Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 9

Strana 7 z 85 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 46 ... 85  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 7 Empty Re: Ako sa dnes máš? 9

Odoslať  Tuto Po 6 marec 2017 - 18:05

Ahoj Matej!
Je úplne super, že si si spravil takýto do pohody víkend. Už si si po tej lopote s nadčasmi dal konečne relax. Taktiež je dobré, že zdravotný stav máš ustálený a celkovo to máš OK. Pri Tvojich povinnostiach to považujem za perfektné, osobne by som pravdepodobne niečo podobné asi nezvládol.

.............

Ahojte všetci!
Des bol taký skôr rutinný deň bez nejakých tých závažnejších príznakov. Tu sa dosť zberalo na dážď, tak som na záhradu nešiel. Neodpustil som si prechádzku ako vždy. Bol som v obchode pre rožky a mlieko. Ostatné ako doteraz. Psychopatologické symptómy sú relatívne ustálené, som tomu rád. Spánok o čosi zlepšený.

Majte sa všetci čo najlepšie a do pohody utorok prajem! Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Matej Po 6 marec 2017 - 19:35

Pre Tuta: Super!

Ahojte všetci. Očko

Analýza dňa:
Dnes zhruba dobre. V práci ok, vzťahy relatívne pre dnešok v poriadku. Povinnosti išli rad za radom, pričom som o piatej riadne išiel domov. Stravu som dodržal (zatiaľ). Ako zdroj kofeínu som dnes mal len 5 tabletiek Cofi-Tabs, nič iné (dve o 9:30, jednu o 14:00 a dve o 18:00). Dnes som užil aj celkom 3 kapsuly taurínu. Nedá sa však zhodnotiť, že by som teraz večer mal dosť energie - telo je unavené z dôvodu ponocovania. Z nedele na pondelok som bol do tretej hore, písal som do školy veci. Študijná seansa bola úspešná, pohol som sa z miesta a nejaké nové strany uzreli svetlo sveta. Dojatie 2 Podľa síl teraz večer by som v načatom pokračoval, no nevylučujem ani spánok, lebo cítim, že treba dobiť baterky. Spím

Psychiatricky zhruba dobre, flush dnes bola ok. Agorafóbické a najmä sociofóbické pocity na ulici napriek množstvu slnečného svetla počas odchodu domov neboli. Možno aj preto, že celkovo išlo oproti mne len máličko ľudí, zväčša všetko kráčalo v mojom smere. Zírám

Bočné plány:
Musím si nakúpiť nové tričká v sekáčoch, no som lenivý tam fyzicky ísť. Dnes bola dobrá príležitosť po piatej a nechcelo sa mi. Majú otvorené až do 19:00, tak si dávam predsavzatie tam v tento týždeň skočiť. Jáááj, ale mne sa to tak nechce skúšať! laughing A čakať na kabínky... scared V tento týždeň mám v pláne aj podať daňové priznanie, skočiť do lekárne (vybrať orfiril, ktorý nemali, kúpiť vitamíny, ginko a Cofi-Tabs), navštíviť sekáče, jarnejšie sa obliecť, upratať skriňu s knihami a povysávať môj koberec. Samozrejmou úlohou je strava a jej limity, udržiavanie mier, prípadne pokles na 89 centimetrov. A popritom spať, nenadčasovať, príležitostne, no pravidelne písať do školy.  Exclamation
Toľko plány. Embarassed Uvidím, či sa budem mať aj k činu.  Suspect

Záver:
A už asi nemám nič na srdci, iba ak vrúcne pozdravy Vám všetkým, držte sa, priatelia! A píšte, staré, nové, staronové, všetko.  Yes Ako sa máte, čo porábate, ako sa vyvíjajú Vaše dni špecificky vo vzťahu k ochoreniu?  Applause

S úctou
kecálek matej Embarassed
Tornado

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 7 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 7 marec 2017 - 16:51

Ahoj Matej!
Veru, priznám sa, že občas aj ja zabehnem do sekáča. Častokrát majú dobrú cenu vzhľadom na kvalitu. Nedávno som si tam dve tričká kúpil a relatívne som bol s nákupom spokojný.

.............

Ahojte všetci!
Po čase môžem skonštatovať, že to bol celkom pekný deň, samozrejme, výhrady mám. V podstate to, čo som mal urobiť je hotové, ešte tam síce mám niečo v akp., ale to je skôr drobnosť. Vstávanie som mal ťažšie, ale bolo asi o 8:30, takže sa to "dalo" a v zásade v pláne to neurobilo "škrt cez rozpočet". Čas sa mi tak trošku vliekol a príliš som sa netešil ani na prechádzku, ktorú som si aj mierne skrátil. Vonku, to už je jarné počasie a tak som sa pripojil k našim smerom na záhradu. Mačky sú teraz zdivené, je to ich "čas". Taktiež ma potešili prvé kvety a rastlinky. V rámci ergoterapie to tam bola bieda. Pozbierať konáriky, vysypať..., jednoducho skutočne len symbolicky.

Majte sa pekne a nezabudnite na zajtrajší sviatok - MDŽ.
S pozdravom Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ut 7 marec 2017 - 19:40

Super opis super dňa, Tuto. it is perfect Celkom sa mi dá dobre podľa Tvojho opisu si predstavovať vo fantázii daný Tvoj deň. Zdá sa, akoby sa vyznačoval určitou jednoduchosťou, ktorá mi je ale práveže sympatická. Ďakujem za pripomenutie MDŽ, zabudol by som.  Vylámané zuby Aj vďaka Tebe som si vytýčil na zajtra kúpiť pre kolegyne nejaké kvety, aspoň holú ružu každej kolegyni zvlášť, alebo nejaký iný pekný holý kvet. Embarassed Zajtra som sám chalan (alebo mladý muž?) v práci, takže uctenie si sviatku žien je na mojich pleciach. laughing To by bola hanba, kebych na to zabudol. Takže ešte raz, Tuto, díky, všetko dobré, nech Ti noc a nová streda vyjdu. giving a hug Super!

Ahojte Pretty good

Dnes zhruba dobre. Stav asi na známke 2+. Zhoršenie známky dávam kvôli tlakom zo strany školy a tlakom zo strany "bytovej otázky", kedy narážam na vlastnú platovú neschopnosť kúpiť normálny byt. Rain 1 V práci všetko ok, vzťahy dnes tiež polepšené. Strava relatívne ok (9300 kJ, 5 jedení, pitivo 3 litre cleverky, 2 tauríny, 4 Cofi-Tabs). Vybavené

Trošku, vlastne dosť sa mi pohoršilo na ulici. Dnes išlo oproti mne viacej ľudí, a aj mládež, moja tvár bola nestabilná, dochádzalo k úzkosti, zaliatiu krvou v kožných lícnych a tvárových vlásočniciach. Miestami som sa cítil pozorovaný, sledovaný, hodnotený, sám som na seba zvýšil sebapozorovanie, čo vyúsťovalo do nemotornej chôdze sem-tam. Vždy tieto jari a jesene sú záťažou, lebo už je svetlo, ale pritom nesvieti jasné slnko, ani nie je vyslovene teplo. Moja flush dostáva vtedy novú silu, zvýrazňuje sa sociálna úzkosť spojená u mňa obvykle s veľkou neistotou v otvorených priestranstvách, agorafóbické tendencie. V noci som si uvedomil, že možno aj preto mám rád hľadať malé byty, lebo nemám rád priestrannosť. Čiže nemusí to byť len o minimalizme, ale aj o psychologických pohnútkach.

Čo sa týka noci, keď už ju spomínam, zase som ponocoval, tento raz do jednej. Namiesto písania do školy som ale riešil a trápil sa nad "bytovou otázkou". Tá spočíva v mojej platovej neschopnosti kúpiť a splácať byt bez toho, aby som výrazne na dlhé desaťročia neschudobnel až na úroveň nedostatku pri plnení základných materiálnych potrieb. Nešťastný

Psychiatricky okrem tej úzkosti a trápiacim sa ponocovaním zhruba ok. Aj ja sa teším lepšiemu počasiu a jarnému nádychu tam vonku. Sun 1 Smile Špeciálne sa teším na apríl, keď začne po Veľkej noci všetko púčiť a stromy zozelenejú. Ale aj tento marec je fajn, zatiaľ sa mi páči, napr. tráva sa mi zdá o čosi krajšia, vitálnejšia, zelenšia. Keď ponocujem trochu viac smerom k ránu, tak už som bol poctený aj prvými spevmi štebotajúceho jarného vtáctva. Laughing

Ďakujem Vám za prečítanie. Želám všetkým krásnu noc a čo najlepšiu stredu, kamaráti. Huge smiley

S úctou
matej
Sun 2

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Dušan Ut 7 marec 2017 - 22:42

ahoj @Tuto

je fjne ze v tychto dnoch sa mas lepsie a aj si nakukol do zahrady,konecne telo dostane zabrat,paci sa mi na tebe ze sa venujes svojim akp,a nemrhas tak casom nicnerobenim,ked uz si na dochodku a bez zamestnania,tusim sa ti polepsilo aj vrezime spanku,prajem vela podobnych a prijemnych dni stravenych na zahrade,i ked by som ta uvital s nejakym prispevkom o nejakej akcii vonku na ulici,

ahoj@Matej

to stou chodzou a okloiducimi mam aj ja problemove,vzdy na jednu sekundu,potom kracam zase normalne,co sa tyka tvojho flushu to podla mna neni emocne,citove ale je to nejaka vedlajsia reakcia na volaco,predsa sa nemozes cervenat pri nejakych pre teba nepripustnych situaciach,mal som spoluziaka ktory bol furt na licach cerveny a tvaril sa tak zaskoceno,co bola pricina neviem,po dlhsej dobe som ho stretol supermarkete kde kracal oproti mne drziac v ruke svoje male dietatko,ako sme sa stretli znovu som na nem postrehol farbu ale akonahle som mu podal ruku a nahlas skrikol jeho meno farba zmyzla,totiz jehho priezvysko sa rimovalo s meno hajzel,tak asi kvoli tomu,moze to byt nieco co ti je trapne,neviem,nevidim ti do hlavy,myslienok,mozno to je predsa len nejake to slovicko co ta trapi,ale nehajme to tak,verim ze v tomto pokrocis a tvoja flush zmizne z tohto sveta,

ahoj forumaci,
beska som si v cakarny odsedel pekne 4 hodky,isel som doktorke na kontrolu,no hroza,neznasam tieto kontroly co sa tyka stavania rano,totiz musim utekat na pol 6 autobus aby sa mi usla casenka,totiz pred poliklinikou uz postavaju lude ktori su tam dokonca od pol piatej hodiny rana,a este vacsi vrchol drzosti je to ze sa tam dohaduju o poradi na casenkach,neska som tam dosol pred siestou,kde o siestej ju vratnik otvoril,dosiel som dole do cakarne a uz zo zadu kricali prichadzajuci cislla v akom su poradi,nuz usla sa mi 9-ka,a pritom som bol v cakarni 5-ti,celkovo som si vybavil aj obvodneho a domov som dosiel okolo 10-tej,

s doktorkov som sa bavil o veciach ktore ma vobec netrapia ale naznacil som ze tie veci existuju,chvilu to vypadalo ze doktorka mi chce zmenit davkovanie ci iny liek,ale ja som ju ubezpecil ze na tychto liekoch som cca 5 rokof a citim sa klamal by som ak poviem fantasticky,nemam problema a to preto lebo sa im nevenujem,nelamem si nad chorobu hlavu,a ked tak tomu dojde len si ich uvedomim a zase pokracujem dalej vtom vcom som mal hlavu,

chystam sa na zahradu,treba ju pokopat,poodnasat do bioodpadu,listie,burinu....napravid a opravit vtacie budky totiz mi popadaly dole kvoli vetru,tienidlo na plote je zle upevnene,poupratovat v altanku,celkovo pripravit zahradu na jar a altanek na leto,

tento tyzden mam PHTR sachovy,prvy krat sa pokusam analyzovat partie velmajstrom s poucnym komentarom a nahrat to na youtibe,
ide o analyzy,prepocty variant,komentare,hodnotenie pozici aj graficky a najdenie spravneho tahu planu za cierneho a bieleho,

PHTR som rozdelil na 6 tyzdnov,mam toho moc co chem robit,nikam sa nemusim ponahlat,
ak mozem ho popisat ta tyzden po tyzdny sa venujem tyzdene-PHTR-herny,oborny,pracovny,youtube videovy,sachovy a studijny,

samozrejme ze v kazdom tyzdeny mam zaklady ako treningy,jazyky,citanie dejin,psychologie a filozofie spolu s literaturou,
dost co ma rapi je kondicka a beh,mam ju zazanmenu v kazdom tyzdni ale akosy sa mi nechce,potrebujem vysledky,motivaciu,

co sa tyka diety sa o nej zmienim v dalsom prispevku

ahoj,majte sa a drzte sa!!!
Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 7 Tab_denny_rezim_sj_sk
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 8 marec 2017 - 0:45

Všetkým ženám tu na Fóre:

Ako sa dnes máš? 9 - Stránka 7 The-red-rose-o
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  dzuli08 St 8 marec 2017 - 16:28

Ahojte všetci známi i neznámi,
mám sa trocha horšie a to hlavne po fyzickej stránke keďže dnes som musela ísť ráno na injekciu do zadku kvôli chrbtu ...tak ma ráno sekol že som myslela že sa už ani nepohnem, prípadne neposadím a nepostavím znova...nebola som ani v práci dnes ale už je to lepšie, tak zajtra pôjdem ráno na ďalšiu injekciu a potom do roboty.
Tak inak po psychickej stránke je to lepšie už som trocha kľudnejšia keď mám menej vecí na hlave. V robote ma ale riaditeľka včera nasrdila /opäť/ lebo už druhý krát som jej odovzdala opatrenia ktoré chcela a stále to nie je podľa jej predstáv...ale už sa na to "vyprdnem" aj tak to sú také hlúposti čo o jazykárov chcú že to je zbytočnosť podľa mňa a len to človeka obťažuje.
Inak cez víkend som bola šoférovať aj som kúsok zacúvala a zaparkovala. Raz mi to zhaslo, ale už to beriem športovo , stáva sa. potom už v pohode bez väčších kiksov aj som sama bola za volantom chvíľu bez otca, no keby som mala možnosť tak trénujem s niekým iným lebo on má hrozné nervy zo všetkého, ale je už raz taký.
No tak toľko asi na dnes odo mňa, srdečne vás zdravím a všetkým žienkam divožienkam prajem krásny MDŽ veď si to zaslúžime ...a milí chlapi a muži nielen v tento deň Wink
dzuli08
dzuli08
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 566
Reputácia Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 9 marec 2017 - 22:54

Ahoj kamaráti v zbrani. Embarassed

Tieto dni sa mi dosť pohoršilo. Trpím pomerne súvislými depresiami, bolieva ma hlava, cítim sa unavene, hoci som už dve noci spal dosť veľa hodín, vzhľadom na moje zvyky nadštandard. Bývam smutný, zničený, závistlivý, žiarlivý, pretože sa dosť v práci preberajú chlapi a zvýrazňuje sa žiadostivosť mojich kolegýň po alfa-samcoch. Doniesol som na deň žien všetkým kolegyniam kvety, každej zvlášť, potešili sa, ale zvrtlo sa to na oslavu ženstva a menovite vagín. Skrátka dosť sa mi pripomína, že áno, som gentleman, som gavalier, milý, pozorný, ale možno aj práve preto nie som dosť chlap, lebo ony túžia po drsnom type chlapa a sexuálnu atraktivitu vníma obzvlášť moja šéfka ako niečo primárne. Pravidelne ma tieto ich perverzie, vulgarizmy a negativizmy náladovo ničia, vysáva to zo mňa energiu a aj poslednú štipku viery, že existuje ešte slušná dáma v mojom veku, ktorá by ocenila gentlemana a nezutekala by do postele hneď s prvým, ktorý je netradične v rifliach nabúchaný na zipse. A pravidelne takto cestujem na Profesiu a hľadám si iný pracovný kolektív, pravdepodobne trošku menej ženský, asi kde bude viac mužov, trebárs priemysel. Tieto moje kolegyne medzi 25 a 30 rokmi veku, to je proste jak my chalani pubertiaci, keď sme mali 13. Hovorím síce všeobecne, ale netýka sa to celého kolektívu, lež najmä šéfky, pod ktorou sa mi kvôli tomu zle pracuje, resp. ani nie že by som mal sťaženú pracovnú náplň, to nie, lebo ako vedúca je skvelá, len teda nálady mi idú pri jej vlastnostiach často dolu a skĺzam do depresií, ktoré moje kolegyne už označili za pravidelné a skúmajú, či náhodou nie som psychiatrický pacient - občas sa mi to dostane taký chýr do uší. A pritom vlastne mňa negniavi ani stres, ani pracovná náplň, ani tempo, ani 10 hodín denne 5krát v týždni, mňa len gniavi perverzia, negativizmus/pesimizmus/skepticizmus a do tretice vulgarizmy. Vo vulgarizmoch sa naozaj polepšili na môj podnet, čo si vážim. Ale nemyslím si, že kvôli mne budú krotiť hormóny, o ktorých som ani donedávna nevedel, že ich vedia mať aj ženy takto bujaré. Preto som aj dnes povedal vedúcej smeny, že nechcem, aby sa menili, nemám žiadne právo to od nich žiadať alebo tlačiť na ne, aby sa radšej kusli do jazyka - a že reku je kvôli týmto mojim náladám, ktoré sú mi spôsobované vždy tými istými podnetmi, jednoducho pravdepodobné, že musím sám seba uznať ako nevhodného do takéhoto čisto ženského kolektívu, a jednoducho skúsiť ísť ďalej. V mojom okrese je 3% nezamestnanosť, takže sa tu dobre hľadá nejaká ďalšia pracovná príležitosť, obzvlášť ak človek nemá nízku mienku o priemysle, ktorého je tu strašne veľa druhov a pozícií, vrátane logistiky a skladového hospodárstva, čo by bolo istým spôsobom príbuzné mojej súčasnej agende (aspoň zhruba).

Dnes som si pred vedúcou smeny priznal, že som náladový a že to je vždy kvôli týmto 3 podnetom, a že sa to v posledných mesiacoch proste zo strany šéfky na mňa kopí, a ja to náladovo nezvládam. Nehovoril som nič psychiatrické, hral som do roviny, že ma to ubíja, čo vedia povedať aj zdraví ľudia. Vyskúšal som v živote niekoľko zamestnaní a niekoľko brigád (predavač, vedúci, admin, operátor, brigádnik vo výrobe, asistent v múzeu, kolportér), myslím, že ma nemôže nikto presvedčiť, že hocikde inde, kde by som išiel, by som na perverziu a vulgarizmy narazil. A už obzvlášť nie na tie ženského typu. Lebo pokiaľ žena ťažko nadáva a pokiaľ žena je nesmierne plytká a všetko pretáča na tému sexu, tak to ma viac vysáva, ako keď to isté robí muž. Možno som v tomto asi neférový, ale iba hodnotím, čo ma viac psychicky vysáva, pričom nejdem to racionalizovať a zdôvodňovať, je to skôr o podvedomom (možno kultúrne vžratom) pocite.

Mávam teda teraz depresívne obdobie. Nezvládam to náladovo v práci, dnes som bol mĺkvy a "odutý" celý deň. Obednú prestávku som strávil na záchode zamknutý, sadol som si na zem, lebo na mise sa mi nedalo dobre oprieť, a trochu som si poslzil a vyfúkal nejaký ten kapesník. 25 minút zavretý na záchode, našťastie mi to prešlo slovami "bol som na veľkom wecku". Flush sa mi tiež výrazne zhoršila, ani sa mi to nechce o tom hovoriť. Veci mi prídu často ľúto, hoci ani nedávam do toho argumenty, že prečo by mi mali prichádzať ľúto. Len tak pocitovo sa mi nahrnú slzy a nemám chuť sa snažiť. Napr. aj táto práca je super, najlepšia, akú som mal doteraz. Len ten kolektív... nehodím sa doňho. Nechcem, nemôžem ho ja meniť podľa seba... proste ja musím pochopiť, že či sa tam hodím alebo nie, že či budem naďalej takto v ňom náladovo precitlivelý, alebo skúsim ísť inde, kde tých podnetov nebude tak okato... Roboty sa nebojím, ktorýkoľvek zamestnávateľ by ma vzal, tak by som všetko porobil podľa jeho spokojnosti a zasvätil by som jeho firme takmer všetok denný čas. Tak ako kníhkupectvu venúvam kopec neplatených nadčasov, len aby bolo všetko ok a včas, tak myslím, že som schopný byť rovnako oddaný aj iným značkám. Tu ide len o to sadnúť si aspoň trochu s kolektívom, aspoň tak, aby som psychicky neupadal z neho, ako sa to deje teraz už niekoľko mesiacov v pravidelných "atakoch", keď sa toho raz za čas nakopí.

Dávam stavu známku 3-. Lieky beriem, Orfiril nevynechávam. Mám zhoršenú žravosť, kolegyne zase vypekajú a kupujú samé sladkosti a všetko to nosia do kanclu na trezor a ja okolo tých misiek robím pravidelné nájazdy. Neviem si to odoprieť, a tiež ani morálne odpustiť. Myslím, že sa mi zväčšilo opticky brucho, v sobotu čakám na +2 cm minimálne.

Prepáčte dlhý a negatívny príspevok. Ale zároveň ďakujem, že som sa Vám mohol zveriť a že ste si ma vypočuli. Mám Vás rád a držím Vám palce.

matej

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 10 marec 2017 - 16:01

Ahoj dzuli08!
Tie injekcie Ti rozhodne nezávidím, len prajem aby zabrali tak, aby si bola fit. Určite sa uzdrav a aby Ti aj tá školsko-jazykárska administratíva bola v pohode.

..............

Ahoj Matej!
Je mi ľúto, že ten kolektív Ti nesedí, myslím si, že sa na to ťažko zvyká. Možno kolegyňe Ťa takto aj "podštuchujú" a zároveň majú radosť, keď sa im v tom darí. Možno by si aj Ty trošku mal zapojiť aj do takejto konverzácie a smerovať aj k prispôsobeniu sa niečomu takémuto. Drž sa kamarát.

.............

Ahojte všetci!
Môžem sa pochváliť, že dnes to bol celkom dobrý deň. Hlavne som rád, že členok už takmer nebolí a môžem ísť aj rýchlejšou chôdzou. Prechádzka dnes bola v pohode, mesto je teraz akési krajšie. Všetko nutné som porobil k svojej spokojnosti. Psychopatologicky v symptómoch som tiež relatívne OK, miere strachy s ľudí sú síce prítomné, ako aj iné drobnosti, ale správanie to takmer vôbec nezasahuje. Balkónové hlasy doteraz tiež dobre. Vzťahovačnosť v norme, priam mám podozrenie, že je to až neobvyklé. Dokonca aj zaspávanie ma v dobrom prekvapilo. Nie je to úplne akási idylka, maličkosti však nevytŕčajú výrazne z normality.

Prajem vám pekné voľno, pred sebou máme víkend.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischelll Pi 10 marec 2017 - 20:11

Ahojte Wink

len som chcela na rýchlo sa ozvať....a povedať, teda skor napísať, že sa mam už super....fakt...žiadne problemi...spim do siestej.....nie vzdy ale vedsinu...takze ide to k dobru....a rodicia idu na výlet....a uz na dalsí tyzden....ich prvy výlet...tak no budem sa o celu domacnost starat sama.....len dufam v ich štastný návrat..... it is perfect ....juj no aj sa teším aj sa bojím....ale tak dufam... Very Happy ....chudnut absolutne nechudnem....napchavam sa chipsami skoro kazdy vecer....ale v nedelu chcem sportovat...len tak lebo mi to neda....proste....alebo ist na vzduch....ked nebude velmi fukat vonku....

Prajem ešte krásny piatok flower community together Wink

Mischelll
Mischelll
Mischelll
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 640
Reputácia Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Bydlisko Bydlisko : východne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 11 marec 2017 - 10:23

Je to úplne super, Tuto a Mischelll, ako sa Vám teraz darí. Mischelll je happy a Tuto prežíva výrazné polepšenie v oblasti zdravia, priam stabilitu a rozkvet. Teším sa úprimne z toho a prajem Vám, nechže len to pokračuje ďalej dlhodobo. Držte sa, kamoška a kamoš! giving a hug

Ahojte. Wink

Dnes a včera som pocítil zlepšenie. V noci zo štvrtka na piatok som bol hore asi do 4:00, kedy som zažil po dlhej dobe dusivý plač, dosť som plakal na posteli a vyfúkal niekoľko kapesníkov. V piatok som cítil ešte odmeranosť, smútok, slzenie, postupne som sa rozhovoril a viacej som interagoval. Pomáhal som šéfke so všeličím a nejak nám veci išli dobre. Flow som, žiaľ, včera nemal, bol som ešte depresívny, pričom čas mi ubiehal dosť pomaly, často som sa díval na hodiny a túžil som ísť domov. Zlepšenie situácie v citeľnej podobe nastalo po zjedení sladkostí a čokoládových kokosových salóniek z misiek na trezore poobede. Dal som si ich viacej, až som mal pocit zasýtenia sladkou chuťou, a to mi dajak pomohlo zlepšiť náladu. Pocítil som povzbudenie a hoci som nebol zhovorčivejší, lepšie mi to začalo ubiehať a cítil som závan príjemnejších dojmov, ba možno aj optimizmu a v nedokonalej podobe aj pozitívneho myslenia. Keďže som vec pripísal sladkosti, tak som si kúpil horkú čokoládu a billovú napodobeninu nutelly. Večer som zjedol chleba s touto "nutellou" a zhodnotil som to ako "nie je to zlé". Smile Doteraz totiž takýto krém či pomazánku som nemával, možno už roky dozadu.

Večer som si prečítal fórum, porozprával sa s rodičmi a už o 19:40 som zhasol a šiel spať. Spal som do rána do 7:50. Flush bola včera o dosť lepšia, dokonca na ulici som sa cítil stabilne aj oproti mládeži, nemal som návaly krvi do líc a čela. A to bolo ešte dosť svetla vonku. Bolesť hlavy už nebola - v štvrtok som málo pil a mal som len 2 cofitabsy, takže možno aj z toho ma bolela hlava + špatné počasie.

Psychiatricky teda dnes známka 2+. Začal víkend, trochu relaxujem (hlavne fórom a dialógom s rodičmi) a inak mi treba písať do školy. To bude úloha väčšiny času tohto víkendu. Necítim sa na to, som dosť ešte uťahaný. No musím sa skúsiť nútiť... vadí mi na tom nie spisovanie textu, ale skôr to, že tam treba toľko zdrojov a ja mám asi 6-8 hlavných zdrojov a z toho viem spráskať celú prácu. Požiadavky hovoria však aj o dvadsiatke zdrojov, pričom tridsiatka je ešte lepšie číslo... Ale tak kašľať na to, spíšem to zľahka z toho, čo mám, a potom podopĺňam vetu-dve z nejakých umelých zdrojov zohnaných kade-tade. Hlavne, nech mám napísaných celých hrubých 50 normostrán! Potom sa už dajú robiť doplnky, úpravy, vylepšenia, ale hlavne je teda mať kompletný hrubý text! Embarassed Nie?

Ďakujem Vám a prajem všetkým veľa zdravia a šťastia. Smile
S úctou
fanúšik matej

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 12 marec 2017 - 11:08

Ahojte priatelia.

Situácia sa v mojom žití priveľmi nezmenila. Stále čakám na telefonát z agentúry, realiťák sa tiež neozýva. Práca do školy včera nezaznamenala zázraky, skôr som sa venoval pasívnemu relaxu - sobotu som prežil na fóre, čítal som si všeličo na internete, pozeral som čiastočne telkáč, lehnil som, jedol som a napchával sa zákuskami, zhováral sa veľa s rodičmi, plánoval som s otcom rodičovský výlet do Bratislavy na pondelok (spoje), a korzoval som po izbe, rozprávajúc si sám pre seba. Smile Čiže vcelku deň relaxačný. V noci som trochu ponocoval, nebolo mi dobre, pociťoval som smútky. Sad

Dnes pokračujem v existencii... nejak dýcham, vylučujem, prijímam potravu, srdco pumpuje krv statočne a dostatočne. Dal som si kávu, ale nechutí mi, tak som zvyšok šálky dal dopiť mame. Teraz skúšam energeťák po dlhšom čase, nechutí mi, ale ešte mu dávam šancu. Smile Dnes nemám nič na starosti, len písať do školy. Mohol by som si ešte pošmátrať po daňových veciach na googli a tiež povysávať koberec + chceme zmeniť operátora internetu a televízie, tak mám otcovi pozrieť na googli ponuky a ceny iných operátorov. Celkovo však cítim skôr nechuť k činnosti, nič sa mi nechce, mám sklony k pasivite. Najradšej by som robil niečo úplne dobrovoľné, čo mi náhodne napadne. Embarassed

Psychiatricky dnes ustálene, známka asi 2-. Suspect Mrzí ma ale, že som si zabudol dať orfiril po dlhej dobe večer... takže možno dôjde k rozkolísaniu. Tak či tak, v súčasných dňoch mám ťažšie obdobie. Embarassed

Všetko dobré, priatelia!
matej
Sun 1

Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 7 z 85 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 46 ... 85  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: