Ako sa dnes máš? 2
Strana 20 z 84 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 52 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ahojka1- Nový člen
- Počet príspevkov : 25
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
inak, minuly tyzden u nas boli dve jehovistky, medzi dverami...len by to rozpravalo tie ich sektacke dristy (mimochodom bratranec je jehovista, presiel na ich vieru, kedze sa zenil s jehovistkou)...nanutili nam knizku, edicia strazna veza, hehe...boli tu minuly piatok, maju prist dnes zase, tak ich pekne vyprevadim :DDD
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
inak uz druhy den uvazujem, ze by som siel 11.8-15.8. na sachovy turnaj do Novych Zamkov, no musel by som za tych 6 tyzdnov, co chyba do jeho zaciatku, nastudovat si zase otvorenia a potrenovat trochu na jednom najlepsom, hoc jemne platenom internetovom serveri (playchess.com). Uz som totiz 7 rokov nehral sutazne, tak som vysiel z cviku, posledne som ako 16 rocny dostal pohar pre najlepsieho juniora v regionalnom turnaji...a vtedy niekedy som aj prestal hravat...tak, uvidime, ci nakoniec pojdem, zatial si netrufam, uz som vela veci pozabudal, plus neviem, ci vydrzim v dva dni, co budu po dve kola v ten den, lebo to by znamenalo teoreticky az 10 hodin za sachovnicou v taky den...budem musiet natrenovat kondicku a nervy asi
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
len matejovi odpoviem, neviem ci ti uz niekto odpovedal, ale to skorsie nastupenie do skoly po preruseni studia podla mna mozne je, aspon u nas sa to myslim da.. tak ako mozes aj prerusit uprostred semestra ak je to z vaznych dovodov. zavolaj si na studijne alebo chod rovno za dekanom, ten to musi povolit (aspon u nas je to tak)
dlho aom sem nepisala, mala som toho dost v skole. teraz mam uz konecne volno. tak robim NIC , asi tak isto ako po cely ten rok co som bola doma
ale mam novy prirastok, vzala som este jednu fenku z utulku k tej mojej, aby nam bolo veselsie. tak sa chystam chodit s nimi do lesa, aj jedneho ovciaka budem asi davat dokopy..
inac sa mam dost... chaosne. na jednej strane citim brutalnu osamelost, izolaciu, beznadej...na druhej strane coraz vacsi odpor k ludom, nie tak k jednotlivcom ako k stadovej spolocnosti, hnus.. uvedomujem si bezvychodiskovost situacie, ze pravdepodobne nestretnem nikoho s kym si budem rozumiet, koho sa nebudem bat a budem schopna mat s dotycnym normalny vztah... pri tom viem, ze keby sa take nieco udialo snazila by som sa utiect.
psychopatov je dost, len zatial som nestretla takeho s ktorym by sme boli kompatibilni.
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: