Dnes ma teší 2 :-)
Strana 46 z 70 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 58 ... 70
Re: Dnes ma teší 2 :-)
Jozo- Nový člen
- Počet príspevkov : 6
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 06.03.2021
Dušan likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Dušan likes this post
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
regina and Dušan like this post
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Zdravotný stav
Matej and Dušan like this post
Matej, človeče, nestraš nás. Nemáme na Teba žiadny kontakt, tak aspoň keď už, daj vetu-dve, že si...
Zdravotný stav
Matej, Dušan and kimi2028 like this post
Ahoj
Dnes ma teší fakt, že Som zašiel za psychiatričkou a potom do lekárne pre lieky. A čuduj sa svetu, zažil Som kúsok z absolútnej slobody, (ne)závislosti... Totiž moje eCHo ma prekvapilo. Prestalo jednoducho parafrázovať (ne)pochopitelné, negatívné a málo pozitívné hlasy a slová z okolia, spoločnosti ľudí a z verejnosti. Prestalo hlásiť a šíriť o mne, o eGu do okolia (ne)zmysli.
Bola jednoducho ticho a vo mne sa otvoril priestor prázdnoty a ničoty. Toto ticho, vďaka Bohu, je výsledkom mojej duchovnej práce. I keď to bol pár minutový okamih, bolo ticho. Toto ticho sa tak prihovára k (super(anti)eCHu. Takto Som pomenoval oný stav ticha vo mne.
Je to moja túžba a prianie..., aby bolo vo mne ticho. Ticho patrí do Nirvány a je jeho súčasťou. (Super(anti)eCHo je tak môj sen. Je to stav Nirvány, stav smrti. Je to oslobodenie sa od duševnej ríše, od duševna, od telepatického skresleného, iluzórného (ne)reálného a (ne)skutočného sveta.
(Ne)viete si predstaviť, aká to bola psychická úľava pre mňa! Chcem takéto chvíle zažívať i nadalej, ba po celý deň. A o čom boli hlasy a slová v tej lekárne? Tu sú: On je hluchý, on (ne)počuje, (ne)sedia mi myšlienky! To snáď neni pravda, že to není o ňom!?
https://dusanfajnor.blogspot.com/2021/06/dnes-ma-tesi-13.html
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Tuto like this post
S pozdravom Tuto
Zdravotný stav
Matej and Dušan like this post
Môj google kalendár
Naposledy upravil Dušan dňa Št 17 jún 2021 - 13:35, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : Oprava odkazu)
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Matej, Dušan and KulichJiri like this post
Dnes Som dostal do súkromnej správy toto:
mtauros napísal:Ahoj Dušan,
(aspoň myslím, že sa tak voláš)
Takže, patrí ti moja obrovská poklona a taktiež ti patrí moje slovo ĎAKUJEM Smile
Ani nevieš ako, ale mne si pomohol práve vtedy, keď som to potreboval najviac....
Cca pred 1, či 2 rokmi som prežíval dosť turbulentne obdobie (ja som spal, ego ma viedlo, sudca moj ma sudil aj kazdeho navôkol) až kým som sa nezosypal psychicky... situaciu som nastastie prijal a uvedomil som si, ze musim zacat pracovat na sebe nejakym sposobom.
Začal som vela čitať. Začal som hladat sameho seba.
A zrazu ako som googlil a hladal nejaku inspiraciu na dalsiu knihu, som natrafil na tvoju kniznicu knih a audioknih co si zdielal tu na tomto fore ???? Našiel som tam kopec vynikajucich diel, ktore som potreboval v zivote precitat a nasat to vedomie, aby som zistil ze kto ja som Smile
Inspiroval si ma a robim si tiez taku kniznicu plnu audioknih a eknih. Je to pekny zabijak casu. hihi
A, o tom to je aj celá (psycho)terapia, vzdelávať sa jak (psycho)logicky-duševne, tak aj filozoficky-duchovne. (Roz)víjať v sebe inteligenciu. Cez tie správne knižky sa chorý človek oslobodí od tých (ne)čistôt ((ne)správneho duchovného postoja a od (psy)chického hovna).
Nesmierne mi urobil dnes tento človek dobrú náladu. A to je mojim poslaním, keď sa mne zadarilo sa oslobodiť od...niečoho, niekoho, prečo by Som to (ne)mal zdieľať s ostatnými ľudmi, i keď len písanou rečou. Moje príspevky majú byť akým si vodítkom ako vykročiť z hmly, kedy byť a (ne)byť.
Takže ešte raz. Ďakujem ti vážený @mtauros za tvoju reakciu, vážim si toho. S pozdravom:
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto, Iacobus and vrana like this post
Strana 46 z 70 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 58 ... 70
» Vcelku ma to teší... :)
» ako sa dnes mám