Dnes ma teší 2 :-)
Strana 45 z 70 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 57 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dušan likes this post
dnes ma tesi
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Dušan and kimi2028 like this post
Iuppiter- Nový člen
- Počet príspevkov : 29
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 13.01.2021
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Dušan like this post
Tiež ma potešilo ranné sfarbenie oblohy počas svitania tu nad mestom okolo 7:10. Krásne fialovo-sýtočervené farby sa rozlievali naprieč nebom a lámali sa kade-tade na oblakoch.
Tiež ma teší, že ma už nebolí hlava v toto ráno. Posledné asi 2 dni, možno aj 3, som zápasil totiž s bolehlavom.
Prajem Vám krásny deň, kamaráti, nech sa v ňom máte dobre.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tuto, Dušan and Juraj like this post
SOM si zaplatil nejakú reklamu, tak sa zdvihla aj návštevnosť
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Dušan likes this post
S pozdravom Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Dušan likes this post
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Tuto, rasto and Dušan like this post
Ten dnešok som bol rád prechádzke po prírode a aj mama tiež išla. Stretli sme na našej minitrase aj pomerne dosť ľudí. Mám dojem, že mnohí privítali túto nedeľu takúto zmenu prostredia. Videli sme aj dva páry divokých kačíc, ktoré boli už mierne zvyknuté na ľudskú prítomnosť. Kovid sledujem v rámci informačnej nutnosti, zvyknem sa pozrieť aj na nástenku, kde by som mal nájsť potrebné informácie. Ako zdroj považujem aj TV, kde obvykle minimálne to najnutnejšie povedia, poprípade ukážu.
Máličko pociťujem aj malý výkyv v ochorení, či nálade. Pripadá mi to ako nazretie do môjho vnútorného ja, a žiaľ aj v "uvrčanej" podobe. Mrzí ma to, lebo tým viem zbytočne narušovať atmosféru. Zatiaľ to však zvládam a to ma dosť teší. Do určitej miery mi pomáha štúdium a "akp."
Buďte fit! Tuto
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
regina and kimi2028 like this post
Tak dnes Som si spravil takú príjemnú (psycho)hygienu opretú o vynájdení serotoniovej teórie. Ide totiž o to, že táto teória, môj výklad, teda objav hormónu serotoninu, prikladám k nemu (psycho)hygienu. No a psychohygienou rozumiem bežné rutiny v domácnosti, záhrade a altánku, ako aj režim, program dňa.
Tak napr. dnes Som pomohol v kuchyni s varením a pustil Som sa do upratovania. Celé to zabralo hodinu a pol, a aj Som sa zapotil. Takéto vymoženosti, vždy potešia, pretože ich robím s radosťou. U mužoch je známy fakt, že sú oproti ženám (ne)poriadnici a bordelári. Ženy sa starajú o domácnosť a to aj tak potom vypadá.
Kdež to muži, tí radšej sedia pri telke a cuckajú pivo. Tento týždeň alebo druhý týždeň by Som chcel sa vrhnúť na záhradu. Treba tam pohrabať lístie, pokopať ju a pripraviť na sadenice. Poupratovať a prichystať altánok na teplejšie dni. Povynášať bordel na skládku a to by bolo asi z pohybovej činnosti všetko.
Chýbajú mi šípky a šachy. Od vtedy čo sa zvrtla pandémia Som priam (ne)bol, či (ne)hovoril s níkým so športových aktivít. Dnes ma teší, už v trúbe pripravujúci sa koláč od mamuchy. Dnes Som si robil glykemické testy, totiž Som dostal od pána doktora návrh, aby Som si ich meral a zapisoval do debilníčka. Ako ma táto nová a (ne)známa vec bude baviť, (ne)vie nikto.
No a ako sa mám? Dni ubehajú ako na bežiacom páse. Psychicky Som na tom veľmi dobre, krmivom pre psa s kŕmim. Bludy a halucinácie, o nich ani (ne)viem, že niečo takéto ma prenasledovalo. Taktiež už ani (ne)viem, čo je psychóza. Hlasy a slová boli, sú a budú ale je to len o lipnutí na ne. Život je veľká hra, dobrý tréning na ich nelipnutie. Život je skúška ohňom. AK sa podarí tento horiaci plameň navždy uhasiť, ale to už je inakšia báseň.
Želám a prajem vám veľa optimizmu, realizmu a pozitivizmu do vášho života. S pozdravom:
Dušan.
https://dusanfajnor.blogspot.com/2021/02/dnes-ma-tesi-12.html
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, regina and rasto like this post
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Katuska likes this post
Strana 45 z 70 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 57 ... 70
» Vcelku ma to teší... :)
» ako sa dnes mám
» Ako sa dnes máš? 9
» Ako sa dnes máš?