Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 25 z 86 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 55 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 25 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  Tuto So 5 január 2019 - 17:49

Ahojte anjelik, meretseger, Matej a fajny!
Ďakujem vám, že ste si na mňa spomenuli a veru patríte k len malej skupinke, čo mi dnes zaželali niečo pekné. Som rád, že ste tu.

................

Ahoj Matej!
Viem, že záležitosti okolo práce mám skôr otáznejšie, ale píšem Ti okolo práce, ktorú máš. Zvládol si najhektickejšie obdobie, ktoré sa v kníhkupectve býva. Je pre mňa zvláštne, že zrovna teraz by si odchádzal. Možno by si mohol tieto "záležitosti" riešiť v iných mesiacoch, nie práve čerstvo pri serióznej "makačke" a "naháňačke". V niektorých dňoch by si si možno aj hovoril, že to máš tak mierne prázdninové. Písal si aj iné okolnosti odchodu z práce a v tom to už je len na Tvoje posúdenie... Držím Ti palce... Tuto

...............

Ahojte všetci!
Tie dnešné dni sú akési také... otázne. Aj napriek tomu, že spím kvantitatívne dosť, musím sa premáhať a neísť spať aj počas dňa. Ledva som sa dnes "dokopal" k dvojkilometrovej prechádzke, či skôr šlapaniu po snehovej "kaši". Mesto máme stále veľmi pekne ozdobené, tak som sa mierne aj kochal. Včera sme mali príjemnú návštevu, prišiel bratranec s manželkou a dcérou. Boli celkom fajn a keby som neodbiehal na cigaretu, bolo by to priam super. Dnes mi blahoželali viacerí s rodiny po telefóne. Na FB mám o čosi skorší dátum narodenín, ale aj tieto priania si vážim a samozrejme aj cením.

Zdravotne je tam malý otáznik, ale v posledných dvoch dňoch môžem prehlásiť "po americky" OK, hoci som skôr pasívnejší. Ešte sa chystám na nejaké to čítanie, akp. je tento deň splnené. Prirodzene verím, že chuť aj reálne pospávanie už nebudú problém.

Poprípade rád sa s vami (všetkými) stretnem aj Zello dialógoch o 20:00. Držte sa kamaráti...
Tuto

community together

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej Ne 6 január 2019 - 10:34

Ahoj Tuto. winking Je veľmi dobre, že sa usiluješ cez deň bdieť a neľahnúť si k driemotám. Myslím si, že je to jeden z kľúčov ku kvalitnej spánkovej hygiene v snahe likvidovať spánkovú inverziu. Super! Pozdravujem Ťa do Tvojho nového dňa a želám Ti všetko dobré, Tuto, drž sa! Pretty good

---

Ahojte. winking

Sobota mi dopadla vlastne dobre. Ráno som ale nevstal na budík pred ôsmou, lež som vydrichmával pomaly do desiatej. Nejako sa mi naozaj nechcelo vstávať, bolo aj pod mrakom, všade tmavo. Napriek tomu som sa vychystal celkom schopne a o dvanástej som už bol doma z obchodu. Nakúpil som si potraviny na víkend, plus z drogérie zubnú niť, mydlo a utierky. Na obed som zbaštil bagetu... spravil kávu a pomaly sa usalašil pri počítači. Aha, ale dal som ešte prať, pral som niekoľko hodín tri várky, lebo som zvolil dlhšie pracie programy na štyridsiatke. Prakticky až okolo pol šiestej som dovešal poslednú várku. Medzitým som sa hral na počítači hru, sledoval správy, počúval rádio, obliekal šat fóra do zimných motívov. Večer som mal telefonát s mamou, a potom okolo pol siedmej som vypol aj hru a šiel som skúmať možnosti, ako robiť dačo, čo má význam. Smile Chcel by som sa primárne venovať len tomu, čo má význam, pričom definícia toho, čo má pre mňa význam, sa v mojej mysli črtá zatiaľ iba v rovine intuitívneho tušenia - pravdepodobne ako niečo, čo je užitočné pre iných ľudí a zároveň aj pre mňa, že aj ja z toho niečo mám... Embarassed clown A tak som skysol celý večer na wikipédii a urobil som tam 2 edity o veľkosti asi 4-5 kB - upravil som nejakú štylistiku v istom svojom dávnejšom článku a tiež som z 2-3 kníh spísal relatívne krátky opis filozofie istého filozofa. V danej chvíli som mal pocit, "že to má význam". Mám ambíciu som tomu tam venovať aj dnes + opäť rozšíriť článok o Psychohygiene na schizo.sk. Ako čerešnička na torte by mohol byť nový blogový článok, ale zatiaľ mi presne nenapadá, o čom by som ho mal napísať. Cítim sa niekedy skutočne myšlienkovo dosť chudobný. No Za to negatívnych myšlienok mám na rozdávanie! Hromžím

