Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 9

Strana 45 z 85 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 65 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 45 Empty psychické choroby a psychoterapia

Odoslať  le pluie Ut 19 september 2017 - 13:22

Ahojte,

založila som nové fórum, ale neviem či si to niekto všimne, tak píšem tu. Máte niekto skúsenosti so psychoterapiou? Pomohla vám zlepšiť stav? Ako to prebiehalo? Ja som zatial vyskúšala niekoľko psychológov, ale vždy to bolo o tom, že som iba rozprávala o svojich problémoch a mám pocit, že mi nevedeli pomôcť. Niektoré problémy jednoducho zmizli potom časom alebo znížením liekov. Aké máte vy skúsenosti?

Majte sa pekne flower
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 45 Empty Re: Ako sa dnes máš? 9

Odoslať  kimi2028 Ut 19 september 2017 - 21:47

Zdravím všetkých,
mám sa v pohode, skúšam si zaviesť nový režim s tým, že by som mal každý deň nejakú aktivitu, pri ktorej by som mohol stráviť trochu času medzi ľuďmi fitko 3x do týždňa (úplna novinka), stacionár 2x, šach raz príp. 2x počas ligového týždňa, halový futbal s kamarátmi, výlety, nejaké športové podujatia. Uvidím ako sa mi to podarí skĺbiť toto všetko, či budú s niečím problémy, ale momentálne žiadne nevidím. Teda niektoré snahy mi môže zmariť počasie.

@le pluie Osobne chodím len na skupinovú psychoterapiu v rámci stacionára a máme tam celkom schopného psychológa, ktorí nám veľmi pomáha a debatuje na rôzne témy týkajúce sa ochorenia, či normálneho života. Celkom dobre sa mu darí ich striedať. Vždy dokáže prísť s niečím zaujímavým, na každú psychoterapiu sa teším.

@Danka

Snáď výlet v zoologickej dobre pekne a voľný čas si strávila príjemne. Aj strašiaka menom cestovania si zdolala.

@antifajny
Súhlas so všetkým, na šťastie prišiel som na to už skôr ako za 10 rokov a môžem si žiť relatívne spokojným životom. Režim pri každej chorobe je absolútne najdôležitejší a vyžaduje si veľkú disciplinovanosť

@veroni
Snáď čoskoro príde ku zlepšeniu tvojho stavu. Zavládne slniečko.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 20 september 2017 - 18:16

Ahojte,
dnes som bola u kaderníčky dať si zafarbiť vlasy načerveno - dole to moc nechytilo, ale vraj mám prísť opäť o mesiac a nejak sa to doladí. Pripravujem sa tým na ateliérové fotenie, o ktorom ešte môj "dvorný fotograf" nevie, dúfam, že sa príšerne neurazí, až mu o tom napíšem a nepovie, že on ma už teda cvakať nebude Very Happy Ale čo mám robiť, keď mi z cosplaya preplo a vraj už tento rok ma vidieť nechce? Pche!
Nechty tiež červené, ešte sa líčiť a bude zo mňa femme fatale laughing
Nálada sa dá, po stránke fyzickej ani neviem, glykémie meriam sporadicky, keď sa mi chce. Čo tam po tom. Psychika na tom teda nebude ešte nejak úžasne, ale aspoň som sa stále neodpravila/neskončila v PK, což je hádam fajn.
A tak teda, majte sa, držte sa jumping
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej St 20 september 2017 - 23:57

Ahojte. Embarassed

V týchto dňoch sa cítim dosť zhoršene, dobiedzajú na mňa depresívne stavy a emočná labilita. Celkom som reagoval na niektoré stresové podnety v práci dosť nepekne, raz som sa skoro rozplakal, v iné prípady som skôr vynadal obchoďákovi, že len tak tak to zostalo pod pokrievkou nevyslovené a udusené, až ma z toho rozbolelo brucho. Viackrát ma bolievalo teraz brucho zo stresu, takmer si začínam myslieť, že si uženiem vredy. Niekedy sa mi trasie hlas, mám úzkosť, tendenciu hnevať sa, aj keď zďaleka nie takú, akú má šéfka, tá sa hnevá oveľa častejšie. Ale nie na mňa, lež na podnety, ktoré by sa dali označiť ako pre ňu stresujúce. Vo vzťahoch je na pracovisku teraz trochu zlepšená situácia, si myslím, aj si celkom padám do oka s tou druhou smenou, s ktorou sa mi kedysi horšie pracovalo, no v tomto čase sa to nejak viditeľne lepší. To som rád. V meste sa otvára nová predajňa v rámci novozaloženého diskontného portfólia firmy a šéfka, vedúce a ja zaúčame nové zamestnankyne, som z toho dosť intenzívne unavený, lebo vysvetliť človeku, ktorý nikdy nerobil s knihami, celý ten systém a hlavne ten ekonomický softvér a celé skladové hospodárstvo, to sa nedá za týždeň spraviť. Veď všetko, čo ja viem, to som sa nenaučil za týždeň, to sú mesiace a mesiace, vlastne už súhrnne 4 roky skúseností s knižným priemyslom, nemožno to odovzdať nejak v kocke na pár poznámok v zošite. Ale inak sú tie zamestnankyne milé a trpezlivé, hlavy majú z rečnenia a školenia ako balón, ale chytajú sa. Nemôžem povedať na ne nič špatné. To iba ja som bol dosť unavený z toľkého vysvetľovania a kvázi-rozhodovania toho, čo ich idem učiť. Dnes si ich prevzala vedúca smeny a namiesto softvérových vecí išli sa učiť na pokladňu a účtovanie. Takže som mal dnes celú smenu "voľno", resp. mohol som pracovať na úlohách samostatne. Nadčasy mi pripadajú čoraz viac ako nevyhnutnosť, jednoducho by sa to nestíhalo a prvého, ktorého by sa pýtal dakto z vyššieho vedenia, že prečo to a ono nie je hotové, by som bol ja a ak niekto nad šéfkou, tak jej. Nechcem preto šéfku sklamať a pred vyšším vedením ju postaviť do zlého svetla, že niečo nebude hotové, páči sa mi pocit, že má vo mne spoľah. Je to zároveň príjemný pocit, na druhej strane je to záväzok s neurotickým pozadím.

Takže ak to mám zhrnúť, som v tieto časy trošku unavený, depresívny, plačlivý, podráždený a tak podobne. Dosť často ma však podnety od kolegýň vedia nasmerovať aj na úsmev alebo zasmiatie. Takže sa to občas vyrovnáva, dal by som preto známku asi 2-, trojku by som neudelil kvôli množstvu svetlých chvíľ. Oporou mi zostávajú viera, lieky, tryptofán, kofeín... ako užívam niekoľký deň už aj tie probiotiká, tak celkom pravidelne vyprázdňujem a bez závažnejších komplikácií. Oporou mi je aj mama, priznám sa, lebo mi volá, napr. dnes mi zavolala, že čo a ako, a som sa jej trochu vykecal. Aj tatino mi je oporou, lebo myslí na to, na čo ja nemám čas, a síce dorábanie bytu - napr. tu dnes bol a lepil háčik na obraz a krucifix, tiež maľoval dvere. giving a hug

Ďakujem Vám za prečítanie, priatelia. Všetko dobré prajem, držme sa! community together

S úctou
Váš navždy kamoš Matej
Rain 5
Moon

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 45 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Št 21 september 2017 - 19:13

Ahojte,
dnešok je taký nemastný-neslaný. Brat mi síce nainštaloval ďalšiu hru, ale moc dlho ma to nedržalo, tak som to zatiaľ vypla a teraz si zúfam, pretože je večer! Napísala som aspoň článok na blog, nuž ale čo tam po tom... Najradšej by som si ublížila. Zvažujem to. Dopekla aj so psom, že ho musím strážiť. Ach, asi pôjdem spať, čo ja viem... Vŕŕ very sad2
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 21 september 2017 - 19:58

