Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 19 z 86 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 52 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 19 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  anjelik So 15 december 2018 - 20:58

Ok, Face, len uz bud v poho. 
Hlavne kĺud, lažkaj alebo tak.
Pekne, dufam že sa ti tak jazva zahojí v pohode a nebude veľmi vidieť. Wanted to look like me? laughing Božemôôj! Razz
Nem rob blbosti. 
Máme ta tu radi, vidiš aj Fajny ti to potvrdil. 
Ale ked sa zdrbeš tak ťa nemáme radi!! 
Be good!!!!! dog
anjelik
anjelik
Strieborný pokročilý člen
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 383
Reputácia Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Anonymný Ne 16 december 2018 - 1:15

...

Naposledy upravil Faceless dňa Po 17 december 2018 - 1:00, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : cau)
Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne 16 december 2018 - 1:20

...

Naposledy upravil Faceless dňa Po 17 december 2018 - 1:01, celkom upravené 6 krát. (Reason for editing : caute, uz som ok)
Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ne 16 december 2018 - 9:53

Ahoj fajny, držím ti palce a k tomu ti potichy závidím. Mať šachový víkend je určite skvelé, dúfam že budeš dobre reprezentovať.

Ahoj Miška, som rád, že sa máš veľmi dobre. Máš v niečom pravdu, že na východe je všetko ťažšie. Páči sa mi ako sa ti vedie. Držím palce aj, čo sa týka lásky.

Matej drž sa, ide posledný týždeň toho vianočného stresu a vráti sa všetko do normálu. Podľa mňa tiež si vedieš statočne a si dobrým vzorom.

Anjelik tebe posielam aspoň objatie giving a hug

Pár riadkov o sebe, tento týždeň som si nažíval dobre, aj keď malo to trochu už aj nádych demencie. 3 vecí za týždeň dokáže stratiť len skutočne dement.lol Inak je to fakt dobre, som rád, že nemusel som rozmýšľať o minulosti ako aj budúcnosti. Žil som si prítomnosťou a takýto vzorec správania sa mi veľmi páčil. Jednoducho príjemne myslenie padlo na úžitok. S denným režimom bolo to o niečo ťažšie na prechádzky, či do fitka som chodil. Nedokázal som sa dokopať ku jednej šachovej knižke, aby som ju prečítal. Tiež v jednej súťaži som vyhral novú šachovú knihu tak som zvedavý, či stihne do Vianoc prísť.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne 16 december 2018 - 11:03

....

Naposledy upravil Faceless dňa Po 17 december 2018 - 1:03, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : sakra, ale lepsie uz, dik za podporu)
Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anita1006 Ne 16 december 2018 - 15:03

Po troch rokoch zas sa ma zmohla hlboka depresia. Pomaly robim, sa snazim napredovat, ale som tam isto. Na dne, s myslienkami na moju naivitu. Neviem co bude a ako bude, ale teraz uz viem, ze tato epizoda pominie niekedy. Naposledy to trvalo 2 mesiace. Zivot v troskach a nad troskami sedim ja a truchlim do ludoprazdna. Nikto. Nikto okolo.
Anita1006
Anita1006
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 33
Reputácia Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 16 december 2018 - 20:45

Ahoj Anita. Obdivujem Ťa veľmi v tom, že si vieš tak povedať na základe minulých skúseností, že Tvoja epizóda depresie neskôr odoznie. Mne, ktorý momentálne v takej epizóde nie je, sa vidí pomerne jasne, že to je pravda a naozaj to pominie. Tebe však držím všetky palce, zostaň určite s nami v kontakte a odbremeň svoje vnútro pravidelným zverením sa so svojimi dňami a myšlienkami. To je hlavný význam tohto fóra a hlavná forma pomoci, aké toto fórum má vo svojich silách poskytovať, sprevádzať verbálne cez diskusiu na ceste životom s duševnou poruchou... to trochu reagujem na niektoré predošlé príspevky a znepokojené výzvy. Určite toho využi, Anitka. Zostávam v myšlienkach s Tebou a hlavu hore, polovicu víťazstva už máš v rukách tým, že si uverila, že na konci tej čiernoty príde svetlo. Nech už len ono príde čo najskôr, to Ti zo srdca želám! Posielam objatie, drž sa. giving a hug

Ahoj Kimi. Smile Tvoje žitie prítomnosťou je pre mňa silno inšpiratívne. Chcem si tento vzorec osvojiť aj ja. Niekedy sa mi v tom darí viac, ale niekedy pramálo a myseľ zahltia starosti, stres a negatívne predstavy. Oslobodenie sa sústredením na prítomnosť považujem aj ja za kľúč skutočného užívania si života a prežívania duševnej rovnováhy. Yes Som rád, že mi tento spôsob riešenia vecí pravidelne pripomínaš svojím životným štýlom - vlastne Ty, aj Fajny. Smile Potrebujem to akosi častejšie počuť a ako Vám to skvelo funguje, aby som sa snažil o vec aj ja svedomitejšie. Ďakujem Ti (Vám) za tento príklad. Držím Ti, Kimi, v ďalších dňoch prsty, maj sa čo najlepšie. Pretty good Super!

Ahoj Mischelll. Smile Rád pritakám Tvojmu lekárovi, že je lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. Very Happy Myslím, že Ti to môže duševne dosť prospieť. Čo sa týka platu, píšeš o nízkom, ak teda pracuješ za minimálku v prvej kategórii, tak celkom to ide rokmi hore. Za posledných 5 rokov sa zdvihla v prvej kategórii minimálne o takmer 200 eur brutto. Ja mám o čosi vyššie, ale vôbec nie nejak radikálne, a dokážem z toho potiahnuť garsónku na západnom Slovensku, kde sú extrémne drahé byty, najmä tu pri automobilke. Verím, že aj Tvoja životná úroveň na Východe má následne v ďalších rokoch dobrú perspektívu, hoci Ťa možno mrzí nevyužitie inžinierskeho vzdelania. Nejak sa mi to zdá optimisticky, možno som len zle informovaný, ale nejak som si v hlave zaumienil mienku, že veci (všeobecne) idú postupne dobrým smerom a aj Tvoj príjem porastie. Smile Takáto niekedy až naivná nádej vie dobre dodať odvahu do riešenia vecí a je potrebná pre duševnú stabilitu, si myslím. Mischelll, zostávam Tvojím verným fanúšikom a prajem Ti do ďalších dní Tvojej práce, ako aj osobného života, mnoho síl a zdravíčka. Všetko dobré! Super! kiss

matej
community together

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 19 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 16 december 2018 - 20:57

Ahojte, kamaráti. winking

Víkend som mal napokon veľmi odreagúvací, odpočinkový. Prakticky som ho strávil pri počítačovej hre, ktorá ma veľmi bavila a dobre som pri nej vypol myšlienky. Musel som si občas zacvičiť, lebo som inak presedel dlhé hodiny. Príjem energie sa mi podarilo dodržať, wecko sa polepšilo Very Happy ...a celkovo som sa mal vlastne dobre. Smile V noci zo soboty na nedeľu spánok ok, zhasol som niekedy o jedenástej a zobudil som sa bez budíka pred ôsmou ráno. Medzi hraním hry som pral 3 várky, už sa mi to stihlo aj osušiť a dnes večer som to spratal. Poobede dnes som bol na hodinku pozrieť rodičov, ponúknuť sa jedlom a "ukázať sa, že žijem". Smile Ráno som zaplatil telefón a zaplatil som aj predĺženie webhostingu stránky schizo.sk. Shocked

Cez víkend som teda mal pomerne málo činností, no efekt psychickej a fyzickej prípravy na záverečný týždeň sezóny v práci to malo dostatočne. Embarassed Veľmi sa tomu teším. sunny

Ďakujem Vám, že mi držíte do posledného týždňa sezóny aj Vy palčeky, menovite Kimi. Vážim si to, vďaka. Dojatie

Známka dnes 1-. Mínusko, lebo sa mi nechcelo upratovať. Skúmavý

S úprimným pozdravom
matej
Super!

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hulk DF 365 1 Po 17 december 2018 - 18:20

Ahoj,

Dnešok a včerajšok total max. 5-

Psychicky - 4
Fyzicky - 5-
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 1
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 183
Reputácia Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej St 19 december 2018 - 1:07

Ahojte, kamaráti. winking

Pomaly sa aj ja idem prehupnúť do stredu týždňa, pričom ak by som mal napísať kúsok, ako to ide, tak zatiaľ mám vlastne pekné dni. Nálady sú skôr lepšie, stresu v práci je paradoxne menej, nakoľko na tento najsilnejší týždeň v sezóne máme všetci v rôznych časoch nadčasy a ešte k tomu aj brigádničky, takže je nás zamestnancov dostatok na všetko. Pekne to teda odsýpa aj mne. Zajtra ešte čakám záber desiatok a desiatok krabíc, ale pri takomto tempe, keď je na to toľko "rúk", to do konečného piatku stihneme, si myslím. Necítim z toho starosť. Darí sa mi zatiaľ zachovávať dobrú náladu, odpútavam sa od stresových podnetov rôzneho typu dôrazom na vlastnú psychickú integritu. Mám tým na mysli, že sa snažím nestrhávať negatívnymi okolnosťami vôkol mňa, lebo akože rešpektujem samého seba a svoj mentálny svet, ktorého sa podľa terajšej viery nemôže nič externého dotknúť, pokiaľ to ja sám z nejakých príčin nedovolím. To rešpektovanie samého seba myslím teda tak, že si svoj mentálny svet (konanie, názory, skúsenosti, myšlienky, povaha) do istej, snáď neegoistickej miery vážim, a tým si v hlave dôvodím, prečo si nerobiť starosti a stres z toho a tamtoho podnetu, ktorý na mňa externe doľahne.  Embarassed Môžem potvrdiť, že zatiaľ mi to zaberá a celkom dosť sa vymedzujem a oddeľujem od svojich typických stresorov, ktoré som si už medzičasom v hlave celkom trefne identifikoval. Uvidím ako zajtra, lebo zajtra čakám návoz obrovského množstva tovaru a povinností, takže som sám zvedavý, či si dokážem aj pri takomto stresore zachovať integritu a dobrú náladu. Embarassed Cítim v tom však určitý optimizmus...

A takto si žijem teraz. Nákupy papania a iných vecí robím naďalej priebežne v podobe drobných, každodenných návštev obchodu. Dosť si teraz vo zvýšenej miere musím všetko organizovať a plánovať, aby som na nič nezabudol, myslím aj v súkromnej sfére (darčeky, bytík, obsah chladničky a vecí pod zub, iné drobnosti,...). Vzhľadom na nadčasy večeriam v práci, takže si musím pripravovať a rozmýšľať už vopred. Zajtra ráno (myslím v stredu ráno) vstávam o 5:30, aby som si stihol spraviť na večeru šalát s vajíčkami a rajčinkou a bagetkou. O siedmej musím ísť konečne už na poštu vyzdvihnúť balík (darček pre tatina). Je tam nátresk ľudí, snáď takto zrána pred prácou sa stihnem vybaviť do ôsmej. A potom končím v práci o dvadsiatej, v telefóne mi svieti nákupný jedálny zoznam, čo bude vtedy, a potom asi solárko po 10 dňoch. Potom večerné rituály a snáď sa uložím spať aj skôr, než dnes, kedy tu na fóre ešte buntoším o jednej v noci. laughing Totiž po sprche bolo akurát 21:00 dnes, ibaže ďalšie domáce veci zabrali čas až doteraz. Preto som sa vtedy po sprche po 21:00 posilnil šálkou kávy radšej, som rád, že som tak urobil a že zabrala. Embarassed

Známka po 2 dňoch týždňa: 1. Mal som spor s istou vyššou nadriadenou, takže možno by som mohol dať mínusko k tej jednotke. Ale emócie už odozneli, tak asi zatiaľ ponechám 1. Shocked

Prajem Vám, kamaráti, všetko dobré, držme sa! Super!

matej
Huge smiley

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 19 december 2018 - 14:14

Ahojte kamaráti, kamaráti aj vy sa tešíte na návštevu tých škriatkov, čo budú nosiť v pondelok samé fajn vecičky? Čo ste si priali pod stromček? Musím priznať teším sa veľmi, aj keď špeciálne požiadavky som nemal. Mám všetko, čo potrebujem a nejakú drahšiu vec som nemusel kupovať. Poteší ma snáď aj nabíjačka do notebooku, ktorú som rozflákal a tuším, že prinesú mi novú tí, škriatkovia.

Ako sa mám? Tak skúste hádať. Mám sa veľmi sviatočne a neviem sa už dočkať pondelku a nie nie nepil som, komu sa zdá môj príspevok divný. laughing Ešte raz ani kvapku. Nálady sú dobre, som rád, že oslávim Vianoce doma. Mohol by som byť viac usilovnejší, ale nechce sa mi nič robiť, čo ma mrzí a nemyslím si, že toto bude chorobou. Čo som zažil za ten čas, čo som sa neozval? Tak nič také na prechádzky chodím, šachy netrénujem. Posilovňa nie je, chytila ma nejaká menšia víroza a bol by som nerád, keby som Vianoce musel stráviť v posteli. Navyše cvičenia by bolo ťažké, mám stále plný nos...

kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger St 19 december 2018 - 18:34

Čau Smile

Hlásim sa po týždni, tuším, s ničím extra novým. Inak vďaka za privítanie tým... ktorí ma privítali Very Happy Bola som dnes na terapii a bolo vlastne aj fajn. Inak trávim čas doma, so svojimi chlpáčmi, hrám zase raz Zaklínača (už by sa aj patrilo to dokončiť, nazdávam sa) a to je hádam i všetko Shocked Ešte som tu mala na večer/noc bývalého a dopadlo to biedne - z môjho pohľadu - tak čo mi ostáva, než to fakt zabaliť so vzťahmi, že. Nu což, netreba na tom stavať svoju existenciu, na to som už šťastne došla. Yes
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0