Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 6

Strana 80 z 84 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 6 - Stránka 80 Empty Re: Ako sa dnes máš? 6

Odoslať  helena25 St 25 november 2015 - 14:25

ok super.To m pobavilo ako si to napisal: Co sa im za tych 20 rokov podarilo :)zajtra idem na stacionar tak sa este povypytujem a pozistujem
helena25
helena25
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 220
Reputácia Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  xkrchnav St 25 november 2015 - 14:36

Ale to som myslel úprimne. Nebude to jednoduchá cesta a som zvedavý na čo narazili a s čím sa pasovali... ešte to neviem ale podľa prístupu tvojej žiaľ nie jednej lekárky sa zdá, že sme braný ako... no nie pekne proste.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  helena25 St 25 november 2015 - 15:01

a prave to treba zmenit.Jednoducho, vystupit z tiena.Tak super.Ja som dnes este pisala s tym znamym z VSMU, on sa na to popytal STV a mali by zaujem, len potrebuju do buducna nejake detaily.STV je decentna televizia,ale zvedava ako stara baba:) Mozno si uz ak si niekedy pozeral STV ci uz 1,alebo 2, ze radi natacaju a vysielaju vela dokumentov o ,,beznom ,,zivote beznych ludi, o roznych ochoreniach a tom ako s tym ludia ziju, rozne vedecke dokumenty, takze toto ich zaujima
helena25
helena25
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 220
Reputácia Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav St 25 november 2015 - 15:30

Fíha.. tak to bolo rýchlejšie než som len dúfal... chcelo by to ale poriadne naplánovať. Čo by sme chceli, kto tam chce vystupovať, či by STV pomohla aj finančne... no viem si to v mojich utopických predstavách zatiaľ predstaviť Smile. Ale určite do toho nechcem ísť sám. Resp. bol by som veľmi rád ak by to bola taká skupinová "od spodu" akcia...
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 25 november 2015 - 15:40

Ahojte,
iste by to bolo veľmi zaujímavé, keby Will prišiel do Trenčína, dobrý nápad.

Dnes som mal taký oddychovejší deň v práci oproti včerajšku. Som však dosť unavený a spánok je nedostatočný, dohromady za noc naspím asi 5 hodín. Som z toho trochu nervózny, ani cez deň sa mi teraz nedarí driemať. Aspoň že niečo naspím v noci.

Inak celkom fajn, iba ak, že sa mi do popredia dostávajú zväčšené drobnosti, o ktorých som minule písal, dúfam, že to ustojím.

Majte sa čo najlepšie. TutoAko sa dnes máš? 6 - Stránka 80 265a76f1fe87b9b9c50e40087ff809a7-d41cb9g

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina St 25 november 2015 - 18:37

čaute,

písala som dolu v téme Will Hall v Trenčíne 2016tu k tomu o čom ste sa tu x a Helen bavili, . Do Bratislavy mozem skocit aj ja s Helen (sama by som si asi netrufala Smile ) a aspon dáme mensie stretko... aj k tomu ze média "bažia" po príbehoch psychicky chorých, mám s tým osobné skusenosti, príp. mi mozno v mailoch ostali nejaké kontakty do Markízy, časopisu Slovenka, a dokonca aj na nejaku redaktorku Familie som mala... takže ak má niekto chuť medializovať svoj príbeh, asi nie je problém...

uz sa tesím na zajtrajsie zello
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina St 25 november 2015 - 18:43

este by som doplnila, že aj dnes bola v Reflexe na Markíze krátka reportáž o psych. chorom človeku a antidepresívach. stihla som len koniec a samozrejme vyjadrenie nejakého odborníka o tom že určite lieky neodporuca vysadzovať.
Takže na tému ako vysadzovať psych. lieky sa nik ani nechytá.
Pritom pri reaktívnej depresii, antidepresíva stací uzívať docasne, nie je potreba ich uzívat doživotne. A predsa som si spomenula na jedného psychiatra- blogera, ktorý sa vyjadril, že on lieky nepredpisuje nikdy doživotne len na čas, podla toho ako sa stav pacienta vyvíja - co je myslím si že pokrok.
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 26 november 2015 - 1:33

Ahojte. winking

Mám sa zhruba dobre. V psychike momentálne neriešim nič horibilného alebo patologického. Možno sa iba cítim dosť hypomanický, rozbehnutý ako veverička, vzhľadom na to, že som vypil viac energeťákov dnes, než by bolo slušné. Aj preto teraz v noci ešte nespím. pig Mozog ma presviedča, že si potrebuje skutočne intenzívne porozmýšľať nad každým detailom uplynulého dňa a zvažovať všetko, čo bolo, ako mohlo byť inak, čo sa povedalo, čo sa malo povedať ináč, a tak ďalej. Je to akýsi nabudený stav, ktorý mi nepríde prirodzený a momentálne už ani príjemný, nakoľko by som túžil skôr drichmať. Sleep No ale čo už, je to moja vina. Smile

V práci ok, chodievam už skoršie ráno. Dnes som bol na školení a bolo fajn, flush som neriešil. Ešte som ani nebol si po výsledky z krvi... ani zajtra nepôjdem, nie je proste kedy - medzi 7:00 a 18:00 som "u chlebodarcu". laughing Uf, začínam byť teraz hladný, naposledy som jedol o 21:00 špenát. Už ubehli 4 a pol hodiny a je to cítiť. affraid Čo sa týka jedla, akurát včera som limit nedodržal. Ani deň predtým. Dneska áno. scared

