Ako sa dnes máš? 7
Strana 47 z 86 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 66 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
u mna fajn. Doktorka mi na malej vizite povedala, nech sa dohodnem na prepusteni s primarom.
Horsie je, ze z nejakeho neznameho dovodu mi glycka napoludnie klesla na 3,3 mmol/l - samozrejme mi nepichli inzulin, ergo mi teraz navecer vystupila na 25,0 mmol/l. Uz sa radsej nevyjadrujem. Vlastne (hadam som to este nespominala) mi pri prijati na A-cko len tak nepichli nocny inzulin, tak som rano ovracala polku oddelenia, ako som uz sla do ketoacidozy. To je stav, ktory konci smrtou, len tak mimochodom, ale vysvetlovat to tymto idiotom je nanic, hadzanie hrachu na stenu. Ale musim povedat, ze ma prekvapili, dostala som teraz standardnu davku inzulinu, nemala by teda nastat inzulinova hojdacka. Len dufam,ze sa primar zas nebude hrat na doleziteho a nebude vyhlasovat, ze "vsak tu este vydrzte, my vam to dame do poriadku" (to ma vzdy taak pobavi...). Takze by som v piatok rada sla def. domov.
Bola som i u psychologicky tohto oddelenia, bolo to fajn sedenie... hoci na moju Janu nik nema!!! Dospela som tam k nazoru, ze by som sem mala chodit toho kazdeho pol roka na fixny datum, lebo inak som schopna potom povedat, ze mi nic nie je a nikam nejdem. Jasne, jasne.
A tak.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
mam sa fajn pred chvilou som prisiel z prace, dnes bola celkom sranda co je neobvykle )). Naveceral som sa dal lieky a nacal pivo. Drzte sa!
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
https://www.schizoforum.net/t476-topic
dúfam, že sa s čo najviac s vami spoznáme
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Tak dnes opat stereotyp. Bol som v obchode, trosku poupratoval. Isiel som na Kebab, lebo som dostal na to chut.
A dnes sme sa stretli spolocne so skupinou, ktori maju podobne problemy ako ja, na mysli mam dusevne. Stretavame sa kazde dva tyzdne. Takze bolo fajn. Trosku sme pokecali. Nabuduce mame ist na bowling. Mam radost, ze sa stretavam s ludmi. Aj ked niekedy si pripadam ako introvert, avsak snazim sa byt v kontakte s ludmi....
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 30.09.2015
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Abilify maintena 400, Questax 200, Xanax 0,5
dnes sa mam fajn, cely tyzden stereotypne skore stavanie 12h v robote a potom kratky cas doma a spanok. Snazim sa v praci nenudit a citat co sa da a tak niekedy mavam dlhe uvahy co do buducna. Na minulost sa snazim mysliet len na pekne zazitky i ked niekedy je to tazke. Velmi mi pomaha matka co sa spolunazivania tyka-perie, vari, chysta desiaty a aj preto ju obdivujem a moc si ju vazim. I love Mom
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
schizomars - tá skupinka by ma zaujímala. To je pod krídlami nejakej nemocnice či spolku? Alebo len tak samoorganizovaná? Díky.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Je to spolok resp. zdruzenie pod nazvom No a co. Na internete to velmi nenajdes. Stretavame sa v charite v dennom stacionari v domove socialnych sluzieb v Dome sv Anny. Financovany je z nezabudiek, ked sa nieco vyzbiera, aj zo statnych penazi. Mame zadarmo obcerstvenie, kavu, mineralku, chipsy, trubicky... Chodievame aj na kulturne podujatia do divadiel. Bol som uz trikrat na takych podujatiach co chodievam uz rok. Raz na Kandracovcoch, raz v Presove do divadla. Vsetko zadarmo. Na Vianoce sme boli posediet v restauracii na pizzu. Sem- tam chodievame na bowling. Do krciem velmi nemozeme chodit, vyhybame sa...
Stretavame sa len co maju dusevne choroby. t.j schizofrenia a podobne.
