Ako sa dnes máš? 18
Strana 67 z 83 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 75 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 18
- Attachments
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Matej, Juraj and motylek like this post
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Matej and Lucas like this post
Catherin4 napísal:Inak spominala som tu, ze nosim strojcek na zuby, taky plastovy, a ze to bolo pekelne drahe. Nosila som to nejak 7 mesiacov a uz som na konci. Uz mi maju nasadit len retainer, to je taky maly drotik co sa da za zuby, aby sa zase nepohli a zostali tak jak su. Davam vam sem foto mojich zubov pred a po. Este je tam mala medzierka, ale ja som s tym vysledkom spokojna. Este vybielit by som ich mala, ale teraz musim setrit, to necham na inokedy.
Catherin, to je fakt rozdíl, ta fotka před a po. Hodně se ti postavení zubů upravilo.
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Matej, Juraj and Catherin4 like this post
Ahoj
@Matej K tvojim pocitom zo seba, červenanie atď... celkom si viem predstaviť, ako sa asi cítiš, respektíve si sa cítil ešte počas školy v triede. Tiež som sa zvykol červenať a zažíval som určité neprijatie kvôli tomu. Avšak ono, ako si si asi všimol, do istej miery to človek rozdýchal. Ja si osobne myslím, že citlivejší ľudia sa zvyknú častejšie hanbiť a červenať a to je myslím fajn. Svet je plný magorov, tomu ver, takže ak si citlivejšia duša, čo dokazujú aj tvoje príspevky, myslím že je to len plus a nemusíš sa preto ostýchať. Určité podivínstvo (bez urážky) pozná aj na tomto fóre asi každý z nás.) Pritom mne to príde normálne, byť citlivejším.
Neurózu, ktorú opisuješ, poznám. U mňa je to asi takto- občas sa mi stalo, že som na úkor niekoho asertivity sa stiahol do úzadia a nebolo to pre mňa vôbec výhodné. Myslím si ale, že niektorí ľudia sú proste magori- keď vykorisťujú, nemali by to robiť.
Inak sa mám po starom, pijem veľa bylinkového čaju, byliny si zbieram. Písal som veľa, čítam tiež dosť (teraz robím betareading jednej známej- takú fantastiku), pracujem okolo domu, polievam záhradu, občas grilujem, už nefajčím rok a pol. Takže som ušetril veľa peňazí Je to smiešne, ale je to tak. No aj tak, oproti dĺžke, ktorú som fajčil, je to ešte veľmi krátko.
Pozdravujem
majte sa
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, rasto, Juraj, Catherin4, motylek and Lucas like this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Tuto and Juraj like this post
Fórum pro autisty existuje, respektive na diskuzním fóru Nyx ( www.nyx.cz ) je "auditorium" pro autisty. (Ny Nyxu je spousta "auditorií", tj. takových diskuzních klubů, ohledně různých témat.)
motylek- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Matej, Tuto, Juraj, Mous, Catherin4 and Lucas like this post
Je niečo po štvrtej ráno, ešte som nezaspal. Lieky na zaspanie už pravdepodobne stratili za tie hodiny účinnosť. Dúfam, že si v rozumnom čase ešte zdriemnem. Spánok je žiaľ u mňa kľúčový a po viac prebdených nocí riskujem nemocnicu a akútny stav.
Momentálne sa však cítim dobre, mám tu kadečo k štúdiu a aktivite ako takej. To moje "akp." si plním. Problémom je vstávanie a chudnutie. Dobre vychádzajú zmes študijná, matematika, angličtina a geografia z máp aj sledovanie cestovateľov po svete. V spomínanej študíjnej časti je Príručka prrvej pomoci, tri knihy o našich pato problémoch, príroda. Na záver tu mám časopisy Enigma a čítanie 50 strán užitočnej literatúry.
Ostatné je po starom. Venujem sa časti domácich prác, rád idem na prechádzku s otcom a chodievam na menšie nákupy na obed aj večeru. Tradične sa venujem para..., ale myslím, že toto tu nepatrí a je to každého súkromie. Jednoducho ciest je gigantické množstvo a ešte pred výberu jednej treba hlavne do hĺbky poznať sám seba a svoje okolie.
Veľmi nám fandím a verím posun vpred k tomu dobrému. Držte sa!
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Juraj, Mous, Catherin4, motylek and Lucas like this post
Catherin4- V.I.P.
Zdravotný stav
Matej, Juraj, motylek and Lucas like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, rasto, dzuli08, Mous, motylek and Lucas like this post
@Tuto - ty si taký odolný voči bežným hypnotikám alebo iným liekom s výrazne tlmivým účinkom?! Lebo často čítam v tvojich príspevkoch, že ponocuješ, čo pri našich chorobách je bod zlomu. Nenavrhli ti niekedy komplexné vyšetrenie v spánkovom laboratóriu s možným následným nastavením liečby?
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, rasto, dzuli08, Juraj, Catherin4 and motylek like this post
tak aj ja sa hlásim. Skončila mi dovolenka a už zarezávam v práci. Síce decká tam ešte nie sú, ale mali sme reparáty a ešte nejaké papierovačky. Ešte tesne pred nástupom do práce sme si s mamčou urobili výlet do Košíc. Boli sme tam aj na takej menšej túre v okolí (cca 10km). Máme tam síce známych, ale ubytovali sme sa v penzióne neďaleko ich paneláku, lebo bývať u nich bolo komplikované. Mám aj takú príhodu milú, možno až hororovú z toho penziónu. Mali sme totiž na izbe netopiera. Hneď sme to nezistili, lebo bol schovaný v maminej perine. Tak nám tam dali kúsok zľavu z ubytka.
Teraz ešte prejdem k nejakým novinkám, ktoré sú u mňa. Prvá je, že mi prihodili triednictvo a druhá, že zajtra si podávam prihlášku na rigorózne konanie, držte mi palce nech to vybavím čo najrýchlejšie. Ale nemal by byť problém, lebo všetky podklady k podaniu mám pripravené. Už som aj zaplatila 600eur.
Čo sa týka veci ako sa mám, tak sa celkom držím. Ale ešte nie sú také "riadne" stresy v práci, tak ale verím, že to nejak dám.
Tak sa mi držte bojovníci, prajem všetko dobré, nech máte čo najviac pohody.
Paa
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, rasto, Juraj, Patty_Pillow, Mous, Catherin4, Jaro123444 and like this post
Strana 67 z 83 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 75 ... 83