Ako sa dnes máš? 10
Strana 13 z 84 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 48 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 10
le pluie- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 104
Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox
Zdravotný stav
Zdravotný stav
No a ako sa mám, tak začína sa prejavovať žravosť, čo ma teší. Zase nálada je v posledných dňoch o dosť lepšia, ako bola počas dvoch týždňov. Mám aj chuť robiť isté vecí, ako aj zabávať sa. Momentálne počúvam dobru muziku, začal som konečne chodiť do posilovne, lebo dokedy ma zavolajú na posudkovú o ID tak sa načakám. Pre tých, čo sa bojíte ID, tak malo by to byť plus. S ID sa dá dosť eur ušetriť, osobne u mňa to bude tak 400-500 eur ročne menej. Hoci môj ID bude malý a kým mi doručia kladné rozhodnutie tak bude zrejme aj leto.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
V piatok idem napokon na posudkovú tak mi držte palce. Som zvedavý, čo piatok prinesie, že na koľko ma ohodnotia...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Krimi2028 - po posudkovej mozes napisat, ako ta ohodnotili?....kolko krat si bol hospitalizovany?....a ci mas odrobené všetky roky ako ma byt? a ked nie kolko ti chyba a ci mas teda niečo doplatit?....fakt ma to zaujima....
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Ako tak čítam, máme tu aj úspechy, a teda ľudí, čo napredujú aj napriek našim zdravotným problémom. Isteže im to aj prirodzene prajem a mám také malé dúfanie, že aj ja sa postupne odrazím a chytím aspoň tú normalitu, čo mi nateraz uteká.
Dnešok sa nezačal slávne, až v skorej rannej hodine sa mi podarilo zaspať, a žiaľ adekvátne tomu bolo aj vstávanie. Práve preto som bol po zobudení akýsi rozmrzelý a nervózny. Dosť ma to trápilo, a to aj preto, že som na sebe v nebývalej miere pociťoval niektoré pomerne jasné príznaky úzkostného syndrómu. Zhrnuto, začínam mať pocit, že viac ako depresia (potlačená Lítiom) sa u mňa presádza spomínaný syndróm. Vlastne naň nemám žiadne lieky a on sa veselo v podvedomí "prevaľuje" a sem-tam "vykukne", či je vhodné sa prejaviť. Proti tomuto sú najúčinnejšie lieky tzv. anxiolytiká, ktoré sú výrazne návykové a vlastne z dlhodobého hľadiska sú najmä "o ďalší problém naviac". Kontrolu mám ešte ďaleko, budem pátrať po niečom aspoň mierne nápomocnom. Ak máte tip na zlepšenie prežívania a správania sa počas úzkostého syndrómu u mňa najmä: nervozita, nepokoj, poruchy spánku; mierne: úzkostná nálada, mierne obavy-strachy; v prípadnej práci výraznejšia aj somatická škála: stiahnutosť žalúdka, vracanie, hnačky, tras rúk...
Budem rád každej rade a prajem vám príjemný a bezproblémový týždeň prežitý v pohode a dobrej nálade. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Mischelll Mám za sebou v minulom roku 2 hospitalizácie. Nemám nič odrobené, lebo som robil len v Anglicku počas prázdnin na VŠ. Chcú odo mňa nejakých cca. 1200 eur ročne, čiže od 5600-6000 eur budem musieť doplatiť. Presnú sumu sa dozviem až o mesiac až 2, keď mi príde zamietavé a potom budem musieť ísť na sociálnu pre šek.
Naposledy upravil kimi2028 dňa St 31 január 2018 - 11:01, celkom upravené 1 krát.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
tak zajtra bude stvrty den co sa chystam na konzultaciu doktorke,neska uzijem posledne davky a zajtra uz musim ist,to ranajsie stavanie je naprd ,a ked si pomyslim ze tam budem sedzet este niekolko hodin ma ide slahnut ozem,kontroly 4x/rok,
zajtra pracdepodobne nebudem mat co vecer uzit co sa tyka kventiaxu,mam odskusane tri dni bez neho,po nich su to uz stavy alarmujuce,jeden den prezijem,najviac sa to odzrkdli na spanku,
vcera som si zaviedol sachový zosit,turnajovy dennik a dnes sipkovy zosit,uvidim co to dá,vela zapasof som prehral po psychologickej stranke ako autosugescia,koncentracia a energia,teda aj po nesachovych ci nesipkovych stránkach,mam zakupene videa na temu sach tak hltam vsetky informacie a robim poznamky.
inac cele dni vysedavam za nb,tabletom teda nachadzam sa vecsinou vo svojej poloizbe a polomultimedialnej kniznici,rezim-akp.povinosti funguje a bodaj by vydrzal najmenej jeden mesiac,i tak si myslim ze ho zase pomenim,
po psychickej stranke -1.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
lucia89- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 30.01.2018
Lucia89 budem ti zajtra držať palčeky, aby všetko dobre dopadlo.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 13 z 84 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 48 ... 84
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11