Ako sa dnes máš? 7
Strana 9 z 86 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 47 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
Teším sa na vás večer, a idem zas pracovať... bude toho asi viac.
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
pre dnešok to nebolo nič moc, hlavne čo sa týka únavy. Ráno som išiel na krv tak, aby som stihol aj načas do práce. Nenaspal som toho veľa, tak som tak trochu u sestričky zaspával. V škôlke som dostal takú ťažšiu úlohu na asi tri hodiny a mal som vcelku toho fakt dosť. Doma som odpočíval a na pol hodinku som si aj zdriemol. Porobil som "akožep." a relaxoval. Toť všetko. Nič moc deň, ale za 2 by som mu možno dal...
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
na polhodinku si zdriemnut? To si si aj oddychol? Ja po pol hodinke oddychovania este len zatvaram oci (a asi preto spim niekolko hodin, ze ).
Ahojte,
u mna dnes fajn, nahravam dalsi GP, a kedze je desivo priserny, rozhodla som sa video 4-krat zrychlit a nahravat obkecy k tomu. A o kolko je to efektivnejsie! Zajtra idem k psychiatricke, ktovie, co mi povie na ten vymenny listok o zvazovani PPP. Nic mi nie je A tak. Do Vianoc este dve terapie, znie to uzasne, a potom... sakra... vsak ja este nemam nakupene darceky To mi to skoro doslo No, a medzitym budem nakupovat
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
niekedy stačí malé zdriemnutie a je človek je fit a únava je preč. Dnes to takto nefungovalo. Celý deň som bol oťapený, driemanie nepomohlo. Musím sa dobre vyspať...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
aj ja sa omlúvam, že som po hodine odišiel, ale práve bola debata v najlepšom... Dúfam, že nabudúce Ti to už nebude tak "haprovať".
..............
Ahoj Matej, aj ja som sa tešil na to, že piatok začína voľno. Po obede som to aj využil na driemanie a bolo mi dobre. Vlastne som až pred chvíľou vstal.
..............
Ahojte,
po takej náročnejšej práci včera prišiel pre mňa oddychovejší deň. Skôr to bolo také podaj-podrž-pusti. Obvykle by mi to dosť vadilo, ale teraz som to uvítal, aby si svalstvo oddýchlo. Inak celkom Ok, som dosť nevyspatý, tento prac. týždeň som tých osem hodín "nedal" ani raz. Plánujem to túto sobotu a nedeľu zmeniť a do vôle sa vyspať. Som rád, že zase tu je vííííkend! Prajem vám aby ste si ho užili.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
bola som dnes u psychiatricky s vymennym listkom o zvazovani PPP, no ani sa jej to nedotklo. Samozrejme, ze mi nic nie je, to zas len moj vseobecny panikari. Coz samozrejme neznamena, ze nebudem mat problemy s jedlom i nadalej, bo si stale neviem vybrat, ci chcem fakt pribrat, alebo radsej ostat takto hezky stihla. Ocividne pripad pre psychologa
Takze okrem tohto sibnutia mi je fajn, nic moc nove. Nahrala som gameplay, ktory liezol na nervy i mne, ale co neurobit pre potechu divakov
P.S.: Helen, i vy ostatni, drzte sa.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
dnes som vytvoril online udalosť. Je to beseda o schizofrenii, spomínal som na zellu. Na tomto odkaze to odštartuje stredu 16.12.
https://www.youtube.com/watch?v=y05XaefWg98
Majte sa pekne, dnes už nejak nevládzem... potrebujem sa nakrájať.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
http://hudacekova.blog.sme.sk/
inak sa v mojom živote vela toho nezmenilo,ale citim sa lepsie, pokojnejsie..tak sa drzte, mám vas rada:)
Zdravotný stav
Strana 9 z 86 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 47 ... 86