Ako sa dnes máš? 9
Strana 34 z 85 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 59 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
Tuto, ďakujem
Mno, čo nové? Chystám nový cosplay, opäť ako Lara, v spomínanej továrni, dúfam, že nás tam nechytí polícia, vraj tam chodia kontrolovať, no tak čo, budeme s fotografom zdrhať Alebo aj nie, uvidíme. Okrem toho som sa dnes zase pustila do písania rukopisu, keď tak vidím, koľko je všade kníh a moje veľdielo medzi nimi stále nie je, začína ma to deptať Pokiaľ ide o terapiu, stále som sa nerozhodla, ako to mám s Janou vlastne mať, ale vidím to skôr na odchod, ach Ale času na rozhodovanie je ešte dosť.
Po psychickej stránke je to ako na hojdačke, písala som aj do e-psychoporadne, lebo mi zas napadali blbosti, tak som tam s nimi četovala, až ma to prešlo, no a po fyzickej glyčky stále nemeriam, lebo však načo, beztak umrieme, nie? No, asi v takejto rovine sa pohybujú moje myšlienkové pochody Inak by to aj ušlo.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Máme celkom horúci piatok, slnko to tu vysúša až prirýchlo. Bol som na záhrade, vlastne išlo takmer výlučne o polievanie, väčšinou som len behal s vodou. V zásade to všetko bolo fajn, taký relax.
Zdravotne som v podstate bez zmeny vo všetkom, čo som písal aj minule. Iba môžem ešte napísať, že sa mi zasa asi dlhodobo ide rozbiť spánkový režim, čo však tiež nie je žiadna svetoborná novinka.
Užite si víkend! Pekné dni praje Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Ahoj Tuto. Záhrada popolievaná, super. Ževraj už má byť málo tropických dní, včera jeden hovoril, že už žiadne. Neviem, napr. teraz tu mám vyvalený balkón a je mi dosť teplo. Asi ho predsa len privriem a zapnem ventilátor. Nepríde mi chladnejšie. Tuto, kamoš, prajem Ti dobrý spánkový režim, nech sa Ti späť vráti do prijateľného stavu. Máš to strašne zapeklité, že Ťa neuspia ani lieky a naopak cez deň by si vedel potiahnuť šlofíka aj viac hodín. Mrzí ma to, cítim s Tebou. Zostáva mi ešte silnejšie držať prtiská než doteraz.
Chinaman, prajem ešte veľa šťastných kilometrov na tom aute, nech ešte drží. Všetko dobré.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Mám za sebou trošku zlú noc, lebo ma veľmi bolela hlava a trochu pobolieva doteraz. O tretej ráno som vstal a už som to nemohol vydržať, dal som si 2 panadoly. O chvíľu si dám asi ďalšie. Príčinu bolesti vidím vo včerajšom piatočnom zlom a nekvalitnom pitnom režime... Naozaj som málo pil a navyše sladký sirup. Od tej tretej rána popíjam poháre normálnej vody z vodovodu. Už som dal asi 8 deci postupne... Spalo sa mi teda dosť špatne.
Piatok bol u mňa inak asi aj ok, v práci v pohode, úlohy odsýpali a chuť venovať sa im bola prítomná takmer až do konca pracovnej doby. Vzťahy ok. Po práci už tradične nákup v supermarkete a hurá domov. Večer som strávil na nete a pri rádiu. Išiel som skoro spať, už okolo deviatej, ale bolesti boli už také, že sa mi nepodarilo primerane zaspať - navyše bolo horko.
Víkend zatiaľ trávim zotavovaním sa z nekvalitnej noci. Ak sa zotavím, plánujem trošku PC hry... a možno príde tatino na byt mi tu vŕtať, lebo ešte nemáme dokončené nejaké veci, pri ktorých treba vŕtať diery do steny. Priznám sa, že v tejto fáze nemám odvahu vŕtať, nikdy som to nerobil... som taký kutilský a technický strašný laik. Nikdy som nebol na domáce majstrovanie - otec to však všetko ovláda a už mi tu na byte veľa pomohol. Nedávno, čo som tu mal nafúkaný sutinový prach zo stúpačiek, keď bola silná búrka, tak mi to tu bol normálne zamurovať - tie diery, z ktorých fúkalo, ich zamuroval, zatrel, vyplnil, všetko. Joj, kde by som také niečo ja zvládol?! Som mu za to vďačný, ešte som mu to nepovedal, musím mu to povedať a kúpiť nejakú bonboniéru. Keď mi inštaloval sieťkové dvere, natieral vchodové dvere a poskladal nábytok, tak som mu tiež kúpil bonboniéru Merci. On mi aj povedal, že jeho to baví...
Prajem Vám zdravú, dobrú sobotu, priatelia. Držme sa.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Sobota mi plynula relatívne dobre. Doobeda ma postupne prestávala bolieť hlava. Cez obed som si zdriemol azda aj na 2 hodinky. Potom som sa začal trošku aktivizovať, uvaril som obed (špagety+vajíčka na cibuľke), ďalej som prekladal nábytok v izbe, plánoval nejaké veci. Z balkóna som si spravil ďalšiu miestnosť, natrepal som tam horko-ťažko ten bežiaci pás a na zasklené okná balkónové som si objednal z Ikey nejaké závesy, tyče, roletky. Okolie ma tak nebude na balkóne evidovať, keď budem kráčať. A celkovo je dosť výhľad zo susedného činžiaka akurát na stred izby, kde bude rozkladací gauč, takže by ma videli zaspávať s lampou, ak by som bol osvetlený. Resp. moja kvázi-paranoja si to myslí, aj keď rozum vraví, že som každému ukradnutý. Aj tak si to zatemním tými závesmi. Objednal som si z Ikey následne aj ďalšie veci, nakoľko som od Sconta odstúpil - už je to 5 týždňov a nekomunikujú, že čo sa deje, hoci som im písal už 3 maily. Ak pôjde všetko v poriadku, tak z Ikey by som to tu mal mať už v pondelok poobede. To by znamenalo, že sa už len 2krát vyspím na nafukovačke, a potom už bude raj.
Rodičov som nebol pozrieť, lebo som akosi potreboval jeden deň úplne voľný len tak pre seba. Zajtra ráno plánujem k nim skočiť... jednak dať prať prádlo, jednak návšteva. Budem musieť skočiť aj do obchodu kúpiť otvarák na konzervu, sprchový gél, a dotrepať k sebe od rodičov nimi nepoužívaný toastovač a hriankovač.
Ešte som dnes trošku upratoval, čistil okná a žalúzie. Zišlo by sa umyť riady... zase!
Poobede sa aj tu už pekne zamračilo a ochladilo, takže som bol veľmi rád.
Želám Vám, kamaráti, dobrú noc a pokojnú nedeľu.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Pomoc
Monika676767- Anonymný
Moni
Aši nie som už schopná nič normálne napísať, 4noc spím po dve hodiny - novinka pre mňa a dr je na dovolenke...
Aj ja si myslím že zatiaľ nie som ešte spravne diagnostikovana
Veroni- Anonymný
Pre Veroni
Moncici- Domáci člen
- Počet príspevkov : 72
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 19.07.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Zeldox, trittico, seroxat, fluoxetin
Čítam že sa Vam ľudkovia celkom darí, čo o sebe teda moc nemôžem povedať
Nespím
A som v cudom stave presne takomto
Tak vám dobrú nocku a ja idem do plafona pozerať
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 19.08.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F31.6 F60.3
Súčasná medikácia: Paroxetin Tritico
co je dolezite je to,ze je to o zivotnom style a psychohygiene,telo a hlava sa musi unavit,vydat so seba nejaku tu energiu,ked sa to podari tak je aj kvalitny spanok,a psychoticke ci psychozne stavy nemaju u nas miesto,pretoze su tam pod prahom dveri tak povediac,
skoda ze na toto vsetko som dosiel z tohto fora,spred par rokof,
asi cca 5-7 rok sa drzim v poho,zijem s dochodkom hodnym akurat tak len pre seba a aj to je malo,lebo clovek okrem stravy a najomu potrebuje na seba dalsie vydavky,bez pomoci mojej mamy bych bol na ulici,uz ako v minulom prispevku som spominal moju ochotu pracovat ale nakolko mam tri obmedzenia je to problematicke,mam 38 rokof a mam odrobenych cca.3roky na papiery,cierna robota ma uz omrzela lebo mi sa nezapocitava do dochodku a je to len robota o pomocnikovi,kde vacsinou ju vykonavaju ty tmavsej pleti alebo v dnesnej dobe ludia s chudonych krajin,kde tento plat je pre nich cca2,5x viac ako u nich,
chcem vam dievcata pomoct ale je to na vas,dolezite je zriadit si zapisnik ci tablet,a hlavne sa zaoberat svojim konickom ak nemate pracu,zdravy zivotny styl najdete tu:https://www.schizoforum.net/t537-topic
psychohygienu tu:https://www.schizoforum.net/f34-forum
len vas tich novych chcem upozornit su to nase uvahy a skusenosti,nikto vas nenuti sa nima riadit,kazdy si najde sa sposob zitia v domacnosti ci ulici a praci.
s pozdravom dusan a verim ze slovo strach po precitani par prispevkou sa schova do kuta a uz odtial nevylezne,pretoze ho pohlti vas tien a tma,
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Moncici napísal:Dakujem pekne ze si sa ozvala..presne taketo nieco som potrebovala pocut..to ma mrzi ze tolko malo spis..musis byt poriadne unavena..liek na spanok mas nejaky?
No práve vôbec nie som a toto ja moc nepoznám, novinka pre mňa v takomto rozsahu a intenzite eiforickej nespiacej naladicly ale sneprijemnou predrazdenostou,tá energia je súper,ale som aj podráždená zároveň...som namaľovala dnes obraz taký menší, spravila dva mpzaikove nášľapné kamene a stále mám chuť niečo riešiť... nebuď smutná, na čom jedinom záleží ako sa budeš cítiť
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 19.08.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F31.6 F60.3
Súčasná medikácia: Paroxetin Tritico
Veroni
Moncici- Domáci člen
- Počet príspevkov : 72
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 19.07.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: