Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Dnes ma teší 2 :-)

Strana 46 z 70 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 58 ... 70  Next

Goto down

• Zaslať odpoveď

Dnes ma teší 2 :-) - Stránka 46 Empty Re: Dnes ma teší 2 :-)

Odoslať  Jozo So 6 marec 2021 - 11:07

Dnes ma teší, že som našiel toto fórum. Dúfam, že tu bude veľa diskusii. Taktiež ma teší slniečko, tak som šiel vyvenčiť psa. Cítim sa dobre a možno, keď zazeniem nudu, tak ma to najviac poteší.
Jozo
Jozo
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 6
Reputácia Reputácia : 3
Dátum registrácie : 06.03.2021

Dušan likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  kimi2028 Ne 7 marec 2021 - 20:54

Ahojte kamaráti, tak dnešok ma veľmi potešil. Taký príjemný deň som už dávno nezažil. Bol som na príjemnej prechádzke v prírode na neďalekom jazere. Potešilo ma, že nebolo veľa ľudí a plávali tam konečne kačičky. Mám radosť aj z toho, že podarilo sa mi dodržať program, ktorý nebol však náročný. Pozrel som si jeden zápas NHL a jeden zápas slovenskej hokejovej ligy. Potešilo ma, že som si pre radosť dokončil jednu partiu Fischera a hneď som začal druhú, ale bude to na dlhšie. Musím okomentovať cca. 40 ťahov. Uvidím, že čo z toho vznikne. Počíta sa mi to.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Dušan likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Ne 14 marec 2021 - 20:01

Ahojte! Dnes bolo potešujúca pohoda s našimi. Bolo to najmä o jednoduchom súlade a najmä harmónii. Nebol som síce na prechádzke ani vonku, ale mám pocit, že deň ma potešil vydržaním bez silných rečí, ale práve len robením toho čo uprednostňujem. Nič viac ani nič menej. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

regina and Dušan like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto St 24 marec 2021 - 19:11

Ahojte! Dnes som ani "vykukol" z bytu a celkovo som bol najmä pasívny. Správny papier po testovaní mám, ale reálne som nemal chuti ani extra dôvod ísť do prírody, alebo podobne. Teším sa na dnešné zello, mám rád aj ľudí tam aj diskusie. Ak náhodou o účasti uvažujete, ste pozvaní. Pre dnešok je to asi všetko a držím vám palce! Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto St 2 jún 2021 - 19:01

Túto stredu som rád miernej pohybovej aktivity v podobe kosenia kosačkou. Mám dojem, že by som zvládol aj viac, ale v zásade to bolo primerané teplote ovzdušia aj mokrosti trička. Padlo mi to celkom fajn, a mal som zo seba po čase dobrý pocit. Buďte v pohode. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

Matej and Dušan like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Po 7 jún 2021 - 3:19

Matej na fóre!!!

Matej, človeče, nestraš nás. Nemáme na Teba žiadny kontakt, tak aspoň keď už, daj vetu-dve, že si...

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

Matej, Dušan and kimi2028 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Dušan Po 7 jún 2021 - 10:12

Dnes ma teší 13

Ahoj

Dnes ma teší fakt, že Som zašiel za psychiatričkou a potom do lekárne pre lieky. A čuduj sa svetu, zažil Som kúsok z absolútnej slobody, (ne)závislosti... Totiž moje eCHo ma prekvapilo. Prestalo jednoducho parafrázovať (ne)pochopitelné, negatívné a málo pozitívné hlasy a slová z okolia, spoločnosti ľudí a z verejnosti. Prestalo hlásiť a šíriť o mne, o eGu do okolia (ne)zmysli.

Bola jednoducho ticho a vo mne sa otvoril priestor prázdnoty a ničoty. Toto ticho, vďaka Bohu, je výsledkom mojej duchovnej práce. I keď to bol pár minutový okamih, bolo ticho. Toto ticho sa tak prihovára k (super(anti)eCHu. Takto Som pomenoval oný stav ticha vo mne.

Je to moja túžba a prianie..., aby bolo vo mne ticho. Ticho patrí do Nirvány a je jeho súčasťou. (Super(anti)eCHo je tak môj sen. Je to stav Nirvány, stav smrti. Je to oslobodenie sa od duševnej ríše, od duševna, od telepatického skresleného, iluzórného (ne)reálného a (ne)skutočného sveta.

(Ne)viete si predstaviť, aká to bola psychická úľava pre mňa! Chcem takéto chvíle zažívať i nadalej, ba po celý deň. A o čom boli hlasy a slová v tej lekárne? Tu sú: On je hluchý, on (ne)počuje, (ne)sedia mi myšlienky! To snáď neni pravda, že to není o ňom!?

https://dusanfajnor.blogspot.com/2021/06/dnes-ma-tesi-13.html
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

Matej and Tuto like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto So 12 jún 2021 - 19:49

Ahojte Fórumáci. Dnešok ma teší najmä v tom, že som po čase videl sesternicu aj jej potomka. Bolo to milé stretnutie, hoci som sa im zvlášť nevenoval. Dobrý vzduch bol priviaty spolu s malou búrkou, bola to radosť prevetrať si pľúca. Ostatné po starom, tendencia k pasivite je síce mierne potlačená, ale reálne neviem čo bude nasledovať. V tichosti dúfam v lepšie...
S pozdravom Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

Matej and Dušan like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Dnes ma teší 2 :-) - Stránka 46 Empty Môj google kalendár

Odoslať  Dušan Št 17 jún 2021 - 12:56

Naposledy upravil Dušan dňa Št 17 jún 2021 - 13:35, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : Oprava odkazu)
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Ut 22 jún 2021 - 21:33

Dnes ma potešilo že napriek všetkému cítim len malú úzkosť a aj mám dojem, že som možno aj trošku psychicky odolnejší. Celkom som rád, že som si vypočul na FB pár pekných pesničiek, ktoré boli určené najmä tej staršej generácii.

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

Matej, Dušan and KulichJiri like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  vrana Po 27 september 2021 - 9:40

Ahoj

Dnes Som dostal do súkromnej správy toto:

mtauros napísal:Ahoj Dušan,
(aspoň myslím, že sa tak voláš)

Takže, patrí ti moja obrovská poklona a taktiež ti patrí moje slovo ĎAKUJEM Smile

Ani nevieš ako, ale mne si pomohol práve vtedy, keď som to potreboval najviac....

Cca pred 1, či 2 rokmi som prežíval dosť turbulentne obdobie (ja som spal, ego ma viedlo, sudca moj ma sudil aj kazdeho navôkol) až kým som sa nezosypal psychicky... situaciu som nastastie prijal a uvedomil som si, ze musim zacat pracovat na sebe nejakym sposobom.

Začal som vela čitať. Začal som hladat sameho seba.
A zrazu ako som googlil a hladal nejaku inspiraciu na dalsiu knihu, som natrafil na tvoju kniznicu knih a audioknih co si zdielal tu na tomto fore ???? Našiel som tam kopec vynikajucich diel, ktore som potreboval v zivote precitat a nasat to vedomie, aby som zistil ze kto ja som Smile
Inspiroval si ma a robim si tiez taku kniznicu plnu audioknih a eknih. Je to pekny zabijak casu. hihi

A, o tom to je aj celá (psycho)terapia, vzdelávať sa jak (psycho)logicky-duševne, tak aj filozoficky-duchovne. (Roz)víjať v sebe inteligenciu. Cez tie správne knižky sa chorý človek oslobodí od tých (ne)čistôt ((ne)správneho duchovného postoja a od (psy)chického hovna).

Nesmierne mi urobil dnes tento človek dobrú náladu. A to je mojim poslaním, keď sa mne zadarilo sa oslobodiť od...niečoho, niekoho, prečo by Som to (ne)mal zdieľať s ostatnými ľudmi, i keď len písanou rečou. Moje príspevky majú byť akým si vodítkom ako vykročiť z hmly, kedy byť a (ne)byť.

Takže ešte raz. Ďakujem ti vážený @mtauros za tvoju reakciu, vážim si toho. S pozdravom:

Nikto a nič
vrana
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 518
Reputácia Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Bydlisko Bydlisko : Trnava

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  regina Pi 1 október 2021 - 21:29

Dnes ma teší, že som si aktivovala clenstvo na jednej stránke s cviceniami a odcvicila prvé , 22 - minútové úvodné cvicenie pre zaciatocnikov, čo chcú schudnúť. Síce nepriberám, ale stále mám nadváhu a rozhodla som sa niečo s tým spraviť. Snáď vytrvám. Dnešné cvičenie som v pohode zvládla, tak hádam to pojde pomaličky, krok po kroku ďalej.
regina
regina
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 673
Reputácia Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: schizoafektivna porucha

Matej, Tuto, Iacobus and vrana like this post

hug0