Ako sa dnes máš? 7
Strana 58 z 86 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 72 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
Uz dlhsiu dobu som sem nepisala. Asi aj preto, lebo nic zvlastneho sa nedeje. Uz som kvetiapin znizila na 200 mg. Zatial sa mi dari zaspat. Hladam si robotu na ciastocny uvazok. Experimentovala som s marihuanou, no nic moc, tak som to nechala zas tak na istu dobu. Pozeravam dokumenty. Aj varim uz pravidelne a peciem tak raz za tyzden. Dnes planujem poslat prezentaciu svojich sperkov k byvalemu zamestnavatelovi. Asi dnes aj nieco vytvorim. Hladam si partnera, no zatial to vyzera tak, ze ostanem sama. A uz dost dlho sa to takto natahuje. Uz osmy mesiac. S otcom som OK. Mamka ma az tak netrapi. Ona sa mi zda byt velmi falosna a preto ju ani neviem respektovat. S byvalym som sa stretla pred tyzdnom. Mal vypite, takze to dopadlo otrasne. No inak tak vsetko na trojku. Taky stred.
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Rád čítam vaše príspevky, viem, že to dá dosť práce nielen ich napísať, ale aj dobre stvárniť myšlienky, ktoré chcete vyjadriť. Na opačnej strane je výborné ak sa podarí takto "zhodiť zo seba batoh", toho čo nás trápi. Niekedy práve napísaný príspevok napomôže utriediť myšlienky a tak si aj napomôcť.
U mňa nič zvláštne, mám voľný deň, ak nerátam užitie ranných liekov, tak som vlastne vstával o desiatej. Za chvíľu som vyrazil k obvodnému pre lieky na tlak. V tomto čase to išlo ako po masle, ani som sa nenazdal a už som smeroval z lekárne domov spolu s liekmi. Doma tradične "akp.", drobnosti v domácnosti, Net, TV, kniha... Plánujem taký relax, trochu mi chýba práca.
Zdravotne tradične únava a otázny balkón, krvný tlak je vyšší, tabakizmus stále robí "šarapatu", ale napriek cigarete mi jesť chutí. Okrem toho je samozrejme viacero drobností, ktoré sa však ani neoplatí rozoberať, keď sa na to spätne pozerám, tak je to v podstate všetko OK.
Myslím na vás a majte sa čo najlepšie! Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto - dúfam, že to nie je príliš osobná otázka, šak keby hej, nemusíš odpovedať. Ako dlho máš problémy s tlakom? Súvisi to nejak s psycho liekmi či hmotnosťou? Díky.
Ináč som doma zas sám, žena na seminári a my s dcérkou máme pred sebou večer - ideme porobiť školu a potom zahrať úžasného Neverhooda . Brat mi poradil ako to rozbehať na nových počítačoch.. je to perfektné!
Majte sa držte sa
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
nepoistil som si prispevok a cely je fuc, tak znova a strucne. Mam sa horsie, kolisu mi nalady, nechce sa mi ucit, trapim sa co ak to alebo hento. Je to bliziacimi sa skuskami a som nesvoj. Mam zimnicu a dal som si analgetikum. Dnes som podrazdeny vnutorne ale nedavam to najavo, idem na prechadzku so psom a asi v lese zopalim strom nenapada ma nic lepsie ako to dat von. Mam aj po ruke xanax no kaslem nan.
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Aj ja Vás všetkých čítam, aj Helen, aj Anitu, aj Tuta, aj Jožina, aj Abpt, aj Meret, aj Reginu... proste všetkých, čo ste posledne napísali. Máte to niektorí veľmi pestré a svojské. Držím Vám pevne prsty a želám mnoho pohody. Tuto, som rád, že dobre zvládaš tú momentálnu voľnosť - zdá sa mi, že neklesáš na duchu. Teším sa z toho.
Dnes som sa mal asi zhruba dobre. Deň hodnotím na 1-. Na líca som si nacápal kopec BB-krému, takže flush bola prijateľnejšia. V práci ok, ubehlo to, prevažne som balil vratky. Zjedol som dnes asi 8000 kJ, boli žiaľ výnimky - napríklad 2 malé tabuľky čokolády, 2 šamrholky, 1 čokoládový croissant. Ale zas večeru som nemal vlastne žiadnu, len ten 1 spomínaný croissant. Takže až tak som to neprešvihol. Nálady som mal zhruba ok - ak to zahaprovalo, tak len ako krátkodobé reakcie na okolnosti. Úzkosti dnes neboli silné, iba výnimočne kde-tu. Takže vcelku som s pondelkom spokojný.
Želám Vám príjemný večer, kamaráti, a všetko dobré.
m.
PS: AbPtCandy, drž sa, hlavu hore. Radšej si daj xanax, a drž sa v relatívnom pokoji, ako Ti to situácia a vôľa umožnia. Pomaličky si tie materiály čítaj, rozmýšľaj nad nimi. Rozdeľ si to na malé celky a za zvládnutie každého jednotlivého celku sa niečím odmeň, čo Ťa drobne poteší. Máš na to, kamarát! Držím palce.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5070
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
myslím na vás... a prejavuje sa to tak, že kontrolujem už skoro 2 dni špeciálnu záložku v maile "schizoforum" a žiadne nové príspevky . A tak si hovorím, čo asi robíte... asi toho máte dosť... K Candyho majiteľovi som nestihol ani reagovať - strom? Týmto spôsobom si to už asi spravil viac krát... je to nezvyčajný spôsob ventilovania. Ale azda funguje, keď si ho napísal. A keď si nám ho zveril, azda to nechceš ani držať úplne v tajnosti a chcel si nám to povedať. Asi keby to bol nejaký suchý opustený strom v lese... v bezpečnom mieste nemal by som nič proti. Ono šak požiarov sa robí milióny omnoho horších keď sa to tak vezme... skôr ale aké riziko to je pre teba, keby sa to zvrtlo a prišlo na to. Ako sa máš dnes? Už je to predsa len doba... na zellu ťa vídam, ale stále zaneprázdnený, takže asi moje ranné pozdravy nevnímaš, alebo aspoň neodpovedáš.
Ja veľmi tiež nestíham. Mám toho dosť v práci, chystáme v piatok tú prednášku. Do toho som sa prihlásil na väčšiu prednášku a ešte chystáme Horizonty 2016. Tam budeme aj Helen aj Lenkou a ešte Jirkem a Marťou ale tí tu nechodia moc na fórum. A hlavný organizátor nám dokonca vyhradil 20 minút hlavného času! Takže tam povieme čosi o komunite odkiaľ sme vznikli. Budem to prezentovať asi tak nejak spojene - schizoforum, zello dialogy a osobná skupinka slysenihlasu v brne... uvidíme čo z toho bude. Možno to pritiahne pár účastníkov nových sem či tam. Pritom každý jeden človek, ktorému pomôžeme sa počíta.
Nechce sa mi písať zvlášť do P témy takže sem - nejak som zas rezignoval. Neriešim... uvidím či sa prepnem do režimu autodeštrukcie ktorá naposledy viedla k vyhľadaniu SAA pomoci.
Majte sa priatelia, teším sa na vás na štvrtkové zello, alebo na vás ostatných na zapípanie nového mailu v priečinku "schizoforum".
Držte sa!
J.
PS: Jedna vec ma dnes tak trochu nakrkla... zas som raz po dlhšej dobe odpovedal na verejnú prosbu na facebooku - že sa niekto chce rozprávať posedieť a tak... nuže som povedal že každý druhý piatok máme skupinku slyšení hlasú. A ona odpovedala - ale to sa ma netýka lebo ja mám BAP a hlasy to je VEĽKÝ ROZDIEL.... áno som alergický na tieto veci, možno prehnane... čo sa dá robiť... udržal som sa a nevynadal som tam nikomu.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mno, každopádne sa dnes mám fajn, deň sa niesol v podobe klasiky, o ktorej by som sa už nemala ani rozpi- áno, bol to blog Ale hrozne mi to pomáha, dáva mi to veľa a som zaň na seba hrdá!
Inak čakám už tri zásielky: záchranný náhrdelník s dôležitými kontaktami a zdravotnými údajmi - síce v našom meste ma už kompletne všetci záchranári poznajú, ale človek nikdy nevie, kde sa ocitne... Potom trojicu ÚŽASNÝCH náhrdelníkov s egyptskými príveskami z Ameriky a napokon šortky, ktorých veľkosť som si vybrala 34, snáď sa do nich vtesnám Normálne mám veľkosť 36, ale ako som tak šeredne schudla... Takže tešíííím
Držte sa!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mam sa fajn, dnes som chcel ist von vecer, len rodicia mojej kamaratky ju nepustili von, ze je chladno dost. Avsak sme pokecali u nej doma na hodinu. Predtym dnes som bol na plavarni s kamaratom, chodievame raz mesacne. Horuca voda bola tam, nezvycajne nikdy taka nebola, som si pripadal ako na termalnom kupalisku. Skoro som z tej teploty vody dostal infarkt. Nie srandujem. Tiez sme sa porozpravali aj na plavarni aj v nemenovanom podniku na hodinu. Nemali sme o com kecat tak sa to zvrtlo, ze sme ohovarali ostatnych co sa nam nepacilo na nich...Tento styl komunikacie velmi nemam rad, ale o com budeme kecat... Vsak?
Vzdy ten stereotyp ten isty. Rano vstat, poupratovat a vecer spat a medzitym este nieco.... V najblizsich dvoch dnoch nejdem nikam von...
Isiel by som do prace niekde, len je to tazke....
Zhruba takto citam Vase prispevky a tesim sa na stvrtkove Zello.
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 30.09.2015
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Abilify maintena 400, Questax 200, Xanax 0,5
dnes sa mam lepsie. V ramci moznosti som sa poucil a este sa aj chystam na 2 hodinky ale 100% to nieje. Bol som v meste na kavu a nealko, prechadzke s Candynou a dost casu som stravil pri lesteni a impregnovani topanok...podvecer som si dal xanax 0.5mg a tesim sa na zajtrajsok.
Ps. Jozo stromy zotinam len na vianoce a iba pre znamych, mame umely. Na zello som nepozeral, len sem na forum vzdy pozeram rano a pocas dna.
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Aaa, gameplaye. Nie. Ale budem! Mám to aj v to-do liste na blogu, a to už je niečo (čo na tom, že som z neho zatiaľ nesplnila ani jednu položku ). Momentálne hrávam TR2, z čoho sa mi GP robiť neoplatí, pretože som to už dohrala, ale v TR3 určite chcem pokračovať, a tak mi napadlo, že i TR6 by možno šlo, aby ľudia videli, že i pri jeho ovládaní sa to dohrať dá a ešte sa nad tým dá i od nadšenia slintaťxkrchnav napísal:To sa mi páčilo - cvok ako jeden . Ináč že sa tak opýtam nahravas ešte gameplaye?
Dík za pripomenutie
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden