Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 13

Strana 21 z 85 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 53 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 13 - Stránka 21 Empty Re: Ako sa dnes máš? 13

Odoslať  Iacobus Ne 2 august 2020 - 18:40

@Hvezdicka,

Co si chcete čítať? Aký žáner preferujete?

@kaa,

Mám to s teplom a slnkom presne opačne. Veľmi ma to vyčerpáva, prekáža mi to a možno aj z toho mám zle myšlienky. Ja sa naopak teším,ak sa trochu zamraci.

Naposledy upravil Iacobus dňa Ne 2 august 2020 - 19:15, celkom upravené 1 krát.
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1025
Reputácia Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  kaa Ne 2 august 2020 - 18:48

Viem, hromada ľudí to má presne ako ty, úzkostný, depresívny atď, leto je pre nich peklo, aj keď zdravý ľudia nechápu prečo. Ja sám milujem tmu a zima mi vadí lebo mi je zima, ale vtedy mám ťažké noci, aj keď je môj život práve vtedy fantastický.

kaa
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 69
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 30.06.2020
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

Iacobus likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iacobus Ne 2 august 2020 - 20:20

Snáď by bolo namieste ospravedlniť sa za včerajšie vystupy. Nechal som sa uniesť emóciami a to som si myslel, ze žiadne nemam.

@dzuli08,

Mal som to dnes tak podobne. Veľa cigariet. Takých desať. Bol som na tom minulý týždeň omnoho lepšie, teda iba 4-5 za deň. (Nevedel som, ze fajcite.) Trochu sa obávam, co ma zajtra čaká, som dosť napätý.

ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1025
Reputácia Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg

anjelik likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  regina Ne 2 august 2020 - 20:44

Ahojte,

dávno sa mi nestalo, že by som tak zle zaspavala ako vcera. Nepomohol ani Hypnogen. Zabral mi až následne užitý Prothazin. Napriek týmto nočným ťažkostiam, mám za sebou celkom pohodovú nedeľu: varenie, návšteva cintorína, posedenie u sestry a prípravy na zajtrajšiu cestu za dcérou a vnukom.
Mám rada leto, slnko, no tieto horúčavy aj mňa vyčerpávajú. Našťastie už zajtra sa má ochladiť, bude znesitelnejšie.

regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

Matej, Tuto, Dušan, tyx81 and Neti like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ally Ne 2 august 2020 - 20:52

Ja som mala dnes super deň. Počasie nám vyšlo, rodinná grilovačka, živánska sa nám vydarila, bazén, slnko, kofola, chillin ako sa patrí... Len tá voda v našom bazéne mala 31 stupňov, a ešte aj psovi bolo tak teplo, že sa nám pokúšal narušiť naše akvabelistické zostavy. Od štvrtka máme narodeninové oslavy a zajtra pokračujeme. Nás nejaký pondelok predsa nemôže zastaviť Smile

Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 53
Reputácia Reputácia : 23
Dátum registrácie : 25.07.2020

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Matej, Tuto, Dušan, kimi2028, Iacobus, tyx81, Neti and kaa like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ne 2 august 2020 - 21:26

Ahojte! Vrelo vás pozdravujem! Cítim sa primerane možnostiam a niekedy sa podarí aj nad tie. Trošku si niekedy pripadám ako i., ale to viete je to podobné ako napísal Hašek: "Kdeby každý by múdry, potom by každý druhý bol z toho úplne blbý". Ako chápem celkovo, tak by tu aj Matej mohol pomerne ľahko povymazávať nielen príspevky ale aj ip adresy... Vždy si pre hovorievam, že veď sme tu na fóre s Fkovou diagnózou a reálne nás spája snaha pomôcť sebe a aj druhým v podobnej situácii. Preto prajem všetkým neefkovým neprajníkom, aby si začali uvedomovať, že schizofórum je priestor pre efkových špeciálne teda tých ktorý sa v reále aspoň stretli so schizofrénym ochorením...

Dnes som mal fajn deň, rátala sa mi zmrzlina a menšia športová činnosť. V rámci prevencie som užil aj polku tabletky Haloperidolu. Teším sa na dobrý spánok a čítanie pred ním.

Prajem vám do pohody pracovný, poprípade učiaci sa týždeň a ahojte! Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

Iacobus, Hvezdicka and tyx81 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  Hvezdicka Po 3 august 2020 - 12:18

Iacobus, mám ráda detektivky, krimi, thrillery, mám v plánu Tmu od Neffa, což je scifi. V podstatě snesu všechno, co má nějaký příběh. Teď mám teda zrovna před sebou knížku 100 nejkratších cest k Tobě aneb příběh duše od Petra Casanovy. Mám už jí rok, dostala jsem jí od kamaráda, prý je přesně pro měSmile No zatím jsem asi na čtvrtý stránce, nějak se mi včera do ní nechtělo, ale takový knížky se čtou samy a nepotřebuju se k tomu tolik soustředit. Pravda, za poslední roky jsem rozečetla tři knížky, a přečetla dvě. Jednu o úzkosti a druhou krimi. Ta krimi byla v době "koronavirových prázdnin", takže pro mě ideál na čtení. Jinak se nedokážu soustředit, doufám, že se do toho zase brzo dostanu Smile

Neti, děkuju, a miluju takový citáty!

Jinak všem přeju krásný den! V Praze je hnusně, ale já mám takový počasí ráda. Teda někdy se to nehodí, třeba když se člověk chystá na výlet. Ale já se dnes chystám jen s kamarádem do kavárny. Kamarád bude mít nejspíš čas až k večeru. Což teda znamená, že než usednu v kavárně na židli, tak do tý doby mě bude bolet břicho, bude mi na zvracení atd. Ale co je nejlepší rada? Hraběcí rada-nemysli na to Very Happy Zvláštní, jak se ty projevy střídají. Většinou mi bývá zle právě venku, teď to mám od pátku zase naopak...Ale-v pátek, po tom psycho telefonátu s neurologii, jsem byla na fesťáku. Jak já jsem si to užila, zazpívala jsem si, trochu zatancovala. Bylo to super, až se cítím trochu provinile, že jsem si to užila až tak...No a v sobotu jsem byla v obchodě a stal se mi menší trapas, což ve mně vyvolalo zase menší půldenní nehezký myšlenky, ale večer mě Kventiax uklidnil a neděle, jak už jsem psala, byla super.

Jinak doufám, že se to tu na fóru zase uklidní. Jako vždy:)
Hvezdicka
Hvezdicka
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 14
Reputácia Reputácia : 11
Dátum registrácie : 01.10.2018
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Matej, regina, Dušan, tyx81 and Neti like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  EnaXnaY Po 3 august 2020 - 15:11

Dnes sa mám celkom fajn, mal SOM príjemný sen v noci, NIEČO zásadné sa v ňom vyriešilo Wink

Ako SOM už písal, identifikoval SOM v SEBE vírus s názvom SELF DESTRUCTION a podarilo sa mi ho dať do karantény Wink

Tak odpadli aj myšlienky typu NECHCEM EXISTOVAŤ Wink

viac na dzio.sk Wink

Ako sa dnes máš? 13 - Stránka 21 Dzio
EnaXnaY
EnaXnaY
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1331
Reputácia Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Bydlisko Bydlisko : Trebišov

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium

https://www.dzio.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Po 3 august 2020 - 15:35

Ahojte kamaráti, tak dnešok je veľmi dobrý. Cítim sa veľmi dobre. Ráno som sa venoval šachu a to variantám francúzskej hry. Už som múdrejší ako sa toto otvorenie hráva. Potom som pozrel jedno video o jednom šachistovi. Veľmi sa mi to páčilo, aké spomienky mal už jeden starček na jedného veľmi dobrého šachistu. Potom neskôr prišla posilovňa. Po týždni cvičenia som si dal už plnohodnotný tréning so 4 opakovaniami po 15. Som veľmi rád, že som to zvládol bez problémov. Teraz pôjdem pozrieť asi šachové video.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Matej and Hvezdicka like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 Po 3 august 2020 - 16:24

Ahojte, sorry že sa sem zamiešam, nejdem tu už nikomu "kázať". Very Happy
Ako ja dnes? no tak trocha divne.....asi to je aj tým počasím, doobeda mi bolo fakt divne aj hlava ma bolela a taký "mechom praštený" pocit. Hlavné je že to už odchádza. Dala som si ale aj jeden ibalgin a šlofíka vyše hodinku. Stihla som aj dačo uvariť, celkom u nás obúbené cuketové placky. Neviem čím to je ale zakaždým chutia trocha inak Very Happy Aspoň mne. neviem či ešte niekam pôjdem kým nenastúpim do práce. Možno nejaká túrička sa ešte pritrafí, ale je to otázne. Strašne rýchlo to ubieha tá dovolenka, síce niekedy človek fakt nerobí nič, len sa tak poneviera. Ale toto leto som aj prečítala jednu knihu, celkom u mňa zázrak. Mám rozčítanú ďalšiu, túto tipujem že budem čítať dlho /v mojom prípade aj zo dva roky Smile / Zaujal ma jej názov v kníhkupectve, a potom doma zistím, že vraj erotická beletria Very Happy No tak tak.
Majte sa pekne. Pekný deň.
dzuli08
dzuli08
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: