Ako sa dnes máš? 13
Strana 82 z 85 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83, 84, 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
Ako sa dnes mám? Mám sa veľmi dobre. Chodím veľa na prechádzky vonku, čo sa mi počíta. Denný režim darí sa mi akosi dodržiavať. Dnes som sa venoval 3 hodiny šachu. Rozoberal som francúzsku obranu. Okomentoval som 3 partie. Lúštil som aj krížovky. Pozrel som aj NHL. Momentálne pozerám aj hádzanú.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Tuto likes this post
Ahojte! Na to, že mám v sebe Haloperidol aj Gerodorm, som nie nadšený, že ešte stále nespím. Je to už dlhá doba, čo takto ponocujem. Veľmi dúfam, že je to len výnimka z pravidla. Snáď si cez deň zdriemnem a pravdepodobne pred nočným oddychom si pridám Gerodorm naviac. Ako sa môžete pozrieť, mal som s o spánkom dlhodobejšie problémy a je to pre mňa taký "strašiak". Dobré a príjemné nedeľné ráno prajem všetkým. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Ahoj
Dni plynú ako na bežiacom páse. Snažím sa denne porobiť v záhrade aspoň jeden záhon i keď na (pol)hodiny na deň. Je to okopávanie a trhanie buriny pre mňa dosť náročné. Tak isto aj rýľovanie.
Začala nám druhá jarná sezóna, treba sa motať aj v záhrade. Altánok ešte nieje prichystaný, ale k tomu sa postupne dostaneme.
V domácnosti z pohybu mám len miernejšie upratovanie, ako umivanie riadu, či dvojtýždňové vysávanie a utieranie prachu. Hygienu robím zatiaľ len raz týždenne. Nákupy potravín, tých menších, sú pravidelné.
Ináč doma celé dni vysedávam a venujem sa svojmu programu, režimu. Momentálne opakujem kurzy s HTML/CSS. Cieľ je si naprogramovať samostatne dva, tri webové stránky, aby Som mohol povedať, že sa v tom vyznám.
Dosť ma chytila jedna hra a to Art of War 3. Je to Android aplikácia a je to strategická vojnová hra, kde vylepšuje jednotky a továrne, budujeme základňu, kde cieľom hry je zničiť tú súperovu. Hrá sa na rôznych mapách a je tu aj veľa bot misií.
Čo sa týka mojej búdky, teda mozgovne, myseľ a vedomie my šlape v starých koľajách. Po Tom, čo Som porazil pred pár rokmi Insomniu spávam dobre. Psychopatogicky (ne)evidujem v posledných rokoch žiadne psychózy, bludy a halucinácie.
Čo sa týka fyzičky, tak sa snažím, ale je toho minimum na deň. Želám a prajem vám veľa zdravia a príjemných chvíľ v týchto slnečných dňoch. S pozdravom:
Dušan
https://dusanfajnor.blogspot.com/2021/05/ako-sa-dnes-mam-22.html
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto and kimi2028 like this post
Na prechádzky som chodil, čo ma teší. Počasie bolo veľmi príjemné a som rád, že som si mohol dať na seba kraťasy a sandále. Potom som pozeral NHL. Zápas bol veľmi dobrý. Bolo až 7 gólov, čo bolo super.
Neskôr som sa venoval šachu. Stále neviem, čomu konkrétne by som sa mal šachu venovať. Chcel by som robiť so šachom veľa vecí, ale akosi to neviem. Dnes som som okomentoval si historicky 1. partiu o majstra sveta. Po obede bola prechádzka a potom som si pustil seriál, ktorý stále ešte pozerám. Predpokladám, že dnes ešte pozriem niečo zo šachu a deň aj skončí...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto and Dušan like this post
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Dušan likes this post
Zdravotný stav
Dušan likes this post
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Šach je tiež bieda venujem sa mu pravidelne, ale chcel by som zaradiť aj vlastnú šachovú tvorbu, čo sa mi nedarí. Je to aj tak trochu škoda, že nenapredujem v tejto oblasti. Skúsim si povedať, že okomentujem každý deň si jednu partiu a uvidím, že čo mi z toho vznikne. Musím však popremýšľať, že o čom to bude. Či bude to šachový repertoár alebo sa budem venovať tvorbe niektorého z majstrov sveta.
Ostatné vecí nie sú po pravde tiež veľmi dobre a robievam ich sporadicky. Musím sa zrejme viac sústrediť, urobiť si lepší denný plán, aby mi to išlo lepšie. Ono pôjde to časom lepšie len si musím na to zvyknúť. Možno je chyba, že som si dal do denného režimu veľa vecí na raz. Bolo možno treba ísť na to postupne. Pekne potom si pridávať činností.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Riešim len diagramy alebo pozerám šachové tréningy na internete z viacerých youtube kanálov. Tiež nechýbajú ani krížovky. Momentálne mám kúpeného lišiaka a povedal som si, že budem lúštiť max. 2-3 krížovky denne, aby mi dlhšie vydržal. Zvládol by som aj viac.
Tiež teším sa nasledujúce týždne. Začínajú MS v hokeji, na ktoré som sa už veľmi dlho tešil. Od Slovenska nečakám veľa, ale teším sa na dobrý hokej. Budem pozerať väčšinu zápasov.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto and Dušan like this post
Ako sa dnes mas
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131