofrenii sa do vedomia ľudí oddávnejšie všepoval úplne krivý obraz, takže tak... 

@anjelik ja len k tej schizofrenii, podľa oSHovho názoru je celý svet schizofrenicky, a tí čo su diagnostikovaný ani netušia poniektorí, že je to dar, schopnosť!!

Ahoj,

Dnes konečne nejaky ten pohyb, 3x odpratavanie snehu, zajtra vraj má byť kaša, toľko toho napadlo a ešte padá.
Prechádzka do mesta a fotka stromčeka na námestí.
Mama nápady, no nezežer to!
Bolí ma celý človek.
Mam vás rád, a tancujte od radosti.
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 1
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 183
Reputácia Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 9 január 2019 - 1:05

Faceless napísal:
Mna by skor zaujimal skutocny Tuto, pod tou vsetkou diplomaciou..... Aky si vlastne
clovek. Vsetci robime nejake pozy, par clenov fora sa stotoznilo s nejakou pozou...

Faceless, ahoj a ďakujem za zablahoželanie - ráta sa mi to.
Čo sa týka ak som, bez rôznych "vrstiev", tak Ti poviem, že ani sám neviem. 9 hospitalizácii s úvodom na uzavretom oddelení vie poriadne "zamiesiť" psychikou a taktiež F25 je dosť samo o sebe. Vlastne sa dá odhadnúť z "Kauzy Tuto", takže vlastne do 16-teho roku so mnou vládla dedičnosť a vývin, ktorý bol ako s predpisov o zrení zdravej osobnosti-dieťaťa. Potom prišla rana depresie... a už sa to menilo na psychopatologický smer. Našťastie nastupovalo pochopenie nutnosti liečby prostredníctvom psychohygieny, liekmi, ambulantnými a nemocničnými psychiatrami, terapeutmi, domácej liečby, str. školy, univerzity, relatívne krátke zamestnania a brigády manželstvo, rozvod, zmena bývania, teda späť do hniezda u našich... teda, aj to som ja. Viac ma môžeš spoznať trebárs na Zelle.

...............

Inak dnes bol dobrý deň. Potešil som sa snehu a to tak, že som si tak mierne presilil chrbtové svaly, odhadzovanie bola tentokrát skutočne fuška... Menej aj viac nutné činnosti som urobil primerane. Cítim sa dobre, ale už idem driemať a tak všetkým praje dobrú noc.

Snow 3 Snow 2

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej St 9 január 2019 - 20:06

Ahojte, kamaráti.

Mávam sa v tieto dni aj vcelku dobre, hoci mávam aj chvíle, kedy sa cítim výraznejšie zle. V jeden večer som si trebárs poplakal od ľútostivosti... v práci tiež bývali sem-tam hodiny, kedy mi bolo do plaču, ľútostivo, alebo až vyslovene zle s negatívnym myslením. Na druhej strane sú to dni, kedy mávam aj veľa pekných chvíl, aktívnych, čulých a namotivovaných. Snažím sa o pokoj mysle, vnútorný duševný mier a snažím sa o implementovanie šťastia ako svojho psychického nastavenia. Je známe, že byť šťastný sa treba naučiť, a že sa to dá naučiť. Tak, ako sa dá naučiť byť nešťastný a prehlbovať si mizerné pocity a myšlienky vedome-polovedome.

Na pracovisku sa dejú všelijaké veci, regionálka ide aj cez mŕtvoly, ide pravdepodobne rozbíjať kolektív a presúvať ľudí medzi prevádzkami, takže veci sa budú vyvíjať kto-vie-ako. Usilujem sa v tejto situácii v rámci zachovania duševnej rovnováhy hľadať spomínaný pokoj mysle, na nič nemyslieť, nič si nepredstavovať. Mať vyprázdnenú, čistú myseľ. Skúšam aj dýchacie cvičenia po večeroch, hlboké dýchanie a snažím sa sústredením sa na dychy o nemyslenie na nič. Skúšam tiež nasledovanie maximálnej pokory, minimalizmu, spokojnosti s málom a postojom, že mi nikto nie je nič dlžný, čiže si neprisudzujem nejaký nárok na niečo. Trošku celý tento proces nazývam "duchovnosťou", že sa orientujem na vnútro, pokoj, vyrovnanosť, bazálnu spokojnosť, odolnosť a celkovo na akúsi základnú spiritualitu. Nemyslím to nábožensky, lež ten názov používam skôr preto, lebo v niektorých ezoterických knihách spomínajú niektoré prvky, ktoré som menoval, a oni ich zaraďujú do spirituality človeka. Nemám extra taký druh literatúry načítaný, preto je môj opis založený len na čiastkových postrehoch. Nikto ma proste nesmie obrať o vnútorný pokoj. Ani regionálka. Ak urobí, čo chce urobiť, tak to urobí, proste musím nechať veci, nech sa stanú. Nič s tým nemôžem urobiť a či už to bude pre mňa znamenať zmenu firmy, alebo budem robiť iným systémom práce pod inou šéfkou, asi to tak má byť. Myslím si, že jej postup je skutočné zlo, ale verím, že Boh vie aj zlo obrátiť na dobré a môžu z toho z dlhodobého hľadiska vyrásť nové možnosti a nové posuny v živote. Aj pre tých, ktorým svojím činom bolestne ublíži, aj pre tých, ktorí zostanú. Nie zásluhou jej rozhodnutia, ona si to na svedomí ponesie až do záhrobia ako veľké previnenie, ale preto, lebo vyšší osud sa o veci napokon dobre postará. Chcem sa teda v tomto zmysle aj odovzdávať veciam, nech plynú, ako majú plynúť. Takýto prístup vnímam ako súčasť hľadania môjho duševného pokoja a vyrovnanosti.

Ospravedlňujem sa všetkým, ktorým sa môj opis zdal príliš náboženský a nejak sa dotkne ich sekulárneho svetonázoru. Iba som sa chcel trošku zveriť, čo v súčasnosti prežívam a ako tieto neľahké veci v sebe riešim. Prosím o zhovievavosť.

Takže sumárne môžem zhrnúť, že sa mi striedajú chvíle dobré, aktívne, s tými ponurými, ľútostivými, prípadne negatívnymi. Samotná podráždenosť v uplynulé 3 dni nebola, čomu som veľmi rád. Špeciálne sa zameriavam na boj s vlastnou asertivitou, na ktorú som si akoby navykol za posledného pol roka. Spôsobila mi doteraz totiž len samé problémy, nič dobré nepriniesla. Pokorný prístup síce často vyznieva alibisticky, nezúčastnene, ale v konečnom dôsledku sa vždy ukázal doteraz nakoniec ako lepší, a to nielen pre mňa osobne, ale aj pre kolektív. Ostré lakte a nárokovanie si čohosi vytvárajú v ľuďoch len vzdor a antipatie.

Známku by som opatrne dal celkom dobrú, asi 2+. Keď si vyčistím trošku myseľ po tom, ako som si svoje starosti týmto príspevkom znovu pripomenul, tak to možno bude 1-.

Ďakujem za vypočutie, kamaráti. Želám Vám, aby ste sa mali pokojne, vyrovnane a dobre. Všetkých Vás
čítam stále a každé písmeno, a veľmi Vám držím palce!

