Ako sa dnes máš? 6
Strana 32 z 84 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 58 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 6
Vdaka,diletanti!
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Dufam,ze nabuduce ziadne nabuduce nebude a ked tak zriesim kuriera(drahsie ale spolahlivejsie)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Spal som sice nie dlho ale dostatocne kvalitne(vratane pretrvavajucich zivych snov)
Tesim sa na dnesny den,lebo idem vypomoct na stavbu jednym znamym(robia pristavbu k rodinnemu domu)
Dni si budem pekne kuskovat- dielcie ulohy->dielcie uspechy,ziadne celkove ciele a myslenie typu: ked urobim tuto jednu vec tak to bude ok len malo...Vidim to ako jeden zo sposobov
Oddychujte,sportujte,brigadujte,pracujte,chodte do prirody,ale vsetko s nadhladom,ved je "volny den"!
Nech sa dari aj dnes!
Vas Miso
P.S.Som zvedavy na zajtrajsie rozuzlenie zahady okolo zatulanej posty... ~>tohto lubim
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mama mi pri mojom farbistom popise "teorie o westernovych zlosynoch" do telefonu dodala,ze darebaci prepadli a zastavili vlak uplne cielene a zamerne,isli totiz len po mojom maturitnom vysvedceni,lebo oni maturitu nemaju a chcu si to medzi sebou prefotit! ...genialna paranoidna uvaha,co poviete?(mama je uplne zdrava)
Pekny den prajem!
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
---
Ahojte priatelia.
Dnes sa mám zhruba dobre. Asi na 2+. Včerajší pohreb prebehol v poriadku, obrad bol pekný, kázeň vydarená, kar v pohode. Jedlo chutilo, len teda bolo ho veľa, takže som odchádzal prežratý. Na kare som predniesol modlitbu a prípitok, čo som trochu nečakal, takže sa mi triasol hlas. Na obrade v kaplnke mi bolo trochu úzko, mal som aj flush a subjektívne mi bolo ťažšie. Stretnutie so širokou rodinou bolo napokon príjemné, čo som nečakal. Bál som sa, lebo som mnohých bratrancov a sesternice nevidel už roky, tak reku že o čom sa budeme rozprávať. Ale s každým som dal kúsok reči a zdá sa, že je to ok. Je fajn sa tak trochu zomknúť ako rodina, je to niečo iné, než pri priateľoch. V rodine sú povahy, ktoré si dobrovoľne nevyberám do svojej blízkosti, no zas to má také akési kúzlo rodinného kruhu, že akosi reku k sebe aj tak patríme. S mnohými som priateľ na facebooku - vlastne v r. 2010 som si zakladal tam účet práve kvôli rodine, aby som si ich mohol pridať a mohol byť s nimi v kontakte, keďže počas "doby temna" som sa im intenzívne viac rokov vyhýbal a neprijímal návštevy. Teraz sú vzťahy medzi nimi a mnou, zdá sa, dobré. Pochovali sme uja, maminho brata. Teraz má mamina už len 3 súrodencov, 3 už zomreli, boli viacpočetná rodina. Včera bola z toho mama dosť smutná, aj večer bola akosi bez nálady. Ona väčšinou nemáva žiadne psychické problémy, ktoré by ju ťahali náladovo významne dole. Včera však bola výnimka a bolo vidieť, že je naozaj smutná. Niet divu. Ujo, jej brat, mal len 50 rokov, keď sa mu to v minulý utorok stalo.
V práci ok. Dnes mám vďaka dňu pracovného pokoja voľno. Takže sa zatiaľ flákam a nič nerobím. Snáď sa už pohnem a budem tráviť čas aj aktívnejšie. Práve som dopil kávu. Energeťáky už tretí deň úspešne nepijem, taurín mi trochu chýba, ale zdá sa, že ten kávový kofeín z Nescafé zatiaľ zaberá dobre.
Príznaky pod kontrolou. Neurózy zlepšené. Fyzično ako-tak. Chudnutie - 95 cm, 78,5 kg (čiže progres žiadny). Lieky - momentálne som si tieto 2 dni dal aj obedný Escitil, aj večerný Orfiril.
Prajem Vám krásny utorok, držte sa!
Všetko dobré!
S úctou
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Michal, je veľmi super, že berieš túto situáciu so zásielkou tak trochu odľahčene, s nadhľadom a s humorom. Situácia sa tak viacej zdá pod kontrolou a vnútorne sa cítiš silný, nezlomený, hoci okolnosti môžu byť ťaživé. Chválim! Len tak ďalej, kamoš.
Všetko dobré!
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
skoro by som...: Úprimnú sústrasť.
........................
Ahoj Michal,
verím, že sa to s tou zásielkou podarí všetko v Tvoj prospech a to Ti aj prajem.
........................
Ahojte všetci,
dnes som mal taký fajn pohodový deň, dobre som sa vyspal, hoci to bolo aj na úkor doobedia. Porobil som si "akožepovinnosti", v ktorých dominuje angličtina. Bol super obed a po krátkom oddychu som išiel na záhradu. Niečo málo som pomáhal a dosť som debatil s tetou. Zajtra idem do práce, už sa tak trochu aj teším čo bude treba porobiť. Na záhrade som vypohládzal kocúrika, mačky boli ako vždy rezervované t.j. nemali sa k ničomu, dokonca ani ku kostičkám.
Zdravotne dosť dobre, vzťahovačnosť a "hlasy" sú len minimálne, únava je znesiteľná. Tabakizmus pretrváva na úrovni akej som žiaľ zvyknutý. Mimo to má mierne patálie s pravým kolenom, teraz k večeru sa to však zlepšilo.
Pozdravujem vás všetkých a prajem pekný zbytok voľného dňa.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Dnes večer sa akosi tmolím od ničoho k ničomu. Dočítal som knihu Joni, bolo to zaujímavé, do určitej miery aj motivačné. Bolo to o dievčati, ktoré si zlomilo väz a zostalo od šije paralizované. Veľkú časť dielka bolo popisované ako to postupne zvládala a zároveň sa dostala k postoju vďaky za svoj stav. Hlavná hrdinka sa stala úspešnou umeleckou kresliarkou. Autorka autenticky popisuje svoje vlastný život s paralýzou. V porovnaní s jej postihnutím si pripadám až príliš zdravý a po prečítaní aj vďačný, že je ako je.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
dnes bol akýsi únavnejší deň. Ťažko sa mi vstávalo a aj v práci som bol pomerne dosť unavený. Rád by som sa z toho vyspal, teda poriadne si oddýchol. Po obede som išiel s rodičmi na záhradu a primerane som vypomáhal. Bol som celkom rád, že trochu chuti do aktivity mi ešte zostalo. Keby to bolo v mojich silách len by som ľahol a spal až do rána.
Zdravotne unaveno, ale nie pasívne, niečo málo som mal aj "hlasy" a vzťahovačnosť, ale dalo sa. Spánok nedostatočný, najmä pre zdĺhavé zaspávanie. Verím, že zajtra bude lepšie. Tabakizmus rovnako ako po iné fajčiarske dni.
Pekný zbytok dňa praje všetkým Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 32 z 84 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 58 ... 84