Ako sa dnes máš? 10
Strana 24 z 84 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 54 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 10
Ahoj Tuto. Parádne si to všetko prirovnal k športovej terminológii, úplne príkladne. Musel som dať aj zelený bodík. Si veľký bojovník so športovým srdcom, to športové uzobranie v Tebe stále žije, hoci určitý dlhší čas sa športu nevenuješ - aj tak to myslenie v Tebe pretrváva. A to je super. Prajem Ti, nech Tvoj športový duch Ťa vedie aj v boji so spomínanými prekážkami a napokon budeš môcť udeliť dňom aj mnohé dobré známky. Všetko dobré, drž sa, kamoš.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Piatok som mal menej aktívny. Doobeda som vysával, zametal, čistil prah dverí, utieral prach. Stále som si sledoval stravu. Poobede som si hodil šlofíka na 2 hodinky. Riady som ešte neumyl. Dosť času som trávil na fóre a vôbec na internete. Na to, že som mal k dispozícii kopec času, komplet voľný deň, tak som toho porobil dosť málo. Ale nejak mi to celé zbehlo, ani neviem ako.
Nálady sa dali. Mínusové stavy momentálne neprežívam. Lieky beriem, energeťáky tiež. Hrdlo a nos sú na tom lepšie, StopAngin pomáha. Psychiatricky teraz necítim nič spomenutiahodné, flush zostáva štandardne, naďalej na seba cápem BB-krém. Výťah bol cez deň včera vypnutý, potom ho opäť zapli. Dnes plánujem umyť riady a dať prať, vyzerá to na 2 várky.
Známka aj dnes 2+.
Srdečne všetkých pozdravujem, prajem Vám, priatelia, pokojnú sobotu.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
tak ja sa mám nie uplne, že super....ale dá sa...aj napriek dosť zlemu spanku uz tak 2 tyždnovému a aj napriek tomu, že som to povedala doktorke včera na kontrole....tak nemam zvyšené lieky....iba trochu pozmenene branie...a tak ako moc to tutu noc nezabralo....ale aj doktorka sa vyjadrila, že je spln mesiaca a ten tyžden ma viacero pacientov so spánkom problem...plus moje telo sa postupne vyrovnáva s tým stresom ešte z pred týždna...ako s tym súhlasim...ale tak je víkend možem spať aj 9 hodin v kuse...a ja spim ledva 5 ci 6 hodín...proste no ta tak....a neovplyvním to...
v práci klasika....vela práce...malo/žiadne peniaze...ale zvykla som si ....len neviem ako prežijeme ďalej....láska nic moc....moj spoluziak a ako taky vztah s nim....je na bode mrazu....v tom že uz si aj menej piseme...som mu povedala diagnozu už....asi preto...alebo mozno si len namyslam...mozno pre niečo uplne ine....ale tak nechcem aby to bolo....tak pisem si aj s inymi...ale len pisem....nove mám ešte to - že aj ked moc neverím horoskopom tento tyžden mi az dva krat vyšiel...a raz dokonca, že výhram mi pisalo.....a vyhrala som z jedným nápojom....ale len funkčnu šatku do krku....ale aj to poteší pride do 2 týždnov.....super...nakoplo ma to viac súťažiť...v roznych sutažiach....asi tak....a zabudla by som takmer....už tak 2 tyžden pravidelne cvičím....aj cez tyžden nie len cez víkend....a je to zatial super....proste unavim sa, atď....myslim si, že bez toho cvičenia by som ani tých ubohych 5 hodín nepospala...ale cvičím take programi na bežiacom páse....kde sa striedaju intervali beh rychlo a chodza atď.....chudnut zatial nic moc nechudnem....ale, viem prečo....pijem uboho, málo vody....snažím sa to napraviť....ale ide to u mna ťažko...
Prajem krásny víkend
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
mám sa veľmi fajn. Večery sa upokojili, zvyčajne si vtedy dopisujem s americkým kamarátom, cez deň zas s českým, ktorý mi poslal figúrku Lary, tak ma to veľmi potešilo, hoci práve tú už mám V pondelok mám photoshoot, už mám i líčenie dohovorené, nejak som tomu prišla na chuť Po psychickej stránke teda no problem, hoci absolútne neužívam polovicu liekov, po stránke somatickej opäť glyčky nemeriam a inzulín pichám ako príde, ale to mi je tak nejak jedno
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Matej dakujem za povzbudive slova zeleny bodik som ti opatoval. Aj ked pises ze si menej aktivny len povysaval atd.. aj to je nieco a na vikend myslim si ze normalka. Poznam chlapov co maju zeny a chlapy vobec taketo nerobia napr moj nevlastny foter Skratka treba byt spokojny aj s malickostami a hned je zivot krajsi. Prajem ti ako aj ostatnym vela zdravia stastia. A prosim vas ti co pisete ze nemate hobby skuste si nieco najst nech je to hocico. Nech rano vstavate s viziou vasho ciela plny elanu zo zivota.
Majte sa zatial
rene007- Domáci člen
- Počet príspevkov : 79
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 523
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil danka dňa Ne 4 marec 2018 - 19:59, celkom upravené 2 krát.
danka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 93
Reputácia : 14
Dátum registrácie : 22.08.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F 23.9, F 19.2, F 32.1
Súčasná medikácia: Escitalopram 20 mg., Olanzapin 0,5 mg., Rivotril 0,5 mg.
Budem na sebe fakt makať a pomáhať mamke s prácou, čo najviac ako budem vládať, aby som bol trochu užitočný, ako aj mohol by som povedať, že niečomu sa pracovne venujem, keďže by malo byť stretnutie tento rok po 10 rokoch. Tiež prišiel som na to, že pri práci sa cítim super, hoci toho veľa nerobím, ale časom by sa to mohlo zmeniť. Chcem, aby ma mamka zaučila do toho, aby som mohol byť samostatným. Bude aspoň niečo zmysluplné.
Hobby uvidíme možno niečo si rozšírim, na blogu si budem písať možno o cudzích mestách, pridávať zaujímavé fotografie z internetu. Tiež chcel by som makať na plávaní, keď dojde jar. Po mrazoch sa bojím plávať, aby som nedostal nejakú parézu lícneho nervu, ako sa mi podarilo to raz, keď vonku som išiel s trochu vlhkými vlasmi po osprchovaní resp. skôr deň predtým na zimnom štadióne som prechladol. S posilovňou je všeliako, chrípka ma rozhodila a návyk ku cvičeniu akosi odpadol po 2 týždňoch nič nerobia, ale musím fakt na tom makať a robiť niečo so sebou. Nevýhodou je tiež, že každý koníček niečo stojí a dáva sa na to pomerne veľa peňazí, ak je ich. Napr. posilovňa 15 eur, futbal s kamarátmi ako aj posedenie 20 eur, návšteva nejakých tých športových podujatí bez ktorých nemôžem byť ďalších 15-20 eur. K tomu ísť na nejaký šachový turnaj, prespať niekde 2 noci a štartovné cca. 30-50 eur výlet už som nad stovkou. Stojí mi to za to.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Čo sa týka mňa zase úraduje silná derealizácia a spavosť popri tom..
Inak neviete mi poradiť nejakeho dobrého psychologa alebo este lepsie psychoterapeuta v BA alebo okoli?dakujem
Moncici- Domáci člen
- Počet príspevkov : 72
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 19.07.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Zeldox, trittico, seroxat, fluoxetin
Zatial teda pracujem na strednej skole . Zastupovala som tu ako upratovacka a teraz pol sichty upratujem a pol sichty budem robit administrativu. Ale je to len asi nejake docasne riesenie, aby ma nemuseli prepustit. Myslim si, ze kebyze tu nepracuje aj moja mamina, tak uz tu nie som. Som rada, ze mam nejake peniazky aj ked ich vela nezarobim.
Matej, nieco som postrehla, ze mas vlastny bytik. Ja byvam s maminou a je to niekedy narocne. Ako som pisala davnejsie ona ma berie ako dieta aj ked mam pomaly 34r. ..... Priala by som si mat nieco vlastne, ale financne na tom nie som tak, ze by som si to mohla dovolit. To ma aj dost frustruje niekedy. Takze ti v dobrom zavidim, Matej.
A s chudnutim bojujem stale. Niekedy uspesne, teraz zas neuspesne ..... stale by som jedla. Asi fakt kazdu polhodinu jem, ked nic ine nerobim. Pohyb mam aj v praci aj chodievam vsade peso. Od augusta do konca roka som chodila na plavaren ale teraz ju rekonstruuju. A chodila som aj na bicykel. A to ma velmi bavilo aj ked to boli kratucke trasy. A trosku som cvicila aj doma. Len od noveho roka som prestala nejak.
Chodim vela na socialne siete. A popri tom citam knizky alebo pozeram videa ohladom tem ktore ma zaujimaju. A mam psika tak s nou sa idem prejst. Obcas nieco navarim. Chodim navstevovat ocina a pomaham mu.
Uz som 11 rokov bez priatela. Mam nejakych kamaratov.
Rastlenka- Nový člen
- Počet príspevkov : 16
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.03.2016
Vek : 40
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.3 Nediferencovaná schizofrénia
Súčasná medikácia: Trevicta
Pekne si to napísala a považujem za úplne super, že pracuješ a aj rôzne bojuješ s ochorením. Sám dobre viem, že to rozhodne nemáme jednoduché, čo by sa aj ako povrchne mohlo javiť. Podobne ako Ty, žijem s rodičmi a tiež sa stane, že niekedy sa toto žitie potrasie priam od základov. Na druhej strane som rád, že ich mám a aspoň, keby nič iné, prehodiť pár slov. Isteže sa teším a ďalšie Tvoje príspevky a rád si ich prečítam, ako aj ostatných "fórumákov".
.............
Ahojte všetci!
Teraz som tak trochu lepšie ako som písal nedávno. Predtým som tu mierne aj "vyplakával", ale dá sa povedať, že som sa v zmysle symptómov F25, polepšil a som tomu nesmierne rád, tým vám aj ďakujem a špeciálne Matejovi, keďže mi pomáha aj schizofórum a aj Zello. Mám vás všetkých rád a teším sa hoci aj na pár vašich slov. Držte sa! Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 24 z 84 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 54 ... 84
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11