Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 7

Strana 69 z 86 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 77 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 7 - Stránka 69 Empty Re: Ako sa dnes máš? 7

Odoslať  Tuto Pi 1 apríl 2016 - 21:26

Ahoj Jožin,
hlavne sa teraz lieč, aby si bol po návrate z nemocnici bol čo najviac v pohode, a potom hodíme reč... Drž sa. Tuto

............

Ahoj Matej,
osobne si myslím, že toho máš fakt veľa. Budem Ti držať palce, aby si nielen školu zvládal, Máš pred sebov víííkend, tak si aj oddýchni.

............

Ahoj Meretseger,
mrzí ma, že si to mala tak, ako si popísala v príspevku. Ani neviem, čo Ti na to napísať. Dúfam, že takýto deň bol najmä výnimka a Ty budeš OK.

............

Ahojte,
mám sa relatívne dobre. Mali sme takú malú oslavu v rodine. Bol som tomu vcelku rád, hoci som skôr počúval, ako vášnivo debatoval. V podstate išlo len o obed. Celkovo som bol akýsi nedospaný, tak som väčšinu času doma podriemaval. Trochu ma to trápi, lebo asi tak skoro v noci asi nezaspím. Inak pohoda, akp. som dorazil ešte z noci. V tomto asi nič moc. Zdravotne podobne ako písavam.

Všetkým prajem krásny víkend. Tuto
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Jaro.BludnySlovak So 2 apríl 2016 - 8:01

Ahojte,Dnes sa mam tak ze ma boli hrdlo a mam nadchu a celkovo mi je zima,idem pod perinu,majte sa dobre dnes i cely vikend
Jaro.BludnySlovak
Jaro.BludnySlovak
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 152
Reputácia Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Bydlisko Bydlisko : Západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  opadané lístie So 2 apríl 2016 - 11:23

ahojte.

ja som bol vcera s kamaratmi vonku a musim sa priznat, ze bol aj nejaky alkohol. snad to moj stav nejako negativne neovplyvni, hoci dnes mi teda nie je moc do spevu. inak nemam nic take nove. co ma mrzi je, ze posledne dni som vobec necital. je to trochu zvlastne, lebo mam rozcitanu jednu knihu, ktora sa mi velmi paci, ale akosi nemam teraz vobec chut citat. tiez som smutny z toho, ze je jar, je pekne a mne sa nic nechce vonku robit. nechce sa mi ist ani na korcule, ani na bicykel, jedine na co sa zmozem su prechadzky. aspon nieco. mohol by som este dlho hovorit o tom, co nie je dobre, ale zaprem v sebe svoju negativisticku naturu a prispevok uz ukoncim. laughing

majte sa pekne a uzite si slnecny vikend. it is perfect
opadané lístie
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 436
Reputácia Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  opadané lístie So 2 apríl 2016 - 13:01

ach, snazil som sa to odlahcit, ale pravda je taka, ze som z tych negativnych priznakov nestastny. very unhappy
opadané lístie
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Rastlenka So 2 apríl 2016 - 13:18

Ahojte, dnes je naozaj krasne aj prijemne vonku. Bola som ocinovi zaniest obed a pozriet ho. Tak sme sa aj so psikom presli. A este mozno pojdeme na dlhsiu prechadzku ak sa tu nezasedim Very Happy
Rastlenka
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 16
Reputácia Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.03.2016
Vek : 40
Bydlisko Bydlisko : Handlová

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.3 Nediferencovaná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Trevicta

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  CHINAMAN So 2 apríl 2016 - 15:35

Ahojte sudruzi
Dnes je tak krasne a ja som v praci. Mam sa dobre spanok bol v pohode, jedine co mi vadi je moja nepotrebnost komunikovat asi to je apatia proste negativny priznak, vyhoda je za mam vsetko pass ale az moc. Moc nerozvijam vety pri komunikacii, niekedy sa len pousmejem nasilu a som ticho. Pocitam ze tak do 17 tej tu max budem a potom balim na oslavu ktora uz je v plnom prude na chate, nebudem dlho ponevac zajtra "sluzim". Pit alkohol tiez nebudem pretoze idem autom max si dam male pivo...a pekny den za nami.
CHINAMAN
CHINAMAN
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 567
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Bydlisko Bydlisko : ŽILINA

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger So 2 apríl 2016 - 19:08

Čauko,
dnešok prebehol v lepšom duchu než včera, akurát som spala ešte viac než normálne, asi pod vplyvom úrazu. Inak som si spísala to, čo odo mňa psychologička požaduje už dlhšiu dobu: niečo ako rozvrh dňa, povinnosti/free time... Najmä teda preto, aby to nedopadlo ako dnes, čo som tuším fakt len spala a napísala niečo na blog. Teraz večer sa chystám pozrieť si pokračovanie seriálu o Tutanchamonovi.
Majte sa, držte sa.
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej So 2 apríl 2016 - 20:57

