Ako sa dnes máš? 2
Strana 26 z 84 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 55 ... 84
denisa
aj mňa sa pytaj ako sa mam.
Ale inak, ak to chces vediet tak super a zaroven na nic.
Mam pocit z Tvojich prispevkov, že maš momentalne pokojne obdobie, čo sa týka stavu Tvojej mysle. Je to tak? :- )
denisa- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 23.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Ako sa dnes máš? 2
denisa napísal:Matej, aj mňa sa pytaj ako sa mam.
To som oslovil konečne hlavne tých, ktorí sem už celé veky vôbec neprispeli diskusným príspevkom, dokonca sú medzi nimi takí, ktorí nemajú na konte ani jeden príspevok. Takže túžim ich viac začleniť do našej komunity, že nech sa nám trošku poodhalia, predstavia a zveria. Lebo tomas má pravdu, že registrovaných je kdesi 25 ľudí, ale pravidelne prispievajú asi desiati, jedenásti. Myslel som teda, že ich treba nejak povzbudiť.
Aj Teba sa, samozrejme, pýtam, ako sa máš, všetkých sa pýtam. Len akurát Ty patríš k tým šikovným, ktorí prispejú do tohto fóra "Ako sa dnes máš?" aj bez vyzvania. Skvelô.
Ale inak, ak to chces vediet tak super a zaroven na nic.
To je ako? Nejaká náladová ambivalencia, dvojakosť, alebo niektoré veci v Tvojom živote sú fajn a niektoré sú na tom horšie? Objasni bližšie.
Mam pocit z Tvojich prispevkov, že maš momentalne pokojne obdobie, čo sa týka stavu Tvojej mysle. Je to tak? :- )
Áno, veľmi dobre mi sadol ten Escitil antidepresívum. Beriem ho 10 mg ráno a 5 mg na obed, a je skvelý, nemá u mňa žiadne nežiaduce účinky, akurát prežívam hĺbkovú reformu svojej osobnosti - to znamená konkrétne, že sa stávam väčším optimistom, veselým dobrodružným typom a mám bližšie k sangvinikovi než k melancholikovi. Je to skvelé. Aj sa neberiem až tak vážne, robím si zo seba často srandu, chi. Už som sa dvakrát neschoval pred návštevou, čiže aj sociálne interagovanie sa zlepšilo. Je to fakt požehnané obdobie, super. Môžem povedať, že som aj aktívny a pracujem intenzívne na bakalárke a tak podobne. Mám sa fajn, aj keď prichádzajú občas asi zo 2 dni zlej nálady, ale vždy jak prídu tak aj odídu. A čo sa týka podráždenej rezonantnej nálady, tak už som vulgarizmy ponechal len v duchu, nenapísal som ich tento týždeň na internet nikomu. To je tiež fantastický pokrok. Takže máš správny dojem, mám teraz pokojné a príjemné obdobie.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Anonymný- Anonymný
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Tomy drzim palce
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Včera som bola pozrieť "náš" domček čo kupujeme. No kebyže idem na obhliadku teraz tak sa určite pre neho nerozhodnem. Vyzeralo to tam strašne, burina, tráva vysoká. No strašne. Budeme to musieť dať do poriadku všetko. Bola som tam s tým kamošom čo som ho predtým opísovala. Chcel vidieť dom. No neviem, či som dobre urobila, lebo teraz bude vedieť kde už budeme bývať a bude ku nám chodiť jak keby sa nič nestalo. Bola som s ním aj vonku včera, prišla som o pol noci. Prešli sme autom kopec kilometrov, boli sme pozrieť v jednej dedine kde on robí a to bolo dosť daleko. Potom sme boli okolo Šíravy, tam bol festival Dohoda, tak tam bolo kopec ľudí. Tak sme sa prešli, boli sme na kofolu a išli sme domov. No už som bola unavená. Nebolo mi s ním zle, ale aj tak... Ked sme sa lúčili chytil ma za ruku. Ja som sa čím skôr pratala z auta preč. Povedal, že sa ozve. No práve došla sms, už sa ozval. Že ked budem vonku mám mu dvakrát prezvoniť a on príde. No veru musím ísť vonku s berim. Neviem čo urobím. Ked neprezvoním on príde aj tak, už ho poznám. Ach...
ahojka1- Nový člen
- Počet príspevkov : 25
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ahojka1- Nový člen
- Počet príspevkov : 25
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.06.2010