Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš?

Strana 18 z 84 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 51 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? - Stránka 18 Empty Re: Ako sa dnes máš?

Odoslať  popoluska So 2 január 2010 - 18:28

Lapaj,ja si myslim,ze ta tvoja socialna fobia ma korene uz niekde v detstve.Ked zacnes chodit k psychologovi,urcite sa vam spolu podari odhalit pricinu,aj kedy to vzniklo.Potom,ked to spolu rozoberiete,tak pochopis,preco sa spravas tak,ako sa spravas a nebudes mat uz tie uzkosti.To je moj nazor.Rozhodne to skus.Drzim ti palceky.Aj ja som trpela velkou socialmou fobiou,bala som sa chodit sama von,do mesta,bala som sa ludi,a teraz sa pohybujem vsade bez nejakych problemov.Ja si myslim,ze psychiater ma vela pacientov a nemoze sa venovat pricine choroby a moc to rozoberat.Psycholog ma prave na to dostatok casu.To je moj nazor.Vies ja som precitala vela knih o psychoterapii a kvalitnych,tak som sa v nich aj nasla a pochopila,v com bola pricina mojho strachu z ludi.Akonahle som prisla na pricinu,strach pominul.A spadalo to do obdobia detstva.
popoluska
popoluska
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 455
Reputácia Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  anonym So 2 január 2010 - 18:41

Dakujem, popoluska. Tu psychoterpiu snad skusim, ak budem mat ovsem s kym. Smile
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 886
Reputácia Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica So 2 január 2010 - 18:47

Urcite skus Smile drzim palceky Wink
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 409
Reputácia Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anonym So 2 január 2010 - 18:49

Kujeeem:)
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  filipka So 2 január 2010 - 18:54

A co kujes...podkovicku? dancing
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anonym So 2 január 2010 - 18:58

Ano, pre stastie Smile
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo So 2 január 2010 - 20:08

Ahojte priatelia, ahoj Slnečnica. To vážne sa za sedenie u psychológa na psychoterapii platí? Je na to nejaký zákon od Nového roku? Pýtam sa ťa ťo preto, lebo odkedy chodím ku "svojej"psychologičke, tak ma ešte ani raz nepýtala za terapiu peniaze, zrejme to hradí zdravotná poisťoňa. Alebo ma može pýtať peniaze za každé sedenie od tohto Novérho roka 2010? Lapaj, ak chceš, ja dúfam, že áno, tak by podľa mňa bolo dobré aj to, ak by si "navštevoval" aj klinického psychológa. Mohol by ti v "našich" sch.duševných chorobách veľmi dobre pomôcť.Viem to z vlastných skúseností, lebo mi moja psychologička v ťažkej chvíli vie dobre pomôcť. Majte sa krásne, Robo. flower sunny lol king Basketball sunny farao albino
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica So 2 január 2010 - 20:16

ahoj Robo, nie to nie je ziaden novy zakon, neboj sa. len niektori psychologovia maju zmluvy so zdravotnymi poistovnami a niektori nemaju. ja som chodila k jednej psychologicke a bolo to celkom dobre, ked zrazu moja debilna poistovna s nou zrusila zmluvu, tak som musela prejst k inemu doktorovi. nastastie si ale rozumieme. takze nemusis sa bat ze od teba zacne pytat peniaze, kym ma zmluvu s tvojou zdravotnou poistovnou tak to mas nadalej zadarmo Smile
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo So 2 január 2010 - 20:37

Ahoj Slnečnica. A mohla by si mi prosím napísať, že ktorá "debilná"poisťovňa prestala mať zmluvu s tvojim bývalým psychológom? Chcem to vedieť, lebo moja zrdravotná poisťovňa-Spoločná z.p. sa spája so Všzp a od včerajška, od roku 2010 je moja zdravotná poisťovňa Všeobecná z.p., preto mám obavy, že či by ma moja psychologička kvôli Všzp.mohla mať ďalej ako svojho "pacienta"-klienta. V minulosti som mal problém, ale to sa týkalo zubára. Vtedy mi povedal, že keby som bol poistený vo Všzp, tak by som sa jeho pacientom nemohol stať. Bol som v Szp a tak som sa stal jeho pacientom. Tak že asi tak. Maj sa krásne, Robo. flower sunny flower sunny flower sunny flower sunny
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica So 2 január 2010 - 20:53

ja som v dovere, to je tusim vzajomna zdravotna poistovna.
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anonym Ne 3 január 2010 - 7:32

Ahojte. To nie je ani mozne, ako dobre sa bez toho Leponexu citim. Miesto o jedenastej vstavam o pol siestej. Bol som vonku so psikom (asi tristrte hodiny), potom som urobil pre mna a pre otca ranajky. Sam od seba, jednoducho sa mi chcelo. Neviem sa dockat, kedy to zvestujem doktorke. Ta sa bude cudovat, pretoze prechodne zhorsenie mojho stavu (kvoli depotnemu Fluanxolu) pripisovala prave vysadeniu Leponexu. Dufam, ze mi to vydrzi, lebo vcera som mal mierny depresivny prepad. Najhorsie na tom vsetkom je ale to, ze mam vyraznejsiu socialnu uzkost. Ale dalsim antipsychotikam sa budem branit. Zhruba tolko, ahojte. Very Happy
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  ahojka Ne 3 január 2010 - 7:49

Ahojte, je možné že od Alventy nemôžem spať? Stále sa budím už o štvrtej, a začína mi to pekne liezť na nervy. Mám aj lieky na spanie, ale ani tie nepomáhajú.
ahojka
ahojka
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 106
Reputácia Reputácia : 3
Dátum registrácie : 03.11.2009
Vek : 42
Bydlisko Bydlisko : Michalovce

hug0
sorry0
thanks0