Ahojte. Smile

Založil som dolu tému o obyčajnom živote. Dnes totiž si oficiálne idem dovoliť byť obyčajný. Nie že by som doteraz nebol, ale doteraz ma to, že nie som výnimočný, trápilo, lebo som cítil z toho pocity menejcennosti. Avšak teraz po novom si obyčajný priemerný život idem dovoliť bez výčitok. A čím bude minimalistickejší a obyčajnejší a menej "vplyvný", tým lepšie. Aj v práci mi dlhodobo vyhovuje byť podružný, druhoradý, rádový zamestnanec. Vyskúšal som si aj vedúceho prevádzky na 10 mesiacov, ako viete, ale nie je to pre mňa. Čím budem obyčajnejší, tým mi je lepšie a som šťastnejší. Kľúčový je pre mňa životný kľud a rovnováha. A na ňu nepriaznivo pôsobia tlaky, stresy, zodpovednosť, vplyv, nutnosť rozhodovať. Dúfam, že s tým, že budem žiť veľmi obyčajne, nebudete mať problém, resp. nebudete na mňa sa dívať s dešpektom. To by mrzelo, no pokúsil by som sa nad to nejak povzniesť. Doteraz som sa nad to povznášať nevedel, idem sa to učiť. Smile

Dneska hodnotím deň na 2. Zhoršenie známky preto, lebo som nič nerobil. Často som pospával, ležal, pozeral telkáč alebo len tak surfoval v googli. Googloval som hlavne na tému "únava a jej riešenia". K ničom konkrétnemu som sa nedopracoval - možno iba k tomu, že si budík nechám na noc na druhom konci izby, takže pri zvonení budem musieť vyliezť z postele, čo by ma malo donútiť vstať na prvé zvonenie (a neprestavovať si budík o ďalšie minúty). Smile

Takže ak svoju dnešnú sobotu mám nejak pomenovať už v rámci svojho konceptu obyčajného života, tak to bol taký obyčajný, pekný deň, obsahovo patril skôr k tým relaxačným, pasívnym, odpočinkovým dňom. Smile

Držte sa, priatelia. Želám všetkým veľa životného kľudu a rovnováhy. Smile
Matej
Sun 2

Ako sa dnes máš? 7 - Stránka 69 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  CHINAMAN Ne 3 apríl 2016 - 11:15

Ahojte bpjovnici
dnes opat pracovne a pokojne. Po vcerajsej oslave som spal cca 5hodin a dnes rano katadtrofa Sleep nie a nie sa prebrat aj v praci som doslova driemal doteraz a ted si prave robim druhu kavu a citim ze uz som ready. Bude pekne pocasie a ja si tu netujem a hladam nejake turisticke topanky, sustredujem sa na znacky LOWA a HANWAG-zevraj su najlepsie. Maju veela modelov a neviem si vybrat. Tak citam recenzie a uvidim. Mam za ciel pochodit nejake vrchy malej fatry a tak. Drzte sa!
CHINAMAN
CHINAMAN
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  opadané lístie Ne 3 apríl 2016 - 14:18

APBTCANDY a s kym zvyknes chodit na tury? sam? ja obdivujem kazdeho turistu. turistika je nadherny konicek a kebyze mam viac energie a vole, tak aj ja chodim stale na tury. velmi rad travim cas v prirode. ibaze jednoducho nevladzem a nemam volu prekonavat zataz. very sad3
opadané lístie
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  CHINAMAN Ne 3 apríl 2016 - 15:15

Ahoj listie, ja som rekreacny turista a na dlhsej ture ako 4 hodiny som nebol. Mam hned za domom krasne hory kde je vyznaceny turisticky chodnik a na jeho koniec som sa zatial nedostal pretoze to trva cca 8hodin (tam aj spat). Zatial mi robi spolocnost pes. Planujem ale ist v maji na celodenku a cez leto aj viac dnovu. Zatial nemam ale dostatok vybavenia no nevadi. Tebe prajem vela vole na prekonanie sameho seba, je dobre ze si vyrazis aj na dlhsiu prechadzku zatial. Postupom casu sa do toho dostanes.
CHINAMAN
CHINAMAN
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  opadané lístie Ne 3 apríl 2016 - 15:19

je to super, ze takto chodis, aj ked to nie su celodenky. a dakujem, mozno naozaj casom aj ja zacnem viac chodit.
opadané lístie
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0