Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 9

Strana 65 z 85 Previous  1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 75 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 65 Empty Re: Ako sa dnes máš? 9

Odoslať  Dušan Ne 5 november 2017 - 21:34

No @Matej
pozri sa,ten zlozvyk je zlozvyk,pokiaľ si to hradis sám už sa ho tak ľahko nezbavis,
Strava a povzbuvovace,to v tvojom prípade je normálne,naco si nad tím lámať hlavu,nechaj to plávať,
Ja sám sa cigaret sa nezbabim ,čo sa týka stravy,tam si to viem predstaviť,mám odskúšané,v súčasnosti na ňu nemám,nekupujem,nevarim,táto choroba ma dostala do takého dlhoročného defektu kde som aj ekonomicky rozmýšľal ináč ako teraz,až príde čas bude to drsné,ale nepredbiehajme,ak si nájdem dáku robotu ,mám vyhrané,s posledného zamestnania mám negatívnu skúsenosť ohľadom ranných,tam by som sa musel kúsok po kúsku prekusavat,a nastaviť sa na nový režim,škoda že som dal výpočet,moja chýba,postaci mi aj 3-5hod.robota,chýba mi 220€ na stravu a cigarety pre seba samého,+nejaké to sporenie,
Dokonalosť sama o sebe netrvá večne a každý má nejaké tie !uchu,defektu,z ktorých sa ťažko vykukava na svet,

Ahoj kimi2028

Som rád že ta tu máme a čo sa týka šachu je fajn si aspoň raz do týždňa prevetrať svoje závity nad šachovnici,šach je skvelá hra a keď vieš ako NATO tak je to super,ja sám o sebe budem stále tvrdiť že ho neviem hrať,pretože, to je ten moment, keď ťa to láka sa hlbšie zamyslieť na sachami,otázka prečo? A ako? Je nám známa a verím že nekonečná,šachy nemajú konec,iba prechod do tkvz. koncovky,ktorim sa ja zaoberam,.

Ahoj,všetci.
Psychicky by som tento týždeň dal asi tak 1-, Už ako viete som si inovoval dôchodok na 3-5hod pracovných,čo znamená poobede fajront,nič netobenie,voľný čas pre seba,je mi fajn a tablet v plnom prúde,mám tam nainštalovaných zo 15apiek,tv,rádio,leňošenie,filmy,internet,YouTube hry.

Pozdravujem aj nových
nájme tu nežnejšie polku sveta,čítam vás,chce to len čas,a trpezlivosť,ja som si napr.v posledných fázach choroby robil denník teda i zapisoval a prepisoval myslinky,pocity,emócie,real...do poznamok v tablete,potom vždy prišla úľava,teraz keď si na neho bleskovo spomeniem sú to pseudo poznámky.

spozdravom dusan
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  kimi2028 Po 6 november 2017 - 11:02

Ahojte,
dnes som si celkom dobre pospal cca. 21:30-9:00, čo sa prejavilo na dostatku energie, ktorú však nemám ako spotrebovať. Oproti včerajšku je nálada o niečo nižšie, ale nie je to ešte nejako tragické, čo je pozitívom. Negatívne príznaky sa držia stále niekde v úzadí, nie sú také silné ako obvykle. Sú pomerne znesiteľné. Myšlienky sú skôr pozitívne ako negatívne a vracajú sa ku včerajšiemu zápasu, keďže mal to byť nového myslenia, ktoré by ma mohlo posunúť ešte na vyššiu úroveň. Nie je to ešte tak vžité, predsa len je to nové. Dnes by som mal ísť ešte na jednu prechádzku, jednu už som absolvoval a ešte prvýkrát v živote by som mal navštíviť s kamarátom fitnesscentrum. Sú tam isté obavy z toho, ale snáď dobre bude.

Dušan presne tak sa aj ja cítim. Potešiteľné je, že tento rok som sa v ňom dosť zlepšil, na ratingu sa neukázalo to ešte. Súperi a silní hráči moje zlepšenie evidujú, aj už v koncovkách som pomerne silný. Podarilo sa mi poraziť už dosť hráčov s ratingom okolo 1 900, čo je celkom dobrá cesta. Dokážem odohrať skoro s každým dobre zápasy na bežných turnajoch. Pred nedávnom som si pozeral svoje partie a bol som pomerne unesený.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Po 6 november 2017 - 15:40

Ahojte,
dnes som mala mať prvé fotenie, ale fotografka to na poslednú chvíľu zrušila. Milé! Ale i tak som sa dala nalíčiť, že aspoň uvidím, ako budem vyzerať - a som spokojná, už som foto pohádzala kade-tade, však narcis, nie Laughing Inak sa stále dá, ani ma to nerozhádzalo tak, ako keď mi to zrušil predošlý fotograf dakedy. Možno mi dokonca aj odľahlo. Ale teraz čakám na 12.11., druhé fotenie (a líčenie), to dúfam, že klapne.
Po psychickej stránke v pohode, po somatickej klasicky nič moc.
A tak teda, majte sa, držte sa flower
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Po 6 november 2017 - 21:01

Ahojte Smile ja som dnes mala skvelý deň s neterou takže sa cítim super, ako ste sa mali ? Je tu nejak mrtvo Very Happy až sa desim tej nálade....kde ste všetci ? Či už som prišla po večierke ?
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 102
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Po 6 november 2017 - 21:58

Ahoj, Sarah teším sa tvojej nálade. Veľmi potešila si ma.

Inak vo fitnesscentre bolo super, skvelo som si zacvičil a zároveň sa aj strápnil. Dvíhal som skoro najľahšie váhy, aké tam mali, ale nedá sa byť rovno rambo. Každý nejako začínal. Moje zoznámenie s bežiacim pásom tiež nedopadlo najlepšie, vôbec som nevedel na tom chodiť, ale jedna slečna mi dala inštruktáž a išlo to... Čiže som momentálne plný zážitok, plusy prevládajú nad mínusmi.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Po 6 november 2017 - 22:04

Kimiiiiiii aj ja idem zajtra do fitka a presne tak som sa tam cítila prvy deň ale časom si to tam zamiluješ :* prajem veľa úspešných tréningov! Smile inak vy ostatní ludkovia ste kde ? Hm ? Čakáme na samé pozitívne spravicky Razz
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 7 november 2017 - 8:27

Jop, jop na prekvapenie ma to celkom bavilo. Najviac som sa obával, či ma to bude baviť, lebo na strednej škole počas TV ma školská posilovňa až tak nebavila. hoci to bolo tým, že mala jeden typ stroja, jednoručky, kladku, lavičky s činkami a to bolo všetko, čo sa dalo cvičiť. včera bolo to už zaujímavejšie, obehal som toľko strojov, že koniec. Aj tebe sarah veľa pekných tréningov.

Edit (ako sa mám):
Ahojte, dneska sa cítim celkom fajn, spal som od 23:00-7:45. Cítim sa napriek nejakým 8,5 hodinám spánku pomerne dobre. Takéto vstávanie by sa mohlo stáť tradíciou. Nálada je v porovnaní so včerajškom o niečo lepšia, čomu prospel včerajší pobyt v posilovni. Negatívne príznaky sú menej nápadné a dá sa dnes celkom dobre fungovať, aj keď stacionár som sa rozhodol dnes vynechať. Negatívne myšlienky nie sú prítomné, myšlienky sa týkajú len fitka a teším sa na zajtra, kde by si mal to zopakovať. Napriek vysokej váhe som včerajšie cvičenia v pohode zvládol. Netrápi ma "svalovka". Na dnes mám naplánovanú tradičnú prechádzku a večer dúfam, že príde na rad tradičný utorňajší futbal.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Ut 7 november 2017 - 14:28

Ahojte Smile ako sa dnes máte ? Ja som mala dnes prekvapenie prišla mi kontrola z úradu práce a nenašli ma doma tak asi budem mať pruser Sad nestalo sa Vám to niekedy ? Ja som ešte na PN a doma som nebola počas dovolenych vychádzok ale keď som tam volala čo sa mi stalo tak že budem musieť predložiť potvrdenie od lekára, ktoré samozrejme nemám.... inak som dnes bola v posilke mala som nového trénera tak sme sa dosť rozprávali a celý bol taký v pohode Smile ja dnes dám ešte prechádzku a budem premýšľať ako to urobiť s tou kontrolou Smile inak keď ste náhodou niekto na PNke tak úrad začal robiť kontroly dávajte si pozor Smile tak prajem pekný utorok
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 7 november 2017 - 14:51

No sarah budeš musieť použiť svoj šarm a poprosiť obvoďáka alebo iného lekára,  aby vystavil ti to potvrdenie. na šťastie nemusel som to nikdy riešiť. nie som pre nich asi veľmi zaujímavý. preto chodím von len počas vychádzok resp. večer, keď si chcem zašportovať. o 19. nehrozí mi pravdepodobne, že by sa tu niekto ukázal.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Ut 7 november 2017 - 14:57

Hahaha Kimi ak by som mala využiť svoj šarm tak ma rovno vyhodia z úradu Very Happy aj ja som bola počas vychádzok ale riešia to tak či tak a áno asi pôjdem zajtra za obvodakom nech mi dá potvrdenie že som tam bola našťastie pozná môj zdravotný stav čiže to veľmi riešiť nebude Smile inak ako si na tom s premyslanim nad ID ? Si spomínal že to máš o nejaký mesiac....mňa to čaká v decembri a ešte vôbec neviem ako sa k tomu postavím Smile
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 7 november 2017 - 15:05

Ale veď si určite šarmantná slečna hahaha. Nejako sa nezaťažujem myšlienkami o ID, aj keď pomaly sa mi to kráti, čochvíľa budú ma už asi volať... Vážne nerozmyšľam o ňom nejako, uznajú tak uznajú, neuznajú tak,čo už mám smolu, lebo so schizofréniou mal by som dostať aspoň minimálny ID.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Ut 7 november 2017 - 16:02

Tak budem držať palce Smile ja sama ešte rozmýšľam čo a ako nechcem si nejak priznať že vlastne ID potrebujem, posúdi to každopádne posudkova komisia , mne lekár povedal že oni budú len radi keď nič nebudem chcieť čo aj chápem ale momentálne sa na prácu necítim Sad tak prajem ešte pekný dnik
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0