Ako sa dnes máš? 2
Strana 69 z 84 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 76 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Igor napísal:na invalidnom dôchodku, pracuješ-nepracuješ alebo si študent
Ahoj Igor.
V poslednej dobe sa mi zdá, že fórum trochu stagnuje.
Momentálne som na čiastočnom invalidnom dôchodku. Aktuálne sa mi akosi platená práca vyhýba, už od začiatku leta som nezamestnaný. Ešte mám určitý bokom príjem, ale aj to je len tak na prežitie.
Je mi ľúto, že Ťa trápia tie úzkosti, občas si to odnesiem aj ja v závislosti od okolností. V zásade som však rád, že v týchto záležitostiach nie som doma pernamentne. Pred rokmi som úzkosti mával spojené so sociofóbiou a depresiou, ale po bádaní v antidepresívach mi jedny zabrali. Určité situácie vo mne však občas vyvolajú staré pocity, ale snažím sa na tom pracovať a nevzdávať to. Verím v krajšie zajtrajšky.
Zdravím a veľa zdaru nielen v zdraví, ale aj celkovo praje Tuto.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Naposledy upravil tomas dňa So 13 november 2010 - 23:38, celkom upravené 2 krát.
Anonymný- Anonymný
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
zasa mám jednu nepodarenú nespavú noc. Ani liekom sa akosi nechce účinkovať a tak som relatívne hore v sviežej nálade.
Na mojej aktuálnej situácii sa moc nemení, stále mi chýba iskra, ktorá by zapálila raždie života. Tak sa len tmolím a chuť ku konaniu je niekde na nule. Som zato na seba dosť rozmrzelý a uvedomujem si, že neidem cestou, ktorou by som mal, ale tou kam ma to akosi vlečie samo.
Som sa vás chcel opýtať, máme takmer mesiac pred Vianocami. Už na ne trošku aj myslíte? U nás minimálne, ale na druhej strane darčeky radšej kupujem v predstihu. Tých pár dní pred sviatkami je to hotové peklo v obchodoch. Všade rady, strkanica... Nezávidím tým mamám a ženám, ktoré chystajú štedrovečerný obed. Nabehajú sa okolo sporáka statočne. Ja by som sa kľudne uspokojil s nejakou filetou a zemiekovou kašou, stačila by kapustnica a pár zákuskov z cukrárne. Povedať si pár teplých slov s rodinou. Vymeniť darčeky a byť pár chvíľ v slávnostnej atmosfére spolu. A ešte nejaké sviečky a Popoluška v televízii. ... bol by som úplne spokojný. Na Vianoce sa teším hlavne pre tú atmosféru. Je to krásne. Vôňa ihličia, pach horiacej sviečky, zmes vôní z jedla. Je to výnimočné. Rodina je spolu. Všetko je to také iné, zvláštne, priam rozprávkové.
Priznám sa, že mi tu chýba Laura, Filipka, Slnečnica. Kde si? Celkom mi utkveli v srdci, ale už neprispievajú. Dohovie, každý máme svoje. Dúfam, že nie nič vážne. Aj ostatní trochu viac mlčia. Je to tu také menej rozhýbané.
ešte obrášťok pre zahriatie srdiečka
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
neznasam vianoce. ci skor, ten humbug okolo toho, uz pomaly v septembri zacinaju predavat vianocne veci, zo vsadial na mna krici ze sa mam tesit lebo su vianoce, treba mat navarene, napecene, upratane a este sebe urobit nejaky specialny makeup a obliect sa neviem ako, lebo ved su vianoce, mozem sa na to vykaslat.
pritom ta myslienka je uplne o inom.. a zo vsadial hesla radujte sa, teste sa, su vianoce, hura. jedine co je na tom pozitivne je, ze je volno v skole. ale aj tak sa treba ucit na skusky.
ja budem asi daco piect, snazim sa urobit si doma nejaku atmosferu.. aj tak sa to nepodari. vzdy som na vianoce len viac smutna, preto ich nemam rada. a este sa aj blbo citim lebo sa netesim, ako by sa asi patrilo, ked su vianoce, ble.
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Filipka, mrzí ma, že si mala pokazený počítač. Také veci spravidla nepotešia. V zásade je však pozitívne to, že teraz už môžeš surfovať, koľko chceš. Teraz môžeš písať aj sem, iste sa dakto poteší, keď si niečo nové prečíta. Aj Tvoje slová majú hodnotu. Napríklad mne sa rátajú vždy.
Slnečnici želám, aby tieto Vianoce zrovna neboli tie ble a patrili k výnimkám, ktoré začnú nové pravidlo. Avšak Ti uznávam, že niekedy ten chaos okolo lezie aj na nervy. A tak je vidieť že narodenie drobca môže spôsobiť občas aj veľký rozruch. Zaujímavé, že v skutočnosti nikto nevie v akom období sa malý J. narodil a že vraj až po pár rokoch od začatia letopočtu.
Obom Vám želám príjemný zbytok jesene a radostný začiatok zimy.
PA. Tuto
PS: Obrázoček len pre vás na pripomienku opadaného lístia
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
zimu mam rada, aj ked jesen sa mi viac paci, v zime je vsetko mrtve.. mala by som viac chodit von, vela sedim doma (za pocitacom ) ale inak ja mam rada prirodu a dlhe prechadzky, mam dvoch psov takze s nimi si vetram hlavu
a o chvilu mame zapoctovy tyzden, a potom skuskove, brrr, kopa roboty tento semester strasne tu skolu flakam.
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
na obrázky zabieham na google v sekcii obrázky. Stačí zadať správne kľúčové slovo a je to na svete.
Máš pravdu, že tento čas bežne ľudia trávia doma. Dokonca aj tí najaktívnejší - záhradkári, turisti - smutným pohľadom pokuknú cez okno a zašomrú na počasie. Niekedy však taký oddych môže byť aj vcelku príjemný. Pohodička pri PC, dobrom filme, knihe a nohy v teple. Spomenuté veci je dobré aj kombinovať a s úsmevom na tvári sa poradovať, že čas naháňačiek pri sporáku ešte nenastal.
Mať doma niečo živé poteší. Psíci sú oddaní priatelia, ak by po sebe pozbierali tie nevoňavé kôpky, boli by priam ideálny. Ja som mal doma dávnejšie také zvláštne zvieratko. Volalo sa, že pĺšik lieskový. Vyzeralo to ako chutná myška, len chvostík malo chlpatý a bolo to celé malé okaté. Našiel som ho stuhnutého na snehu, ale doma rozmrzol a fungoval. Papal oriešky a jabĺčka. Bol zlatý keď sa schúlil a zakryl si oči chlpatým chvostíkom.
tento obrázok ho vystihuje:
U nás už aj padal sneh, za chvíľu som mal čiernu mikinu úplne bielu. Netrvalo však dlho a bola aj mokrá. Na sneh ešte nie je dosť nízka teplota a tak po snežení zostalo len blato
Inak, Ťa pozdravujem, želám aby si bola dobrá kamarátka so zdravím aj šťastím.
Teším sa na Tvoje ďalšie príspevky.
Na záver ešte obrázok pre Teba:
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 69 z 84 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 76 ... 84
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5