Ako sa dnes máš? 8
Strana 80 z 88 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 84 ... 88
Re: Ako sa dnes máš? 8
tak vcera som si dala vecerny wellness aj spolovickou lebo citim svaly po cviceni, milujem virivky, inhalacnu saunu a infrarot. Po wellnesse som citila prijemne uvolnenie. Doma som bola uz pekne vystavena lebo som v noci opatrovala Dennyho, ktory sa zobudil o 1h,3h a 6h. Je to este take male babo, papa, pije, hra sa, spi a curka a kaka kde sa mu zazela hahahah. Cakam na bundicky z bazosu aby sme mohli chodit von, predsa bude mat zajtra dva mesiace a je mu vonku trochu zima. Dnes sme sa s mamkou vystriedali a ja som sa vyhajala do ruzova Obcas ma zatazia take tazsie myslienky, ci to bol dobry napad zaobstarat si psa ale ked to male sa prituli, poolizuje a hra sa so mnou tak vsetko negativne je zrazu prec Skusim tu teda prihodit foto, dufam ze uz to klapne lebo akosi sa mi to nedari. Dakujem Matej za reakciu, klikam na tu ikonku s disketou a uploadnem foto, no napriek tomu mi ju tu nechce zobrazit nechapem. Ze by nejaka chyba v mojom PC alebo to neviem. Chinaman mas krasneho hafana
Prajem vam vsetkym krasny a nicim neruseny den
2cg2eef.jpg
Enusik- Domáci člen
- Počet príspevkov : 51
Reputácia : 19
Dátum registrácie : 02.01.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F31,6
Súčasná medikácia: Olanzapín, Depakine Chrono, Aripiprazol
Enusik- Domáci člen
Zdravotný stav
To je foto ešte z leta, útulkáč Jonatán Kdesi tu mám aj zábery mačiek, tie budú zas nabudúce
Jo, a Matej, vďaka za Tvoje slová, potešili ma, a celkovo sa mi, ako by povedal Tuto, ráta, že si na nás všetkých takto vždy nájdeš čas a venuješ nám pár slov, oceňujem
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
máš pekného psíka. Oceňujem, že má aj náhubok, keď ste vonku.
.............
Ahoj Meretseger,
Jonatána, že pozdravujem a daj mu za mňa jednu granulku, alebo kostičku.
.............
Ahoj Enusik,
šteniatko je krásne, myslím si, že Ti urobí ešte veľa radosti. Považujem za úplne super, že si sa dala na fitness aktivity. Budem sa tešiť ak o tom zasa napíšeš.
................
Ahojte fórumáci,
dnešok mal pár špecifickostí, hoci žiadne "úžasnosti" to zase neboli. Konečne som vstával v primeranej hodine, čo ma veľmi potešilo a tak bola aj prechádzka v takom radostnejšom duchu. Nasledovali také tradičné "záležitosti" v zmysle robenia akp., Net, kniha, supermarket... Neviem prečo, ale pre tento štvrtok sa mi veľmi rátal pobyt vonku a tak som ešte bol vychádzkovým tempom kade-tade po meste. Potok čo tu tečie je skoro úplne zamrznutý, na chodníkoch je niekde vrstva udupaného snehu až na ľad. Vlastne klasická zima. Teraz už budem hlavne doma a vlastne ma čaká tiež spomínaná klasika. Vzhľadom na skoršie vstávanie očakávam aj lepšie zaspávanie.
Zdravotne celkom dobre. Mierne mi tam "vyskakuje" vzťahovačnosť, ale zatiaľ hlasy sú OK. "Lenivosť" je tiež zatláčaná do úzadia spolu s ostatným psychopatologickým.
Pekný deň a prianie kľudného piatku vám praje Tuto.
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Ahoj Tuto. Aj tu u nás je zimná idylka, resp. vyzerá to tu podobne ako u Vás. V podstate stále som v sebe nenaštartoval túžbu za jarou, mám silný pocit, že takéto počasie k januáru proste patrí a aj som akosi rád, že je to takto teraz, ako to je. Tento rok sa proste do jari neponáhľam, až si prídem v tomto čudne. Želám Ti, aby sa Tvoj úspech pri rannom vstávaní naozaj premietol do lepšieho zaspávania. Drž sa, Tuto, všetko dobré.
Ahojte všetci.
Dnes sa mám ako-tak. V práci, čo sa týka úloh a povinností, to šlo dobre. Len vzťahovo to zaškrípalo, mal som menšiu výmenu názorov s kolegyňou a vlastne som sa dosť rozčúlil. Myslím, že zbytočne, ale nejak som sa neovládol. Následne som bol vykoľajený náladovo vlastne až do konca pracovnej doby. Ešte teraz doma, ak si rozpomeniem, o čo išlo, tak som vykoľajený a upadám do agitovanej formy depresívneho výkyvu. Čo sa týka predinventúrnych príprav, zdá sa, že finišujeme. V pondelok už nebudem môcť robiť v systéme skladové pohyby, takže vyvrcholenie v otázke mojej agendy čakám zajtra v piatok. Inventúra je z utorka na stredu v noci, robím dvadsaťštvorku od utorka 8:30 do stredy 8:30. Potom v stredu som doma, budem spať, pričom do práce nastúpim až vo štvrtok.
Cez víkend musím bezpodmienečne dorobiť seminárky, všetky tri. Dátum už nepustí.
Psychiatricky rozkolísane, flush rovnako. Nálady zhoršené, evidujem precitlivelosť, stres, pocit ťarchy, pocity viny. Vylepšujem si trošku náladu energeťákom teď večer, mierne to zaberá. A počúvam mp3.
Stav hodnotím na 2-.
Ďakujem za vypočutie, priatelia. Želám Vám všetko dobré.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5069
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tak som dnes mala 2x maleho vonku, krasne videjka mam, skoda ze sa tu nedaju ukazat
Oblecko mu je este trosku velke na zadne packy mu zlieza dole ale chcela som vacsie nech ma aj ked bude trochu vacsi. Budem s nim spat dnes ja, takze to bude zase bujara noc Je mile, ze ste tu ukazali aj vasich milacikov, potesilo
Matej mozem sa psytat, co presne studujes? Ten pocit, ze som spokojna a stastna sa ti nezdal. Stale ma drzi super nalada a silna motivacia cvicit, teraz mi este aj moj psik spravil radost, tak sa kazdym dnom vytesujem, je to tzv zooterapia pre mna Tak este jednu aby ste videli ako sa mu paci u mna v postielke
Ydravi vas Enusik a Denny
Enusik- Domáci člen
Zdravotný stav
Ja sa mám dnes výborne ani neviem ako rýchlo mi ubehol deň. Bola menšia paranoja na prechádzke ale dalo sa. Ráno som bol na nákup v potravinách, nachystal som si na chalupe do vriec dreva a doma štiepal polená, ktoré sa nevôjdu do kotla. Tradične ráno vypustil hydinu, dal žrať a piť psovi. Doobeda sme s mamuchou odzdobili veľký umelý stromček čoho som sa obával ale dopadlo to super, takže zasa o rok )) už s novými sviečkami na, ktoré sa teším. Teraz idem zahrať ešte playko, pretože brácho príde až neskoro večer. Zajtra hádam už dofajčím cigy a púšťam sa opäť do boja proti fajčeniu...želám vám nech vás teší čo robíte a treba sa aj premáhať pri našich ochoreniach v mnohých činnostiach. Matej ďakujem za povzbudenie proti fajčeniu. Držme sa
Enusik keby si mám zaobstarať "nového" hava bol by to práve franc.buldoček
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5069
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Enusik- Domáci člen
Zdravotný stav
Vlastne... totiz... tusim som nerobila zhola nic. A jo, mrkla som do rukopisu, ze sak ked nic nerobim, nech z toho aspon nieco je Ani vlasy sa mi nechcelo umyt, musim zajtra rano, nech zas vyzeram ako ludska bytost. Dala som psychologicke SMS-kou vediet, ze v pondelok pridem, napisala som viacerym fotografom, pricom zatial sa neunuval odpovedat ani jeden To im musi biznis ist bohovsky, len co je pravda Alebo sa len zlakli, ked som im objasnila, co chcem (atelierove cosplay fotky).
Po psychickej stranke, hm, po vcerajsom vecernom vykyve sa to zas upokojilo. Akurat sa mi ani len na ten
Po stranke fyzickej stale rovnako.
A macka mi prave hrozne zachlpatila tablet, ako tu pri mne sedela a oblizovala si labku. To len tak na okraj
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
pisem len kvoli prispevkom ktore ste poslali a j s fotkami,su super,
je dobre sa takto starat o svoje druhe dietatko,
drzte sa a opatrujte sa,
fajny
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tak konečne som našla aj ja foto z leta našho psíka Falca
a aby toho nebolo malo tak aj vtipnu fotku našho kocura z leta posielam - hádajte kde je?
Prajem krásny blížiaci sa víkend
- Počet príspevkov : 639
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Strana 80 z 88 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 84 ... 88
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 16