Spánok - spíte dobre?
Strana 5 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Re: Spánok - spíte dobre?
filipka, ani nevieš ako Ti závidím. Dnes som sa vyspal vcelku primerane a uvidím, lebo sa mi ešte chce spať...
No jednoducho som o 23:00 zaľahol a na liekoch zaspal. Teraz mám chuť sa ešte dospať, tak nebudem ti siahodlho vypisovať, idem ešte driemať.... PA
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
startený čas v posteli... hmm ...záleží s kým
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
treba vyskúšať, možno by pohladenie aj pomohlo lepšie ako guarana...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
napíš, kde bývaš, pozriem večerné spojenie na Nete...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Filipka asi spinká sama, a teda som ani nepozeral spoje kade-tade po Slovensku. Čo už, ale nedbal by som stretnutie...
Momentálne v noci je kľud. Kalednár na hodinkách sa mi pretočil na 28. a ja ho budem musieť pretočiť na 1. ... tak ... práve sa stalo. Pred 15minútami nastal marec. Zatiaľ je príjemný. Uvidíme čo nám zaujímavého prinesie. Tu všetko v paneláku spí, fakt je až podozrivé ticho. Vzhľadom na užité Gerodormy a to 2ks by som mal spať ako zabitý, ale ja som tu a zabitý je jedine spánok. Ďalšie si už nedám, ale keď pôjdem doktorke vymámim z nej čosi lepšie na to spanie. Najlepšie by bolo, keby mi zaberalo nejaké to hypochondrium alebo placebo prípadne homeopatikum. Nezaberá. Najlepšie sa mi spalo v kombinácii liečiv 1 Hyponogen a 1 Gerogorm, to so sa super vyspal. Viem však, že táto kombinácia by nemala byť košér. Gerodorm mi teraz pripadá ako taký cukrík, ledva ma trochu tlmí. Už neviem, čo s tým spánkom. Bral som aj akési herbaprodukty z lekárne na spanie. Na druhý deň ma však všade kúsalo, akoby som spadol do sklenej vaty. No, a nadšený som nebol. Skúšal so aj vybrať Melatonín krabičku, mal som tým pádom o liek viac, a efekt bol čisto nulový. Ešte som rozmýšlal či si vždy pred spaním neklepnem kladivkom po hlave a možno to bude ok. Bojím sa však deformácie lebky pri častom prevádzaní, čo bay bola estetická škoda.
CAF
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tisercin som prilezitostne dostal v nemocnici, no nemam s nim moc dobru skusenost - ked som ho dostal v nemocnici, tak do polhodiny som zaspal, uz po par minutach som bol taky uplne utlmeny. ked som prisiel z nemocnice, tak mi dali este lieky na tri dni a hned v prvy vecer, co som uzil Tisercin, som udajne tak trochu bluznil, chodil otapeny po izbe a rozpraval od veci
urcitu dobu som bral aj Hypnogen, ked som sa zacinal liecit, ale bez nejakych vysledkov.
niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
No priznám sa, s antipsychotikami nemám chuť experimentovať ani najmenej. Ja som rád, že to mám po tejto stránke slušne vyladené. Prakticky už takmer 5 rokov nemám problémy v tejto oblasti. Prehádzať si všetky lieky kôli spánku na to nemám nervy, dohovie či by som aj neskončil v nemocnici. Radšej sa pokúsim o nové sedatíva. Gerodorm, čo beriem, mi pomaly vyprcháva účinnosťou. Teraz poprosím doktorku o čosi iné. Časť môjho problému je aj rozhádzaný režim a to, že som bez rannej povinnosti, kôli ktorej sa oplatí aj vstávať. Keby som bol donútený k pravidelnému režimu aspoň dva mesiace, mám dojem, že by to bolo úplne OK.
Veľmi zaťažko je udržať si denný režim, keď ma prakticky nič netlačí a nemám dôvod aj reálne konať. Z nadhľadu, všetko čo mám splniť - splním, keď mám vstať - vstanem, ak nespím - dospím. Vlastne niekedy si myslím, že nemá zmysel sa nad tým nejako vzrušovať. Niekedy ma mrzia tie noci hore, lebo sa toho príliš nedá robiť - tak vypisujem sem.
......
......
Inak filipka na ten Chlorprothixen sa popýtam, ale som si tým neistý. Mimochodom, ako si si na mňa zabudla. Pošli mi aspoň foto na email. Som zvedavý (...strašne, veľmi...) ... aj ja Ti pošlem, ak chceš tak aj v opačnom poradí...
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 5 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25