S úctou
matej

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 26 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Št 10 január 2019 - 12:30

Čauko.
Mám sa... uhm, neviem, asi lepšie. Mám dnes narodeniny a okrem rodiny si, predpokladám, spomenú/budú vedieť až dvaja ľudia, pretože som na FB zmenila dátum narodenia, takže ak im to nepovie on, tak nebudú tušiť - priatelia... Premazala som ich, vyhodila som asi 90 ľudí, plus som zmazala všetky svoje účty na internete (vrátane blogov), na ktoré som si spomenula. Akurát FB mi nechce akceptovať profil pod pravým menom, musím ostať na pôvodnom Very Happy Totiž už som od neho dosť závislá (Instagram detto), i keď som sa rozhodla pomazať aj svoje stránky tam - blogovú a na cosplay, s tým pravdepodobne končím, resp. ho výrazne obmedzujem.
Inak mám dorezanú ruku, nenávidím svoju psychologičku (ani srnka netuší prečo) a plánujem si, ako konečne odísť z tohto sveta, proste bežné narodky Very Happy Nič zaujímavé. Keby som vedela ako, tak odstránim profil aj z tohto fóra, ale neviem, tak som tu zas. Chcela som sa stretnúť s pár ľuďmi, min. s jednou stretko asi i hodím, zvyšok... whatever. Nezáujem. Nejako bolo, možno nejak ešte i bude.
Tož zatiaľ Smile
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 10 január 2019 - 13:27

Všetko najlepšie mer. Ty sa nepáraš, aj na narodeniny robiť hovadiny tak nemám slov Very Happy Je party time tak sa snáž inak zabávať ako rezaním...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Št 10 január 2019 - 15:58

Mer, všetko najlepšie Ti prajem, a aby všetko bolo lepšie, ako teraz heart
Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 26 Demi-t11
anjelik
anjelik

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 10 január 2019 - 18:05

Ahoj Meretseger!
Isteže máš plné právo na zrušenie si účtov kade-tade po Nete. Je mi z toho trochu smutno a ešte aj nové jazvy... Len dúfam, že máš niekde bokom odloženú zálohu, lebo si výborná spisovateľka a Tvoje napísané dielka predstavujú hodnotu. Prirodzene, prajem Ti čo najlepšie narodeniny a ešte lepší život po nich.
Všetko najlepšie!

..............

Ahoj Matej!
Zmysli si v chvíľach smútku, že sú aj osudy, ktoré už vôbec neprajú doslova životu, ale mnohí sa jednoducho nedajú a neúnavne bojujú s nepriazňou ako hrdinovia. Viem, že aj Ty sa vieš brániť aj napredovať, ver tomu, že boj nie je zbytočný. Len tu na fóre, viacerí držia palca, aby si sa posúval vpred. Zmysli si na nás, na naše pády a vzostupy. Na slzy bezmocnosti, ktoré sa tiež dajú prekonať. Drž sa Matej.

.............

Ahojte všetci!
Včera a dnes bolo "v znamení" odhadzovania snehu. Bol som aj celkom rád takejto lopote, lebo čiastočne do stratena zmizli silnejšie príznaky a bolo fajn aj pomôcť tunajším motoristom roztláčať autá smerujúce do zamestnania. Pluhy badateľne včera nestačili na cesty ani chodníky. Dnes boli menšie úpravy, ale vybehol som aj na kopanice a tam toho bolo tiež poviac neupraveného. Potešilo ma, že som v tejto veci mohol pomôcť aspoň čosi aj tete, ktorá bola na tie haldy momentálne sama.

Zdravotne sa nateraz celkovo dá. Otáznik tkvie najmä v spánku, hoci som včera privítal zobudenie sa o štvrtej ráno a teda otec ako domovník nemusel behať s lopatou na sneh. Reálne však môj spánok nie je nič extra. Mierne ma stále trápia "hlasy", rýchla unaviteľnosť a istá skleslosť. Zajtra idem k MUDr. predpísať lieky a prehodiť zopár slov. Zároveň sa ešte zvyknem "pomotať" po meste a tak mám aj akúsi zmenu. Som aj troška zvedavý ako to je v okresnom meste.