Okolo pol jedenástej som edity na wiki dokončil a spísal som svoj rok 2018 do témy "Aký ste mali rok 2018?". Smile Som rád, že som si to tam tak zhrnul, hoci je to strašne dlhý príspevok, takže málokomu sa to chce čítať - no má to význam vlastne najmä pre mňa, že sa viem k tomu v budúcnosti vrátiť a pospomínať si, porovnať. Smile Ďakujem v tejto súvislosti za 2 reputačné zelené bodíky, ktoré mi anonymy za ten príspevok udelili. Dojatie Ďakujem

Potom buvačka. Ráno som vstával dnes o pol deviatej. Následne tradičné ranné rituály. Teraz pijem kávičku a som na fóre. Medzitým som postrhal a popratal väčšinu opratého prádla. Stihla sa väčšina za noc uschnúť (mám skladací sušiak tu v bytíku). Pomaly pôjdem riešiť nejaké "akože-ambície". Bude čas hneď aj na druhú šálku kávy. Yes Niekedy v prvej polke poobedia mám prísť k rodičom na tradičnú nedeľnú návštevu. Shocked

Dnes známka: 1-. Mínusko za zopár nepriaznivých javov... ale inak ok. alien

S prianím krásnej nedele
matej
Ďakujem

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 25 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Ne 6 január 2019 - 11:18

Ahojte,

tak konečne prišla ta chvíľa, kedy by som vám chcela viac napísať. Rok 2018 vnímam ako veľký zlom, kedy po 2 rokoch nabral môj život opäť smer. Nasadili mi Alventu, ktorá zabrala. Predvianočné obdobie a aj vianočné bolo žiaľ trochu dramatické. Pred Vianocami som navštívila svojho priateľa, no prišlo opäť k nedorozumeniam. Vnímam na sebe, že neviem komunikovať, ak sa mi niečo nepáči a len pasívne čakám, že si to ten druhý všimne. Klasický príklad, že prišiel večer, keď som si myslela, že ho strávime romanticky a on si sadol k počítaču a pustil seriál. Som alergická na ten počítač, robím si srandu, že vlastne naňho žiarlim. Ja pri počítači trávim minimum času zatiaľ čo môj priateľ má obsesiu. Už viem, že nemá cenu čakať, že veď on si pozrel už 4 diely za deň, niekedy aj jemu už bude stačiť. Nie, ten moment nepríde :-D. Priateľ sa jednoducho potrebuje takto cez víkend odreagovať. On sa ma pýtal, či je to v poriadku. Ja som celý deň len relaxovala v posteli, bolo to v pohode až teda do toho momentu, keď už sa mi zdalo
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Ne 6 január 2019 - 11:39

keď sa mi zdalo, že bolo toho dosť. Mali sme krásny predvianočný zážitok. Objednal pre nás live film Tri oriešky pre Popolušku so živým orchestrom. Plakala som od šťastia. No začínam cítiť obavy, že nechcem ísť veľmi do Nemecka. Asi som len dlho doma a mam obavu pred takou zmenou. Nebude to ľahké, budeme musieť zladiť sa v našom novom bývaní plus zaľúbiť si cudzie mesto. Vnútorne som si začala vytvárať odpor k tomu mestu. Je to ďaleko od domova. No musím si skôr k tomu cestu nájsť a prijať túto zmenu. Všetko je predsa uhol pohľadu a keď si tam nájdem svoje útočiská a priateľov, nemusí tam byť zle.

Čo vnímam zdravotne musím mať striktný režim kvôli problémom so zaspávanim. Lebo často užívam Neurol čo je zlo. Nepiť veľa čaju, kávy, večer nefajčit, nepiť alkohol. Ísť spať vždy, keď cítim únavu. Neodkladat spánok na neskôr.

