Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 71 z 86 Previous  1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 78 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 71 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  dzuli08 St 22 máj 2019 - 18:26

Ahojte, srdečne všetkých pozdravujem .....rozhodla som sa že po dlhšej dobe prispejem kúsok a dám o sebe vedieť.
No ako sa mám? Dá sa povedať, že celkom dobre, čo by mohla byť 2-. Myslím, že nálada je celkom stabilná, i keď bývajú aj horšie a lepšie chvíľky ale nejak to asi tak má byť. Stále je dosť vecí, čo sa mi na sebe nepáči (hlavne v oblasti dokopať sa k niektorým veciam). Inak v práci už pomaly začínam rátať dni do dovolenky a priznám sa že sa mi už ani veľmi nechce, ale ešte musím vydržať. Dokonca som si dala žiadosť o predĺženie zmluvy, tak sa uvidí. Ale nezoberiem to tragicky aj keď mi ju náhodou nepredĺžia. Tak tolko o mne by stačilo.
Prajem všetkým čo najviac pohody a čo najmenej rozladov.....držte sa všetci!
it is perfect welcome or bye
dzuli08
dzuli08
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej St 22 máj 2019 - 21:07

Ahojte, kamaráti. winking

Mám sa približne dobre. alien Sú chvíle, kedy mi je horšie, ale je naďalej aj dosť súvislých hodín, kedy mi počas jednotlivých dní býva stabilne. Dnešný deň je taký reprezentatívny za toto obdobie - doobeda vcelku schopne, okolo obeda prišlo zhoršenie, až mi začalo byť dosť duševne zle. Musel som sa ísť posadiť na WC (oblečený) a prečkávať najhoršie fázy negatívneho oparu v skrytosti pred kolegyňami. Neskôr som si bol kúpiť sladký energeťák, a ten v tomto prípade našťastie nesklamal a naozaj ma nabudil, aj fyzicky, aj duševne. Mrákoty ustúpili a zase som sa cítil zvyšok "smeny" dobre, aktívne. Večer sa mi nesie v dobrej nálade, resp. nie je mi nejako veselo, ale cítim sa kvázi-normálne. Shocked Moja aktivita počas večerov sa ani v tomto týždni extra nemení, vždy to je o sprche, webe, plánovaní ďalších dní (nákupov + jedálnička + kilojoulov), telefonáte s mamou, počúvaní rádia, prípadne príprava večere, sem-tam knižky. Včera sa mi ale našťastie konečne podarilo trochu trénovať s činkami plus nejaké ohýbačky/strečingy a cviky na brucho. "Kardio" bolo iba také kratučké na prekrvenie - 3 minútky behu na mieste v kúpeľni a 6 minút na rotopede. Na prekrvenie a dodanie akejsi vitality to aj stačilo, nesledoval som tým nejaké spaľovanie. V tomto načrtnutom trende by som po večeroch rád pokračoval, hoci nie vždy sa mi dá, nie vždy je vôľa a chuť. To dobre poznáme všetci. Embarassed

Včera som si bol aj po lieky k sestričke. Ešte Orfiril Long musím vybrať inde, lebo ten nemali v 2 lekárňach, kde som bol. Sertralín mám opäť vo verzii značky "Accord", prechodne som kvôli nedostupnosti užíval značku "Actavis". Zdá sa, že obe verzie na mňa majú obdobný účinok, resp. môžem potvrdiť, že mi fungujú. Nie stopercentne, ale všeobecné zlepšenie stavu je očividné v porovnaní s obdobím spred marca, februára. Yes

Známka dnes 1-. Mínusko za tú asi hodinku výraznejších psychických problémov krátko popoludní, jednotka ale za ostatné hodiny, kedy sa viac-menej dalo. Shocked

Držím Vám palce, priatelia, prajem Vám všetkým dobrú noc a príjemný štvrtok. Ďakujem

Sun 1

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 71 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 23 máj 2019 - 2:00

Ahoj Matej!
Vždy rád čítam Tvoje príspevky a som potešený ak dáš na konci dňu dobrú známku, ako aj naposledy. Je úplne perfektné, že si dokážeš pomôcť so zhoršením zdravotného stavu v kolektíve. Svedčí to o Tvojej vyspelosti aj o zodpovednosti, ktorú pociťuješ k zdraviu a práci. Dlhodobo, čo som na fóre jednoznačne vidím Tvoj pokrok, ktorý sa odráža v chronológii fóra od monológov k mame a otázniky na VŠ, až po samostatné bývanie spojené so zamestnaním.
LEN TAK ĎALEJ MATEJ!

