Dnes ma teší 2 :-)
Strana 67 z 70 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68, 69, 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Mám to celkom pomotané všetko. Dnes taký priemer, ale včera prišla návštev rodiny. Bola aspoň zmena. Veľa času som v izbe a kniha je spoločník. Mierne rozoznávam pseudoblud aj v malom hlasy. Verím, že to budo Ok a teším sa na pekné dni. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej napísal:
Ahoj.
No, vlastne áno. Záleží však veľmi, ako sa zadefinuje pojem "projekt". Keďže to nemám nejak presne určené a vymenované v nejakom zozname, tak ten pojem môžeme chápať aj naširoko, aj úzko.
Takže ak mám odpovedať na Tvoju otázku, tak vlastne je náročné presne povedať, čo je a čo nie je dokončené, lebo dokončenosť je relatívny pojem a závisí od toho, ako široko si zadefinujeme pojem "projekt".
Mám na mysli všeobecne. Máš už zprovoznenú nejakú vlastnú stránku, blog? webové, mobilné, či desktopové aplikácie?
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08, Mous, Jaro123444 and dusan_fajnor.personal like this post
Saladin napísal:Mojim predsavzatím je každodenný pobyt na Slnku na max hodinku a pol. To úplne stačí, aj tak som sa nudil, lebo nevydržím ležať bez pohybu (holt ADHD).
Ahoj @Saladin
Ja len dodám, že oná údajná nuda sa dá perfektne využiť na kultiváciu vedomia. Je skvelým prostriedkom na prosperitu vedomia. Doporučujem a to každému, ak si povie, alebo vidí na sebe, že sa nudí, nechť hned zameria svoju pozornosť na objekt pozorovania, väčšinou na svoj vlastný dych... Môžeš popri tom si klásť mindFul Questions bez akýchkoľvek odpovedí, všímať si každú otázku, čo prináša, a tak isto si objekt pozorovania všímať mysľou dieťata, teda myslou začiatočníka. Možeš tak isto počas nudy sa ukotvávať v prítomnom okamihu za pomoci kotiev a mantrí.
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
dzuli08 and Saladin like this post
dusan_fajnor.personal napísal:Mám na mysli všeobecne. Máš už zprovoznenú nejakú vlastnú stránku, blog? webové, mobilné, či desktopové aplikácie?
Áno. Viaceré webové apky mám na jednej mojej doméne, ktorú využívame v zamestnaní, či už ja väčšinou sám, alebo určitý neveľký okruh iných kolegov. Sú na nich konkrétne 4 apky, ktoré majú ešte pod sebou rôzne funkcionality. Pokiaľ teda apku od apky rozlíšim podľa jej zamerania, že čo vo všeobecnosti rieši. Sú relatívne robustné. Čo sa týka sveta webu, tak ešte možno spomenúť systém javascriptov, ktoré sú implementované tu na fóre (napr. tlačidlá objatia, ľútosti, poďakovania). Tie sa teda používajú. Ďalej mám k dispozícii viacero nástrojov v Exceli, kde som to robil v jazyku VBA... nemám to takto spočítané, ale zhruba 5-6 nástrojov to môže byť. Tie sa využívajú tiež v práci, napr. jedno generuje dochádzkové hárky, tak to využíva napríklad kolegyňa z bývalého pracoviska. Ďalej, robil som vo VBA tiež menší dochádzkový systém pre jednu SBS službu - ale to už dávnejšie - v súčasnosti ho už nepoužívajú. Čo sa týka mobilných apiek, tie nemám. Na android som ešte nevyvíjal nič dosiaľ. Teraz v 4. ročníku budeme mať predmet, kde budeme niečo také robiť, tak verím, že tam pochytím nejaké dobré základy, od ktorých sa potom odrazím. Čo sa týka desktopových, tak mám sfinalizovaných celkovo tri. Dve sú také pomocné, jednoduché nástroje robené v C# .NET, jedno je hra písaná v skriptoch GD (godot). Tá obsahuje len 2 kolá, kde behá panáčik a zbiera mince a hubí potvorky, nič extra, takže to sa asi ani nepočíta. Nikto ju ani nehrá a neprináša do "sveta herných zážitkov" nič nové. Tie 2 nástroje sa naopak sem-tam použijú.
Zatiaľ najúspešnejší vývoj som mal teda vo webovom prostredí (predovšetkým Laravel, javascript, node.js) - tam tie apky sa používajú vo firme a spätná väzba je kladná. Na druhom mieste potom u mňa figuruje VBA v Exceli, lebo tie nástroje sa taktiež používajú. Ostatné, čo som vyvinul, buď používam len čisto ja pre svoje potreby na urýchlenie nejakých opakujúcich sa prác, alebo nikto. Cením si to však aspoň ako skúsenosti.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
rasto, kimi2028, Juraj and dusan_fajnor.personal like this post
"Vyvenčiť sa"
Happy, happy day
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej, Mous, Saladin, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
kimi2028, Mous, Jaro123444 and dusan_fajnor.personal like this post
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, rasto, kimi2028, Juraj, Jaro123444 and motylek like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, rasto and Mous like this post
Hrávam osobne s kamošom. V jednej hre som mal veľmi aktívneho koňa, vyhodil až 5 figúrok. Som zvedavý, ako bude dnes... zatiaľ v celkovom skóre vyhrávam!
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, rasto, kimi2028, Juraj, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, rasto, Mous, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
po čase
Buďte v pohode a užívajte leto v rámci príjemnosti. Ahoj Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej, Juraj, motylek, dusan_fajnor.personal and Lucas like this post
Strana 67 z 70 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68, 69, 70
» Vcelku ma to teší... :)
» ako sa dnes mám
» Ako sa dnes máš? 9
» Ako sa dnes máš?