Posledné dni som sa aj spriatelila s kuchyňou. Nie som zanietená kuchárka, ale keď už varím, tak to má ohlasy. Pre priateľa som robila jeho obľúbené Lasagne. A tento piatok prvý krát pečené kura so zemiakmi a šalátom. To kura je naozaj ľahké a zázračne chutné jedlo. :-)

Dnes budem mať lenivý deň, konečne len s knižkou. Izbicku som si upratala, dala som si vytlačiť staršie fotky a vyvesala som ich v izbe ako zhmotnene spomienky. Robí mi to radosť. Vo vianočnom období som plstila puzdierka pre frajerovych rodičov a sestru a včera som dokončila aj pre seba obal na čítačku. Rada tvorím rukami. Je to vlastne taká technika, kedy si kúpite niečo ako "chumače" vlny a pomocou vody s mydlom a tlakom vytvárate filc. A dá sa z toho vytvoriť hocičo. Ja nemám ešte veľa skúseností. Tak si vytváram niečo ako látku a potom to nasucho ešte s ihlou spájam do výsledného produktu. Na Silvestra sme boli na výstupe v Malých Karpatoch.

Už pracujem v galérii. Ale zatiaľ to bolo len také zahrieva ie. Tento týždeň uvidím čo vlastne budem robiť. Mám pocit, že tam patrím do tohoto prostredia. Dokonca zvažujem študovať dejiny umenia. Aby som naozaj bola odborník. Teším sa. A idem vychutnávať víkendovú pohodu.

Majte sa krásne. Vaša le pluie
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Ne 6 január 2019 - 14:58

Ahoj le pluie,
som tak rada, že som si mohla prečítať konečne prísevok od teba : ) nejako sme mi baby posledný čas písali menej.

Le pluie, chlapi nikdy neuhádnu, že nám je pri nich zle, keď im to my nepovieme. Oni sú iní ako ženy,  nemajú také schopnosti Razz
Presne tak som to mala aj ja s bývalým. On nosntop visel na mobile alebo počítači na hre, a ja som pri ňom smútila. Lahla si, lebo však takto nič iné som nemohla, a myslela si, že aspoň tak si všimne, že mi nieje dobre, že si zakrývam aj slzy. Ništ.... 
Presne tak rozmýšlam aj ja, že vždy každú iniciatívu čakám od chlapa, a smutno a ticho čakám, že si všimne, čo chcem. To asi preto, lebo som moc staromódna so veciach s láskou. Nechcem ten fakt zmeniť, len už viem, že všetko im treba dať najavo slovami affraid Všetko Razz
Teším sa, že si si našla príjemné prostredie v práci v galérii, a prajem ti mnoho krásnych chvíl. Tieto dni som začala aj ja trošku tvoriť, aj keď len kreslením. Od mladunka som to nerobila, nechcelo sa mi pri škole, pri práci. 
No už aj tento víkend troška kreslenia bolo super, neskutočne ma to ukľudní, a dodáva dávno zabudnuté krásne pocity. Časom sa chcem naučiť kresliť istými štýlmi, ktoré sa mi páčia. Nič umelecky extra, len štýly, ktoré sú môjmu srdcu blýzke. 
Prajem tebe aj všetkým podarený a hlavne pohodový týžden
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Ne 6 január 2019 - 15:50

Ahoj Anjelik,

vďaka za reakciu. Už si mi pár krát napísala niečo trefné. Nuž je to tak, všetko o komunikácii. Hádky nikomu nerobia dobre. A určite sa už nesmiem ani urážať, skôr si všetko povedať a udobrit sa. Chystám sa aj na psychoterapiu, chcem na sebe pracovať a hlavne cítiť sa aj sama silná. Je pravda, že priateľ mi dodáva teraz pocit hodnoty. Ale tak by to nemalo byť.

To s tým kreslením je super vec, anjelik. Ja som v minulosti tvorila oveľa viac, keď som bola zdravá. Mala som taký svoj svet a nonstop veľa nápadov, ktoré som musela dat na papier. Je to fakt akoby som bola v inej dimenzii. Teraz robím len také drobnosti a hlavne pre radosť. Umenie v tichu obdivujem :-). Ale cítim taký pokoj v duši niekedy. A to mi pomáha. Musím si ho udržať. No teraz to býva ťažké takto na diaľku so vzťahom. Tie dni, keď viem že sme sa mesiac nevideli bývajú ako za trest. No uvidíme čo nový rok prinesie. Dúfam, že zdravie sa bude držať a budem sa usilovať o ten pokoj v živote. Cítim, že aj priateľ aj keď ma má rád, nevníma niekedy obmedzenia čo prináša choroba. Napríklad, že musím ísť skôr spať a tak... Ale tak už si so mnou čo to prežil, tak sa snáď zladime. Vymýšľala som či by sme nešli do Viedne, to mám kúsok domov. Ale on má teraz dobrú prácu, ktorú nechce opustiť. Tak sa musím ja prispôsobiť.
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Ne 6 január 2019 - 15:53

Neviem ako vy, ja by som už brala jar a slnko. Ach, jediné čo je dobré na zime je byť zababušena pod dekou a piť čaj...
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 6 január 2019 - 21:50

Ahojte, kamaráti. winking

S dneškom som v podstate spokojný. Mal som sa prevažne dobre. Negatívnych myšlienok bolo pomenej, skôr som mal nábeh sa usmievať. U rodičov som celkom schopne komunikoval. Doma som sa venoval väčšinu dňa editovaniu wikipédie, prispel som novými textami k niektorými filozofom o veľkosti asi 9 kB, čiže vcelku dosť, primerane času, ktorý som pri tom strávil. Ešte som editoval aj schizo.sk, miestne úpravy som zhrnul dolu v téme "Novinky na schizo.sk". Medzi nimi sa vyníma najmä nový blogový článok, ktorý som napísal večer okolo siedmej. Deň som mal teda trošku aktívnejší, než obvykle - vnímam to tak, že som kráčal za svojimi "akože-ambíciami" a za tým, "čo má pre mňa význam", a zároveň išlo o staronové koníčky. Miestami som zažíval flow a bavilo ma to, no na začiatku písania som mal vždy krízu ohľadom naštudovania zdrojov a tiež s tým, že ako začať. To je asi vcelku normálne... Motivačný autor Neil Pasricha vraví, že na začiatku činu nie je motivácia, ale konanie. A s konaním sa rozbehne aj motivácia. Preto vraj treba bezodkladne nejako začať a chuť sa dostaví až potom, keď už sme sa rozbehli. A nie čakať, kým sa budeme cítiť motivovaní alebo keď dostaneme na konanie chuť. Rozoberá o tom celú kapitolu a v zmysle jeho konceptu sa skúšam týmto riadiť. Zatiaľ to väčšinou zabralo... naozaj sa mi dostavila chuť a pocit, že ma to baví, keď už som mal rozbehnuté činy a zopár čiastkových výsledkov za sebou. Smile

Známka dnes 1-. cyclops

Zajtra vstávam na krv k sestričke kvôli hladine valproátu (Orfiril Long) + krvný obraz, hepatálky. Hneď sa aj objednám na termín na budúci týždeň k doktorke. Potom idem do práce, cítim sa pomerne k nej odpočinutý a zrelaxovaný. Musím si strážiť emócie pred asertivitou a hnevlivosťou, tiež čistotu myšlienok od negatívneho balastu jeho ignorovaním a popieraním jeho dôležitosti a naliehavosti. Je to náročná úloha, ale niet inej cesty... Stres vo svojich rozmanitých podobách je v živote jednoducho asi nevyhnutnosť. Bezradný

Ďakujem Vám za prečítanie. Pretty good Prajem Vám, priatelia, dobrú noc a príjemné vykročenie do nového týždňa, nech sa máte dobre a nech máte čistú myseľ. Super!

S úctou
matej
Huge smiley

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 25 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Po 7 január 2019 - 12:52

Ahojte.
Dnešok je zatiaľ zlý. Bola som na terapii a mnohokrát som to oľutovala, cítila som sa tam totálne diskomfortne. Nechcelo sa mi baviť sa so psychologičkou a dávala som jej to riadne najavo, divím sa jej trpezlivosti. Som podráždená a do ničoho sa mi nechce. Matejove vstávanie zajtra mi práve pripomenulo, že som ešte začiatkom decembra mala ísť na odbery kvôli, asi, hladine toho istého čo on, vykašlala som sa na to. Lieky neužívam vôbec a je mi to srdečne ukradnuté, len nechcem, aby to lekárka zistila. V stredu by som mala ísť na diabetológiu, ale už vidím, že sa vybodnem aj na to. Načo? Dávno som sa mala zabiť a bol by pokoj. Z duše sa nenávidím, že som taká neschopná.
Nuž, whatever, na tom vlastne vôbec nezáleží. Psych. mi zadala úlohu spísať jej viac o tom, o čom sme sa bavili, aspoň do denníka, ale všetko som pozabúdala. To je fuk. Nemala by som tam viac chodiť, nemá to zmysel. Len som jej naklamala, že som sa nedorezala, jasne, jasne.
Majte sa, držte sa
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 Po 7 január 2019 - 14:15

Ahojte fórumoví priatelia,
tak ja sa mám v rámci normy celkom fajn. Zdá sa, že mi tie dva týždne prázdninovej dovolenky celkom prospeli a už necítim až takú pracovnú znechutenosť. Dá sa povedať, že sa v duchu aj málinko teším do práce hoci viem že to nebude med lízať. No a čo sa týka sviatkov, bola som samozrejme u našich, vládla doma celkom pohoda, až na pár výkyvov...mali sme aj návštevy atď. Silvestra som strávila u kamošky to bolo fajn tiež, len som neustriehla (alebo mi nezapasovalo) alkohol a na druhý den mi bolo dosť zle od žalúdka. Boli sme aj dlho hore cca do 4:00. Hrali sme Activity a bola celkom sranda. .....Posledné dni dovolenky som bola s našimi a známymi v Tatrách, kde sme čo to pochodili, ale počasie nám až tak nevyšlo v sobotu hlavne, kedy pomerne husto snežilo. Tak som vyzerala ako zasnežený Yeti v ženskom prevední....Dnes už musím cestovať do mesta, kde pracujem a zajtra to už vypukne. Som zvedavá, aké budú detiská resp. puberťáci. Na niektoré tváre sa v celku aj teším. No uvidí sa dokedy mi to vydrží.
Tak vám všetkým prajem pekný zvyšok dňa a hlavne veľa zdravia a pozitívnych momentov v živote.
Všetci ste hrdinovia Wink Ďakujem, že ste.
dzuli08
dzuli08
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Po 7 január 2019 - 19:13

Ahoj Meret, nie si sama neschopná, ja som to isté. Neviem, či toto niečo pomôže, mne zvykne, bo som asi stále sebecká jak hrom.Hned mi bolo smutno ako som prečítala tvoje riadky. 
Vieš čo, nemáš dôvod na to sa nenávidieť keď si neschopná. To prejde. Viem že je ťažké nahovoriť niekomu, kto si ako my ubližuje, že sa má mať rada,...že je fajnová, úžasná, atď..sama to nikdy neverím. 
Lieky podľa mňa ber, alebo skús vysvetliť lekárovi že aký majú účinok, že čo ti v tom .nesedí. Aj ja to mám divne, od liekov sa len vrhám do masakru ako na happy meal v Mekáči  Shocked 
Držím palce. Ku kvšetkému čo chces dosiahnuť. Keep calm. Chcela som ti toto každopádne napísať. Pa
anjelik
anjelik

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 7 január 2019 - 21:50

Ahojte!
Chválenie sa v posledných dňoch sa u mňa príliš nekoná. K tým starším informáciam pribudlo spanie a teda aj môj otáznik, že čo sa znova deje. Jednoducho ma to ťahá do postele minimálne driemať. Príliš tomu ani nerozumiem, iba ak, že je to niečo navyše, čo musím prekonávať. Nejako záhadne som sa dnes prebral na odhadzovanie snehu, hoci následne to bolo tak ako píšem. Momentálne to všetko tak máličko pozorujem a musím sa a chcem sa dať dokopy, aby som na konci týždňa bol OK na kontrole u MUDr.

Aspoň, že akp. zvládam a aj nutné drobnosti. V mnohom,tu na fóre, vzhliadam k tým, čo zvládajú aj neľahké ochorenie a popri tom pracujú. Teším sa na čas, keď sa aj ja budem môcť ozvať, že sa mi v tomto zadarí aj dlhodobo darí. Budem rád ak zajtrajšok bude lepší ako tieto dni.

Majte sa čo možno najlepšie, rád od vás čítam príspevky a držte sa. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 25 z 86 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 55 ... 86  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: