Ako sa dnes máš? 11
Strana 19 z 86 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 52 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 11
Hlavne kĺud, lažkaj alebo tak.
Pekne, dufam že sa ti tak jazva zahojí v pohode a nebude veľmi vidieť. Wanted to look like me? Božemôôj!
Nem rob blbosti.
Máme ta tu radi, vidiš aj Fajny ti to potvrdil.
Ale ked sa zdrbeš tak ťa nemáme radi!!
Be good!!!!!
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Naposledy upravil Faceless dňa Po 17 december 2018 - 1:00, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : cau)
Anonymný- Anonymný
Naposledy upravil Faceless dňa Po 17 december 2018 - 1:01, celkom upravené 6 krát. (Reason for editing : caute, uz som ok)
Anonymný- Anonymný
Ahoj Miška, som rád, že sa máš veľmi dobre. Máš v niečom pravdu, že na východe je všetko ťažšie. Páči sa mi ako sa ti vedie. Držím palce aj, čo sa týka lásky.
Matej drž sa, ide posledný týždeň toho vianočného stresu a vráti sa všetko do normálu. Podľa mňa tiež si vedieš statočne a si dobrým vzorom.
Anjelik tebe posielam aspoň objatie
Pár riadkov o sebe, tento týždeň som si nažíval dobre, aj keď malo to trochu už aj nádych demencie. 3 vecí za týždeň dokáže stratiť len skutočne dement. Inak je to fakt dobre, som rád, že nemusel som rozmýšľať o minulosti ako aj budúcnosti. Žil som si prítomnosťou a takýto vzorec správania sa mi veľmi páčil. Jednoducho príjemne myslenie padlo na úžitok. S denným režimom bolo to o niečo ťažšie na prechádzky, či do fitka som chodil. Nedokázal som sa dokopať ku jednej šachovej knižke, aby som ju prečítal. Tiež v jednej súťaži som vyhral novú šachovú knihu tak som zvedavý, či stihne do Vianoc prísť.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Naposledy upravil Faceless dňa Po 17 december 2018 - 1:03, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : sakra, ale lepsie uz, dik za podporu)
Anonymný- Anonymný
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ahoj Kimi. Tvoje žitie prítomnosťou je pre mňa silno inšpiratívne. Chcem si tento vzorec osvojiť aj ja. Niekedy sa mi v tom darí viac, ale niekedy pramálo a myseľ zahltia starosti, stres a negatívne predstavy. Oslobodenie sa sústredením na prítomnosť považujem aj ja za kľúč skutočného užívania si života a prežívania duševnej rovnováhy. Som rád, že mi tento spôsob riešenia vecí pravidelne pripomínaš svojím životným štýlom - vlastne Ty, aj Fajny. Potrebujem to akosi častejšie počuť a ako Vám to skvelo funguje, aby som sa snažil o vec aj ja svedomitejšie. Ďakujem Ti (Vám) za tento príklad. Držím Ti, Kimi, v ďalších dňoch prsty, maj sa čo najlepšie.
Ahoj Mischelll. Rád pritakám Tvojmu lekárovi, že je lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. Myslím, že Ti to môže duševne dosť prospieť. Čo sa týka platu, píšeš o nízkom, ak teda pracuješ za minimálku v prvej kategórii, tak celkom to ide rokmi hore. Za posledných 5 rokov sa zdvihla v prvej kategórii minimálne o takmer 200 eur brutto. Ja mám o čosi vyššie, ale vôbec nie nejak radikálne, a dokážem z toho potiahnuť garsónku na západnom Slovensku, kde sú extrémne drahé byty, najmä tu pri automobilke. Verím, že aj Tvoja životná úroveň na Východe má následne v ďalších rokoch dobrú perspektívu, hoci Ťa možno mrzí nevyužitie inžinierskeho vzdelania. Nejak sa mi to zdá optimisticky, možno som len zle informovaný, ale nejak som si v hlave zaumienil mienku, že veci (všeobecne) idú postupne dobrým smerom a aj Tvoj príjem porastie. Takáto niekedy až naivná nádej vie dobre dodať odvahu do riešenia vecí a je potrebná pre duševnú stabilitu, si myslím. Mischelll, zostávam Tvojím verným fanúšikom a prajem Ti do ďalších dní Tvojej práce, ako aj osobného života, mnoho síl a zdravíčka. Všetko dobré!
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Víkend som mal napokon veľmi odreagúvací, odpočinkový. Prakticky som ho strávil pri počítačovej hre, ktorá ma veľmi bavila a dobre som pri nej vypol myšlienky. Musel som si občas zacvičiť, lebo som inak presedel dlhé hodiny. Príjem energie sa mi podarilo dodržať, wecko sa polepšilo ...a celkovo som sa mal vlastne dobre. V noci zo soboty na nedeľu spánok ok, zhasol som niekedy o jedenástej a zobudil som sa bez budíka pred ôsmou ráno. Medzi hraním hry som pral 3 várky, už sa mi to stihlo aj osušiť a dnes večer som to spratal. Poobede dnes som bol na hodinku pozrieť rodičov, ponúknuť sa jedlom a "ukázať sa, že žijem". Ráno som zaplatil telefón a zaplatil som aj predĺženie webhostingu stránky schizo.sk.
Cez víkend som teda mal pomerne málo činností, no efekt psychickej a fyzickej prípravy na záverečný týždeň sezóny v práci to malo dostatočne. Veľmi sa tomu teším.
