Ako sa dnes máš? 6
Strana 82 z 84 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83, 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
pred maličkou chvíľkou som dorazil z práce a cestou som si dal predpísať lieky od obvodného lekára. Od neho mám medicínu na tlak aj Gerodorm. Keď som odchádzal z práce, akási minidepka na mňa sadla. Ešte aj doteraz to cítim. Dúfam, že je to len prechodné. Pôvodne som mal premiestňovať zasa hlinu, ale zo včerajška sa mi presilila ľavá ruka, tak som to odmietol. Vlastne ani neviem, v čom bola chyba. Už na konci včerajšej smeny sa mi ťažko držali nástroje v ľavačke. Dúfam, že v pondelok budem už fit.
Zdravotne tak, ako písavam, teda až na tú nezvykle smutnú náladu, keď som išiel z práce. Možnože to robí aj to slabšie spanie. Verím, že sa cez víkend dospím a zasa bude lepšie. Denné drobnosti vám popisujem stále to isté, takže vám to tu nebudem zbytočne rozpitvávať. Zatiaľ je deň tak na 3.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
ja sa mám celkom fajn, bola som na nákupoch, takých bežných, do domácnosti a navarila som už. Zajtra sa chystám robiť pizzu a zabudla som šunku ach jo... Dnes mám taký rýchly deň, už som aj poskladala čisté prádlo, oprala, urobila adventný veniec a ešte sa chystám poupratovať kúpelku.
Zdravotne som dobre, ako mi znížila lieky, tak to je celkom v pohode, len som dosť unavená, ale asi aj preto, že si toho dosť naložím
Konečne je piatok, ide víkend. Chcela by som sa trochu pohrať zajtra s kocúrom a také drobnosti okolo domu, ak nebude veľká zima...
Tak pekný piatok a víkend
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jo oslovoval som len dievčatá, ale samozreme všetci ostatní ak máte záujem, zdá sa, že sa radi uvidia. Jááj som zvedavý s akou pochodíte, dúfam, že sa pošťastí.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, prajem ti aby ti ta depka rychlo presla.
Ester, si riadne akcna. Mna vôbec nebavia tie dekoracne veci,ako vyroba vencov a celkovo nejake zdobenie,tak ta poriadne v tom obdivujem a ticho zavidim:)
Tak ja sa mam dnes vselijako.Rano muz odisiel skor do prace a ja som este spala ako mi potom volal, len som sa zobudila o 10:00.Chapete?Nezobudili ma ani deti.Museli sa hrat same, ale vdakabohu im nechybala moja pritomnost.Le si to hrozne vycitam.Pamatam si, ze som mala dost tvrdy spanok a ani som sa v noci ani raz nezobudila.K detom vstaval manzel.Potom ma zobudil az maly, ked mi sadol na hlavu, tak to ma prebralo:DAle vycitam si to hrozne, lebo vraj vstali o 7mej a do 10:00 museli cakat na ranajky, lebo muz sa ponahlal a myslel si, ze uz vstavam pomaly,tak neriesil. No nicim inym ako leponexom to nemoze byt.Ako neberiem to ako nieco zle, konecne som sa riadne vyspala ale toto je moc.Keby decka nieco vyviedli alebo sa im nieco stalo ani by som to nezaregistrovala:(Tak sme sa s Martinom dohodli, ze pred odchodom do roboty ma riadne prebudi az kym nebudem prezlecena.Tak uz mam aspon istotu ze sa to nezopakuje.Inak ma stale boli chrbat,alke este zvladam.Tak zatial, drzte sa
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Zdravotný stav
Ak pôjdete do BA vraj tiež natáčajú nejaký film... možno by šlo všetko nejak pospájať. Už ste videli ten z wildtruth? pár odvážlivcov 2012
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ester, ďakujem za ponuku, jednu vasilkovú teraz zhanam pre svoju mamu (už som vlastne zohnala) - ona to rada číta. Mňa to už nebavilo, prečítala som kedysi asi 4 jej knižky a potom sa mi to všetko podobalo, inak úspešne som sa ich už "zbavila".
čo sa týka Ligy za duševné zdravie, tak ako som písala, rada sa pridám , dnes som si práve vybavila nový preukaz na vlak.
Helen, s tou diagnozou je to možno tak, že niektoré lieky možno predpisovať len na niektoré diagnózy, aby ich poistovne preplácali - aspon mne to tvrdila psychiatricka.
Inak teším sa na víkend, bude nás doma zas o trochu viac, bude veselšie.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Strana 82 z 84 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83, 84