Ako sa dnes máš? 2
Strana 37 z 84 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 60 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
k tej doktorke...ja mam vlastne 2 doktorky-jednu ambulantnu a druhu na stacionari. obidve mam rad, obe su mile, chapave a aj dobre odbornicky. cast mojho ja si mysli, ze ma maju rady, vidim to i na ich spravani voci mne. ale druha cast mojho ja si hovori, ze ma nemaju moc rady, lebo stale som s niecim nespokojny. takto sam so sebou bojujem. mam v plane, ak sa mi do pondelka nepolepsi, tak idem za doktorkou. snad mi nejako pomoze.
preboha, co to bol za iq test? never vsetkemu. iq testov je vela a na zaklade tvojho prejavu usudzujem, ze si nadpriemerne inteligentny. svedci o tom aj fakt, ze si bol prijaty na dve vysoke skoly( ak si dobre pamatam, skusal si tahat dve skoly naraz, nie?)), takze niektore fakty svedcia o nevierohodnosti toho iq testu.
ozaj. a co ta skola? nechcem jatrit bolovu ranu, ale zaujima ma to. mas momentalne skolu prerusenu?
ahoj
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Lapaj napísal:ozaj. a co ta skola? nechcem jatrit bolovu ranu, ale zaujima ma to. mas momentalne skolu prerusenu?[/i]
Nie je to vlastne boľavá rana - som už s tým zmierený, že som prerušil, hoci mi to príde ešte niekedy ľúto, ale možno to takto bude aj lepšie, uvidíme. Oba odbory mám prerušené, jeden teraz do septembra, druhý do r. 2012. Ten, čo mám na dlhšiu dobu prerušený, ten zrejme zanechám, lebo na to nemám. A ten druhý, to pôjdem sa teraz na budúci mesiac, teda v septembri už konečne zapísať a zopakujem si ten ročník, v ktorom som prerušil, teda tretí bakalársky. Už sa veľmi teším.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Moje svedomie je nehorázne drzé. Komentuje moje myšlienky a napáda ma tým spôsobom, že mi NEUSTÁLE vyčíta všetko, čo spravím zlého alebo povrchného alebo pokryteckého. Doslova ma to obťažuje. Psychiatrička sa ma dneska pýtala, či pociťujem tie myšlienky ako cudzie, a ja som odpovedal, že nie, hodnotím to ako svoje vlastné svedomie. Takže intrapsychické halucinácie to zrejme nebudú. Ale čo to je? Strašne ma to štve. Rve to moju osobnosť a ničí to vo mne integritu mysle. Človek aby sa hádal sám so sebou a neustále nadával vlastnému svedomiu, aby láskavo držal hubu a hľadel si svojho a nie sa sústrediť na každú moju myšlienku. Neskutočná drzosť.
Prosím, poraďte.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tie výkriky, ktoré ma neustále kritizujú, súdia ma a robia mi zle, sú nemé, nie sú to hlasy, nie sú to intrapsychické vkladané myšlienky, sú to nemé výkriky, ktoré vôbec nepočujem ani nevnímam ich priamy obsah, napriek tomu v tom zlomku sekundy, kedy na mňa zaútočia, ohrozia stabilitu celej mojej mysle natoľko, že ich musím okríknuť. Veľmi sa trasiem ľudia, veľmi... búcham do postele, skáčem, trasiem a chveje sa mi celé telo viditeľne. Taký som v úzkosti a nervózny. CHcem umrieť, chcem sa vysmiať tyranii tohto mizerného života. Hajzli jedni. Nič v sebe len nepočujem, len samé vulgarizmy. Ako sa dá s týmto pracovať a normálne myslieť???
Majte sa ako chcete. Aj tak mi nechcete a nemôžete pomôcť.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Držím Vám palce, a píšte voľačo.
Ako sa máte? Čo robíte celé dni? Aké máte myšlienky, pocity, nálady?
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura napísal:Asi má lepšie záľuby,ako toto fórum Myslím,že Slnečnica je dosť životaschopná.Asi som sa rozišla s druhom.Neviem čo so mnou bude.Ako nedávno písal Matej o tých úzkoztných stavoch.Myslím,si,že niektorí ľudia by boli radi,keby som už nebola.
Zmysel Tvojej existencie je nezávislý od mienky a prianí druhých ľudí, hoci aj príbuzných. Ako som Ti už raz vravel, Tvoja hodnota je absolútna, a nie relatívna. Si veľmi hodnotný človek už len preto, lebo si neopakovateľnou ľudskou bytosťou, ktorá svojou statočnosťou a obsiahlou znalosťou života koncipuje vzácnu osobnosť. A ja som hrdý, že takúto osobnosť, ako si Ty, poznám. Na tomto fóre patríš medzi tých starších a skúsenejších, takže si tu mimoriadne potrebná. Žiadaná. A že niekto by bol rád, aby si nebola? Pokús sa oslobodiť od mienky týchto neprajných ľudí a hľadaj svoj zmysel v rôznych činnostiach, prospešnosti svojej osobnosti, vo viere, alebo v záľubách. Nadprirodzeno je tiež spôsob, ktorý využívam konkrétne do veľkej miery zas ja a som s tým veľmi spokojný, takže môžem len odporučiť. Ale neuropsychiater Viktor E. Frankl hovoril aj o hľadaní zmyslu života ako zmyslu života. Takže ako sa hovorí, niekedy je aj cesta cieľom. Povzbudzuj sa, máš vo svojom svedomí zapísanú prirodzenú sebaúctu, ktorú si zachovaj stoj čo stoj. Myslím, že aj keď sa Ti vyjadria k Tvojim problémom miestni ľudia jednotlivo, aj tak hovorím za všetkých, keď poviem, že Ťa máme veľmi radi a nechceme, aby si klesala na duchu v dôsledku neprajníctva zlej vôle niektorých ľudí, ba príbuzných. Drž sa nám. Myslím na Teba a zveruj sa nám naďalej, ako prežívaš rozchod a ako to postupne pokračuje.
Posielam objatie a úprimné srdiečka. Ahooj.
Naposledy upravil Matej Skalík dňa Pi 13 august 2010 - 20:23, celkom upravené 1 krát.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Igor napísal:Ahojte priatelia. Ako je to s vami a dovolenkami v zahraničí najmä pri mori. Nechodíte vôbec, alebo to risknete a idete, neobávate sa, že relaps vás chytí v cudzom svete? A čo robiť ak sa tak stane?
Ja som pri mori ešte v živote nebol. Moji rodičia nemali nikdy peniaze na dovolenky v zahraničí a nevypestoval sa v našej rodine taká tá tradícia chodiť na dovolenku čo i len dakde na Slovensku. Nič, len doma sedieť v Trnave. Celý život.
Ja by som ani pri more nechcel osobne ísť, lebo by som sa musel vyzliecť, no ja som akosi chorobne precitlivelý na odhaľovanie svojho tela, veď ja ani v najväčších horkách si nedám krátke nohavice. Nikdy. A bez ponožiek si svet neviem ani predstaviť. Som na svoje telo háklivý a veľmi hanblivý. Neviem, či to dokáže niekto pochopiť, ale je to mojou súčasťou už celé roky, ešte aj z obdobia spred choroby a puberty.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 37 z 84 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 60 ... 84
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5
» Ako sa dnes máš? 6