Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 8

Strana 81 z 88 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 84 ... 88  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 8 - Stránka 81 Empty Re: Ako sa dnes máš? 8

Odoslať  Tuto Pi 20 január 2017 - 20:33

Ahoj Mischelll,
psík je milý, a teda tá mačička, kde si to oddychuje... Paráda. V avatare minuloročné mačiatka, doteraz sa motajú a kŕmi ich teta. Možno by aj u mňa bolo dobré trochu si ich pofotiť.

...............

Ahojte všetci,
momentálne sa mám znesiteľne, mierne akoby ma chytala depka, ale len fakt trochu. Snáď po vyspaní bude OK. De facto ma to spanie akosi doobeda chytilo až príliš a nechce sa mi ani priznávať, do kedy som vstal.

Tradičné aktivity som nezanedbal a relatívne, v tomto, som spokojný. Potešil ma aj skôr väčší nákup, napriek tomu, že som mal plný košík do ruky, platil som len cca10€. Pomerne som vystihol viacero akcií, tak som bol rád. Keby to tak bolo s cigaretami... Sad

Zdravotne, ako som spomenul na začiatku. Spomenúť sa dá ešte akási vzťahovačnosť a v malom hlasy na balkóne. "Lenivosť" je primeraná slabej depke, tak aj tak môžem prehlásiť, že v globále OK.

Na záver vás všetkých pozdravujem a prajem vám krásny víkend a pre pracujúcich fórumákov aj čo najlepšie zotavenie a relax. Tuto

flower

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  CHINAMAN Pi 20 január 2017 - 22:14

Ahojte dnes rutinny den consa tyka povinnosti. Momentalne popijam druhe pivo a pomaly nevidim co pisem no ked uz je ten piatok. Inak vyzval som do boja cigarety a mozno si kupim elipticky trenazer este to musim poriadne zvazit. Totiz v nemocnici som na tom cvicieval a prospievalo mi to. Pozdravujem seckych, drzte sa!
CHINAMAN
CHINAMAN
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 567
Reputácia Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Bydlisko Bydlisko : ŽILINA

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto So 21 január 2017 - 7:19

Ahojte kamaráti/-tky!
Nejakým zvláštnym spôsobom som sa zobudil okolo 5:30 a po ranej klasike aj malých raňajkách som išiel na tradičnú prechádzku po meste. Na tabuli svietilo -10, čo považujem za skôr miernejšiu hodnotu, keď nefúka. Na konci prechádzky sa nachádza malý supermarket, tak som to využil na menší nákup, teda rožky a minerálku. Vo výraznej akcii mali aj slané keksy a zubnú pastu, tak som si ich tiež dal do košíka. Na prechádzke ma prekvapilo pomerne kvantum prechádzajúcich aút, pričom chodcov bolo pomenej. Je to celkom fajn, takto sa prejsť po rozsvietenom meste. Plánujem dorobiť nadbehnuté akp., kniha, Net. Po obede a spratávaní po ňom, si dám asi krátky oddych a definitívne spať by som rád po Zelle, na ktoré vás aj pozývam. Možno bude aj záhrada, otec spomínal, že by asi bolo dobré to tam pozrieť, alebo tak nejako. Tradične ma vo vnútri hnevá obezita, tabakizmus, ochorenie aj neprítomná práca. Za zmienku stojí aj tradičná "lenivosť" spôsobená únavou a následná pasivita. Vlastne ani neviem, či to písať samostatne, alebo v súvislosti s ochorením a liekami. Viem len toľko, že sa takto vo väčšom objavila práve v časovej súvislosti s ochorením a užívaním neuroleptík. Následne sa zjavilo aj priberanie, zhoršenie pracovných návykov a nepriamo aj pofajčievanie. Neviem ani či sa tým trápiť, alebo bojovať proti tomu všetkému. Pripadá mi to ako poriadny záťažový balík.

Na záver vám želám príjemný víkend a aby sa vám dobre darilo. Tuto

community together

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Enusik So 21 január 2017 - 22:42

Dobry vecer vam prajem,

tak dnes som vstala okolo 9h a do 15h som hustila "Nove zaklady experimentalnej psychologie" od Bretislava Kafky, velmi podrobne a detailne rozoberani tem, ktore ma beru az priam fascinuju. Bolela ma ruka od tolkeho pisania vycucov. Je tam pisane vela o dusevnych poruchach a ich lieceni a docitala som sa zaujimave fakty, ze kazda dusevna porucha v jej pociatkoch sa da vyliecit. Takze svita na dobre casy, tym ktori su len na uvode liecby Very Happy Smile Poobede som bola chvilku s havinom von, uz sa uci, ze sa robi potreba vonku a celkom mu to ide, mame z neho velku radost. Dnes sme ho poculi prvy krat stekat na yorksira nasej znamej, bolo to roztomile hehehe. Vecer som si dala wellness s polovickou, virivky, infrarot a inhalacnu saunu, skvely relach pre telo a mysel. Spravila som lahku a zdravu veceru a uspala maleho, uz si pekne hajka. Trosku este posprtam tu pasychologiu lebo ma to strasne bavi a pojdem do rise snov lebo zajtra rano chcem ist po dlhej dobe opat do cerkvi. Tak vam prajem krasnu a nicim nerusenu noc I love you angel
Enusik
Enusik
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 51
Reputácia Reputácia : 19
Dátum registrácie : 02.01.2017
Bydlisko Bydlisko : vychodne Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F31,6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapín, Depakine Chrono, Aripiprazol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Enusik So 21 január 2017 - 23:06

Dnes mi blbol internet, zmazte to nech to nieje na 3x laughing laughing
Enusik
Enusik
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 51
Reputácia Reputácia : 19
Dátum registrácie : 02.01.2017
Bydlisko Bydlisko : vychodne Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F31,6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapín, Depakine Chrono, Aripiprazol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro.BludnySlovak Ne 22 január 2017 - 8:16

Ahojte priatelia PARANOJE STOHO ZE SOM TU PISAL MA PRESLI.No vcera som mal myslienky ze si ublizim vsetko je umna take stratene ale zijem dalej musim si uzit lieky co mam doma mozno mi bude lepsie.Ta Airsoft pistol hm to je pre deti som zistil to mozem rovno zahodit do kosa,stoho som sklamany nebola dobra kupa.Racej si kupim vzduchovku s puskohladom ale to ma len napada a neni som preto rozhodnuty uz som aj mal taku ale som hu predal.tak kaslem nato.Dnes od rana sa mam smutno vsetko je take onicom nudne utrapene neni co robit aj by bolo keby som neni taky aky som.DUFAM ZE TU NA FORE NEVADIM NIKOMU ZE SOM NAPISAL??????????drzte sa majte sa

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 152
Reputácia Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro.BludnySlovak Ne 22 január 2017 - 8:44

Vsetci vasi psikovia su krasny mate krasnych psikov chcem pridat aj ja len neviem ako mozno sa mi to podari.graficky slabo

neviem to sem vicapit ale tu je link:mojho spika:   Ako sa dnes máš? 8 - Stránka 81 2zrdj7p

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 Ne 22 január 2017 - 10:55

Ahojte, pozdravujem všetkých a prajem príjemnú nedeľu.....momentálne bojujem sama s nechcením sa pripravovať na zajtra do práce....ale už to bude lepšie niektorí žiaci idú na prax tak mi odpadnú hodiny. No ale spomínala som minule že pojdem ku doktorke, no ako naschvál to nevyšlo ...neordinovala, a to som už bola na ceste ked som to zistila tak ale aspon medikamenty som si bola zobrat.
No kontrolu mam teda az 3.2. tak sa musim postavit veciam čelom. Najviac ma mrzí tá moja blíženecká povaha...dokelu tam .....neviem cim to je ale doma sa hadam kazdy den hadam .....no je to aj o tom ze moja mamina je velmi ciltivy clovek (vodnar) a robi niekedy z komara somara. Ach neviem, ci chapete co tym chcem povedat....s ocom sa zas skor tak dotahujeme ale v ramci srandy ale som aj niekedy vybusna a mala som jeden výstup ked som aj do neho nakricala kvalitne. No neviem, ci je to normalne ale proste mam rokov kolko mam, a nazor si mozem povedat snad a este k tomu na domacej pode.
Mam dojem, ze zit so mnou musi byt strasne a hrozne ....a keby som stretla samu seba niekde tak sa tiez hadam Very Happy ale vsteko samozrejme závisí od situácie.
No tak tolko moje pocity a teraz ako sa mam? je to tak na 2+ by som povedala, drzim vám vsetkým palce silno nevzdavajte nic a bojujte vsetkymi moznymi prostriedkami ktoré sú vám známe Smile
Jaro, más krásneho psíka .....taký malý kuťa ....ja som mala tiež ale uz bohuzial nie. Zvazujem ze mozno na jar si zoberiem nejakeho z utulku ale neviem ci sa to bude dat ked vsetci doma pracujeme. Bol by to ale prijemny spolocnik a nemy stvornohy priatel Smile
Inak sa vytesujem z pocasia aj, krasne je tu u nas ...boli sme na prechadzke trio, ja mama babka .....casom mozno pridam nejaku foto zimnu ...
Tak este raz pozdravujem vsetkych forumakov, i neforumakov a Never give up! Set your soul free, and let the light come to your life Smile
flower community together dog

V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  CHINAMAN Ne 22 január 2017 - 16:44

Zdravím všetkých, teraz sa mám trocha horšie a to z dôvodu že celý víkend som iba v posteli ak nerátam menšiu prechádzku večer, neviem čím to je ale nemal som tento víkend kvapku kávy na ktorú som si akosi navykol a cez týždeň fičím na nej. Inak kúpil som si hernú konzolu a bol preňu v PB spolu s bratom za fajn cenu, tak už drtím nejaké hry ako. Boli aj hádky smerom na matku a vyhrážky, tiež neviem prečo sa takto správam ako idiot. Alebo viem spomínal som jej nemocnicu, že nech ma tam dá zavrieť atď. Celkovo som teda nič prospešné nespravil cez víkend som teda len polihoval a pil pivo teda dnes nie. Majte sa ako chcete Very Happy držte sa!
CHINAMAN
CHINAMAN
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 567
Reputácia Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Bydlisko Bydlisko : ŽILINA

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro.BludnySlovak Ne 22 január 2017 - 19:09

Dzuli-no stvornohy milacik vie potesit ten moj je malinky ale dobrunky hh Wink

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ne 22 január 2017 - 20:12

Ahojte kamaráti/-tky!

Som rád tým všetkým psíčkom, čo sa nám tu teraz ukázali aj Mischelllina mačička je super. Momentálne nemám žiadnu nemú tvár pri sebe, tak musím dochádzať.  Shocked  Fotky mám len také staršie, takže niekedy... cat  cat  cat

K Tebe CHINAMAN, toľko, že podobne mávam takéto dni, keď je toho pomenej v zmysle aktivít, vtedy to býva nič moc. Sleep

K Tebe Jaro, asi tak, že to už sú dosť silné príznaky, a s nimi už to nie je jednoduché. Cítiť z toho bludné myslenie, mrzí ma čím si prešiel. Úbohé to rozhodne nie je, práveže je dobré, že si toto nepríjemné takto pekne ustál. Našťastie, že si v tomto počasí nemal poprípade žiadne behanie po hore-lesoch, alebo podobne. V takýchto teplotách by si možno aj kdesi zamrzol. Osobne som bol bludom postihnutý v lete, takže sa to nejako ešte dalo... Ďakujem, že si sa zveril a držím Ti palce.  it is perfect

...

Dnes to bol taký horší deň pre mňa. Zabudol som si natočiť budík a prespal som ranné lieky. Teda som si ich dal, ale ani sa nechcem zverovať o koľkej. Aj napriek tomu, som to znesiteľne ustál a všetko sa mi tak poposúvalo. Bol som aj na prechádzke, aj sa zadarilo akp. Objektívne (z nadľadu) sa vlastne nie je nejako extra na čo sťažovať, ale vnútorne sa až tak dobre necítim. Na prechádzke som cítil vzťahovačnosť (...týkajú sa ma rozhovory) na balkóne sa necítim bezpečne najmä kvôli hlasom. Pozitívum na tom je, že je to pod čiarou reagovania na tieto "záležitosti". Trochu som aj smutný akýsi, snáď z toho spania, alebo tak.

Prajem všetkým pohodový začiatok pracovného týždňa a veľa optimizmu a pozitívneho myslenia celkovo. Ahoj kamaráti! Tuto
scratch
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro.BludnySlovak Ne 22 január 2017 - 20:24

...
Tuto ahoj-to bolo v lete 2016 len aby si vedel ale vymazal som ten prispevok no boly to silne priznaky.Inak ti drzim palce aby sa ti darilo v zdravi a hodne elanu Wink

Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0