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 30.09.2015
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Abilify maintena 400, Questax 200, Xanax 0,5
Dnes sa mám zhruba dobre. Deň hodnotím na 1-. V práci ok, ale bolo na môj vkus málo roboty, takže som sa miestami nudil. Zdá sa, že mi ubúda tradičnej náplne práce a prichádzajú hluchšie obdobia, kedy budem bývať pravidelne aj na "ploche", teda v kontakte so zákazníkom. Moc sa na to až tak neteším, ale snáď to zvládnem... Aspoň mi ubehne čas, čo je najväčšie plus, lebo sedieť za počítačom, vidieť na hodinách 13:00 a mať už vtedy "hotovo", tak to nie je zrovna výhra. V práci som si čiastočne upratoval vo svojich mailoch a "minimalizoval" schránku, aby som v nej mal poriadok... V lekárni som si kúpil Kofex, lebo Kafi Tabs nemali. Tie majú menšiu gramáž, 1 tbl. má iba 50 mg kofeínu. Preto si ich dávam 6 denne, teda 300 mg, čo je hranica. Myslím, že veľmi dobre účinkujú. Dnes som nemal žiadnu kávu ani energeťák a fičím pomerne dobre. Včera som vydržal bdieť až do 23:45, čo považujem za úspech. Čítal som si knihu o minimalizme. Dnes plánujem pokračovať. Teším sa už teraz, normálne ma predstava, že ešte po práci budem aj 5 aktívnych hodín hore, napĺňa radostným očakávaním a mám tak pocit, že ten život nie je len o robote. To mi doporučila vlastne moja šéfka, lebo ona dlho ponocuje, aby z toho života aj niečo mala... Aj keď ona je samozrejme rada aj v práci. A vlastne aj ja, pokiaľ mám čo robiť.
Nálady ok. Psychiatrické príznaky obzvlášť neevidujem, hoci dnes akurát bola flush zhoršená. Najmä na ulici akoby ma zahanbovalo, alebo úzkostnelo, keď išiel oproti nejaký okoloidúci. Mal som vzťahovačné pocity. Parasympatikum cítilo nejaké nešpecifikované ohrozenie. To ma trochu mrzelo, no počas dňa sa to potom zlepšilo.
Ďakujem Vám, priatelia, za vypočutie. A želám každému z Vás veľa zdravia, pohodky a pokoja. Držme sa!
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Helenka, to aby mal rodič oči stále na stopkách, aby sa ratolestiam nič nestalo. Priznám sa, že ma Tvoj príspevok priam bolí. Prajem skoré uzdravenie nielen Betke.
Ako sa mám? Osobne si myslím, že celkom fajn pre dnešok. Nič zásadné sa nedialo, čo by sa oplatilo nejako tu na fóre zverejňovať. Vstal som - ranné rituály - práca - obed - pospávanie - "akp." - fórum, Net, TV - ...večer by som dal "oddychový seriál ZOO" a nejaká kniha.
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Dnes fajn. Zachvat nebol, ani take strasne glykemie ako vcera. Vecer pred spanim mi ju sice zas budu merat, co znamena zbytocny stres, ale malo by to byt fajn. Zjedla som keks (sice neDIA... ale nechcem, aby ma tu zabili nepodanim inzulinu).
Co este. Asi ani nic. Bola som na tom priserne infantilnom kognitivnom treningu, boli sme v bufete - kupila som si mineralku a pistacie -, teraz sedim na posteli, cakam na lieky a pocuvam hudbu, no luxus
Drzte sa.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Vcera som mala divny den. Nevstala som ani z postele, nic sa mi nechcelo. Toto je uz skor chorobna lenivost nez F25. Ani na magnezium som nesla, ani na CT. Som sama bez kamaratok a ta samota ma zabija. Uz len cakam, ze sa mi ozve ta pani, co mi ponukala upratovanie na ciastocny uvazok. Nezaujimaju ma ani moje knizky, ani koraliky, ani domace prace. Predtym to bolo uplne ine. Nvm jak zvladnem aj robotu, ked som takato darebna. Ani otec mi nic nevyhadzuje na oci, jedine, ze som stale v kontakte s byvalym. Hladam si aj vhodneho partnera, no nic. Aj tak som uplne stratila zaujem aj o ludi. Predtym som bola ina. Ja uz toto nechcem. Nevyhovuje mi to, no nvm nic zmenit. Nejaky napad?
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 47 z 86 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 66 ... 86