Ako sa dnes máš? 9
Strana 49 z 85 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 67 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
ani neviem, ako sa mám Nálada je vlastne dobrá, som zamilovaná až po uši, už zas, ale znovu sa ozývajú večery s depresiami, zúfalstvom a myšlienkami ublížiť si, s čím bojujem, ako viem. Inak mi došiel kostým Katniss z Hier o život, takže na budúci rok mám naplánovaný cosplay, čo ma teší. Teraz ešte vydržať, kým fotografka bude mať hotový ateliér a ide sa v catsuite, nech majú chlapi nad čím slintať, ako by sa vyjadrila moja psychologička Na terapie chodím, hoci už ani neviem prečo, najbližšie mám vo štvrtok. A v pondelok na diabetológiu, ale neviem, či pôjdem, nechce sa mi tam. Glykémie nemeriam už mesiace, čo tam po tom. No, a teraz je večer, takže ma zas chytá smútok, nihilizmus, sebaľútosť a podobné "zábavné" vecičky. Ale cez deň sa dá. Och, to sú zas stavy.
Majte sa, držte sa
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
tak teda konečne prispievam po prvom pracovnom týždni v novej práci. Mám sa celkom dobre, mohlo by to byť na nejakú dvoječku. V prvom rade, ďakujem všetkým, čo na mňa mysleli aj za podporu a spomenutie.
Teraz prejdem k tej horšej veci a to je fakt, že táto robota je pre mňa dosť monotónna a každý deň to isté. Nie je to ale náročné, ale ani zďaleka nespĺňam zatial normu akú tam majú na výkon. Možno sa to časom lepší,ale stále "číham" na lepšiu pracovnú ponuku. Ono je pravda že asi fakt rada "učiteľujem" a baví ma to, i keď sem tam prídu aj stavy vyhorenia.
A milý Kimi,
kiež by si mal pravdu a bola by som zaľúbená, aj som si istý čas nahovárala že ešte stále milujem bývalého, ale už je to nadobro fuč. A v citových záležitostiach mám taký dojem, že som už nejako ochladla a nemám šťastie.
Matej,
tvoje príspevky si vždy s radosťou prečítam aj keď sú dlhšie. Mnohokrát v nich človek nájde akúsi formu pomoci či opory, takže píš o 106 Taktiež to má vždy hlavu a pätu
Inak v utorok idem na kontrolu ku psycho, tak si budem musieť zobrať priepustku čo ma však trocha štve je že tam asi bude pečiatka od psych. lebo nestíham vybaviť inú. Tak ale uvidí sa nemusím im potom nič vykladať konkrétne. Ešte sa vrátim k tej práci....ďalšia nevýhoda je, že celý tento týždeň som robila od 6:00 tak som musela vstávať cca 4:40 aby som stihala mestsku ....dosť šoková terapia pre mňa keďže som mala spánkový režim ako medveď takmer. No ale nejako som to dala, budúci týždeň robíme od 9:00 do 17:00.
Majte sa krásne, držte saa a bojujte !
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
pisem sice skoro ale stav hodnotim na 2+
sa mi polepsilo nakolko som vcera nakoniec zaspal a pred chvilou vstal,povedal som si reku dusan ked sa ti nechce spat a mas vysoky tlak ,tak to nesil ,nebud zombie,skus nejako unavit telo ci hlavu, a tak som si v noci spravil caj,pozrel na par minut film,bol na nb,popripadne som mohol urobit nakratko nejake to volitelne PHTT s citanim,
rozmyslam ako by som tuto terapiu vyuzil ked by som bol zamestnany nakolko rano by som mal byt vyspany,asi tak ze jednu dve noci by som potiahol nekvalitnym spankom a potom to dobehol PHTT terapiou,ale obavam sa aky by bol moj stav v robote,totiz vcera mi bolo strasne zle a pri takomto stave neviem asi by som robotu nezvladol,cize tu vidim nedostatok a do roboty by som musel ist az po vyspati sa a nhradit tak vynechany cas v robote na nhradny ternym
dik za vypocutie a toto forum milujem
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
a aj ostanych,
myslim si ,ze sem budem chodit castejsie a prispievat sem nakolko to aj pomaha,
dnes celkom prebehol den v pohode,az na par chvilok,bol som v obchode,
momentalne sa snazim vtesnat sa do zdraveho zivotneho stylu ako cigarety,kava a jedlo,
presedel polku dna pri nb ,poupratoval som si,konecne nieco potrenoval aj so sipok,pozrel jeden film,
o cvhvilocku idem drichmat a mal by som si precitat arlena sedlaka,dajako mi tento zaver poslednej 4-dielnej knihy nabera na nezaujmu ,chyba uz len scitat poslednych cca 200 stran a konecne sa dozviem kdo vyhra boj o tron lebiek,stale citam knihu od breta.p demoni -boj o tron lebiek,
psychicky hodnotim na 2-
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Poďme ku iným veciam až na malé výnimky sa mám psychiatricky dobre. Síce nálady sú divné, ale dá sa to. Tendencie ku pasivite sú vysoké, v poslednom čase sa mi nechce akosi nič robiť, ale tak snáď to vyprchá. Ani pri denníku moc dlho som nevydržal asi len 2 dní.
antifajny tešíme sa na teba, vitaj opäť s nami
mer zaves nám tu nejakú svoju fotku, nech máme o čom premýšľať, keď už toľko o tom fotení nám píšeš. držím palce na poli lásky
dzuli s tou zamilovavanosťou som netrafil, zdala si sa mi tak. čo už nie vždy sú moje pocity správne
matej drž sa a polepši sa. nebuď taký pasívny a snáž sa viacej. ja viem mne sa to povie.
Majte sa všetci pekne a dnes som fakt ako na drogách, aj keď súvisí to aj s náladou. tá je dnes dobrá. len to treba vydržať.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
A ako sa mám? Smutne. Predovšetkým hrozne smutne, osamelo a dosť nešťastne. Priateľ býva v inom meste a pracuje, takže toho uvidím až cez víkend a zatiaľ sa môžem s týmito stavmi boriť sama. Uff. Ani tu už nemám veľmi čo jesť, to je tiež nepriaznivé Iba ak suchý chlieb alebo polotovar, ktorý sa mi nechce variť. Mám chuť na niečo slano-sladké (áno, nemala by som, ale...), nič tu však nemám. To mi pripomína, že na tú diabetológiu som nešla, však prúžky do glukomera aj inzulíny mám. Mám chuť sa dorezať, ale to sa tiež nedá, tak sa asi zviniem do klbka a budem sa pokúšať zaspať. Nuž čo.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Velke zaluzie
Moncici- Domáci člen
- Počet príspevkov : 72
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 19.07.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Zeldox, trittico, seroxat, fluoxetin
Mate niekto skusenost s velkym zaluzim? Najlepsie cerstve informacie :-) kedze sa rozhodujem o pobyte v tomto zariadeni. Dakujem
Moncici- Domáci člen
- Počet príspevkov : 72
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 19.07.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Zeldox, trittico, seroxat, fluoxetin
niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35