Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 13

Strana 7 z 85 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 46 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 13 - Stránka 7 Empty Re: Ako sa dnes máš? 13

Odoslať  anjelik Pi 10 júl 2020 - 21:55

Nemajú radi keď citujeme alien

Ale bez celistvosti pravý nepríde, to tak býva. Iba tí nepraví pig
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  EnaXnaY Pi 10 júl 2020 - 21:57

anjelik napísal:Ale bez celistvosti pravý nepríde, to tak býva. Iba tí nepraví pig

Správne to chápeš Wink

Rovnica je 1+1, nie 0,5 + 0,5 Wink

viac na dzio.sk Wink

Ako sa dnes máš? 13 - Stránka 7 Dzio
EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1331
Reputácia Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Bydlisko Bydlisko : Trebišov

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium

https://www.dzio.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kaa Pi 10 júl 2020 - 22:20

anjelik napísal:Nemajú radi keď citujeme alien

Ale bez celistvosti pravý nepríde, to tak býva. Iba tí nepraví pig

Ten pravý sa nehľadá u ezo kamošky, ani u veštice, ani iným nezmyslom. Na takomto princípe fungujú všetky náboženstvá, možno z výminkou budhizmu. Áno, niečo na tých náhodách je, ale sú to náhody. A pravý sa nehľadá. Pravý sa nájde. Len musíš byť tomu otvorená, musíš dôverovať a veriť. A nechať sa viesť. Si v takom stave? Pre každého na tomto svete existuje polovička, ale máloktoré sa naozaj nájdu. Také čo zapasujú bezo zbytku. Väčšinou vidíme všade okolo trápenie. Alebo ani nevidíme, lebo navonok je divadlo dokonalé. Netlač na pílu, v prvom rade si odpovedz, či si na to pripravená. Yes? Wink

kaa
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 69
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 30.06.2020
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

regina likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan Pi 10 júl 2020 - 22:22

anjelik napísal:Neviem si predstaviť seba nebyť závislá na niekom jednom

Ja si zase neviem predstaviť byť na niekom závislí ohľadom partnerstva. Ja som za samotu. Nijakú tú ženskú nevyhladávam, nevyhladával som a ani nebudem. Nepotrebujem nikoho. Vystačím si sám. Mám seba a to mi stačí.
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  EnaXnaY Pi 10 júl 2020 - 22:23

Dušan napísal:Nepotrebujem nikoho. Vystačím si sám. Mám seba a to mi stačí.

JA SOM zas celý život túžil po partnerke, rodinke, deťoch ale tiež musím byť sám, lebo SOM blázon Wink

viac na dzio.sk Wink

EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan Pi 10 júl 2020 - 22:30

EnaXnaY napísal:JA SOM zas celý život túžil po partnerke, rodinke, deťoch

O tomto som sníval aj ja od detstva, až keď ma šlaktrafilo, bola ešte nádej, ale keď som zistil, čo je hlava za parazita, nikdy vživote!
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  EnaXnaY Pi 10 júl 2020 - 22:30

Dušan napísal:O tomto som sníval aj ja od detstva, až keď ma šlaktrafilo, bola ešte nádej, ale keď som zistil, čo je hlava za parazita, nikdy vživote!

Jojo, JA SOM to pochopil, keď sa so MNOU ex-žena rozviedla Wink

viac na dzio.sk Wink

EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik So 11 júl 2020 - 7:58

Ja som momentálne rada, že partnera nemám, lebo sama som sa tak rozhodla. Keď som mala, tak aj v prípade že som nebola zaľúbená, tak percentá môjho vlastného Ja išli dolu cca že 55.....30......20....10%....až som ostala úplne neschopná vnímať svet a seba v každej myšlienke v súvislosti s ním. Svoje Ja som definovala podľa vzťahu s ním. Neviem to dobre vysvetliť. Cca tak.
Tak odvtedy roky sa dávam sama do poriadku, a je to oveľa lepšie. Moje vedomie svojho Ja sa nedoplňa ním. Len asi sa teraz z veľkej časti dopľňa duševnou závislosťou napr na rezerva bratovi. Tak preto tá nechuť a hrôza ohľadne zahraničia. Vždy som na niekom duševne závislá, nedokážem poriadne existovať iba so svojim Ja. Preto ak pôjdem, pravdepodobne by sa to Ja začalo doplňovať pravými vecami ktoré sa týkajú mňa, počas toho boja žiť život pre seba. Nemyslím, že by som sa tam tak skamarátila s niekým, že by som zasa začala seba dopľňať a vnímať podľa vzťahu s tou osobou... Tak z toho hľadiska by bolo pravdepodobne veľmi bolestivé, dlhé a ťažké, ale prospešné ísť na tú cestu sad and unhappy
anjelik
anjelik

Zdravotný stav

Matej likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  EnaXnaY So 11 júl 2020 - 9:11

anjelik napísal:Nemyslím, že by som sa tam tak skamarátila s niekým, že by som zasa začala seba dopľňať a vnímať podľa vzťahu s tou osobou...

Nechaj sa prekvapiť, lebo budúcnosť je figliar, on vymyslí kadejaké kulehy, aj také, ktoré by si nečakala Wink

viac na dzio.sk Wink

EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 So 11 júl 2020 - 9:52

Tak ja bohužiaľ so ženami sa nestretávam nejako. To je problém, bohužiaľ na stacionári máme len o dosť staršie ženy. Chcel by som skúsiť zväzovú akciu, či nenatrafím na tých žien viac v mojom veku. Či sa nenájde niekto minimálne na kamarátstvo. Cítim, že potrebujem dobrú kamarátku, ktorú by som mohol pozvať občas na niečo prípadne nejaký ten výlet niekde. No nič uvidíme.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Matej likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kaa So 11 júl 2020 - 10:16

kimi2028 napísal:Tak ja bohužiaľ so ženami sa nestretávam nejako. To je problém, bohužiaľ na stacionári máme len o dosť staršie ženy. Chcel by som skúsiť zväzovú akciu, či nenatrafím na tých žien viac v mojom veku. Či sa nenájde niekto minimálne na kamarátstvo. Cítim, že potrebujem dobrú kamarátku, ktorú by som mohol pozvať občas na niečo prípadne nejaký ten výlet niekde. No nič uvidíme.

Ahoj, neboj, život to zariadi sám Wink Najviac to človek cíti keď vidí niečo krásne a nemá to s kým zdielať. Tú krásu, nech už to je čokoľvek very sad5

kaa
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 69
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 30.06.2020
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F41.2

Matej likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik So 11 júl 2020 - 10:59

kaa napísal:Najviac to človek cíti keď vidí niečo krásne a nemá to s kým zdielať. Tú krásu, nech už to je čokoľvek very sad5

Je to krajšie prežiť a podeliť sa o city z krásnej veci, okamihu s niekým ako je napr dobrý kamarát, kamarátka, kým človek nenájde k nemu pasujúceho človeka. Lebo je dosť bolestivé chcieť sa podeliť o svoje pocity, nejakú krásu s takým partnerom, čo sa akurát tak vyprdne na tú ,,krásu" aj na tvoje city. Takých je veľmi veľa.
Takže človek aj má pre čo byť smutnučký, ale aj nemá, lebo tak aspoň nemá pri sebe takého, ktorému je jeho vnútorný svet šumafuk dog
anjelik
anjelik

Zdravotný stav

hug0