Ako sa dnes máš? 12
Strana 74 z 86 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 80 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 12
Neti napísal:Ahojte priatelia, práve som sa zobudil. Teda vstal som o 7 ráno, ale doteraz som bol K.O., pričom som nešiel spať príliš neskoro. Strašná strata času, doktorka aj okolie mi stále vravia, že to nesmiem brať takto prísne, ale je to silnejšie ako ja. Anyway...
Dnes plánujem jeden deň pôst, či už rumináciu ale aj jedlo. Zatiaľ sa držím, ale myšlienky sú otravné. Držte (mi) palce.
JA SOM dnes nešiel spať vôbec, ráno SOM si trochu zdriemol, celú noc SOM programoval
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:EnaXnaYnaZ, tak ale ty si vyššia liga, ja pravdepodobne celý život prespím zahrabaný v perinách. Whatever. Práve som obedoval, good bye pôst. Nevydržal som to, priatelia. Je to silnejšie ako ja.
Hehe, že vyššia liga, niekedy sa mi proste nedá zaspať
A teraz ma celkom baví to programovanie tak využívam príležitosť, keď sa mi nebude chcieť tak sa budem len tak povaľovať
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Tieto dni sa nemám práve najlepšie. Trochu blbo spím, ale ak aj nie, beztak som celý deň strašne unavená. Som tak a toľko unavená, že som si už tuším zvykla, čo už. Zase mi hrozne padajú vlasy, býva mi nehorázna zima a začala ma bolievať hlava. Ako som vravela, s mojím lekárom to nemá cenu riešiť, takže sa tvárim, že sa nič nedeje. Horšie sú aj tak psychické problémy, v zúfalstve som zas riešila samovražedné spôsoby, len som srab, no Chcelo by to ale zmenu, som tu celé dni uväznená v baráku, nikam nemôžem ísť a vídam večne tie isté ksichty, už mi z toho hrabe. Prestali ma zaujímať glyčky, nemeriam ich a pichám, ako sa mi práve chce. Zvažujem teda útek hocikam preč alebo sa zabiť, jedno lepšie než druhé Nateraz však všetko odkladám, zabiť sa dá vďakabohu hocikedy a možno ešte vyhútam niečo, čo by aj mohlo vyjsť. Kráľovstvo za terapiu, ach jo. No, nič. Najhoršie to býva ráno, zobúdzam sa s tým, prečo som sa kua zas zobudila a trvá mi fakt dlho, kým sa vykopem z postele, no asi nemá zmysel ľutovať sa, snažím sa prijať situáciu, že mi to patrí, ako vraj všetko zlé v živote. Nuž, tak to je...
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
antifajny - ďakujem za odporučanie knihy na chudnutie...v podstate som uz skušala aj po 18.00 nejesť ale tak nič moc to nebolo....a dlho som nevydržala...proste viem dodržat cvičenie aj dlhšie obdobie...ale prestat jest neviem...
Ako sa mám?...teraz celkom dobre...nič ma nejako nebolí....v podstate všetko dobre...dnes mam volný den tak som pomahala mame dnu aj v záhrade...mam chvilku čas tak píšem....dnes ma priatel narodky tak som mu virtualne blahozelala, dostane aj darček ale az zajtra...
Prajem krásny slnečný deň
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Zacal by som asi liecbou. Nastal dost velky zlom. Prestal som brat takmer vsetko. Samozrejme vymenou za ine lieky. Momentalne som nastaveny na Reagilu. Je to novy liek a je extremne drahy. Nastastie poistovna ho preplaca. Celkovo moja liecba vyzera takto : Reagila 3mg rano, 500mg Kventiax (Kvetiapin) vecer + 25mg Lamegom (Agomelatin). Je celkom sokujuce teda aspon pre mna ze som skoncil s tak malo liekmi. Pocitovo sa citim omnoho lepsie ako na predoslych liecbach. Dokonca som aj vyrazne aktivnejsi. Zacal som cvicit a chudnut. Upravenim jedalnicka, posilovanim a kardiom to zatial funguje a aj na liecbe chudnem. Cigarety som vymenil za Iqos. Je to omnoho lepsie na pluca aj ked chyba mi normalna cigareta. Hlavne ked ucitim ako niekto fajci. No ale zatial sa drzim. A co sa tyka spanku tak odkedy beriem Reagilu tak som ani raz nemal "poskodeny" spankovy rezim. Takze same dobre veci. Clovek uz stracal nadej ze sa konecne nieco zlepsi a zrazu pride taketo obdobie. Len aby trvalo co najdlhsie.
Pozdravujem vsetkych a snad sa vidime na Zello dialogoch zajtra. (ak budem stihat)
matus- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 101
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg
Ahojte! Momentálne mám otázne obdobie, ale bojujem s tým. Na druhej strane akosi viac vnímam svet naokolo a som rád, že tu všetko šteboce, že vidím psíčkarov s ich miláčikmi, ruch ľudí naokolo... Aj rodičia sú fajn. Dnes som si radšej pridal Haloperidol pol tabletky a zabralo to dobre. Už viackrát mi takéto zvýšenie pomohlo. Som rád, že mi MUDr. dala dôveru. Prajem vám do pohody večer. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Čo je s tebou? Dúfam, že som sa ťa nejako nedotkol v prispevkoch o blogu, totiž niektoré moje názory sú len názory, nikomu ich nevnucujem.
Zrejme si nastúpil do práce a máš veľa roboty. Daj vedieť, čo je s tebou!
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahoj Antifajny, mne sa Tvoj blog veľmi páči, lebo sú v ňom mnohé myšlienky, ktoré vedia osloviť. Občas Ti dávam aj bodík.
Ahojte! U mňa žiadne extrémne novinky. Včera bolo Zello a bolo tam OK. Bol som rád členom, ktorí už dávnejšie neboli. Zvláštnosťou stredy bolo to že sa mi náhle zlepšil zdravotný stav a cítil som sa výborne. Znamenalo to úplne vymiznutie psychopatologických symptómov. Dokonca som aj dobre zaspal na 1 a 1/2 tbl. Gerodormu. By ma aj zaujímalo, či vám sa také niečo nestalo ohľadom náhleho zlepšenia. Ostatné celkom fajn, mám sa znesiteľne, síce to oproti včerajšku... Trošku mám len vzťahovačnosť a mierne ilúzie. Chcem mať dnes taký oddychový deň. Prajem pekný deň. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Poslal SOM ich do čerta, ako mi radil môj OTEC
Musím zaviesť nejaké pravidlá do systému aby ma viac neotravovali
Asi nachystám nejaké pasce na zlodejov môjho pokoja
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 74 z 86 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 80 ... 86