Ako sa dnes máš?
Strana 70 z 84 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 77 ... 84
Re: Ako sa dnes máš?
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Lieky však nie sú všemohúce.Predsa sme tu ľudia s F25.Naše lieky dokážu stopercentne potlačiť bludy a haluze,ale s depkou sa do istej miery musíte vysporiadať aj sami.Lebo nežiadúce účinky liekov sa dajú zameniť aj s negatívnymi príznakmi schizofrénie.
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Od štvrtka som doma z nemocnice. Dali ma tam úspešne do poriadku, absolvoval som 5 elektrošokov, tiež mi dávali veľa haloperidolu a nastavili ma na injekčný Risperdal, tabletkový Rispen a Orfiril. Ale asi si zajtra v pondelok moju psychiatričku poprosím o niečo podobné Rivotrilu alebo tak, lebo mávam úzkosť a nepokoj. Nie je to také vážne, ale trochu ma to deptá a rozosmutňuje, a pritom úplne zbytočne, keďže to za čias Rivotrilu alebo Xanaxu vôbec nebývalo. Tak uvidím ako pochodím, lebo pýtať hneď ďalší liek, len čo sa pacient vráti z hospitalizácie, nie je zrovna obvyklé. Alebo je to normálne? Hm. Neviem.
Ospravedlňujem sa Filipke a všetkým, ktorí ste museli znášať moje výkyvy nálady. Prepáčte.
Len mám okrem občasnej úzkosti jeden problém. Cítim sa prázdny. Cítil som sa už pred nemocnicou prázdny, tiež počas nej a teraz to pretrváva. Od pondelka začínam chodiť na psychoterapiu, tak uvidím, ako to tam budeme riešiť - celkom sa na to teším. Každopádne dni sú akosi prázdne, bezobsažné, nikam nesmerujú, navzájom sa na seba až príliš podobajú, žiadne vzrušenie, nič. Je to suché, nudné... nič ma nebaví, neviem sa v žiadnom koníčku uspokojiť, v ničom sa neviem nájsť. Nemáte s tým nejaké skúsenosti, že by ste poradili? Vďaka vopred.
Všetko dobré prajem a ďakujem Lapajovi, že postrážil fórum. Dúfam, Lapaj, že si nemal veľa práce, prípadne žiadnu. Sme maličké fórum, tak snáď to bolo dobré.
Naučil som sa okrem iného v nemocnici dvom takým myšlienkam, ktoré sa mi páčia a ich odkazu sa chcem držať.
"Ľudia si viac cibria svoju pamäť než svoju súdnosť." Napoleon
"Človek je pre človeka posvätný." Seneca
Dúfam, že sa mi to podarí.
Pa.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Pomohol mi aj pobyt s rodičmi pri mori,dlhodobá brigáda a aj láska s mojim terajším priateľom,ktorej priebeh tiež vobec nebol jednoduchý.
Matej,asi vačšina z nás pozná také pocity,že prázdno,dni sú jednotvárne.Je to do istej miery zapríčinené aj liekmi.No keď tie lieky potrebujeme,moc si nepomožeme.Teraz majú aj zdraví ľudia menej aktivity a viac sedia doma,keď je taká zima.Píš Blogy,diskutuj na nete,no tiež to nepreháňaj a keď Ti bude lepšie,skus ísť na prechádzku,alebo zašportovať si.Ja každý deň chodím von, aj v tejto zime,asoň do obchodu,prípadne sa niekde zohrejem na káve.Kaviareň však nemusí každému vyhovovať a nie je to ani nejaké užitočné trávenie času.Ja tam však chodím ponúkať kozmetiku a tým pádom ju mám potom pre seba a pre rodinu lacnejšiu.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Lapaj a popoluska su v nemocnici. Mimochodom, spolu na tom istom oddeleni. Bola som popolusku pozriet, ale Lapaja som nestretla. Nechcela som, aby mal zbytocnu uzkost z noveho cloveka.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 70 z 84 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 77 ... 84
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13