Ako sa dnes máš? 9
Strana 71 z 85 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 78 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
inac dnes som po sto rokoch zapal telku a pozrel som si na dajto film 911 tiesnova linka,tu herecku opereatorku poznam z inych filmov a je dobra,zial neviem ako sa vola,
stavy po pouziti sntipsychotik a najme stilnoxu su nasledovne,malatnost cislo jedna,dopisem a idem buvat,
majte sa
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
Inak nálada napriek prehnanej spavosti nie je najhoršia, taká medzi neutrálnou a dobrou. Nejaké nezmyselné myšlienky neboli prítomné, čo ma teší. Niekedy nemusí byť na škodu nepremýšľať o ničom a uvoľniť sa. Negatívne príznaky sa držia dnes pod čiarou a okrem tej spavosti nie sú žiadne. Brzdí ma trochu tradične nejaká neviditeľná sila, ktorá má tendencie riadiť môj život a stráviť deň pasívne, avšak verím, že sa mi podarí sa nejako premôcť.
Sarah teší ma tvoja čulosť a úprimne sa z toho teším. Tiež som rád, že si chceš nájsť nejakú prácu. Držím ti palce a verím tomu, že budeš úspešná. Ku predvianočnej nálade to bude zrejme tými reklamami, ktoré na nás útočia už v rannom novembri. Tešiť sa však na Vianoce tak nemôže tam byť niečo zlého...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
pre KIMI2028
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
dnes sa mám pomerne blbo, ale smutnejšie je, že neviem, čo mi vyvoláva negatívne stavy. Dúfam, že sú to len tie negatívne príznaky, ktoré cítim niekde v pozadí. Dnes som sa nevenoval doobedu skoro žiadnym činnostiam okrem toho, že som išiel na menší nákup. Nálada je skôr skleslá, ale nič sa ešte nejde. Mám ešte 12 hodín, aby som to zlepšil. Verím, že na konci dňa mi bude lepšie. Väčšinou až večer ožívam... Pomaly musím myslieť už na zajtrajšiu kontrolu u svojho psychiatra, keďže mala by ísť so mnou aj mamina, že čo mu bude rozprávať a čo sa o sebe zase dozviem...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Zdravotný stav
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tak ja sa mám celkom fajn, je to tak na 2+.....to + bolo dnes asi to, že som bola na plavárni. dobre mi to padlo a celkom som aj zrelaxovala a zrejme mi to pomohlo aj troch rozhýbať svaly na chrbte, ktoré boli dosť stuhnuté pri mojej sedavej práci. No teraz k tej práci.... dnes ma naštvalo že nám vedúca smeny normálne nanútila spraviť až štyri krabice, samozrejme že sa mi to nepodarilo spravila som "len" tri celé a štvrtú som len začala. Pritom na pohovore mi povedali, že norma sú tri.... ale tak aspoň že už tie tri spravím, to je pozitívne. Dnes som dostala aj stravné lístky . čo je ďalšie plus ale skôr ich asi využijem pri nákupoch, aj tak si budem musieť do roboty variť. Už sa mi sem tam aj nechce a musím sa prinútiť do toho. ešte za zmienku by stálo asi že som bola v pondelok s kamoškou v kine na Vražde v Orient exprese....celkom to bolo fajn, až ma to milo prekvapilo ten film. Inak mám najradšej asi české filmy
Tak prajem vám ešte pekný večer, ja už aj pomaly musím ísť spať bo tento týždeň vstávam 4,30 do práce wuaaaa!...(snažím sa)
Držte sa pozdravujem všetkých
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Som unavený, ale snažím sa fungovať. Mám sa celkom dobre len keby som nemusel u svojho Dr. toľko čakať cca.6 hodín, ale čo sa dá robiť, keď nič nenarobím. Myšlienky sú občas srandovné, som inteligentný chlap, ale dnes som mal vážne chuť niečo v ambulancii vystrojiť im, ale viac si nechám radšej pre seba. Fakt bolo to len pre silnejšie povahy. Nálada je napriek dlhému čakaniu relatívne dobrá. Negatívne príznaky sú viac prítomné, ale musím sa fakt, že musím veľmi snažiť, aby som nebol "zelenina". Fitko dnes síce už nebude, ale pôjdem si s kamarátmi trochu zahrať šach...
Sarah a nie, nie ten psychológ nebol fakt dobrý.
Dzuli ty sa tam v tej práci snaž sa, mám z teba radosť.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013