...............

Ahojte! Zdravím teda čitateľov príspevku!
U mňa je to teraz mierne rozkolísané, znervózňuje ma hlavne spánok, ktorý dosť pozorujem. Jeho výraznejší nedostatok ma už pár krát "hodil do kolien". Celkovo leto... mohlo by byť chladnejšie, teda v noci. Ventilátor sa už nachystal na hektické obdobie. Teraz sa už chystám na driemanie, ale pravdepodobne, bude ešte cigaretka.

Určitým spôsobom ma trápi účasť v Zello dialógoch. Určite vás chcem všetkých pozvať na pripojenie sa k nám. Dokonca, keby ste mali chuť môžete si vyskúšať minimoderovanie. Lákavé je aj stretnutie naživo s možnosťou rozobratia problémov, všedných starostí a radostí.
Zello: Streda a sobota, 20:00 až 20:30 s možnosťou predĺženia do cca 21:00

Zdravotne celkom dobre ľahko odignorujem patologické symptómy, lebo sú nevýrazné. Trápi ma však tendencia k pasivite a zároveň si ju aj vytýkam. Zachraňujú ma aj knihy a samozrejme aj "akožepovinnosti - akp.". Určitá soc. fob je prítomná a to najmä pred prechádzkou. Zvyknem sa tváriť akosi zamestnano a moje kroky po meste (dnes s dáždnikom) ...

Majte sa čo najlepšie a pohodu prajem... Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Št 23 máj 2019 - 23:29

ahojte,

ja vlastne ani neviem, či mám sem písať. Dajte mi nejakú spätnú väzbu...Mám sa fajn, robím kreatívnu prácu. Až do zničenia. Dnes som mala voľno, bola u terapeutky, u krajčírky upraviť šaty na svadbu a potom som od únavy zaspala a spala 2 hodiny. Robila som teraz skoro 5 dní jeden plagát. Už som to našťastie dokončila. Ono aj za 2 dni by bol už ok, ten plagát, ale ja som perfekcionista. Ak by ste chceli vidieť moje práce, môžem vám napísať stránku na Fb Smile.

Majte sa pekne.
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Pi 24 máj 2019 - 8:26

Hm, ako sa dnes mám? Mám sa veľmi dobre. Nálada je tiež super. Toto počasie je zaberák, majú s ním problémy aj iní ľudia. Včera som bol na stacionári a bolo nás dosť málo. Máme 8 ľudí zo stacionára hospitalizovaných v nemocnici, čo je dosť veľa. Toľko ľudí v nemocnici zo stacionára som ešte nezažil. No nič musím sa držať. Čo budem robiť dnes? Tak si dám určite šachové videá a bude aj posilovňa. Tieto 2 vecí považujem za dôležité pre dnešný deň.

Le pluie, určite prispievaj. Za mňa som rád, keď ťa vidím prispievať. Toto fórum by malo slúžiť aj tebe. Som rád, že ti pridelili robotu, ktorá by ťa mohla baviť.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 24 máj 2019 - 19:59

Ahojte, priatelia. Wink

Ahoj Tuto. Smile Ďakujem Ti za povzbudenie a príjemné slová. giving a hug Veľmi rád som si od Teba znovu prečítal aktualitky z Tvojho žitia a aktuálne myšlienky. Vedz, že Ti skutočne silno zostávam naďalej držať palce, veľmi Ti prajem, aby si sa mal dobre. Drž sa, bojovník! Super!

Ahoj Le pluie. Smile Pridávam sa ku Kimimu v názore, že si tu vítaná a že budeme radi, ak budeš pokračovať v prispievaní. Osobne som zvedavý, ako sa Ti darí, pričom v terajšej chvíli rád čítam, že pracuješ kreatívne, a teda v duchu svojich talentov a schopností. Smile Je to paráda, teším sa. To, že si puntičkárska, môže byť v prípade kreativity asi aj výhoda, lebo sú Tvoje diela potom skutočne kvalitné a "vyšperkované". Asi v máloktorej oblasti je perfekcionizmus takou vhodnou vlastnosťou, ako je tomu práve v umení a kreativite. Yes Prajem Ti všetko dobré do ďalších dní, drž sa! Applause

Ahoj Kimi. Smile Cítim rešpekt, ako bojuješ s tými mínusovými stavmi. Je to vskutku obdivuhodné, či už je to v podobe snahy o prechádzky, šachy, posilňovanie, kardio a tak ďalej, ďalšie aktivity. Niekedy je ten deň iba o prechádzke a o šachu, ale to vôbec nevadí, druhý deň spomenieš v príspevku aj cvičenie. Teraz aj stacionár. Čítam Tvoje osudy veľmi rád a rovnako Ti držím palce, Kimi. Ideš na to dobre, vedz, že si počínaš statočne a dostatočne. Yes Drž sa, Kimi! Super!

Srdečne pozdravujem aj všetkých ostatných, čítajúcich i píšucich! community together

matej
Huge smiley

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Pi 24 máj 2019 - 21:11

Ahojte.

Nemám sa nijak úžasne, myslím, že sa to zhoršuje najmä posledných pár dní. Ešte do včera som s tým bola zmierená, dnes som odhodlane zase zobla antidepresívum. Najmä preto, že ma prenasledujú myšlienky na sebapoškodzovanie - akoby som ich nezvládala napĺňať príšernými glykémiami, že, ale to nikoho nezaujíma, hlavne, aby som mala čisté ruky Rolling Eyes A ja ich teda aj čisté mať budem, len z toho dôvodu, že sa otepľuje, krátke rukávy a tak. Psychologičke som ešte nepísala, ale som odhodlaná dohodnúť predĺženie prestávky o, hm, dva mesiace?

V utorok by som mala ísť konečne na tú dentálnu hygienu, ale asi to zruším. Nemám záujem čokoľvek riešiť. A vlastne ma nič nebaví a neteší, hm. Chystaný blog som zrušila bez toho, že by som ho vôbec dala zverejniť, kašlem na to. Cosplay kostýmy, zbrane či doplnky som zbalila a poslala odtiaľto preč, pochybujem, že ešte dakedy niečo nafotím, ale whatever.

Akurát som teda odobrila návštevu kamošky, bolo fajn, plus som krátko pokecala s Jimom. Inak len celé dni spím, desne unavená, a hrám či surfujem po webe. A dokopala som sa včera do druhej série Hry o tróny, ale ani tá ma nebavila Sleep
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Pi 24 máj 2019 - 21:33

Ahojte,

tak veľmi sa teším vašej odozve. Aj sa mi to pozdáva, že si tu tak aj sama pre seba zosumarizujem deň a myšlienky. Možno aj dlhšie časové obdobie. Mrzí ma, že málokedy mám takú silu sa zastaviť a iba vnímať naplno. Väčšinou som unavená z práce a len tak pasívne prečkávam, kým sa môžem pobrať do perín. Práca je v pohode. Ak nie je čo robiť, tak si robím svoje. Posledné týždne som si tvorila nové portfólio, kvôli ďalšiemu hľadaniu roboty. Chcela som mať sebavedomé portfólio, tak som na tom trochu zapracovala, prípadne nejaké staré veci si aj sama zredesignovala. Very Happy Som z toho dosť unavená. Dokopy som robila teda asi 5 menších kreatívnych úloh pre galériu. Ešte ma čakajú minimálne 2 skladačky - propagačné materiály. Na to sa teším, lebo milujem pracovať s textom. Chcela by som sa uberať smerom ako zalamovať knihy, časopisy, prípadne tvoriť obálky alebo taký môj tajný sen je tvorba písma. Od januára som si nakúpila cez 30 knih, väčšina odborných a aj nejaká beletria, keď som taký milovník knižnej grafiky. Ale viem, asi si väčšina poviete, že nie som normálna. No tie knihy sú pre mňa obohacujúce a príde mi to ako kúpiť si balíček skúseností múdrych ľudí. Väčšina je v nemčine a angličtine, plus teda nie je iná cesta ako sa k takým knihám dostať v knižnici, len si ich kúpiť. Kúpila som si aj nejaké oblečenie, hlavne topánky a 2 tašky do práce. Kúpila som ich na Sashe. Chcela som skrátka niečo ručne robené a z kvalitného materiálu, aby sa pod ťarchou hneď nepotrhali, ako tie plastikové napodobeniny kože. Nie je mi to ľúto, lebo viem, že to bolo treba a vynosím ich. Teším sa z tých vecí každý deň, lebo sú neobyčajné a pritom úplne minimalistické. Ale tak to je možno aj moja dizajnérska úchylka. Už mám šetriaci mód teraz Very Happy.

Ak by ste chceli vidieť moju tvorbu tak ju nájdete pod menom "Portfólio Nin" na Facebooku.

Stále si tak neviem zvyknúť na tento pracovný život. Trochu sa stále cítim spútaná. Už nemám ten sladký pocit voľnosti ako keď som študovala. Proste stále len tá myšlienka, že zajtra musím do práce. Že je to stereotyp a nezažívam nič neobyčajné. Ale musím priznať, že to zvládam dobre. Dnes som si v práci Very Happy čítala poéziu od Rupi Kaur - Slnko a jeho kvety. Prišla mi strašne nepokojná, depresívna a až taká živočíšna. No páčila sa mi tá každodennosť a nestrojenosť toho textu. Tak mi napadlo, že aj ja by som si mohla pre seba písať také všedné zápisky každý deň, akoby báseň. Obávam sa, že by to bolo moc jednotvárne. Ale hodnotím si to ako zaujímavú myšlienku.

Priateľ mi chýba. Túžim prísť z práce domov a zažiť ten pocit, že príde aj on a budeme spolu. Hold s tým bývaním v Nemecku to má on pod palcom a on je trochu dosť pasívny. No napísala som mu, že nepojdeme na dovolenku, pokial nenájdeme byt. Musím ho nejak skryto vystrašiť, inak sa nerozhýbeme nikdy. Už sme skoro rok spolu na diaľku.

Chodím na terapie do BA. Je to skôr o tom, že jej tam vyprázdnim hlavu a zaspomínam na zlé detstvo a podobne. Ale akosi si nevedome aj niečo viac uvedomujem a prijímam. Takže asi je to fajn. Mám to zadarmo, takže určite budem pokračovať.

S priateľmi to je nič moc. Vlastne ako pracujem nemám už energiu na kamošov. Iba som doma a poskypujem občas s milým. Ok, možno raz do týždňa vybehnem s kamarátom / kamarátmi. Jedna kamoška sa na mňa vykašľala. Máme spoločné kamarátky, tak to stále veľmi bolí...Ten pocit, že ma len tak odhodila. Vďaka terapii som si aj uvedomila, že som asi Bi. Páčili sa mi kamarátky, pár dievčat čo som spoznala. Ale vlastne mužov čo sa mi páčilo bolo dvojnásobok a videla som v tom asi viac šancu ako u heteráčok. Ale aj túto vec som si uvedomila naozaj vďaka terapii. Uvidím, čo povie bývanie s priateľom. Mám vlastne dosť bisexuálok kamošiek. U žien to nie je tak neobvyklé a všetky sú s mužmi. Skrátka sa prijímam, že milujem človeka konkrétneho a na pohlaví mi možno až tak nezáleží. Aj keď to spojenie muža a ženy (myslím sexuálne) nenahradí žiadna pomôcka alebo čo Very Happy. A skrátka cítim sa maximálne žensky hlavne s mužom. A je to pekný pocit.

Suma sumárom, neviem čím to ukončiť. Veľmi som sa uvoľnila. Naozaj som napísala aj intímne veci... Ale ja som otvorená k ľudom a nebojím sa ani tabuizovaných tém.

Zdravotne všetko ok. Olanzapín a melatonín je super kombinácia a chvalabohu mi lieky nebránia v kreativite, aktivite a motivácii. Iba ako povedala terapeutka - ma držia pri zemi.

Moje plány? Žiť viac vedome (Ťažké popri robote) Ale aj toto prispievanie teraz je akýmsi zastavením. Skúsim tú malú dennú kresbičku alebo básničku. Možno mi to ozvláštni dni. Bývať konečne s priateľom. A potom sa nám život úplne zmení... Schudnúť, ale na pohyb sa neviem donútiť. Niekedy fakt nevládzem. Ale nie je to zlé. Mám pár kg navyše. Čo už...

Čítam aj to čo vy píšete, ale ospravedlnujem sa, že nezvládam veľmi reagovať. Ale som rada, že sem môžem prispievať.

Majte sa, držte sa. Nech sa máme všetci na jednotku.
Vaša Le pluie
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 24 máj 2019 - 22:01

Ahoj Meret.

Súcitím s Tebou, že sa nemáš zrovna najlepšie teraz. Mrzí ma to.  very sad2 Osobne by som Ti rád doporučil fakt tie antidepresíva užívať tak, ako sa majú, rad radom pravidelne každý deň. Veď je to len 1 tabletka zapiť, nič horibilné, človek vôkol toho nemusí rozmýšľať o nejakých súvislostiach, že akože psychicky závisí od nejakej chemikálie. Také súvislosti a myšlienky sú brzdou v tom, aby si sa mala čo najčastejšie dobre. A to je práve ďalšia vec, že vlastne je pravda, že ani antidepresívum (vychádzajúc aj zo svojej skúsenosti, ako aj z Tvojich príspevkov) nezabráni, aby si mala niekedy zlé dni, ale spôsobí aspoň to, že väčšinu času sa máš schopne a tých zlých dní, prípadne hodín, je menej. A to časom, ako sa užívajú čoraz dlhšie a pravidelnejšie, tak ich je ešte menej a menej. Vtedy už len postačí nepodľahnúť pokušeniu pomyslieť si v zlom dni: "Aj tak mi nefungujú, nebudem ich brať." Lebo opäť frekvencia a taktiež hĺbka tých zlých hodín, prípadne zlých dní vzrastie. very sad4

Pomysli na tú tabletku len tak ledabolo, že si ju ráno alebo kedy proste hodíš do hrdla a zapiješ. Vlastne bez nejakého sprievodného uvažovania. Akoby to bol len taký fádny zvyk na spôsob hocičoho iného, čo zvykneš robiť automaticky. Z dlhodobého hľadiska z toho skôr viac získaš, než získaš niečo nejakým pocitom slobody od liekov. Myslím, že ten pocit slobody od liekov a pocit, že si kočíruješ myseľ sama bez chémie, za to nestojí. Skrátka zdá sa mi vskutku, že táto cesta nejak nefunguje, a to nemyslím teraz len Teba, ale aj seba a azda aj všeobecne väčšinu z nás. Embarassed (A pst, asi aj komplet-všetkých...)  Embarassed

Chcem Ti, Meret, popriať hojne síl k zvládnutiu aktuálneho zhoršenia. Meret, ak niekedy aj pochybuješ o vlastnej hodnote, vedz, že si dobrá, pekná a vzácna taká, aká si. Som o tom presvedčený! Želám Ti veľa dôvery v seba. Mám Ťa rád a myslím to síce kamarátsky, ale ozajstne. giving a hug Všetko dobré, drž sa, Meret. Super!

