Ako sa dnes máš? 6
Strana 80 z 84 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
iste by to bolo veľmi zaujímavé, keby Will prišiel do Trenčína, dobrý nápad.
Dnes som mal taký oddychovejší deň v práci oproti včerajšku. Som však dosť unavený a spánok je nedostatočný, dohromady za noc naspím asi 5 hodín. Som z toho trochu nervózny, ani cez deň sa mi teraz nedarí driemať. Aspoň že niečo naspím v noci.
Inak celkom fajn, iba ak, že sa mi do popredia dostávajú zväčšené drobnosti, o ktorých som minule písal, dúfam, že to ustojím.
Majte sa čo najlepšie. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
písala som dolu v téme Will Hall v Trenčíne 2016tu k tomu o čom ste sa tu x a Helen bavili, . Do Bratislavy mozem skocit aj ja s Helen (sama by som si asi netrufala ) a aspon dáme mensie stretko... aj k tomu ze média "bažia" po príbehoch psychicky chorých, mám s tým osobné skusenosti, príp. mi mozno v mailoch ostali nejaké kontakty do Markízy, časopisu Slovenka, a dokonca aj na nejaku redaktorku Familie som mala... takže ak má niekto chuť medializovať svoj príbeh, asi nie je problém...
uz sa tesím na zajtrajsie zello
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Takže na tému ako vysadzovať psych. lieky sa nik ani nechytá.
Pritom pri reaktívnej depresii, antidepresíva stací uzívať docasne, nie je potreba ich uzívat doživotne. A predsa som si spomenula na jedného psychiatra- blogera, ktorý sa vyjadril, že on lieky nepredpisuje nikdy doživotne len na čas, podla toho ako sa stav pacienta vyvíja - co je myslím si že pokrok.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Mám sa zhruba dobre. V psychike momentálne neriešim nič horibilného alebo patologického. Možno sa iba cítim dosť hypomanický, rozbehnutý ako veverička, vzhľadom na to, že som vypil viac energeťákov dnes, než by bolo slušné. Aj preto teraz v noci ešte nespím. Mozog ma presviedča, že si potrebuje skutočne intenzívne porozmýšľať nad každým detailom uplynulého dňa a zvažovať všetko, čo bolo, ako mohlo byť inak, čo sa povedalo, čo sa malo povedať ináč, a tak ďalej. Je to akýsi nabudený stav, ktorý mi nepríde prirodzený a momentálne už ani príjemný, nakoľko by som túžil skôr drichmať. No ale čo už, je to moja vina.
V práci ok, chodievam už skoršie ráno. Dnes som bol na školení a bolo fajn, flush som neriešil. Ešte som ani nebol si po výsledky z krvi... ani zajtra nepôjdem, nie je proste kedy - medzi 7:00 a 18:00 som "u chlebodarcu". Uf, začínam byť teraz hladný, naposledy som jedol o 21:00 špenát. Už ubehli 4 a pol hodiny a je to cítiť. Čo sa týka jedla, akurát včera som limit nedodržal. Ani deň predtým. Dneska áno.
Škola ok, len mám mať na sobotu seminárku a ešte nie je hotová. Bude to fuška stihnúť.
Takže takto sa mám. Zdravotne, zdá sa, stabilne. Nie je to ideálne, no často mi príde na um myšlienka, že niektorí nediagnostikovaní sú na tom psychicky horšie, než ja. To nemyslím ako sebachválu, ale ako také neutrálne pozorovanie svojho okolia v každodennom živote. Často sa tomu veľa čudujem. Dnes známka: 1-.
Prajem Vám, priatelia, krásny štvrtok, príjemné zello, pohodičku vo Vašich aktivitách, príjemné pocity počas relaxu, stabilitu a pokoj v zdraví. Majte sa pekne.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tak zase neviem čo napísať....jedine že sa cítim dosť oddýchnuto a vyspata....a to som išla spať neskor ako zvyčajne...aj som vstala skôr ako zvyčajne....ďalej no cítim sa fajn....no mohlo by byt aj lepšie...to je jasne....včera som bola vybavovať par veci v meste a teda nevybavila som zase všetko...tak musím ešte raz isť....a čo sa týka optimistických správ chodia mi už darčeky čo som objednala....zatial len prvá lastovička...aj to sebe...ako ja som v tom ako malé dieťa musím aj sebe kúpiť...a najlepšie zo všetkého....tak dnes mi síce neprišlo nič...ale včera už hej...a tak no každý deň čakám čo dorazí....aj pre mňa to je prekvapenie inak čo sa chudnutia týka tak za posledne obdobie pol roka...som pribrala 5 kg...ale už čo som doma som schudla 1,4 kg...tak som rada ...
Prajem pekný deň
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
http://www.vidacr.cz/wp-content/uploads/2013/12/Pr%C5%AFvodce-vysazov%C3%A1n%C3%ADm-l%C3%A9k%C5%AF-web.pdf
napadlo nám vydať to aj na Slovensku. Predsa len je niečo "české" vnímané asi trošku v zmysle "no jo u vás to ide, tu je to iné". Máte nejaké kontakty na vydavateľstvo (meret?) alebo záujem na tom, aby to vyšlo? Možno by som tú Slovenskú verziu nazval aj ináč - ono to nie je len o vysadzovaní... preto možno nejaký priateľskejší názov "sprievodca znižovaním rizík u medikace"
díky za odpovedi a záujem... večer máme zello tak to môžeme ešte prebrať. Držte sa. Čítam +- všetko ale akosi nestíham reagovať...
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
u mna tak vselijak... Vcera suppa, jeden Nemec mi dal ponuku spravit mu cosplay na stranku s airsoftovymi zbranami, za co by samozrejme i zaplatil... Tak som cely den pobehovala po byte sice v casual outfite, ale s puzdrami, zbranami a kanadami... Sranda bola, tak uvidim, co sa z toho vyvinie.
Dnes vsak uz posmutnela nalada, nie je mi dobre ani psychicky, ani fyzicky - neustaly chronicky kasel, uz vlastne 5 mesiacov, na plucnom som stale nebola... Neviem, ci pojdem, vsak ide len o mna, co tam po tom... Okrem toho nenormalna unava, a ako som tak vcera pozerala tie fotky, vyzeram totalne otrasne... Chuducka, nohy jak palicky, no anorekticka... Oblecenie na mne len tak viselo, pasy na stehnach z puzdier som si musela totalne pritiahnut, aby drzali... Skusala som i o dost lepsie vyzerajuce puzdra + opasok, co mi pred rokom poslala znama z Ameriky. No katastrofa, v pase som schudla okolo 10 cm, boky tak o 5 cm, takze to absolutne nema na com drzat. Z duse sa nenavidim, ze som takto schudla. Tak dva tyzdne dozadu pokrok, 46,5 kg, potom pad spat na 44 kg. Mala som pred menstruaciou, no... A zas moc nejem. Kaslat na to, znicila som sa a tak mi treba.
PS: X, kontakt na ine nez nase vydavatelstvo nemam, ani konkurencii nic neposuvame, takze sa spytam, ale veelmi pochybujem. Taketo publikacie nevydavame. Sme zamerani na detske knihy a casopisy, a ked uz pre dospelych, tak beletriu. Ale xa opytanie nic nedam.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Mňa strašne bolí chrbát, nejak sa mi zasekol...
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 80 z 84 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84