Ako sa dnes máš? 13
Strana 66 z 85 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 75 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Dušan likes this post
Ako sa dnes mas
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dušan likes this post
tak ako sa mám? ....no dá sa....už len preto, že mam dovolenku - celý týždeň - a uživam si to už....konečne oddych nakolko mam dost dovolenky (hurááá konečne, doposial som len robila a robila a nevyuživala dovolenku) tak nastalo to že mam jej konečne dost a nepridem o nu ako posledne roky, ked mi ju ani nevyplatili ani nič....no dosť už...pointa je, že som zase raz zabludila na profesiu a pozeral sa tam čo je nove....ani som nič extra nehladala...len mam kamošky čo nemaju pracu....a vždy ked niečo najdem vhodne pre kamošku, pošlem jej to....teraz som nič nenašla pre nu...ale pre seba som uvidela jednu ponuku...vlastne skoro vysnenu vo velkom podniku - mala by som všetky benefity atd....nedalo mi to tak som poslala potrebne papiere....ale obavam sa toho, že zavolaju....aj mam pripravenu frázu, že už to nie je pre mna aktualne.....len som to chcela skusit...len dokazat, že by som na to mala....ano viem, blba vyhovorka.....a po druhe mozno by som to ani nezvladla....predsa len vedší kolektív atď....ja proste ano som spokojna v terajšej praci....len corona a zrazu nie su vyplati ani načas ani tak.....proste ako vedšina firiem krachujeme....neviem, možno keď sa dočkame konca lockdawnu tak budeme prosperovať, ale zatial je to dosť zle....dokonca, nemam ani to srdce pytať si peniaze - čo mi patria - ked vidim ako sme na tom.....a v podstate sa nemusim velmi bať, že ma prepusti šef - aj keby ked ta corona skonči - zobral by ma naspet...si myslim....ja neviem, len som to tou ponukou zamotala....ako moja segra ma dve prace - samozrejme je v bratislave....a je zdrava...no, ja si netrufam vobec na dve....ale bola to velmi zaujimava ponuka....a tak, dosť už o tom....len som to potrebovala napisať......aby sa mi ulavilo....
P.S.: už ani neviem či je dobre to moje rozhodnutie o aute....odsuvam ho na februar....ak vobec
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto and Dušan like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Celú noc SOM nespal
V kuse SOM rozmýšľal nad tým ako zachovať NIEČO zo MŇA pre budúce generácie
Lebo keď zomriem, tak všetko čo SOM stvoril na https://www.dzio.sk zázračne zmizne
Nemáš nejaký nápad?
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dušan napísal:Tak ich propaguj a predaj.
Kurnik, propagujem o 100-6 a NIŠT
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dušan napísal:Tak investuj nemalú sumu a uvidíš. Hovorí sa, že podnik neprežije 9/10-tich do 5 rokov a z tých čo prežijú, nanovo 9/10 do ďalšich 5 rokov a uspeje potom len jeden.
Nemalú sumu momentálne nemám a pôžičky si brať nechcem
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dušan napísal:Na toto treba vytvorit podnikatelský plán
Matka zem, chcem jednu stránku uchovať, nie biznis robiť
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 66 z 85 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 75 ... 85