Ako sa dnes máš? 8
Strana 83 z 88 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 88
Re: Ako sa dnes máš? 8
Tuto priklad si beriem aj ja z tvojich akp ktore zatial nemam a prechadzky su u mna sporadicke.
Drzte sa!
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
k tutovi snad len tolko ze tie prechadzky mozu byt u niekoho fajn a su spojene s obchodom atd..
k pohybu snad by som potreboval i ja trochu nakopnut,stale sa mi nechce ta kondicka,ale viem ked zacnem uz sa nezastavim,
matej k tebe snad ti zavidim tu snahu a sancu byvat vo svojom,izolovany od kazdeho a hlavne sam a po svojom,kez bych mal takuto moznost,uz by som to mal davno,
chinaman ja tiez podavam loto a i fortunu,loto ma mesacne vychadza cca.3,5€ a i fortuna 2,5€
cakam kedy konecne na lote to padne,max co som mal vyhru bola 2x3,5€ za tri cisla
meret taktiez sa pridavam k tutovy a tesim sa ako to dopadne s fotenim cosplaya
ku mne snad len ze sa mam fajn a momentalne ma nic netrapi,
vcer som bol u dia na kontrole,vysledky zle ale za to vraj som pochudol -2kg,to ma potesilo ale u mna od najnizsej dosiahnutej vahy a to 132kg som priblal +7kg,cakal som ze mi zastupujuca doktorka predpise atorvastatin ale ked mam z neho neziaduce ucinky tak mi ho nepredpisala,dalej uzivam na cukor siofor,
z lekarne som isol jak s plnou strednou taskou,keby ste to videli,no krmivo pre psa,ale to mnozstvo!!!jak z potravinoveho nakupu,nabuduce hodim foto,plna kabela a to este som nemal lieky od obvodneho a endokrinologie a kardilogie,
zajtra idem endo a som zvedavy co moja malicka š.zlaza,vraj sa mi zmensuje a tu berem hormon l-tyroxyn
co sa tyka budky tak ta ani nevie ze som na svete a ze mam s nou komplikacie,ale tie su tiez vonku za plotom,aby ste chapali budka jako hlava-psychika,robim si srandu heehh,psychicky som na to priemer + nad,stavy primerane + nad a i nalady su fajn,
tak sa majte a opatrujte sa,chce to este par rockov s onou schizou a verte mi ze vam bude lepsie omnoho lepsie ako teraz,
fajny
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mam sa lihavo na posteli neni som stoho nadceny tesim sa ked sa mi polepsi a budem viac aktivny
Ahojte moji priatelia co ties maju taskosti,treba vydrzat ich a stale zapolit stim
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Prechádzky bývajú celkom dobré, ale na druhej strane nedostatočne dlhé. Tie 2km-2,5km je už dosť slabé. Niekedy na začiatku trasy idem aj do toho obchodu, rád kupujem niečo ťažšie do batoha, ako je lacnejšia minerálka, mlieko..., jednoducho mám pocit, že si to mierne sťažujem. Viem, že to možno vychádza na úsmev, ale hádam...
Ešte môžem dodať, že aj mne sa to tak nejako nazbieralo - tie lieky. Mám toho pomerne dosť. Najmä ráno sa mi to aj zle dohromady prehĺta.
............
Ahojte všetci!
Matej, myslím si, že je perfektné, že dokážeš aj takéto prekonania sa zvládnuť. Je to výborné.
Jaro, niekedy je to jednoducho tak. V súčasnosti sú výrazné technické vymoženosti... Ťažko k tomu niečo dodať.
CHINAMAN, s tým akp. si nerob veľkú hlavu. Možno, keď Ti bude dlhá chvíľa, do niečoho takéhoto sa pustíš.
U mňa nič extra, pripadá mi, že už by som aj čosi pospal. Chcem počkať tak do deviatej a zalomím to. Rád by som mal zavedený spánkový režim tak od 22:00 do 7:00, ale mám to akési porozhadzované tieto dni. Duševná chorobnosť tak ako písavam. Bol som rád menšiemu zacvičeniu si, čo je aj pre mňa prekvapením dňa. Ostatné po starom.
Čo najlepší víkend prajem! Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Chinaman (@Chinaman), aj ja to v poslednom čase preháňam s kofeínovými nápojmi. V podstate ako Ty naleješ fľašu kávy, tak ja ani nejdem pod 1 liter energeťáku denne. Odkedy sa mi zverila kolegyňa-bývalá športovkyňa, že si dáva športovcové dávky kofeínu (až 1000mg denne toboľky), tak mám pocit, že mojich 500mg až 600mg nie je nebezpečných. Získal som akúsi odvahu si to dávať s cieľom vylepšiť si náladu a psychické pocity (akýsi drogový mechanizmus, alebo ja to skôr volám terapia, liečenie depresívnych výkyvov). Trošku Ti v dobrom závidím Tvoju schopnosť stretnúť sa naživo so záujemcami z Tvojich inzerátov - ja by som chcel tiež všeličo rozpredať, ale mám strach s nimi komunikovať alebo že mi zavolajú. Považujem to za super, že sa Ti takto dobre darí obchodovať. Je to jedna z Tvojich silných stránok. Prajem Ti, Chinaman, všetko dobré, drž sa.
Ahoj Fajny (@fajny). Ono to bývanie sa ešte len uvidí, či si ho môžem reálne dovoliť. Nebude to jednoduché a dá sa povedať, že aj keby mi banka dala teda úver, tak zbohom moja finančná sloboda a zbohom moje finančné zdravie. Takže možno to nebude úplne ružové. Mrzí ma, že máš tie problémy so štítnou, je však fajn, že si bol na kontrole a že si vybavuješ lekárov. Prajem Ti, aby si časom získaval čoraz lepšie krvné obrazy a lepšie čísla či už v hladinách hormónov, alebo telesných mierach. Si človek, ktorý sa dokáže dosť koordinovať, plánovať si, preto vskutku verím, že sa vieš a budeš vedieť zmenežovať tak, aby si životom napredoval. To už aj posledné roky s úspechom činíš - je to vidno na Tvojom pokroku v oblasti vnímania vlastného ochorenia. Preto palec hore. Drž sa, všetko dobré.
Ahoj Jaro (@Jaro.BludnySlovak). Veru, tie správy zo sveta spravodajských služieb sú nelichotivé a nebolo by mi jedno, keby ma tu niekto počúval cez telefón. Stačí mi, keď naše hovory nahrávajú v práci - zamestnávateľ služobné telefóny má napichnuté a náhodne nahráva našu komunikáciu so zákazníkmi alebo v rámci predajnej siete. Vadí mi to, ale našťastie nič netajím, som v tom telefóne taký, aký by som bol, hoci by som nebol monitorovaný. Dobrou správou môže nám dvom aj všetkým byť, že my nie sme pre štát nejako dôležití alebo markantní, aby sa nami spravodajské služby museli zapodievať. Keď budeme šíriť extrémizmus a lajkovať terorizmus alebo šíriť zakázané obscénnosti, tak snáď sa na nás nalepia. Ale inak nemáme dôvod sa obávať, sme proste pre štát alebo pre kriminálne agentúry jednoducho nezaujímaví. V tomto sa ukazuje výhoda, keď je niekto "človek-milión", teda bežná ovečka v dave. Iba naše ochorenia nás niekedy posúvajú do bludnej viery, že cítime nejakú zvláštnu výnimočnosť a ústrednosť samých seba vo vzťahu k okoliu. Ale to je len omyl mysle, retikulárne centrum v mozgu sa zase príliš nadopovalo dopamínom... Takže Ti, Jaro, držím palce, skús si tú paranoiditu prebíjať rozumom a umenšovaním pocitov vlastnej dôležitosti. Nie vždy sa to dá, lebo psychóza je proste psychóza a nie je to s ňou ľahké. Ale do určitej miery sa s tým dá trošku hýbať a pomáhať si. Prajem Ti, Jaro, všetko dobré, drž sa.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dnes asi aj dobre, zhruba. Stav hodnotím na 2. Aby som mohol dať známku lepšiu, trebárs 2+ alebo 1-, tak to by som nesmel mať kruté tlaky zo strany milovanej školy. Nejako to nezvládam celé a je mi to všetko zaťažko. Čo sa týka zápisu do letného semestra, tak už sa predsa len spustil, vyzerá to zatiaľ, že budem mať v letnom len 2 predmety (6+3 kreditov, +20 kreditov diplomová práca --- to mi akurát vyjde, lebo ak dokončím terajší zimný, tak budem mať akurát 91 kreditov a potrebujem k úspešnému ukončeniu štúdia 120). Mám strašnú túžbu si zahrať hru Civ2, ktorá ma tak skvelo odreagovala minulý víkend. Ale treba práveže písať, písať a ešte raz písať (seminárky). Necítim však potrebnú slinu. Skúšam si teď dávať energeťák, že či ma schytí múza, zatiaľ nič. Situácia je dosť vážna, lebo už skúškové končí a je veľa v stávke. Postup do letného semestra mám už zabezpečený, ale ak nestihnem odovzdať veci, tak budem musieť predmety opakovať, takže o rok dlhšie študovať, plus nové ročné školné platiť. A to by bolo fakt škoda, z hľadiska niekoľkých rokov by to bolo aj jedno, ale z vecného hľadiska by to bolo naozaj zbytočné predĺženie a nebolo by ani na vine zdravie alebo choroba, ale iba púhe nechcenie sa.
Dnes som odchádzal z práce skôr, už niekedy okolo 15:30 ako náhradné voľno. Skorší príchod domov som využil na spánok (až do 19:00). Necítil som sa dnes úplne kóšer, mal som depresívny výkyv a bol som dosť citlivý na negatívne podnety. Nálady a miera komunikatívnosti neboli dobré. Mrzí ma to, no snažil som sa nejak usmievať, ale nešlo to. Povinnosti tiež nešli dobre, aj som robil pomalšie a menej efektívne. O to viac som rád, že je víkend, hoci by mal byť školský.
Ďakujem Vám za prečítanie, kamaráti. Vážim si to. Prajem Vám všetkým hojne zdaru, držme sa.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Anita1006- Domáci člen
- Počet príspevkov : 33
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 20.02.2016
Vek : 41
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej dakujem za posbudenie no nas nemaju preco sledovat neni sme teroristi ale uz sme to slovo napisali tak nas budu pol roka sledovat dokim im nedojde co sme zac haha len ja tak trochu paranoidny inak nedavno asi pol roka dozadu bolo v spravach ze jedna americka spolocnost sledovala vsetkych ludi v europe a zbierala informacie s pc aj mobilou a videokamier naco im to je?co nam chcu dat implantat čip?ale kaslem na to i na tuto temu co bude to bude sme slobodny ludia.Mas Matej zaujimavu prcau no keby mna mali tak odpocuvat tak neviem ako by som to zvladal v takej firme ja som uz dlho nebol v praci naposledy co som chodil este s babou tak som robil v inom meste a furt sa mi zdalo ze som to iste uz robil pred rokmi ze preco zase musim robit toto a bolo mi celkovo zle pritom na tom mieste som bol prvy krat a nasledne potom som bol hospitalizovany.Ja neviem ako spracou to budem mat dalej chcem skusit dake brigady ak sa najdu ale vsetko zalezi od zdravotneho stavu.Drzim ti palce matej v studium aj v praci hodne sil ti prajem a vsetko dobre nech sa ti dari.pa
Tuto-je to jednoducho tak a nejdem sa ktomu uz vyjadrovat.
Dnes som si rano pozrel hokej zahral sa hru na pc pritom ma to hned prestalo bavit tak som vymazal cely ucet aj z hrou,bol som na 2razy vonku + aj so psom a celkovo taky nudny den pozeral som tv a tak vydel sa v zrkadle ako hrozne vypadam a nic moc dnes.
Drzte sa bojovnici ahojte
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Dnes som sa bol prejst bola to taka dlchsia prechacka 3.5hod som bol vonku tak mi je teraz fajn,moc moc sa tesim na jar to budem byvat aj dlchsie vonku uz nech je 20.3.2017marec prvy jarny den ci kedy to nastava?unas stale mrzne a je chladno a co u vas?
Akurat pocuvam mix Instrumentalov hip hop co som namixoval a rozmyslam ci to dam na youtube?newem asi pojdem este daco namixovat inak ked som bol vonku som si nezobral cigy tak som nefajcil cele 3hod aj daco a som rad tak to budem robievat nebrat von cigy jo
Hokej budem mat as utorok tak nemam co sledovat mozno daku komediu by som si pozrel keby viem aku???
Tak tolko PS:Majte sa dobre pa
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
fajny, ďakujem za Laru Ona to vlastne nie je Lara, ale jej Doppelganger-dvojníčka, ktorú na ňu poslala jej nepriateľka ešte z prvého dielu, ale keby som to mala celé objasňovať, nedopíšem tento príspevok ani o týždeň
Nuž, a ako sa mám? Vlastne všetko po starom. S fotografom som si už dohodla viac-menej rande, malo by to byť o týždeň, len neviem, ako budem v tenkom svetríku a blúzke behať po opustených kasárňach, ale nevadíí, vraj že keď zamrznem, aspoň nebudem na fotkách rozmazaná
Dnes je nedeľa, zajtra plynie prvý z dvoch dní, ktorý má Soc. poisťovňa na to, aby ma predvolala ešte v januári 2017. Ale vôbec by mi nevadilo, keby na mňa proste zabudli Napokon čo, so sumou som plne spokojná a prácu si stále neviem predstaviť, vôbec by si ma nemuseli všímať.
Po psychickej stránke sa dá, akurát som stále hrozne lenivá, no pridala som už článok na blog. Občas mi napadne ublížiť si, ale zatiaľ sa držím, což je asi fajn. Po fyzickej stránke klasika.
Majte sa, držte sa!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
goodbye
Naposledy upravil Jaro.BludnySlovak dňa Ne 29 január 2017 - 20:08, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 83 z 88 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 88