Ďakujem Vám, že mi držíte do posledného týždňa sezóny aj Vy palčeky, menovite Kimi. Vážim si to, vďaka.
Známka dnes 1-. Mínusko, lebo sa mi nechcelo upratovať.
S úprimným pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dnešok a včerajšok total max. 5-
Psychicky - 4
Fyzicky - 5-
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Pomaly sa aj ja idem prehupnúť do stredu týždňa, pričom ak by som mal napísať kúsok, ako to ide, tak zatiaľ mám vlastne pekné dni. Nálady sú skôr lepšie, stresu v práci je paradoxne menej, nakoľko na tento najsilnejší týždeň v sezóne máme všetci v rôznych časoch nadčasy a ešte k tomu aj brigádničky, takže je nás zamestnancov dostatok na všetko. Pekne to teda odsýpa aj mne. Zajtra ešte čakám záber desiatok a desiatok krabíc, ale pri takomto tempe, keď je na to toľko "rúk", to do konečného piatku stihneme, si myslím. Necítim z toho starosť. Darí sa mi zatiaľ zachovávať dobrú náladu, odpútavam sa od stresových podnetov rôzneho typu dôrazom na vlastnú psychickú integritu. Mám tým na mysli, že sa snažím nestrhávať negatívnymi okolnosťami vôkol mňa, lebo akože rešpektujem samého seba a svoj mentálny svet, ktorého sa podľa terajšej viery nemôže nič externého dotknúť, pokiaľ to ja sám z nejakých príčin nedovolím. To rešpektovanie samého seba myslím teda tak, že si svoj mentálny svet (konanie, názory, skúsenosti, myšlienky, povaha) do istej, snáď neegoistickej miery vážim, a tým si v hlave dôvodím, prečo si nerobiť starosti a stres z toho a tamtoho podnetu, ktorý na mňa externe doľahne. Môžem potvrdiť, že zatiaľ mi to zaberá a celkom dosť sa vymedzujem a oddeľujem od svojich typických stresorov, ktoré som si už medzičasom v hlave celkom trefne identifikoval. Uvidím ako zajtra, lebo zajtra čakám návoz obrovského množstva tovaru a povinností, takže som sám zvedavý, či si dokážem aj pri takomto stresore zachovať integritu a dobrú náladu. Cítim v tom však určitý optimizmus...
A takto si žijem teraz. Nákupy papania a iných vecí robím naďalej priebežne v podobe drobných, každodenných návštev obchodu. Dosť si teraz vo zvýšenej miere musím všetko organizovať a plánovať, aby som na nič nezabudol, myslím aj v súkromnej sfére (darčeky, bytík, obsah chladničky a vecí pod zub, iné drobnosti,...). Vzhľadom na nadčasy večeriam v práci, takže si musím pripravovať a rozmýšľať už vopred. Zajtra ráno (myslím v stredu ráno) vstávam o 5:30, aby som si stihol spraviť na večeru šalát s vajíčkami a rajčinkou a bagetkou. O siedmej musím ísť konečne už na poštu vyzdvihnúť balík (darček pre tatina). Je tam nátresk ľudí, snáď takto zrána pred prácou sa stihnem vybaviť do ôsmej. A potom končím v práci o dvadsiatej, v telefóne mi svieti nákupný jedálny zoznam, čo bude vtedy, a potom asi solárko po 10 dňoch. Potom večerné rituály a snáď sa uložím spať aj skôr, než dnes, kedy tu na fóre ešte buntoším o jednej v noci. Totiž po sprche bolo akurát 21:00 dnes, ibaže ďalšie domáce veci zabrali čas až doteraz. Preto som sa vtedy po sprche po 21:00 posilnil šálkou kávy radšej, som rád, že som tak urobil a že zabrala.
Známka po 2 dňoch týždňa: 1. Mal som spor s istou vyššou nadriadenou, takže možno by som mohol dať mínusko k tej jednotke. Ale emócie už odozneli, tak asi zatiaľ ponechám 1.
Prajem Vám, kamaráti, všetko dobré, držme sa!
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Ako sa mám? Tak skúste hádať. Mám sa veľmi sviatočne a neviem sa už dočkať pondelku a nie nie nepil som, komu sa zdá môj príspevok divný. Ešte raz ani kvapku. Nálady sú dobre, som rád, že oslávim Vianoce doma. Mohol by som byť viac usilovnejší, ale nechce sa mi nič robiť, čo ma mrzí a nemyslím si, že toto bude chorobou. Čo som zažil za ten čas, čo som sa neozval? Tak nič také na prechádzky chodím, šachy netrénujem. Posilovňa nie je, chytila ma nejaká menšia víroza a bol by som nerád, keby som Vianoce musel stráviť v posteli. Navyše cvičenia by bolo ťažké, mám stále plný nos...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Hlásim sa po týždni, tuším, s ničím extra novým. Inak vďaka za privítanie tým... ktorí ma privítali Bola som dnes na terapii a bolo vlastne aj fajn. Inak trávim čas doma, so svojimi chlpáčmi, hrám zase raz Zaklínača (už by sa aj patrilo to dokončiť, nazdávam sa) a to je hádam i všetko Ešte som tu mala na večer/noc bývalého a dopadlo to biedne - z môjho pohľadu - tak čo mi ostáva, než to fakt zabaliť so vzťahmi, že. Nu což, netreba na tom stavať svoju existenciu, na to som už šťastne došla.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Strana 19 z 86 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 52 ... 86
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13