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 So 25 máj 2019 - 10:08

Dnes sa mám konečne veľmi dobre, čo pripisujem krásnemu slnečnému počasiu. Konečne je príjemne teplo, čo mi vyhovuje. Nálada je tiež veľmi dobrá, negatívne príznaky nepociťujem dnes veľmi. Uvidím, ako to bude počas dňa kolísať. Dúfam však v to, že bude všetko v norme. Plány na dnes? Tak bude určite nejaká tá tradičná šachová seansa, prechádzky a na dnes chystám aj menšiu cyklistiku po meste. Dúfam, že vydrží to počasie.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 25 máj 2019 - 20:45

Ahojte. winking

Dnes zhruba ok. Krásne počasie, podobne ako Kimimu, prispelo aj mne k lepším stavom. sunny Doobeda som si po ranných rituáloch čítal a pral 3 várky, pričom počas prvej som si trochu podriemal. Po dopraní a povešaní som mal nejakú tú hygienu, skočil som následne voliť a odtiaľ do nákupného centra si nakúpiť nejaké tričká a gate. Napokon som si odnášal domov nejakých 5 tričiek (polokošiel) a jedny krátke gate. Doma potom web, hra na PC, čítanie knižiek, hygiena. Pred chvíľou som dotelefonoval s mamou, že reku aký sme mali deň. Limit prijatej energie som zatiaľ dodržal. Poobede som si zatrénoval trošička s činkami, plus brucho, strečing, drepy a takéto rôzne krátke série. Nič horibilné, za 15 minút som mal odcvičené. Shocked

Teď večer ešte plánujem spisovať si nejaké svoje myšlienky do Wordu + čítanie knižky. Yes

Spať sa chystám niekedy medzi 22:00 a 23:00... podľa únavy. Dnes som ako zdroj kofeínu využil len kávu, konkrétne v priebehu dňa 3 šálky (s troškou mlieka a s minilyžičkou cukru, asi 5 g). Pretty good

Známku za dnešok by som dal asi 1-.

Prajem Vám dobrú noc, priatelia, a príjemnú nedeľu. welcome or bye

matej
Ďakujem

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anjelik Po 27 máj 2019 - 8:35

Ahojte! Dobré ránko!

Ja sa tak teším, že už napísalo konečne aj viacej báb. Bolo dobré si prečítať aj o vašom živote giving a hug 
Aj chlapom prajem veľa síl, vy sa držíte v pozitívnej nálade, čo je super.
Ja sa mám ťažšie teraz, stagnujem vo všetkom. Jedine vtedy mám svetlejšie chvíľky, keď si volám s kamoškou, alebo som s ,,rezerva,, bratom.
Všetkému sa vyhýbam, pred všetkým sa ukrývam. Veľa spím. Vtedy je lepšie. Ide teplo, tak zasa sa musím snažiť nejako prežiť toto leto. Znie to divne ja viem, proste strašne zle mi je v teple.

Ja viem že som to už napísala miliónkrát, že som slabá duševne. Musím sa stále namáhať chcieť žiť svoj život. Asi by som potrebovala spoznať nových ľudí, nejakú nádej, že svet nieje taký zlý ako ho teraz vnímam. Trápi ma to, že som zo všetkého zhnusená, a nechce sa mi riešiť nič, čím by som skladala svoju budúcnosť .

Rozmýšľala som o tom kamošovi, do ktorého som bola zaľúbená. Radšej použijem ,,bola,,, lebo to už nemá zmysel naňho myslieť. Vlastne som mu dala čas rok aj pol, aby sa rozhodol. No on chcel len aby som bola jeho milenkou. Dostal vysvetlené, že také nedokážem. Tak teraz má čo chcel. Síce hnusnú, ale môže si skúšať ostošesť. Toto inak nechápem. Musím si nájsť nových známych. Moji kamoši všetci chcú najskôr ,,vyskúšať,, ženu, aká je v posteli, predtým, než by bársčo začali. Nedávajú ani mesiac, nič, na spoznanie. Si myslím, že keď sa trocha duševne dám do poriadku, vyhľadám nejaké kresťanské spoločenstvo, neviem či je také nablízku.  Moc sa nestotožňujem s istými zákazmi vo viere, nedávajú mi zmysel ľudsky, ale tak potrebujem opäť vnímať nejaký iný pohľad na veci. Toto bude inak dobrá sranda. ,,Prečo chodíš do kostola?´´ ,,Pretože sa bojím chlapov.´´ Successful

Naposledy upravil anjelik dňa Po 27 máj 2019 - 19:41, celkom upravené 1 krát.
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0