Ako sa dnes máš? 18
Strana 32 z 83 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 57 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 18
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Jaro123444 napísal:Aha ty si myslíš o niekom že je agresívny a ostatní sú teda agresívny a ty si nič, že? ty si tá obeť nevinná? škoda že si tu urážal dievčatá a aj ti to sami napísali, či nie? či všetci sú slepí a agresívni ale ty si nič? ty si slušný uvedomelý človek čo nemá s nikým problém a s každým slušne diskutuje? mne sa asi fakt sníva no, týmto končím lebo s tebou nemá význam nič asi, ty si beznádejný prípad jednoducho a ľutujem tvoju psychiatričku a psychologičku asi. Napísal som ti že ja som si chybu priznal, ale ty si ju nepriznáš ale nevadí...
V skutočnosti ti len hodil kostičku, aby si na neho znova a znova reagoval
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Lucas likes this post
Jaro123444 napísal:Máš pravdu Maroško, ale ja už nebudem radšej nič písať, z úcty k Matejovi a ostatným členom fóra, toto fórum si nezaslúži takéto príspevky, myslel som popravde že sa uvedomí aspoň trocha ale žiaľ nie, spravil zo seba obeť a ja a ostatní sú agresívni ale neviem kto tu úrážal ľudí a písal im akí sú a hľadal v každom chybu...
Nuž dám ti ďalší citát ak chceš
Slabí ľudia sa mstia. Silní ľudia odpúšťajú. Inteligentní ľudia ignorujú...
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Jaro123444 likes this post
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
motylek likes this post
Jaro123444 napísal:A chcem sa ešte raz ospravedlniť Matejovi a všetkým ostatným členom za to že som vybuchol a neovládol sa ale myslím že ja som jediný nebol... a mrzí ma to, dúfam že už tu bude kľud ale myslel som to v dobrom k ostatným...
Prípájam sa, @Matej, sorry
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Jaro123444 and motylek like this post
A Boh videl, že je to dobré
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
rasto likes this post
Až mi mráz behá po chrbte po tom, čo si videla a zažila keď to už zašlo do takých vyslovene ťažkých halucinácií... Brrr
Chcem sa opýtať, nakoľko evidujem, že si evidentne farmakorezistentná, čo sa psychózy týka (ja zas úzkosti a dystýmie), po absolvovaní ECT si mala aspoň chvíľku úľavu?
Alebo ste neuvažovali prípadne v nemocnici nad repetetívnou transkraniálnou magnetickou stimuláciou + infúzna liečba (často pri intravenóznom dennom podávaní MgSO4 dochádza k zlepšeniu stavu - spomínaš aj úzkosti).
Niekde som čítal klinický úspech, čo sa týka melanchólie a úzkostných symptómov, pri dennom užívaní omega 3 mastných kyselín - EPA a DHA. Momentálne začínam s nimi, som zvedavý...
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto likes this post
Ale rovno som sa ich spýtal, či im nedrbe?
Teda chcem tým povedať, že boli časy, keď som sa s "hlasmi" vyslovene hádal až do krvi
Teraz sa to tak trochu ukľudnilo a snažíme sa "normálne" vrámci možností komunikovať
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Patty_Pillow likes this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Patty_Pillow napísal:@lucas No ect som mala len 4 krát, lebo som nejak ukecala Dr. že ďalšie nepotrebujem, nejaký mesiac po prepustení mi bolo fajn a potom prišiel stres a začalo sa to postupne spúšťať, ale nie až v takej intenzite ako pred tým a mám pocit, že to vo mne nezanecháva až také stopy, že by mi bolo nepríjemné, pri spomínaní, hovorení o tom, ale teda lieky mi ešte nezabrali, ale zatiaľ to máme s Dr. pod kontrolou, kdyby něco, mám sa zdôveriť psychiatričke formou emailu a ona mi odpíše ako najskôr bude vedieť, lebo cudzím moc nedôverujem a hlavne nie po tom, ako má zavreli na akútne oddelenie a napchali liekmi a po preložení na otvorené oddelenie sa na veľkej vidíte smiali, že haha to poviem doma, že doma sa ma neboja a v nemocnici sa predo mnou trasú a to som mala nežiadúcich účinok haloperidolu vo veľkej dávke, lebo som mala tabletky, kvapky a injekciu a akineton mi nasadila moja Dr. až po prepustení, takže u mňa nehrozí ísť na psychiatrickú pohotovosť, lebo tam kde spádam, tak som mala tento nepríjemný zážitok
Zaujalo ma to, že sa ťa báli
Tiež som zachytil také vyjadrenie o mne, že sa ma vraj "všetci okolo mňa boja"
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
EnaXnaY napísal:Tiež som zachytil také vyjadrenie o mne, že sa ma vraj "všetci okolo mňa boja"
A pritom som viacmenej mieru-milovný
Keby sa dalo, ani komárovi by som neublížil
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Lucas likes this post
Strana 32 z 83 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 57 ... 83