Pohodu do dneška aj ďalších dní vám všetkým praje Tuto.
Snow 3

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 26 Empty Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  Faceless Pi 11 január 2019 - 23:32

Hey Hey people, Faceless here

Uz druhykrat som teda zdrhol z fora. Napisal som matejovi, aby ma odstranil.
Nicitim sa moc dobre, a pre mna je cas na zmenu.
Na interfernete som travil niekedy aj 10 hodin denne. Najviac na youtube..
Teraz som uz len na Facebooku, nemam tam ziadnych priatelov, len 1 osobu, a
aj tak som zavysli.
Uvedomil som si proste, ja sa musim zmenit, svet okolo mna a ludia budu pravdepodobne stale rovnaky.....
Ziadne forum, ziadny FB, konecne mozem rano vypnut pocitac a pracovat na sebe.
Potrebujem zmenu, a prva vec bola odist z fora.

Ako nebavi ma byt cely zivot obet, koho by to bavilo?
Mozno uz nemam ani silu a tak som sa vzil do svojej situacie obete, ze uz ani neviem inak. Heey, stale mam silu a bojujem.
Druha vec, uz som to tu nemohol vydrzat. Vazne nie.
Toto forum je postavene na nasich negativnych emociach. Proste sem
dame na forum to, co nas trapi. A to je fajn. Forum je tu na to. Take sanctuary.
Ok, je tu aj negativna energia, nebudem o tom pisat.
@fajny tiez mam myslim F20.zero a miesat schizofreniu s ezoterikou nie je najlepsi napad.
Nakoniec sa mozno my schizofrenici stretneme na jednej lavicke v parku,
a budeme krmit holubov. A budeme si hovorit, mrmlat: Heeey, ja som mal taketo sny a ciele v zivote...

@Tuto zobral si si z mojho prispevku teda asi to, Aky si clovek a odpoved:
Tak Ti poviem, že ani sám neviem. Ok, beriem to. To dalsie, co si napisal?
Je to smutne, ale nehovori to nic o tebe, ze aky si clovek.
Vsetko, co pises je minulost. Myslis si, ze ja nemam svoj smutny pribeh?
A mam potrebu sem pisat kauzu Faceless? Tvoju kauzu Tuto som uz cital.

Schovavas sa za kauzu Tuto? Bez urazky, tvoje odpovede mi niekedy
pripadali, ako ze si psycholog, alebo psychiater.
Vybral si si teda, aky si clovek? Ok, moja otazka na teba, Aky si clovek?
Este ta musim strasne pochvalit kamo, mohol si ma ignorovat, ale odpovedal si.
Dakujem Tuto. Z fora som uz teda prec, chcel som sem trosku priniest nieco
nove. Potom sa moj stav velmi zhorsil, a uz som nemal silu.

Ludia maju problem zo zakladnymi otazkami: Kto si. Aky si clovek. Som, meno a priezvisko. Vazne?
Chcel som sa odreagovat, ze si zahram Fallout 4. Nie, furt to pada.
Nic moc hra inak, ale chcel som ju prejst.

Zelam vam vsetkym vsetko najlepsie do zivota, drzte sa.
Ak ma toto byt moj posledny rok, posledny boj,
tak este predvediem velky boj, aby som mohol odist so ctou.

Anonymous
Faceless
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 12 január 2019 - 11:09

