Ako sa dnes máš? 12
Strana 75 z 86 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 80 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
hlasim ze stav vysokych teplôt je za mnou. Prelom nastal v nedeľu, zacalo sa to vyvíjať v moj prospech. Odvtedy som bez zvysenej teploty (pomyslene si zaklopnem na drevo).Stav s teplotami trval cca 4 dni, cize uz viac dni som bez nej. Uz som stihla aj tour de bike jednu, ale zas som nesla nadoraz lebo to bolo asi na treti den ako mi skoncili teploty. Týmto chcem povedať, ze sa mam v celku ok. Praca nejak ide, ale dnes mi uz konecne ubudla znacna časť uloh co som poopravovala. Bolo toho uz dost vela kedze min. Týždeň som bola trocha mimo. Ide víkend, dnes nam ma prísť návšteva z rodiny, tak trocha pokvakame. Jediné co ma stve ze necvicim a malo sa hybem. Ale zas neladujem nejak veľa, no mohlo by to byt aj zdravsie jedlo. Tak este raz vás pozdravujem a prajem všetkým pekný a pohodovy víkend.
Inak obdivujem vsetkych co su takto technicky zdatni ze dokazu programovať alebo rozobrať nieco a potom poskladať nazad a este aj to funguje. Ja by som mala mis mas z toho. Som rada ked vymenim ziarovku
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08 napísal:
Inak obdivujem vsetkych co su takto technicky zdatni ze dokazu programovať alebo rozobrať nieco a potom poskladať nazad a este aj to funguje. Ja by som mala mis mas z toho. Som rada ked vymenim ziarovku
Ono programovanie nie je nič ťažké, keď dokážeš uvariť praženicu a popísať ten postup tak vlastne vieš programovať
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:Nesúhlasím, programovanie je predsa len komplexnejšia činnosť ako popis nejakého postupu (práce), napríklad si musíš vymodelovať budúcu (existujúcu) aplikáciu v hlave a na to nemá predispozície každý. To by mohol Picasso (maliar) rovno povedať, že jeho genialita spočívala v hýbaní štetca hore dole, že.
Edit: Zdá sa, že sa na nás Matej vypr*ol.
Programovanie je ako varenie, naučíš sa postup a potom ho popisuješ
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:Mal som na mysli Senior programátora a nie Junior amatéra. Inak pre zaujímavosť, top šéfkuchári sa neučia recepty ale princípy varenia, na ktorých sú recepty postavené. To je rozdiel medzi varením praženice a top Kuchárom (veľké K).
PS: minul som na teba 400-tý výročný príspevok, tak si to váž!
Aj senior programátor, len popisuje počítaču postup, ktorý má vykonať
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Ale ten postup musí najprv v hlave vymyslieť, nie? A to nie je easy. Rovnako šimpanza nenaučíš opraviť iPhone kladivom.
Easy je to čo vieš, teda čo si sa už naučil
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Lenže programovanie sa nedá naučiť pokiaľ na to nemáš predispozície (talent). Rovnako písať knihy, ani hrať v divadle, ani maľovať obrazy. A to akosi nechceš pochopiť. Daj tomu čas. Ale možno programuješ takto
Čo by sa nedalo
Len to sa nedá, čo nechceš
Ak chceš, všetko sa dá
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 75 z 86 • 1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 80 ... 86