Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 10

Strana 13 z 84 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 48 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 10 - Stránka 13 Empty Re: Ako sa dnes máš? 10

Odoslať  le pluie Ne 28 január 2018 - 22:10

Mateeeeeej, ďakujem Smile. giving a hug
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  le pluie Po 29 január 2018 - 12:44

Tak ľudkovia, vyzerá to, že som to zvládla Smile Ešte neviem výsledky štátnic, ale môj perfekcionizmus sa opäť prejavuje. Zrazu chcem Ačko Very Happy Vytiahla som si super témy. Trochu si vyčítam, že som pred komisiou nepovedala všetko čo som vedela...ale nemala som pocit, že chcú ešte viac počuť. Tak uvidím, hlavné je asi, že to mám za sebou Smile.
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie Po 29 január 2018 - 12:47

To lebo ste mi a ešte pár ľudí držali palce Smile
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 30 január 2018 - 8:17

Srdečne ti gratulujem Le Pluie a posielam ti kiss.  Nech sa ti takto darí aj naďalej a hlavne poriadne to oslav. cheers

No a ako sa mám, tak začína sa prejavovať žravosť, čo ma teší. Zase nálada je v posledných dňoch o dosť lepšia, ako bola počas dvoch týždňov. Mám aj chuť robiť isté vecí, ako aj zabávať sa. Momentálne počúvam dobru muziku, začal som konečne chodiť do posilovne, lebo dokedy ma zavolajú na posudkovú o ID tak sa načakám. Pre tých, čo sa bojíte ID, tak malo by to byť plus. S ID sa dá dosť eur ušetriť, osobne u mňa to bude tak 400-500 eur ročne menej. Hoci môj ID bude malý a kým mi doručia kladné rozhodnutie tak bude zrejme aj leto.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Ut 30 január 2018 - 15:26

Zdravím Vás kamaráti, už dlho som sa neozvala v prvom rade chcem pogratulovať Le pluie vedela som že to zvládneš! Ja som maximálne pracovné vyťažená práca je skvelá kolegyne super a pracujem na plno, do toho chodím do fitka na kavicky a pomaly si rozbieham vlastný biznis v skutku to ide veľmi dobre Smile pozdravujem Vás a držte sa Vaša Sarah
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 102
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 30 január 2018 - 16:07

Ahoj, sarah som rád, že sa ti takto darí. Chválim ťa za to, že čas od času zavítaš občas aj tu Smile

V piatok idem napokon na posudkovú tak mi držte palce. Som zvedavý, čo piatok prinesie, že na koľko ma ohodnotia...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll Ut 30 január 2018 - 21:44

Ahojte Wink

Krimi2028 - po posudkovej mozes napisat, ako ta ohodnotili?....kolko krat si bol hospitalizovany?....a ci mas odrobené všetky roky ako ma byt? a ked nie kolko ti chyba a ci mas teda niečo doplatit?....fakt ma to zaujima....

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 30 január 2018 - 23:20

Ahojte!
Ako tak čítam, máme tu aj úspechy, a teda ľudí, čo napredujú aj napriek našim zdravotným problémom. Isteže im to aj prirodzene prajem a mám také malé dúfanie, že aj ja sa postupne odrazím a chytím aspoň tú normalitu, čo mi nateraz uteká.

Dnešok sa nezačal slávne, až v skorej rannej hodine sa mi podarilo zaspať, a žiaľ adekvátne tomu bolo aj vstávanie. Práve preto som bol po zobudení akýsi rozmrzelý a nervózny. Dosť ma to trápilo, a to aj preto, že som na sebe v nebývalej miere pociťoval niektoré pomerne jasné príznaky úzkostného syndrómu. Zhrnuto, začínam mať pocit, že viac ako depresia (potlačená Lítiom) sa u mňa presádza spomínaný syndróm. Vlastne naň nemám žiadne lieky a on sa veselo v podvedomí "prevaľuje" a sem-tam "vykukne", či je vhodné sa prejaviť. Proti tomuto sú najúčinnejšie lieky tzv. anxiolytiká, ktoré sú výrazne návykové a vlastne z dlhodobého hľadiska sú najmä "o ďalší problém naviac". Kontrolu mám ešte ďaleko, budem pátrať po niečom aspoň mierne nápomocnom. Ak máte tip na zlepšenie prežívania a správania sa počas úzkostého syndrómu u mňa najmä: nervozita, nepokoj, poruchy spánku; mierne: úzkostná nálada, mierne obavy-strachy; v prípadnej práci výraznejšia aj somatická škála: stiahnutosť žalúdka, vracanie, hnačky, tras rúk...

Budem rád každej rade a prajem vám príjemný a bezproblémový týždeň prežitý v pohode a dobrej nálade. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 31 január 2018 - 8:48

Ahojte mám sa celkom dobre, len nemôžem chodiť po včerajšom futbale. Vždy skákaním si niečo natiahnem a potom to takto dopadne. Psychiatricky mi spánok len trochu haproval, len som driemal (nie spal). Napriek tomu psychicky je to skutočne fajn. Nálada je taká, aká má byť. Vidí sa mi, že prechádza trochu do mánie, ako by ma chcelo to aktivizovať. S negatívnymi príznakmi je to tiež uspokojivé.

Mischelll Mám za sebou v minulom roku 2 hospitalizácie. Nemám nič odrobené, lebo som robil len v Anglicku počas prázdnin na VŠ. Chcú odo mňa nejakých cca. 1200 eur ročne, čiže od 5600-6000 eur budem musieť doplatiť. Presnú sumu sa dozviem až o mesiac až 2, keď mi príde zamietavé a potom budem musieť ísť na sociálnu pre šek.

Naposledy upravil kimi2028 dňa St 31 január 2018 - 11:01, celkom upravené 1 krát.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan St 31 január 2018 - 9:27

ahoj,

tak zajtra bude stvrty den co sa chystam na konzultaciu doktorke,neska uzijem posledne davky a zajtra uz musim ist,to ranajsie stavanie je naprd ,a ked si pomyslim ze tam budem sedzet este niekolko hodin ma ide slahnut ozem,kontroly 4x/rok,
zajtra pracdepodobne nebudem mat co vecer uzit co sa tyka kventiaxu,mam odskusane tri dni bez neho,po nich su to uz stavy alarmujuce,jeden den prezijem,najviac sa to odzrkdli na spanku,

vcera som si zaviedol sachový zosit,turnajovy dennik a dnes sipkovy zosit,uvidim co to dá,vela zapasof som prehral po psychologickej stranke ako autosugescia,koncentracia a energia,teda aj po nesachovych ci nesipkovych stránkach,mam zakupene videa na temu sach tak hltam vsetky informacie a robim poznamky.

inac cele dni vysedavam za nb,tabletom teda nachadzam sa vecsinou vo svojej poloizbe a polomultimedialnej kniznici,rezim-akp.povinosti funguje a bodaj by vydrzal najmenej jeden mesiac,i tak si myslim ze ho zase pomenim,
po psychickej stranke -1.
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  lucia89 St 31 január 2018 - 12:50

Ahojky .....mám sa raz hore a raz dole ....je to také ako na hojdačke, ale som rada , že žijem. Život nám prináša všeličo a ja som rada napriek všetkým ťažkostiam , ktoré ma postihujú kvôli mojej chorobe , že tu môžem byť. Dnes deň pre mňa výnimočný : ozvali sa mi s jednej roboty. Už dlhšie hľadám prácu , a nedarilo sa mi nič nájsť , a teraz som našla a možno to bude fajn Smile Very Happy zatiaľ sa držím.... uvidím , čo bude zajtra na pohovore. držte mi palce Wink
lucia89
lucia89
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 3
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 30.01.2018

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 31 január 2018 - 16:27

Ahoj fajny, ako vidím tak budeme musieť poriadne zamakať, aby sme boli v šachu úspešní. Nepochybujem, že raz sa tie šachy naučíme poriadne hrať, lebo máme tento šport radi. Radosť z hry je to najdôležitejšie. Teší ma, že aj ty začneš chodiť po turnajoch. To robíš len to najlepšie pre seba. Nezabudni, že si iba kročik od vlastného zlepšenia.

Lucia89 budem ti zajtra držať palčeky, aby všetko dobre dopadlo.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0