Ako sa dnes máš? 7
Strana 62 z 86 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 74 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
s láskou, navždy váš Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
na Tvojom mieste by som si nasadil pôvodnú dávku liekov a možno sa o vec pokúšať neskôr. Líthium je taká potvora, že účinkuje vtedy, keď máš individuálne nastavenú udržiavajúcu dávku, keď to príliš klesne... Hlavne aby si spal. Je to veľmi žiaduce, aby si si dobre oddýchol. Ja tu v liekovej krabici nachystaný Haloperidol, keby čosi. Ako iste vieš, nie som až takým fanúšikom vysádzania liekov, ale určite moje nadšenie v tomto smere nie je radostné.
Drž sa, držím palce. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Inak Jožin, som rada, že si napokon, zdá sa, spokojný, hoci doteraz nemám predstavu, čo sa vlastne dialo. Ale hlavne, že výsledok je asi fajn
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Ozvi sa prosím ťa. Doobeda to nebolo až také zlé,dúfam,že si si trochu ľahol,keď sme spolu traha s Jirkom dovolali
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Přeji hodně sil Tobě i manželce!
diana.kucerova- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 19.03.2016
Vek : 55
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Quetiapine Teva 300mg retard vecer
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
hlavne sa choď vyspať, neváhaj a ber sa do postele. Keď sa Ti nebude chcieť spať, skús trebárs hrnček horúceho mlieka, mne to niekedy pomáha...
Veľmi pravdepodobne prechádzaš ťažším obdobím, myslím na Teba a prajem aby sa to určite dalo čo najrýchlejšie doporiadku.
S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak včera bol xkrchnav nespavec, dnes som to "dal" ja . Už som bol aj v obchode. Z kúpeného som nachystal raňajky a čakám, kedy budeme všetci zobudený. Aktuálne pozerám včerajšie správy na JOJ a chystám sa na akožepovinnosti. Na raňajky som si kúpil čerstvú makovku, tak som si pomerne pochutil. Našim dúfam zachutí štedrák, trubičky, rožky, gazdovský chlieb, všetko je čerstvé.
Cítim sa celkovo v pohode, zatiaľ ma neťahá na spanie, ale prídem si akýsi unavenejší. Mám dva scenáre na dnes:
1) zostať hore do večerných hodín a okolo devätnástej sa nadopovať Gerodormom a spať
2) zdriemnuť sa na dve hodiny trebárs po obede a ísť spať okolo desiatej
Želám pekný deň všetkým. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Uz zacinam pisat x-ty krat. Neviem ci sa slusi pisat, ze sa nemam dobre. Kazdy ocakava odo mna, aby som sa mala dobre, aby som "zila". Aj skusam. Chodim medzi ludi, ale stale je tam nejaka bariera. Neviem sa uvolnit.
Vcera som mala neprijemny telefonat. Manzelka byvaleho priatela volala. Uz nie sme spolu 9 rokov a oni su 3 roky manzelia. Zacal ju bit. Ona zas mna obvinovala. Mama cudne otazky.
Aj ludia, o ktorych som si myslela, ze ma pochopia, sa nejak vzdaluju. Niekedy mam pocit, ze keby som nebola na tom zle psychicky, tak by som bola o moc zaujimavejsia pre ludi. Ta choroba okolo mna vybudovala nejaku barieru. Nevie to nikto, ani ja, prelomit.
Rozmyslam stale, co by bolo dobre, co by mi pomohlo, aby som aj ja bola ako ostatny, ale uz stracam nadej, ze by som hoci co spravila, chorobu aj tak nezastavim.
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 62 z 86 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 74 ... 86