Škola ok, len mám mať na sobotu seminárku a ešte nie je hotová. Bude to fuška stihnúť. Reading

Takže takto sa mám. Zdravotne, zdá sa, stabilne. Nie je to ideálne, no často mi príde na um myšlienka, že niektorí nediagnostikovaní sú na tom psychicky horšie, než ja. To nemyslím ako sebachválu, ale ako také neutrálne pozorovanie svojho okolia v každodennom živote. Shocked Často sa tomu veľa čudujem. very sad3 Dnes známka: 1-. winking

Prajem Vám, priatelia, krásny štvrtok, príjemné zello, pohodičku vo Vašich aktivitách, príjemné pocity počas relaxu, stabilitu a pokoj v zdraví. Majte sa pekne. Smile

matej
Huge smiley

Ako sa dnes máš? 6 - Stránka 80 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll Št 26 november 2015 - 9:29

Ahojte Wink

Tak zase neviem čo napísať....jedine že sa cítim dosť oddýchnuto a vyspata....a to som išla spať neskor ako zvyčajne...aj som vstala skôr ako zvyčajne....ďalej no cítim sa fajn....no mohlo by byt aj lepšie...to je jasne....včera som bola vybavovať par veci v meste a teda nevybavila som zase všetko...tak musím ešte raz isť....a čo sa týka optimistických správ chodia mi už darčeky čo som objednala....zatial len prvá lastovička...aj to sebe...ako ja som v tom ako malé dieťa musím aj sebe kúpiť...a najlepšie zo všetkého....tak dnes mi síce neprišlo nič...ale včera už hej...a tak no každý deň čakám čo dorazí....aj pre mňa to je prekvapenie Very Happy inak čo sa chudnutia týka tak za posledne obdobie pol roka...som pribrala 5 kg...ale už čo som doma som schudla 1,4 kg...tak som rada ...

Prajem pekný deň community together

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Št 26 november 2015 - 10:40

Ahojte, dostala sa k vám príručka Bezpečnejším vysadzovaním?

http://www.vidacr.cz/wp-content/uploads/2013/12/Pr%C5%AFvodce-vysazov%C3%A1n%C3%ADm-l%C3%A9k%C5%AF-web.pdf

napadlo nám vydať to aj na Slovensku. Predsa len je niečo "české" vnímané asi trošku v zmysle "no jo u vás to ide, tu je to iné". Máte nejaké kontakty na vydavateľstvo (meret?) alebo záujem na tom, aby to vyšlo? Možno by som tú Slovenskú verziu nazval aj ináč - ono to nie je len o vysadzovaní... preto možno nejaký priateľskejší názov "sprievodca znižovaním rizík u medikace"

díky za odpovedi a záujem... večer máme zello tak to môžeme ešte prebrať. Držte sa. Čítam +- všetko ale akosi nestíham reagovať...
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Št 26 november 2015 - 12:44

Ahojte,
u mna tak vselijak... Vcera suppa, jeden Nemec mi dal ponuku spravit mu cosplay na stranku s airsoftovymi zbranami, za co by samozrejme i zaplatil... Tak som cely den pobehovala po byte sice v casual outfite, ale s puzdrami, zbranami a kanadami... Sranda bola, tak uvidim, co sa z toho vyvinie.
Dnes vsak uz posmutnela nalada, nie je mi dobre ani psychicky, ani fyzicky - neustaly chronicky kasel, uz vlastne 5 mesiacov, na plucnom som stale nebola... Neviem, ci pojdem, vsak ide len o mna, co tam po tom... Okrem toho nenormalna unava, a ako som tak vcera pozerala tie fotky, vyzeram totalne otrasne... Chuducka, nohy jak palicky, no anorekticka... Oblecenie na mne len tak viselo, pasy na stehnach z puzdier som si musela totalne pritiahnut, aby drzali... Skusala som i o dost lepsie vyzerajuce puzdra + opasok, co mi pred rokom poslala znama z Ameriky. No katastrofa, v pase som schudla okolo 10 cm, boky tak o 5 cm, takze to absolutne nema na com drzat. Z duse sa nenavidim, ze som takto schudla. Tak dva tyzdne dozadu pokrok, 46,5 kg, potom pad spat na 44 kg. Mala som pred menstruaciou, no... A zas moc nejem. Kaslat na to, znicila som sa a tak mi treba.

PS: X, kontakt na ine nez nase vydavatelstvo nemam, ani konkurencii nic neposuvame, takze sa spytam, ale veelmi pochybujem. Taketo publikacie nevydavame. Sme zamerani na detske knihy a casopisy, a ked uz pre dospelych, tak beletriu. Ale xa opytanie nic nedam.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  xkrchnav Št 26 november 2015 - 12:49

Metet díky aspoň za dotaz. Kto vie, možno aj motyka vystrelí... Ono to nie je ani kniha ale taká krátka brožúrka, jednoduchá mäkká väzba... A to pôjdeš za ním? Či len online mu to pošleš? No podľa mňa je to úspech! Držím palce aby sa podarilo.

Mňa strašne bolí chrbát, nejak sa mi zasekol...

J.
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: