Dnes ma teší 2 :-)
Strana 35 z 70 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 52 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Tento pondelok som rád a vďačný za doobedné "samotenie". Akosi mi padlo dobre, že je v byte úplne ticho a nič sa nedeje. Možno inokedy by som to bral ako záťaž, ale práve dnes som si to ticho užíval. Na krmítku som zaznamenal pohyb druhov. Vzácnosťou mi boli hneď 4 straky, ktoré zobkali slnečnicu pod prerobenou petfľašou.
Zdravotne je to zatiaľ najmä o zlepšení. Myslím tým, že mi záťažou bola len jedna vzťahovačnosť a to v podobe smiechu a rehotu tínedžerov, hoci pohľad z reálu to veľmi pravdepodobne nesúviselo. Uvidím čo ďalej, do večera.
Pekný deň a pohodu praje Tuto!
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Niekolko mesačné hlasy, hovoriace mysliace bytosti, sa pomaličky rozplývajú v prítomnu.
Totiž vymazal som s pamäti za pomoci vesmíru veškerý ich obsah.
Tato chyba plynula z letného, či januárového pohovoru do práce. Tam padla otázka, čo to mám za chorobu.
Nuž a táto stupidna otázka po neprijatí do zamestnania vo mne kolovala až do teraz.
Zaoberal som sa psychiatriou a diagnózou.
Napokom som zistil, že je dobré byť hlúpy a nič o nej nevedieť. Všakže? Nie som majster odborník na mozog. Nie som psyvhiater.
V praxi to znamená, ak sa ma niekto spýta na túto problematiku, odpoviem mu, že neviem, nie som psychiater.
V skutočnosti ma psychiatria a moja diagnóza nezaujíma a nebude zaujímať. Je to len záujem zo strany psychiatrie.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Potecha dnes bola akási biednejšia. Počas miniprechádzky mrholilo a pre dnešok sa z toho vykľula nič moc nálada. Keď sa tak zamyslím, tak bolo fajn, že som obsahovo a čítaním "dal" knihu, takže aspoň po tej stránke dobre. Snáď už doznie chrípka či čo, lezie mi to na hlasivky, čo bolo isto počuť aj na Zelle. Ostatné po starom.
Do pohody piatok praje Tuto
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Na záver len toľko, že tešenie mi vychádza ako pozorovanie krmítka, čítanie, TV, skupiny na FB a pohoda doma. Krásny predvianočný čas praje Tuto
Zdravotný stav
Dnes ma teší sviatok spoločne so sestrou a synovcami.
Urobil som prechádzku z malým a postažujem sa na moj rozmer, totiž ledva som zapal gombík na riflach. Postavil som sa na váhu a tam + dve kila. No hrůza.
V myšlienkových mapách si zapisujem všetky slovíčka z angličtiny a odtialto si ich memorujem do hlavy. Som len na začiatku a začína ma to baviť.
Dnes som aj niečo popil i keď sám, švagor sa nedostavil, jeho smola.
Teraz tu vysedavam v mojom húpacom ktesle a idem na myšlienkové mapy.
Sestra doniesla plnú veľkú misu domácich zákuskov, no zbohom.
Jedla na tri týždne.
Tešíma dobrá nálada a pohotový večer
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
tak no mam sa v celku dobre...aj ked su sviatky...a segra prišla domov....zase začali tipické vyčitky a krik mojej segry...Matej ti to asi poznaš...že chodím domov a beriem si jedlo z domu do Ke...a že som nesamostatná...a že neupratujem doma...aj ked to nie je pravda.....všetko je inak...a ja si často pripadam ako upratovačka doma...čo chodí raz týždene domov upratať...nič iné....no vyčitky boli aj ďalšie...že už davno som mala mať vlastnu rodinu...a starat sa .... v jednom ma pravdu...ano aj ja chcem mat vlastnu rodinu...ved to viete ako sa velmi snažím...ale nie je to take lahke ako len lusknut prstom....proste to nejde, aj ked velmi chcem...ale nastastie zajtra ide segra rano preč....aj ked už od štvrtka tych vyčitok bolo dost...a sem tam je aj ticho....a sem tam vyčita mame niečo alebo otcovi....tak nie vždy som na muške len ja...ale fakt jej už mame dosť...a neviem či sa to tak može/ma napisať...ale neviete kym nezažijete...toto bolo na mojich vianocach to čo by sa nemuselo opakovať....inak v celku pohoda...
Prajem krásny zvyšok sviatočných dní
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Zdravotný stav
Strana 35 z 70 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 52 ... 70
» Vcelku ma to teší... :)
» ako sa dnes mám
» Ako sa dnes máš? 9
» Ako sa dnes máš?