Ako sa dnes máš? 9
Strana 65 z 85 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 75 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
pozri sa,ten zlozvyk je zlozvyk,pokiaľ si to hradis sám už sa ho tak ľahko nezbavis,
Strava a povzbuvovace,to v tvojom prípade je normálne,naco si nad tím lámať hlavu,nechaj to plávať,
Ja sám sa cigaret sa nezbabim ,čo sa týka stravy,tam si to viem predstaviť,mám odskúšané,v súčasnosti na ňu nemám,nekupujem,nevarim,táto choroba ma dostala do takého dlhoročného defektu kde som aj ekonomicky rozmýšľal ináč ako teraz,až príde čas bude to drsné,ale nepredbiehajme,ak si nájdem dáku robotu ,mám vyhrané,s posledného zamestnania mám negatívnu skúsenosť ohľadom ranných,tam by som sa musel kúsok po kúsku prekusavat,a nastaviť sa na nový režim,škoda že som dal výpočet,moja chýba,postaci mi aj 3-5hod.robota,chýba mi 220€ na stravu a cigarety pre seba samého,+nejaké to sporenie,
Dokonalosť sama o sebe netrvá večne a každý má nejaké tie !uchu,defektu,z ktorých sa ťažko vykukava na svet,
Ahoj kimi2028
Som rád že ta tu máme a čo sa týka šachu je fajn si aspoň raz do týždňa prevetrať svoje závity nad šachovnici,šach je skvelá hra a keď vieš ako NATO tak je to super,ja sám o sebe budem stále tvrdiť že ho neviem hrať,pretože, to je ten moment, keď ťa to láka sa hlbšie zamyslieť na sachami,otázka prečo? A ako? Je nám známa a verím že nekonečná,šachy nemajú konec,iba prechod do tkvz. koncovky,ktorim sa ja zaoberam,.
Ahoj,všetci.
Psychicky by som tento týždeň dal asi tak 1-, Už ako viete som si inovoval dôchodok na 3-5hod pracovných,čo znamená poobede fajront,nič netobenie,voľný čas pre seba,je mi fajn a tablet v plnom prúde,mám tam nainštalovaných zo 15apiek,tv,rádio,leňošenie,filmy,internet,YouTube hry.
Pozdravujem aj nových
nájme tu nežnejšie polku sveta,čítam vás,chce to len čas,a trpezlivosť,ja som si napr.v posledných fázach choroby robil denník teda i zapisoval a prepisoval myslinky,pocity,emócie,real...do poznamok v tablete,potom vždy prišla úľava,teraz keď si na neho bleskovo spomeniem sú to pseudo poznámky.
spozdravom dusan
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dnes som si celkom dobre pospal cca. 21:30-9:00, čo sa prejavilo na dostatku energie, ktorú však nemám ako spotrebovať. Oproti včerajšku je nálada o niečo nižšie, ale nie je to ešte nejako tragické, čo je pozitívom. Negatívne príznaky sa držia stále niekde v úzadí, nie sú také silné ako obvykle. Sú pomerne znesiteľné. Myšlienky sú skôr pozitívne ako negatívne a vracajú sa ku včerajšiemu zápasu, keďže mal to byť nového myslenia, ktoré by ma mohlo posunúť ešte na vyššiu úroveň. Nie je to ešte tak vžité, predsa len je to nové. Dnes by som mal ísť ešte na jednu prechádzku, jednu už som absolvoval a ešte prvýkrát v živote by som mal navštíviť s kamarátom fitnesscentrum. Sú tam isté obavy z toho, ale snáď dobre bude.
Dušan presne tak sa aj ja cítim. Potešiteľné je, že tento rok som sa v ňom dosť zlepšil, na ratingu sa neukázalo to ešte. Súperi a silní hráči moje zlepšenie evidujú, aj už v koncovkách som pomerne silný. Podarilo sa mi poraziť už dosť hráčov s ratingom okolo 1 900, čo je celkom dobrá cesta. Dokážem odohrať skoro s každým dobre zápasy na bežných turnajoch. Pred nedávnom som si pozeral svoje partie a bol som pomerne unesený.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
dnes som mala mať prvé fotenie, ale fotografka to na poslednú chvíľu zrušila. Milé! Ale i tak som sa dala nalíčiť, že aspoň uvidím, ako budem vyzerať - a som spokojná, už som foto pohádzala kade-tade, však narcis, nie Inak sa stále dá, ani ma to nerozhádzalo tak, ako keď mi to zrušil predošlý fotograf dakedy. Možno mi dokonca aj odľahlo. Ale teraz čakám na 12.11., druhé fotenie (a líčenie), to dúfam, že klapne.
Po psychickej stránke v pohode, po somatickej klasicky nič moc.
A tak teda, majte sa, držte sa
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
Inak vo fitnesscentre bolo super, skvelo som si zacvičil a zároveň sa aj strápnil. Dvíhal som skoro najľahšie váhy, aké tam mali, ale nedá sa byť rovno rambo. Každý nejako začínal. Moje zoznámenie s bežiacim pásom tiež nedopadlo najlepšie, vôbec som nevedel na tom chodiť, ale jedna slečna mi dala inštruktáž a išlo to... Čiže som momentálne plný zážitok, plusy prevládajú nad mínusmi.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
Edit (ako sa mám):
Ahojte, dneska sa cítim celkom fajn, spal som od 23:00-7:45. Cítim sa napriek nejakým 8,5 hodinám spánku pomerne dobre. Takéto vstávanie by sa mohlo stáť tradíciou. Nálada je v porovnaní so včerajškom o niečo lepšia, čomu prospel včerajší pobyt v posilovni. Negatívne príznaky sú menej nápadné a dá sa dnes celkom dobre fungovať, aj keď stacionár som sa rozhodol dnes vynechať. Negatívne myšlienky nie sú prítomné, myšlienky sa týkajú len fitka a teším sa na zajtra, kde by si mal to zopakovať. Napriek vysokej váhe som včerajšie cvičenia v pohode zvládol. Netrápi ma "svalovka". Na dnes mám naplánovanú tradičnú prechádzku a večer dúfam, že príde na rad tradičný utorňajší futbal.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav