Ako sa dnes máš? 18
Strana 31 z 83 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 57 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 18
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Saladin napísal:Ďakujem, si zlatá.. Nečakal som akúkoľvek podporu. Len si si týmto vykoledovala hejt (a pozerám, že už sa tak aj stalo ). Od tohto momentu budeš niektorým členom liezť na nervy aj ty . Vitaj v klube ..Anonym woman napísal:Všimla som si, že niektorí členovia fóra ignorujú alebo útočia na Saladina. Len nedávno jeden člen skoro nerozchodil, že vraj už ani tu sa nemôže zdôverovať a hľa robíte presne to isté. A prečo sa ozývam? Lebo prečo nie, bolo útočené aj na mňa či už na fóre alebo cez whatsapp a podobne. A je mi to vlastne už jedno a pravdu Vám povedať môžem...
"Aj tak budem požiarnikom"
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
motylek likes this post
Anonym woman- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 119
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 02.10.2021
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin likes this post
Ja som vždy len upozornil, že sa mal nad sebou zamyslieť, nič viac lebo do každého tu rýpal, ty si napísala že Enax útočí, neviem podľa mňa on fakt neútoči, skôr keď už tak Saladin nie? Ale nebudem už radšej nič písať lebo zas budem ja najhorší, ja som si len zastal ostatných a napísal svoj názor. Zaujimavé je jedna vec, že nikto nikdy tak stále nediskutoval a nevymienal si názory, stále v tom bol Saladin, nikto iný. Tak ja som si chybu priznal, ale mal by si ju priznať aj druhý člen...
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Jaro123444 napísal:Tak ja som si chybu priznal, ale mal by si ju priznať aj druhý člen...
"Nečakaj, že všetci sú takí ako ty, že ak ty vieš priznať chybu, že to dokáže aj druhý"
Vyhneš sa tým mnohým sklamaniam
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Jaro123444 likes this post
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Jaro123444 napísal:Chápem ale tak mne to prišlo tak Maroško, že ty si zrovna neútočil, že si sa snažil situáciu ukludniť, že si zachoval chladnú hlavu ale jednému členovi sa stále tvoje príspevky nepáčili a nepáčilo sa mu že si zrejme nepochopil ty jeho a zas bolo. Vraj si drzý ako napísal o tebe, ale myslím že zrovna to tak nebude, zrejme bude chyba inde lenže ak si ju niekto nedokáže priznať ani po tom čo ho upozornia na to viacerí tak máme problém no, takí ľudia vidia len seba a myslia že sú svätí a oni nič on muzikant.
Nie je to môj citát, našiel som ho na facebooku, ale zjavne to tak funguje
Vieš, ono tieto žabo-myšie vojny nemajú konca
Kým to nesekneš nejako
Hlavne ak to ten druhý nedokáže
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Jaro123444 likes this post
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Je to tak ako píšeš. A som rád, že aspoň niekto sa ozval. Pretože som začal o sebe pochybovať. Ostatní sa boja a zrejme nechcú zažiť to, čo si dnes zažila ty : útok na tvoju osobu. Áno, to, ako na teba reagoval, bola agresivita. Lenže agresorovi nikdy nevysvetlíš, že je agresívny, max. urobí zo seba nevinnú obeť, viď. Jarove komenty. Nečakaj nejakú zmysluplnú reakciu (sebareflexiu, náhľad). Títo ľudia sa zásadne ospravedlňujú ďalšími útokmi (viď. Jarove komenty). Dvojitý meter na mojú adresu je neprehliadnuteľný. Typický scapegoating..Anonym woman napísal:Veď ok, ale nie, že sa to musí zásadne otočiť tým istým smerom a v horšej podobe, to boli vyslovene bezdôvodné útoky, ktoré trvajú nejak dlho a to ignorovanie sa nedá teda tiež prehliadnuť. Uvedomil si si Jaro, že možno sa cíti tak isto ako Ty predtým? Alebo možno, že nie, ale tak každý je nejaký predsa...a dlhú dobu už píše úplne neutrálne, ale niekto vyskočí a spraví sa zhluk ľudí a všetci začnú štekať. A ja sa ho nejak nechcem zastávať, ale je to proste fakt.
Naposledy upravil Saladin dňa Pi 10 máj 2024 - 19:39, celkom upravené 3 krát.
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jaro123444 napísal:A úprimne ani nečakám že sa ospravedlní, mne nemusí ,ja to nežiadam ale mal by sa aspoň babám ak má v sebe aspoň trošku empatie, ale fakt nečakám nič. Videli aj ostatní aké výrazy používal, že holka nešťastná a kluku ušatá a neviem čo všetko ešte, príde mi že do seba sa snažil vteliť ostatných a tak používal všelijaké názvy ale tí ľudia sa volajú inak a nikto sa tu nevolá holká nešťastná ani kluku ušatá. Škoda že nevie napísať normálne menom ale musí náročky používať urážky, a že napíše niekomu že je drzí to ma úplne odrovnalo, ja tu vidím len jediné jedného drzého člena
Nerieš to, súdnemu človeku je jasné, kto tu dnes prišiel provokovať, potom čo sme si to so Saladinom vysvetlili a nastal tu pokoj
Je snáď nad slnkom jasné, kto tu založil nový "požiar"
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
motylek likes this post
Strana 31 z 83 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 57 ... 83