Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 9

Strana 71 z 85 Previous  1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 78 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 71 Empty Re: Ako sa dnes máš? 9

Odoslať  Dušan Po 13 november 2017 - 22:38

ahoj te to stim nepovinnym hlaseni o ID a jeho utajovanim chcapem,ale ja som truba a ked sa ma dakdo opyta na robotu poviem mu ze mam dochod,asi tak,

inac dnes som po sto rokoch zapal telku a pozrel som si na dajto film 911 tiesnova linka,tu herecku opereatorku poznam z inych filmov a je dobra,zial neviem ako sa vola,

stavy po pouziti sntipsychotik a najme stilnoxu su nasledovne,malatnost cislo jedna,dopisem a idem buvat,

majte sa
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  sarah222 Ut 14 november 2017 - 8:34

Ahoj Kimi to preto som bola večer taká plná energie a živšia Very Happy ďakujem si poklad takto schudnem raz dva !!! Ahojte všetci aký máte začiatok dňa? U mňa vyzerá byť celkom fajn, naladka neutrálna už len sa dokopat ku činnostiam a dnes ma čaká aj nová a to hľadanie si vhodnej práce Smile Kimi s tou izoláciou s tebou úplne súhlasím ja som stretla dvoch známych a dala som im ignor čo ma aj potom mrzelo, ešte mám jedno stretko snáď to nepokašlem .... inak vám prajem všetkým pekný zvyšok dňa Smile mne sa už dve noci sníva o vianociach wheeeey žeby išla na mňa predvianočná nálada v novembri ??? Very Happy majte sa krásne a uzivajte dnik
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 102
Reputácia Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 14 november 2017 - 12:24

No ako to dnes napísať. Tak začnem hlavne tým, že dnes som spal ako šípková ruženka do 11. hodiny, kedy mi do izby vpálila mamina. Pravdepodobne by som spal až doteraz. Daný stav, že toľko som spal ma nepotešil, aj keď raz za čas zhrešiť takýmto spôsobom nemôže byť na škodu. Smutnejšie je, že doobedu som preto nič neurobil okrem toho, že som narezal zemiaky a urobil sneh.  Dnes mám na pláne dosť aktivít uvidím, že koľko toho stihnem resp. ako sa mi bude chcieť, či si zahrám futbal. Verím tomu, že ten futbal bude a strávim nejaké 2-3 hodiny mimo domova.

Inak nálada napriek prehnanej spavosti nie je najhoršia, taká medzi neutrálnou a dobrou. Nejaké nezmyselné myšlienky neboli prítomné, čo ma teší. Niekedy nemusí byť na škodu nepremýšľať o ničom a uvoľniť sa. Negatívne príznaky sa držia dnes pod čiarou a okrem tej spavosti nie sú žiadne. Brzdí ma trochu tradične nejaká neviditeľná sila, ktorá má tendencie riadiť môj život a stráviť deň pasívne, avšak verím, že sa mi podarí sa nejako premôcť.

Sarah teší ma tvoja čulosť a úprimne sa z toho teším. Tiež som rád, že si chceš nájsť nejakú prácu. Držím ti palce a verím tomu, že budeš úspešná. Ku predvianočnej nálade to bude zrejme tými reklamami, ktoré na nás útočia už v rannom novembri. laughing Tešiť sa však na Vianoce tak nemôže tam byť niečo zlého...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 71 Empty pre KIMI2028

Odoslať  sarah222 Ut 14 november 2017 - 15:22

ahoj Kimi mňa teší, že máš zo mňa radosť Smile ako dopadol futbal? ticho ti závidím ranné leňošenie aj ja by som sa chcela aspoň raz poriadne vyspať! bez liekov to žiaľ nejde, ja už mám pol aktivít za sebou a pokukujem teda po tej práci, zatiaľ len jedným očkom Laughing dúfam, že budeš mať fajn deň! pozdravujem Sarah
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 14 november 2017 - 21:45

Tak ja tiež momentálne beriem lieky na spanie, lebo som na minimálnej dávke antipsychotík (len injekcia), vysychá to a horšie sa mi zaspáva bez nich. Vo štvrtok mal by som si ísť to pichnúť a zas bude dobre. Futbal som si zachytal parádne, hoci sme prehrali, lebo blbo sme sa rozdelili. Zahrali sme si dobre, mám rád také utorky... Len neviem ako zajtra pôjdem večer do fitka, lebo už teraz zle chodím. Snáď sa dá to do poriadku po fastumgeli....
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 15 november 2017 - 12:20

Ahojte ľudkovia,
dnes sa mám pomerne blbo, ale smutnejšie je, že neviem, čo mi vyvoláva negatívne stavy. Dúfam, že sú to len tie negatívne príznaky, ktoré cítim niekde v pozadí. Dnes som sa nevenoval doobedu skoro žiadnym činnostiam okrem toho, že som išiel na menší nákup. Nálada je skôr skleslá, ale nič sa ešte nejde. Mám ešte 12 hodín, aby som to zlepšil. Verím, že na konci dňa mi bude lepšie. Väčšinou až večer ožívam... Pomaly musím myslieť už na zajtrajšiu kontrolu u svojho psychiatra, keďže mala by ísť so mnou aj mamina, že čo mu bude rozprávať a čo sa o sebe zase dozviem... laughing
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 St 15 november 2017 - 12:42

Kimi je to náhodička ale ja mám zajtra tiež kontrolu u psychiatra, tak som zvedavá, čo mi zase nakecá, možno mi preplatí aj ten jumping, keď extáza na predpis mu nevyšla Laughing ja tam chodím už sama tak som aj rada. Budem zajtra na teba myslieť nech to tam dáš a pozdravuj maminu. A pocity dnes? neutrálne, ale cítim sa živšia už mám za sebou fitko, poriadne domáce upratovanie a idem ešte cvičiť aj doma aspoň hodinku, inak mám ešte v pláne poobede pozerať tie práce, včera som toho veľa nenašla, inak sa mám v rámci možností dobre! Tak Vám prajem všetkým pekný dník, pracujúcim už len jeden deň a máte predlžený víkend juchú! Držte sa
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  veronicka St 15 november 2017 - 12:54

ahojte, viem ze to do tejto temy nepatri, ale tu to cita asi najviac ludi... viete mi prosim povedat, ako na mobilnom telefone nastavim zobrazovanie tejto stranky tak, aby som to mala nastavene na mobilnu verziu? nejaky sposobom som to zrusila a vidim to stale ako verziu pre pocitace a velmi zle sa mi to cita, dakujem za pripadnu pomoc, ahojte a drzte sa vsetci!
veronicka
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 154
Reputácia Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 St 15 november 2017 - 19:55

Ahojte ľudkovia,
tak ja sa mám celkom fajn, je to tak na 2+.....to + bolo dnes asi to, že som bola na plavárni. dobre mi to padlo a celkom som aj zrelaxovala a zrejme mi to pomohlo aj troch rozhýbať svaly na chrbte, ktoré boli dosť stuhnuté pri mojej sedavej práci. No teraz k tej práci.... dnes ma naštvalo že nám vedúca smeny normálne nanútila spraviť až štyri krabice, samozrejme že sa mi to nepodarilo spravila som "len" tri celé a štvrtú som len začala. Pritom na pohovore mi povedali, že norma sú tri.... ale tak aspoň že už tie tri spravím, to je pozitívne. Dnes som dostala aj stravné lístky . čo je ďalšie plus ale skôr ich asi využijem pri nákupoch, aj tak si budem musieť do roboty variť. Už sa mi sem tam aj nechce a musím sa prinútiť do toho. ešte za zmienku by stálo asi že som bola v pondelok s kamoškou v kine na Vražde v Orient exprese....celkom to bolo fajn, až ma to milo prekvapilo ten film. Inak mám najradšej asi české filmy Smile
Tak prajem vám ešte pekný večer, ja už aj pomaly musím ísť spať bo tento týždeň vstávam 4,30 do práce wuaaaa!...(snažím sa)
Držte sa pozdravujem všetkých Smile community together
dzuli08
dzuli08
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  sarah222 Št 16 november 2017 - 16:32

Ahojte Smile ja už mám po kontrole lekár mi jedny lieky ubral a jedny zase pridal že vyskusame este čosi , čo ma teší že mi dal akúsi náhradu na lieky na spanie ktoré su nenávykové a väčšinou sa používajú na liečbu alergie ale aj na spánok.... inak tiež posúdil že môj nový psychológ je na nič a že tie testy nie sú adekvátne vyhodnotené,tak mi dal kontakt na inú psychologicku tak som zvedavá... inak neutrálny dnik skôr behacka po lekároch inak máte niekto skúsenosti s liekom anafranil ? Necitala som naň moc dobré recenzie tak pre istotu sa pýtam aj tu Smile inak majte ešte pekný dnik Smile
sarah222
sarah222
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 16 november 2017 - 17:16

Ahojte kamaráti,
Som unavený, ale snažím sa fungovať. Mám sa celkom dobre len keby som nemusel u svojho Dr. toľko čakať cca.6 hodín, ale čo sa dá robiť, keď nič nenarobím. Myšlienky sú občas srandovné, som inteligentný chlap, ale dnes som mal vážne chuť niečo v ambulancii vystrojiť im, ale viac si nechám radšej pre seba. Fakt bolo to len pre silnejšie povahy. laughing Nálada je napriek dlhému čakaniu relatívne dobrá. Negatívne príznaky sú viac prítomné, ale musím sa fakt, že musím veľmi snažiť, aby som nebol "zelenina". Fitko dnes síce už nebude, ale pôjdem si s kamarátmi trochu zahrať šach...

Sarah a nie, nie ten psychológ nebol fakt dobrý.
Dzuli ty sa tam v tej práci snaž sa, mám z teba radosť.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  veronicka Št 16 november 2017 - 20:40

Po dlhych dnoch verzii ako na pocitaci sa mi podarilo opat spojazdnit verziu pre mobilne telefony tohoto fora... uplne dole napravo bola lista s malymi pismenkami - mobile version a na to stacilo iba kliknut.. som rada, ze sa mi to nakoniec samej od seba podarilo najst... pekny vecer vsetkym forumakom
veronicka
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 154
Reputácia Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0