Ahoj Meret. Je to len taký deň, ber ho s rezervou ako ten menej vydarený, ak vôbec. Určite ho nepresiľuj v hodnotení fatalistickým spôsobom, že sa na základe aktuálnych a denných pocitov zarámcuješ celá alebo celé žitie ako také.  winking Pocity len tak plynú, aktuálne sú smutnejšie, vrčiace, čoskoro budú lepšie a svetlejšie. V menej vychýlených podobách to zažívajú vlastne všetci ľudia, si myslím, obzvlášť labilnejšie temperamenty ako cholerici a melancholici. Smile Želám Ti obrovitánsky kuk z vysokého nadhľadu, aby si zbadala aj horizonty, "kedy sa to so svojím žitím dá vydržať". Smile Drž sa, Meret, všetko dobré. Smile Posielam kamarátske objatie. giving a hug

Ahojte priatelia. Smile

Dnes asi aj lepšie. Včera som si odpočinul od zaškoľovania a dnes som moc v práci ani nepobudol, lebo po desiatej som odišiel k zubárke a keď som sa až okolo druhej vrátil, tak mi šéfka dala náhradné voľno za zopár posledných cezčasov. Celkom sa mi podarilo nebrániť sa tejto myšlienke a naozaj som išiel domov. Skočil som vybaviť nejaké veci, a potom doma som rozmýšľal, evidoval financie, plánoval, trochu čítal, jedol a celkovo sa akosi zrelaxoval v tomto nečase (prší tu a fučí vietor). Zajtra idem ráno k psychiatričke, skúsim skonzultovať zvýšenie Orfirilu, rád sa pripomeniem na krv, lebo ma tie krvné testy aj zaujímajú, nejak túžim vedieť, či ide všetko telesne ok. Dneska som bol aj na správcovi bytového domu podpísať zmluvu, takže dnešným dňom som už aj platič za fond opráv, vodu, smeti, výťah, teplo, a množstvo ďalších položiek, ktoré súhrnne predstavujú, žiaľ, vyššiu sumu, než som čakal. Aj to som dnes riešil vo svojom náhradnom voľne, že ako sa s tým popasujem. Dnes som bol u zubárky, ako som spomenul, už som mal len 1 kaz a očistila mi celú pusu od zubného kameňa. Takže slávim veľký deň, že po 9 mesiacoch pravidelného riešenia zubov som už na tento rok skončil a už mám zuby ok. Teraz zas niekedy v lete 2018 na preventívku treba.  Očko Zubárka ma ale finančne na tento účtovný mesiac zovrela pevne do pästí, platil som 95 eur. Podľa tabuliek, kde si evidujem každý výdaj a bločik, tak je isté, že v tento mesiac nebude žiaden prebytok v hospodárení, ale pôjdem hlbšie do mínusu, ktorý sa bude musieť vykryť z nasporeného. Teší ma však, že už budúci mesiac k zubárke nemusím, už len si dobre čistiť a starať sa poctivo. Dal som si predsavzatie nemať žiaden kaz na budúcoročnej preventívke.  Yes

Psychiatricky dnes aj zlepšene, nálady boli jasnejšie  Wink , hoci dosť značným smútkom a podráždenosťou som reagoval na upísanie sa správcovi za nemalú mesačnú čiastku (chytali ma zúfalé reči, že nebudem mať ani na chleba a že na čo mi bolo osamostatnenie, keď musím žobroniť o dotovanie od rodičov, mama sa mi totiž ponúkla, že mi budú s otcom pomáhať).  sad and unhappy U zubárky som pomaly zaspával, ani mi nezatekalo do hrdla našťastie a bolesť nebola, lebo som mal injekciu. Čistenie kameňa trošku zabolelo, ale nie veľmi.  clown

Hodnotím psychický stav na 2+. Smile

Prajem Vám všetko dobré, kamaráti, držme sa!  Ďakujem

Matej
Vitaj

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll So 23 september 2017 - 13:05

Ahojte Wink

tak som rozmyšľala, že reku prispejem do tejto témy....a pripojim sa k Matejovmu príspevku....aspoň obsahovo....teda témy zubár.....aj u mňa je to teraz aktuálne....a utorok mám isť na druhu opravu zubou...a strasne dufam, že ma to nezrujnuje tento mesiac......respektíve že mi to až zasadne nezasiahne do rozpočtu.....nebudem sa velmi rozpisovať o tom ako ma tie 3 zuby bolia.....lebo aj tabletku som uz zobrala.....tak fakt je to zle....ale co uz....inak zase zatial rozmyslam o cvicení....viem, mala by som aj praktizovať....ale k tomu som ešte nedospela......snad časom.....v práci zatial to ide...ako tak...a priatel len hneva....ale asi je to tak vo vzťahoch ....teda ani neviem....nikdy som nemala, že 5-mesačný vzťah.....ako je to doba podla mna....a musim asi aj odpuštať...aj prepáčiť....aj tak....aj ked svoje si myslim....mama ma upozornuje ze moj priatel vzdy rozhoduje za nás.....čo sa jej teda vobec nepačí......ako jej tvrdenie je z časti pravdive....no su okolo toho aj ine okolnosti....neda sa to len tak jednoznačne povedať ......no na druhej strane....neviem....zase raz neviem....ach som hrozná ja viem.....ale ked ja som mala najdlhší vztah doposial jeden mesiac....tak niet sa čomu čudovať.....proste neviem ako mam postupovat, a aj ked sa s priatelom rozpravame....o vselicom.....tak aj moje namietky a mamine....vzdy obkeca....a ze vlastne on ma pravdu mi vysvetli....a tak on je predajca aut....obkecavanie ma v popise práce.....no ta tak....welcome or bye

Prajem krásny víkend..... community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ivo So 23 september 2017 - 15:02

Zdravim slniecka, hlavna příčina schizofrenie je zrejme TOXOPLASMA .. da sa jej zbavit za hodinu a pol cez magneticku rezonanciu. PLASMA GENERATOR Smile Mam to za sebou .. dalsie věci candida, syndrom deraveho creva a skodlive latky v mozgu.. Koho to zaujma tak si to zistujte poriadne na internete
Ivo
Ivo
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 1
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 23.09.2017

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 23 september 2017 - 15:13

Mischelll, držím Ti moc palce. Nech sa zúbky čím skôr opravia a nebolia. Prajem tiež hojne lásky do Tvojho vzťahu s partnerom. heart Smile

Ahojte, priatelia.  cherry

Dnes sa mám asi aj dobre, zhruba. Asi na 2+. Smile Psychiatrička včera v ambulancii nebola, lebo odišla na nejaký kongres na prednášky. Tak som dostal aspoň recepty od sestričky a som dohodnutý prísť začiatkom októbra k doktorke, hoci by som ani nepotreboval nič predpisovať. Smile V práci celkom dobre, vzťahy v poriadku, zaškoľovanie pokračovalo, ale osobne ja som školil len doobeda, takže to bolo akosi v rovnováhe a poobede som postíhal aj "svoje úlohy". Potom som sa najedol a supermarketu som spravil drobnú tržbu za nejaké potraviny na víkend. Aj som skoro zaspal, v noci ma ale zobudila nevoľnosť a dávenie. Neskôr sa to zlepšilo a mohol som pokračovať v buvačke. Tú som potiahol až do pol desiatej!  Hromžím A teraz som v stave prvého stupňa voľného času - totiž zistil som, že keď sa ocitnem vo voľnom čase, tak prechádzam tromi stupňami, najprv zahnievam niekoľko hodín, potom niekoľko hodín relaxujem, teda robím niečo nepodstatné, pri čom sa odreagujem (napr. hry, knihy), a tretia úroveň je aktívne trávenie času nepracovného typu (napr. nutkanie upratovať, riešiť veci, tvoriť články, otvárať sa myšlienke ďalšej školy, schopnosť vytrepať sa k rodičom či inde k iným vybavovačkám). Ale aby som sa dostal až k tretej úrovni, nemôžem žiadnu predošlú preskočiť a musí teda voľný čas trvať kontinuálne. Také podmienky sú splnené azda len cez víkend, lebo cez týždeň sa väčšinou večer nedostanem ani z fázy zahnievania.  laughing Teraz zahnievam asi už 4 hodiny, pomaly som sa dostal k fóru, čiže už pomaličky kráčam k relaxu, a idem sa asi dačo zahrať na PC. Smile Dneska som v tejto súvislosti zatúžil aj po televízii, že reku urýchlim kúpu telkáča, zrovna naňho nemám, ale možno po práčke si ho dám ako prioritu. Na polícii mi už čaká zhotovený občiansky, takže ma čakajú behačky s preukazom a nahlasovaním zmeny (operátor, banka, klubové kartičky, poisťovňa, zamestnávateľ, kataster, ...). To nie som taký múdry, že to všetko viem, kdeže.  laughing V skutočnosti som si "svoje povinnosti" vygoogloval kade-tade a z toho čerpám, že kam mám ísť. Fakt neviem, ako ľudia žili pred internetom, že kto im radil, čo kde robiť, vybaviť a ako žiť...  laughing Ja aj keď idem vymeniť hlavicu na sprche, tak hneď googlujem, že ako sa to robí.  Embarassed  Very Happy Ale nemám rád youtube-návody, preferujem text.  winking

Psychiatricky zlepšene. Nálady boli včera i dnes sú viac v norme. V ostatných 2 týždňoch sa mi zlepšila aj neuróza robenia si záderov, celkom tie prsty vyzerajú zdravšie. Na tvári mám však zápal, proste akúsi vyrážku, niečo ako ekzém červený suchý. Obvinil som z toho kravské mlieko, ale nelepší sa to ani po vysadení. Skúšam zatiaľ solárko, ktoré obvykle doteraz vedelo pomôcť, celkovo mi tú tvár urobilo jednoliatejšiu, mierne tmavšiu, tónovanú, zavrelo póry a utlmilo flush, scelilo ju s ostatnou pokožkou. Naďalej nedráždim solárkom väčšinu znamienok, lebo som vnútri oblečený (šušťáky, tielko), čiže väčšinu kože mám zakrytú a ožarujem len ruky, ramená, krk, šiju, tvár. To mi stačí a aj tak nikdy nepreháňam žiarenie natoľko, aby som mal tieto spomenuté oblasti tak tmavé, aby to kričalo oproti ostatnej koži, keď som trebárs nahatý u lekára. Toho sa báť nemusím, lebo ja naozaj nejdem do priveľkej tmavosti, iba takej ľahkej, aby som nebol ako stena. Snáď takáto moja "politika iba jemnej tmavosti a obliekania vovnútri" prispieva k nejakému zníženiu rizika rakoviny kože. Sad  sad and unhappy Som tridsiatnik a vtedy sú tieto typy rakovín najčastejšie, koža úročí predošlé roky a detstvo, riziko sa mi začne znižovať až zhruba po 40tke, ak to dovtedy nedostanem.  Shocked

Ďakujem Vám za prečítanie. Opäť som sa rozkecal na tri rollovania.  Very Happy Ale už končím, nech nespamujem detailami, lebo som schopný vytárať vari všetko. Čo som v reáli tichý, tak akoby si to kompenzujem tu na fóre, že tu naopak dokážem byť otvorený až nezdravo. Ďakujem v tejto súvislosti za Vašu trpezlivosť. Smile Všetko dobré prajem, príjemnú sobotu, priatelia. Smile

Matej
Huge smiley

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger So 23 september 2017 - 19:24

Ahojte,
Matej, ďakujem za povzbudivé slová, pomohli Smile Celkovo je teraz lepšie, zrejme je to tým, že som sa nechala zlomiť a po nejakej dobe odpísala bývalému, z ktorého je teraz zas súčasný, alebo ako ho nazvať Laughing Hrozne je ten vzťah nestály, nedá sa povedať ani to, či o týždeň budeme spolu, nieto o rok alebo kedy, ale som zaňho rada, hoci som bola naňho naštvaná za pár vecí, ale to ma prešlo. Takže som bola dnes uňho a bolo suppa, akurát aby som zas šla na gynekológiu po antiku, ach Embarassed Dúfam, že ma lekárka nevyhodí, že však mi to predpísala, potom som sa zas na to vybodla, a teraz ju opäť chcem? Tak ale to sú vzťahy hraničiarky, čo narobím scared2 A teraz som unavená a nič sa mi nechce, asi idem spať.
flower
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 So 23 september 2017 - 19:55

Matej Dnes vybaviť niečo a absolvovať všetky tie cerémonie po úradoch je stále na dlhé lakte. very unhappy Som rád, že si to zvládol a máš sa dnes lepšie.

Mer Gratulujem ku straronovému priateľu, snáď ti teraz už pôjde karta lepšie a držím ti palce.

Dnešok bol viac menej posteľoví, keďže mal som problémy s členkom a aj celý deň lialo. Pozrel som aspoň veľa filmov, seriálov, či športových prenosov a takto som zabil celú tú nudu. Nálada oproti včerajšku je o niečo horšia, čo súvisí zrejme s tými posteľovými hrami laughing, ale nevadí. Celkovo sa mám tak ako vždy v poslednom čase, trošku pasivity je tam, ale nevadí. Snáď keď bude normálnejšie počasie pôjde to lepšie.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 24 september 2017 - 12:07

Meret, Kimi --->> Super!

---

Ahojte. Smile

Dnes asi aj dobre, len ma trošku mrzí, že som sa nechal vydrichmávať až do 11tej. Vskutku som vstal až okolo 11:00, a to je des a hrôza. Dojatie 2 Dosť dlho som bol ale hore, išiel som spať krátko po polnoci, hral som sa na počítači Civilization 2. Mám za sebou čistenie zubov, spravenie 6 deci kávy, raňajky, ustlatie gauča, aby vyzeral znovu ako gauč, a trošku som tu zametal, lebo sa nazbierali dajaké otrusinky kade-tade. lol Teď popíjam kávičku a snažím sa namotivovať na nejakú činnosť. Mám zajednaný obed u rodičov, lenže to sa najprv musím vychystať hygienicky, teda holenie, vlasy. Zatiaľ sa mi to nechce - veľa v tejto súvislosti skladám nádeje do kávy, lebo kofeín má na mňa obvykle motivačné účinky. Smile Trošku mávam teď živé sny, že neviem presne, čo sa mi snívalo a čo bola realita. drunken

Dnes plánujem ďalšiu hygienu, upratovanie, návštevu rodičov a ich obed, možno pokračovať v PC hre, alebo sa pôjdem dačo učiť, lebo už som sa zopár mesiacov nič neučil, minimálne cudzie jazyky by som mohol, ak nie iné. Reading Alebo si budem len tak relaxačne čítať niečo záujmového. Meditation Pomaly sa prehupujem do tretej fázy voľného času - teda proaktivity, zahnievanie mám za sebou, relax bol hlavne včera po tretej až do polnoci, dneska už tým zametaním som sa akoby naštartoval na proaktivitu. Záchod Uvidím, či mi to vydrží. Muzika

Všetko dobré, priatelia, prajem Vám príjemnú nedeľu. it is perfect Napíšte, teším sa aj ja na Vaše príspevky. Spisovateľ

Matej
Ďakujem Vitaj

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 45 z 85 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 65 ... 85  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: