Ako sa dnes máš? 5
Strana 77 z 84 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 80 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 5
tiež na Vás myslím a čítam si Vaše príspevky...len nestíham, alebo nemám čo nove napísať....
Ako sa mám?...tak dnes výnimočne dobre a to hlavne preto, že som dokončila veci čo mali byť už štvrtok hotové....proste veci na ten kurz je toho dosť veľa práce a možno nakoniec ani nič z toho nebude....teda okrem vedomosti... ....a toľko voľna a ja som tu moju angličtinu ani neotvorila....tak idem teraz....proste trochu som sa venovala rodine atd....v sobotu sme grilovali a varili guľáš a dnes po angličtine pôjdem skôr spať....aspoň toto si doprajem....inak nachladenie je už skoro v norme....a zub stále boli....cvičiť o tom ani reč nemôže byť ....ale dnes som chcela no len nevyšlo....dnes som bola aj vonku na chvíľu v telke cely deň nejde pre mňa nič....tak aspoň robím veci na kurz aj keď tak strašne sa mi nechcelo...takže tak
Prajem pekný zvyšok večera
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
zuby keď bolia, to nie je žiadna slasť. Momentálne aj mne sa tak trochu rysuje zubár, lebo 6-ka akosi štrajkuje pri umývaní zubov. Zubára mám bývalého spolužiaka a je pomerne dobrý. Zubárovi sa však vyhýbam ako čert krížu. Držím Ti palce, aby aj ten zub aj kurz bol úspešne spravený.
...........
Ahojte,
u mňa v zásade bol nezvyčajne spavý deň. Až príliš dlho som spal do doobedia. Na záhradu som nešiel a zase som si dal šlofíka na 4 hodiny. Neviem čo to malo byť, ale veľmi dobre sa mi spalo. Teraz som zvedavý, ako bude v noci. V podstate som tomu spánku celkom rád, lebo po čase sa cítim odpočinutý.
S priateľským pozdravom Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
čo sa deje? Z toho, čo si napísal nie som múdrejší.
Každopádne Ti želám aby si bol už ráno fit a fungoval lepšie ako dnes.
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
je to super, že to v zásade prešlo. Držal som Ti palce.
..............
Ahojte,
dnes od rána aj doobedie bolo Ok. Cítil som sa tak spokojne, uvoľnene. V poobedí som sa počas vynášania smetí stretol susedku a tak som prehodil pár slov. Akosi som sa prekecol a potom som nad tým doma hútal. A tak som si nejako privodil úzkosť tým premýšľaním nad dokopy ničom. Akosi mi to vliezlo všetko do hlavy a za chvíľu som ani nevedel, z čoho tá úzkosť je. Až teraz v neskorý večer ma napadlo pustiť obľúbenú hudbu a relaxovať s notebookom. Môžem povedať, že som zvolil dobrý postup a je mi lepšie . Tak som celkovo lepšie po tejto stránke a hlavne ma teší, že som na to kápol a viem ako to prípadne nabudúce spravím.
Inak, hlasy Ok, pasivita taký stred. Práve v tomto okamžiku sa cítim fajn.
S priateľským pozdravom váš kamarát Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Zdravotný stav
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ja si myslím, že som si sám sebe problémom. Že to, aký som povahovo (alebo chorobne?), tak to mi mimoriadne komplikuje moje nazeranie a prežívanie spokojnosti, pohody a šťastia. Proste cítim sa vinný a zodpovedný za to, že sa mávam zle. Neviem, prečo som taký. Najlepšie by bolo, keby som bol flegmatik, ktorý nejde s ničím do hĺbky. Ale niéé, ja musím byť melancholik, ktorý tisícorako rozmýšľa nad každým chrústom, ktorý sa mu zavŕta v hlave.
Nálady mávam teraz trochu horšie. Ťažko povedať, prečo. Stres mi prináša zajtrajšia skúška plus blížiace sa ďalšie povinnosti v škole. Všetko sa uzatvára a ja naháňam posledné nedorobky, čo mi trochu komplikuje prežívanie. Ale to nie je centrálny stres. Hlavnejší stres je z mojej flush, ktorá je teraz z nejakého divného dôvodu už dlhodobo zlá. Začal som sa zase tiež dotýkať tváre a chytať obsesie-kompulzie z toho. Viete, také tie manévre rukami, že sa musíte za každú cenu dotknúť tváre, lebo inak sčervenáte. Je to skľúčujúca neuróza. Ani nejdem túto tému rozvádzať. Občas som trochu vzťahovačný na ulici - najmä keď ide oproti mne nejaký človek na chodníku, tak sa cítim strašne trápne, neviem kam mám pozerať. Pozriem na neho, on na mňa, tým je to pre neho uzavreté. Ale pre mňa? Ja ešte aj minútu po obídení rozmýšľam, čo si o mne asi pomyslel. A samozrejme si podľa mojej hlavy pomyslel len to najhoršie. Najlepšie je sedieť doma a nevychádzať von. Lenže takto sa to riešiť nemôže.
Trochu som asi detinsky paranoidný, keď zaspávam, lebo mám pocity, že sa na mňa niekto v tme pozerá. Momentálne si to moja divná hlava interpretuje, že akože mimozemšťan. Preto som to nazval detinsky. Zdá sa mi to akési nezrelé báť sa tmy. Ale ono ide hlavne o to, že cítim zrak nalepený na sebe zozadu. Preto radšej nechávam otvorené dvere na izbe a svieti mi tak trochu televízor z obývačky do miestnosti. Ospravedlňujem sa, ak to považujete za detinskú nezrelosť - ja mám skôr pocit, že som okrem toho mierne paranoidný a že mám asi bujnú predstavivosť, ktorá mi je samozrejme na škodu.
Naďalej od apríla pijem minimum kofeínu, takže som spavý až tak, že každý deň mám šlofíka poobede. To má za dôsledok jednak moje priberanie, a jednak fatálne zníženú moju produktivitu. Som lenivý, unavený a nič poriadne nerobím celé dni. Len snívam o tom, aké to bolo, keď som stíhal aj brigádu, aj školu, a ešte som aj upratovával celý byt. Moja produktivita trebárs v takom decembri bola neporovnateľná s dnešným stavom. Dnes hnijem zaživa. Neviem, či je to iba tým kofeínom, alebo či sú v tom aj iné faktory.
Spánok mám mierne rozhodený, snívajú sa mi obvykle zlé sny. Túto noc som však spal dobre, takže nemôžem zovšeobecniť na všetky prípady. Pribratie nad 80 kg stále riešim a nie a nie sa dostať pod 80.
Dnes večer sa mám trošku lepšie. Snažím sa akože učiť, v čom mi pomáha ginko a kapučíno. Asi budem trocha dlhšie hore do noci, aby som stihol všetko poporiadku, nech idem na skúšku s dobrým svedomím. Aj tak ma asi preženie na záchod ráno. Sústredím sa, čo sa týka myšlienok, hlavne na heslo: V jednoduchosti je krása. Teda snažiť sa o prostejšiu, jednoduchšiu mentalitu. Usilovať sa o uspokojenie sa s málom, byť skromný. Tak uvidím, že môžem byť celkom dobre spokojný aj v tejto životnej situácii, v akej som teraz. So všetkým, čo k nej patrí.
Držím Vám palce. Mám Vás rád.
S pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Strana 77 z 84 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 80 ... 84