Ako sa dnes máš? 2
Strana 52 z 84 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 68 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
veľmi neveselý príbeh si napísala. Je mi z toho dosť smutno. Divím sa, že sa niečo také môže udiať v našej spoločnosti. Každý tu máme svoje bôle a ty máš určite jeden z veľkých.
Ťažko znášať rany osudu, keď sú namierené na nás. Nespravodlivosť od cudzích bolí ako nôž v chrbte. Máš ťažkú dilemu. Rozhodnúť sa pre súd (kvázy pomstu, kompenzáciu), alebo nechať tak (zmierovať sa, zabúdať). Riziko negatív pre teba zo súdu je dosť veľké. Čakať treba veľa, veľa pretriasačok okolo skutku, svedkov, tvojho zdravotného stavu. Musíš zvážiť, či si schopná vydržať príkoria spojené s procesom a rátať aj so skutočnosťou, že nedopadne v Tvoj prospech. Na druhej strane si myslím, že takýto prípad by rozbúril hladinu ak by bol medializovaný. Dalo by sa predstaviť, že by sa to ťahalo vyššie a vyššie. Je na Tebe či sa na takýto dlhý boj cítiš. ... Druhá strana je nechať to tak. Tiež ťažké riešenie. Zmierenie sa je náročná cesta a obzvlášť v konkrétne tomto. Žena a možnosť mať deti k sebe patria od prírody. Zmieriť sa s tým, že to tak nebolo a navyše vinou iných je náročné. Obidve varianty chcú silnú a statočnú ženu.
Nemôžem Ti síca povedať ako sa máš rozhodnúť, ale každopádne Ti fandím, nech sa rozhodneš akokoľvek.
Držím palce. Tuto
Posielam Ti aspoň obrázok na potešenie:
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Podľa mňa je dôležité nájsť si zmysel života, a keď ho človek nevie nájť, mal by v jeho hľadaní pokračovať aj keby to malo trvať do konca života.
Ivan- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 211
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Lapaj napísal:tiez mam na postup lekarov tazke srdce. keby mi nenasadili leponex, mohol som teraz fungovat bez liekov a vyspevovat o B-ckach. zavidim ti, Ivan.
Nemáš mi čo závidieť Lapaj. Nemám nič dobré, čo by si nemohol mať aj ty. Béčka som predostrel len ako alternatívu, aby tu nevznikol dojem, že jedinou možnou cestou u každého sú len antipsychotiká.
Keď už píšeš o tom leponexe, tiež som ho bral. Dva týždne. Prečo tak krátko? Pečeňový test dopadol biedne.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
pecenove testy? nemyslis nahodou odobratie krvi? to sa totiz aplikuje zozaciatku kazdy tyzden.
anonym- V.I.P. Silver
Mrzí ma, že je taký problém so závislosťou na Leponex. Jediný kto z toho má asi radosť je ten, kto z toho má finančný prospech.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura, to s tou Danou je hrozne. Ale tvoj hriech to nie je, toho sa nemusis bat, lebo hriech je vedome a dobrovolne porusenie Bozej vole a to si ty neurobila-ani dobrovolne, ani vedome. A smrt tvojho druheho dietata ma na svedomi gynekolog, ktory teliesko zavadzal a psychiater, ktory o tom rozhodol. Ty si v tom nevinne.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
anonym- V.I.P. Silver
Inac poznam jednu, co berie 1500mg Seroquelu a depotny cisordinol k tomu, tomu vravim poriadna davka.
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Cisordinol? co to je?
anonym- V.I.P. Silver
Strana 52 z 84 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 68 ... 84
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5
» Ako sa dnes máš? 6