Ako sa dnes máš? 9
Strana 58 z 85 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 71 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
Dnes zhruba dobre. Včera doobeda som sa venoval upratovaniu, čistil som wecko, kúpeľňu, utieral prach, zametal, umýval riady a takéto. Vysávať koberček, ktorý mám pri gauči, sa mi už nechcelo, na to rad ešte len príde. Okolo obeda mi doniesli z Nayky pračku a televízor. Pračka je tu vyrátaná presne do linky, skúšal som ju osadiť a je na centimeter presne. Ešte som ju nezapojil, budeme to robiť s tatinom niekedy cez týždeň, lebo rád si nechám poradiť, než by som to mal spustiť a vytopiť poschodia pod sebou. Nie je to nič zložité... ale sám otec sa mi ponúkol, že to zapojí, jeho to nejako aj baví sem chodiť mi na byt pomáhať. Televízor som ešte tiež nezapojil, chýba mi šrobovák na osadenie do stojančekov, musím si ho ísť vyzdvihnúť k našim, lebo všetky si zobral otec späť. Je to zvláštne, že tu vôbec nemám takú vecičku, človek by povedal, že ide o vec základnej výbavy každej domácnosti. No zariaďujem si takéto veci za pochodu už...
Poobede som sa hral celý čas na počítači. Chcel som ísť pôvodne do solárka a holičke, ale nejak som sa nemal k činu.
Nálady sú zhruba dobré, psychiatricky v norme.
Stav hodnotím asi na 2.
Srdečne pozdravujem.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Majte sa dobre, mám vás rada, držte sa.
danka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 93
Reputácia : 14
Dátum registrácie : 22.08.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F 23.9, F 19.2, F 32.1
Súčasná medikácia: Escitalopram 20 mg., Olanzapin 0,5 mg., Rivotril 0,5 mg.
dnešok je úplne nezaujímavý, sedím pri notebooku a mierne sa nudím. Ale došla som na to, že sa mi vlastne darí veľmi dobre, neubližujem si (hoci občas by som chcela), darí sa mi vo vzťahu, psychicky v poriadku, až na tie večery, ale tie nebývajú zlé vždy, akurát teda netuším, ako som na tom s cukrovkou, ale to ma ani netrápi (čo je zle, samozrejme). Proste pohoda... až ma to udivuje.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Dúfam, že sa vám víkendovalo čo možno najlepšie a nestrašili vás žiadne zásadné symptómy v zmysle našich diagnóz.
Aj by som sa rád pochválil, ale dnes je to skôr na varovný prst, lebo som z dôvodu popŕchania ani nešiel von, na vzduch. Doma som sa tak najmä venoval knihe a bol som veľmi rád dvom telefonátom. Klasikou bolo udržiavanie poriadku a poprípade malá výpomoc v byte, kuchyni. Prekvapila ma menšia chuť na cigaretu oproti bežnému dňu, čo považujem za malý úspech.
Ako čítate u mňa nič extra zaujímavého. Čo sa týka symptómov F25, tak mierne cítim úzkosť a klasikou je únava, hoci v najmenšom netuším, že z čoho. Ostatné na čiare, alebo pod ňou, takže to sa celkom dá.
Onedlho je tu pracovný víkend, a verím, že ho čo najlepšie zvládnete a bude pre vás minimálne fajn.
S pozdravom Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Na mňa je tu pomerne nuda.
Strava zlá,veľmi zlá.
Ešte neviem nič sa tyka mojej dg.
Na krku mam zdurene uzliny ale hrdlo ma neboli sopel nemam...
Zajtra to poviem dr.
Pozdravujem Vás vsetkych a držte sa.
Ahojte
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 19.08.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F31.6 F60.3
Súčasná medikácia: Paroxetin Tritico
Danka, veď práve to, že ťažko nájsť niečo z čoho by sa nepriberalo. Osobne ja som schudol len na depote xeplione. Kventiax bol tiež horor, aj keď ktovie čím všetkým ma v nemocnici ladovali počas prvej hospitalizácie... Možno by sa dalo schudnúť na invege ta je približne podobná xeplionu. Vraj je to skoro to isté len jedno je injekcia a druhé tableta, ale nevyznám sa do toho... Takto mi to vysvetľoval aspoň môj dr.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Veroni, áno, zabudla som Ťa varovať PK má svoje špecifiká... strava, že by si to ani psovi niekedy nedala, je jedným z nich.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Moncici- Domáci člen
- Počet príspevkov : 72
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 19.07.2017
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Zeldox, trittico, seroxat, fluoxetin
Niekedy to vyzerá ako uz raz zjedene.
Moncici v liekoch žiadna zmena.
Zajtra chcem ist za dr kvoli uzlinam a shorsila sa mi kratkodoba pamäť a vypadok zorneho pola som mala niekolko krat.
Zdravotný stav
Mne tieto dni pred nemocnicou trvaju vecnost. Coraz sa mi moje priznaky zhorsuju. Aj ked stale si este uvedomujem absurdnost mojich myslienok a.
zrakovych halucinacii.
Moncici- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Stiskam vas vsetkych
Zdravotný stav
Man pocit ze poslednu dobu pri tych liiekich co man je to na nevydrzanie- zacinaju mi vadit aj bezne silnejsie zvuky( buchot, vrzganie...).
Podla mna mi zacina psychoza alebo mi nesedi ta kombinacia liekov.
Moncici- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Strana 58 z 85 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 71 ... 85