Ako sa dnes máš? 9
Strana 68 z 85 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 76 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
kimi2028 napísal:Díky Danka, vyskúšal som si niekoľko cvičení za hodinu. Dosť dobre som sa zabavil plus som si našiel ťažší test z geografie, v ktorom som obstál len na 48%... Je na čom makať....
ahoj kimi vyskusaj tuto apku plus dalsiu:
Svetová geografia
Piknik slovo
moja mama hra od nemoty do nemoty ten piknik,pustilo ju to na max 2000lv dalej jej to dava nahidne levely,co bude dalej neviem,ja som len na 24 lv
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
co povedat k psychologovy?v base som bol len raz a tiez v civile,ale tam o nic ine neslo len o odborne vysetrenie,neviem si predstavit seba ako by som chodil k psychologovy a riesil seba a zivot okolo mna ci dakoho znameho,mne osobne postaci psychiaticka aj tak sa s nou zhovaram v poslednej dobe o tom co som tu teraz popisal,spociatku to boli temy ohladom psychiky,dnes uz len po zvacsa na 75% o zivote.tolko k psychologovi,
psychicky hodnotím 1-,kkde tich 10% ponehavam uvedomeniu si ze som chorí"na papierí?"je fakt ze sa citim viacmenej nez dobre,ale aj tak po duchovnej stranke mizeria,diky bohu ze som v poslednej dobe presiel na ten materialny a realisticky svet,ten duchovny je len pre joginov ci kapucinou..to uz nieje pre mna,ale aj tak ked zavriem oci,som znechuteni a nasrany,sklamany asi tak sa citim vo vnutry.
posledne dni pracujem na sebe 3-5 hod.denne,odmena je snad ten repertoar,pocit ze to co robim nieje len pre mna,NB vypinam okolo obeda a navecer si ho zapnem na 2-3 hodky,a to kvoli hram ktore sa snazim udrziavat ako to ide,ved to hram uz vyse 5 rokof,spravy,schizoforum,fb,net,
inac vo volnom case teda nic nerobeni sa mi dari,zijem ,zabavam sa,popripadne pracujem na MDaZ,
v mobile a tablete mam cca 20 apiek,ekonomicky bieda,mohlo by byt aj lepsie a nie vysedavanie doma,zdravy zivotny styl by nabral smerom k pozitivite 3-,psychohygiena tak na 2-.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Je pomaly 22:30 a zišlo by sa uzavrieť nejako deň. Aktivity veľmi nepomohli, ale musím si vybudovať k ním návyk a som rád, že som dnes niečo robil. Najlepšou časťou dňa bolo fitko, ktoré ma naladilo parádne a napĺňalo príjemnými myšlienkami počas cvičenia.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Zdravotný stav
dnes sa celkom dá. Bola som aj vonku so psom, teraz ma čaká umytie vlasov a najlepšie i seba samej, aby som na zajtra bola hezká Inak som zrušila jednu stránku, čo som mala zakúpenú, lebo ma vychádzala draho, a kúpila som si novú na WordPress.com, kde som platila obdobne, no pochopte to Ale nie. Menej. Úložný priestor síce nie je najväčší a už som viac než jedno % zaplnila, tak neviem, čo potom, až ho úplne vyčerpám, ale platiť si "unlimited" by ma vyšlo 300 eur, tak že e-e Zo zásielok samozrejme nedošlo nič, lebo je blbý víkend, ale tešíííím na zajtra a uvidíme, ako bude. Dúfam len, že fotografka nemá nejaké zahraničné tendencie písať deň a mesiac obrátene a 12/11 nemyslela ako 11. december Porazilo by ma.
Nuž a tak teda, majte sa, držte sa!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Prosím Vas kto mi spraví na úrovni psychologicke vysetrenie dotazniky testy atd?v nemocke mi nestihli nakoľko som zdrhla.inak prepustena s dg f43.1 43.2
s tým by som.aj súhlasila a vlastne toto som mala aj povodne dg ale co bol potom ten manicky august?
Neviem sa prostev tomto pohnut ďalej...
Mam výrazne akcentovane niečo z hranicnej poruch osobnosti to mi bolo uz niekolko krat povedane....
Ale nikdy som ziadnimi testami nepresla.
Tie dg co mam su na psychoterapiu ale skôr ma vytaca psychoterapia.
Každý sere na to co sa stalo ked som mala 9.Uz uz som to v zach ate placu isla povedat.No stopol sa rozhovor.
Tak krasnu nedeľu.
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 19.08.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F31.6 F60.3
Súčasná medikácia: Paroxetin Tritico
Zdravotný stav