Ahoj Meret, všetko najlepšie k narodeninkám dodatočne. Síce samotný deň je už preč, no nový rok života sa Ti ešte len začal - a želám Ti doňho mnoho zdravia, pokoja v srdci a priateľstva so samou sebou. Neboj, tieto Tvoje stavy sú len náladami, to nezobrazuje skutočný stav vecí, sú to len nálady, pod depresiou sa vždy všetko zdá radikálne zlé a zúfalé a vedie to k radikálnym krokom, ak má k tomu človek sklon. No nedaj sa naozaj depresiou zahnať do kúta - hovorí sa, že pomenuj démona a získaš nad ním moc - tak v tomto duchu priamo identifikuj svoju ťažkosť ako aktuálnu depresiu a nie ako realistické náhle pochopenie toho, ako sa veci akože v skutočnosti majú. Tá zas potom prejde a prídu príjemné dni. Ešte si dobre pamätám, ako si nie tak dávno, zopár dní dozadu písala celkom radostne a zdalo sa, že až spokojne. A tak sa to vystriedalo, prišli mraky, tak to mám veru aj ja, aj my tu na fóre sme v týchto náladách skutočne na spoločnej strane ťahaného povrazu. Niekedy mám pocit, že môj najväčší duševný problém je vlastne to striedanie nálad, ktoré je vyčerpávajúce a mätie aj moje okolie, aj mňa samotného. V tom je asi gro choroby, aspoň u niektorých, u mňa tá afektivita veru asi áno. No hlavu hore. S túžbou očakávaj nové lepšie dni. Určite prídu, skôr či neskôr, ale prídu. Drž sa, Meret. Posielam objatie. giving a hug

Ahoj Tuto. Ďakujem Ti za veľmi krásne povzbudenie, aké si mi adresoval. Môžem potvrdiť, že bolo účinné a cítil som sa po ňom posmelený. Je síce pravda, že ma nikdy neutešil fakt, že niekto sa má ešte horšie než ja, skôr som mal z toho ešte väčší smútok v rámci súcitu, ale to upriamenie pozornosti na nás všetkých forumákov mi padlo vhod, ste mi naozaj oporou, či už na niečo v mojich písmenkách reagujete, alebo si písmenká len prečítate. Obidvoje sa mi ráta, ako to Ty zvykneš nazývať.  Yes  Ďakujem Vám a zvlášť Tebe, Tuto. Mám Ťa rád a vážim si Ťa. giving a hug

Ahoj Faceless. Mrzela ma Tvoja žiadosť o zrušenie účtu. A celkovo mi je ľúto, že sa cítiš horšie v poslednom čase a že Ti to súvisí možno s trávením času vo virtualite. Časté trávenie času vo virtuálnych vzťahoch aj mne voľakedy veľmi škodilo, prakticky 5 rokov som strávil na rôznych četoch, kde som vysedával celé hodiny každý deň. Môj "rast" alebo zotavenie z choroby sa tak úplne zastavilo, zablokovalo, zabetónoval som sa na jednom vývojovom stupni a stratil sa tak vo vývoji psychiky podstatný životný čas. Takže z určitého uhla pohľadu Ti rozumiem. Čo sa týka fóra, niekedy tu je viac negatívnej energie, inokedy menej... fórum slávi tento rok 10 rokov existencie a za ten čas sa tu napísalo premnoho aj pozitívnych príspevkov, ako sa veci daria, ako kto napreduje, čo ho potešilo a podobne. Tiež spústa indiferentných príspevkov, ktoré nemajú ani vyslovene pozitívny náboj, ale ani negatívny, sú skôr na všedné alebo medicínske témy. Občas sa nahromadia negatívne príspevky najmä v tejto téme, keď je viacerým forumákom v danom období zrovna horšie. To už asi ale k tomu patrí, nakoľko samotná choroba nie je priveľmi zdroj pozitívnych zážitkov. Nevnímam tento jav na fóre u seba osobne ako zaťažujúci, skôr s tým počítam, ja sám sa často nemám najlepšie a pomôže mi, keď tu kúsok zo seba o tom vypoviem. Držím Ti, Faceless, palce do ďalších dní. To, že si chcel priniesť na fórum niečo nové - na to by som povedal, že sa Ti to podarilo, myslím to bez irónie, naozaj aj Ty si bol a aj si obohatením pre komunitu. Preto, ak budeš v ďalších dňoch alebo v ďalšej budúcnosti môcť alebo chcieť prispieť na fórum, tak mám pre Teba úprimne myslený odkaz: Si naďalej plne vítaný.  giving a hug Drž sa, Faceless.

matej
community together

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 26 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 26 z 86 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 56 ... 86  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: