Ako sa dnes máš? 7
Strana 42 z 86 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 64 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
veľmi ma mrzí čo prežívaš ale verím, že sa to polepší. Všetci sme si týmto prešli a prechádzame... nie je to vždy jednoduché, ale je vždy nádej, že bude lepšie a ono aj bude...
Ja v mojom čase depresie nevládzem vstať z postele a tiež ma nič nebaví. Je to dosť dlhé obdobie a mávam ho pravidelne každý rok, no už sa to snažím nejak prekonať a zobrala som si príklad od Mateja a proste sa zdôverím a "vyzúrim" na papier, resp. do PC. Veľmi veľa krát aj sem a ako je všetko zlé... Potom to ale prejde a sama sa čudujem, čo za bludy som to popísala. Ale v tej konkrétnej chvíli som to tak cítila a tak to bolo.
Dúfam, že sa tu "medzi nami" budeš cítiť dobre a rada sem budeš prispievať Teším sa na tvoje príspevky
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Keď som písal v téme "Cieľ na zajtra", tak si akosi viac uvedomujem, že dni bez práce mi budú veľmi pravdepodobne dosť chýbať. Totiž, februárom sa moje pôsobenie v zamestnaní končí. Neviem, ako potom. Známi mi spomínali, že by som mohol nastúpiť v jednej konkrétnej práci, vlastne sa jedná o akúsi výpomoc... bol by som tomu rád, a dúfam, že sa to zadarí. Istotu ale nemám, a to hlavne v počte odrobených hodín. Pochybujem že osmičky dlhodobo zvládnem kvôli nedostatočnému oddychu, zato u štvorkách je to pomerne pohoda, relax a spánok sú tentoraz primeranejšie. Uvidí sa. Práce v meste je relatívne dosť, ale skoro pravidlom je, že sú to najmä osmičky a dvanástky.
Nepriamy tip som dostal aj od známej, že možno sa bude zriaďovať v meste chránená dielňa, na druhej strane, dohovie, kedy s tým budem môcť rátať... Pomerne berú aj miestne fabriky. Ťažko sa mi k tomu nejako seriózne postaviť, lebo jednoducho oddych a spanie.
S priateľským pozdravom a vďakou za prečítanie Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
https://www.schizoforum.net/t462-topic#14821
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Snehulienka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 13.02.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.9
Súčasná medikácia: Abilify maintena 300 mg
hmm no tak dnes sa mam v podstate az vyborne....a to vazne nezartujem ....teší ma najviac sms, ktorú som rano dostala....teda tak inak noc bola uzasna...celých skoro 9 hodín prespatých ....ako luxus ja viem...a to ma nic ani nedokazalo zobudit...no ale nie o tom som chcela...cez den som si oddychla a teraz som dobehala....co ma dost potesilo...proste som si urobila taky oddychový den aj ked sa mam učiť ...ale dnes proste oddych a aj to ma tesi na dnes vsetko splnene...
Prajem krásneho Valentína
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
SNEHULIENKA, držím ti palce,aby si v sebe našla silu bojovať s tvojim trápením.Viem pochopiť,ako zápasíš.Budem na teba myslieť a prajem ti hodne síl.Zvládneš to...
Mischell...teším sa, že si mala pekný deň a hlavne tvoja dobrá nálada:) Nech ti to vydrží aspon navždy :)Drž sa
Tak, ja som dnes prežila taký pracovno-romantický deň S deťmi bolo dosť roboty,potom som ešte rozpisovala poviedku a medzitým aj potom,som len tak vegetila s manželom.Manželovi som ráno prichystala romantikuš raňajky v tvare srdca, všetko som poctivo vykrajovala vyše pol hodinu,ale kedže bol muž ,,odbehnutý ,,v obchode, tak som ich len odložila na kraj stola v obývačke,kde sa hrali deti, čomu som nepripisovala možnosť ,,nebezpečenstva,,.No a ked sa muž vrátil, tak som mu nadšene oznámila, že iste je hladný a že v obývačke ma pripravené raňajky. A ked prišiel do obývačky,na stole bol prázdny tanier s trochou odrobín Takže aspon deti mali romantické raňajky,hlavne, že tie,čo som im urobila hned ako vstali,nechceli ani vidiet :)Tak trošku humoru...dúfam, že sa vám darí.Zo svateho Valnetína zvýšilo posledných 15 minút, tak vám prajem veľa lásky,pokoja, pohody a porozumenia, v ruhu svojich lások,alebo rodiny...všade tam , kde ste, kde má byť láska...nech je:) Mám Vás rada a prajem Vám Valnetína každy deň v roku.Dnes je to zväčša o ,,biznise,,
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Chcela som napisat vcera v noci, ale haproval mi net. Kazde dve hodiny mi merali tlak, bo som si vecer pri zachvate paradne otrieskala hlavu o zem. Au. O boku ani nehovorim, to je uz klasika. Neviem, preco bol, navyse taky silny, i ked len chvilkovy. Mozno som sa podvedome nad niecim trapila Who knows, nic mi neschadza na um. Jedine zeby nad tym, ze by mal teoreticky dojst dalsi pacient, muz, a zda sa, ze skonci na nasej izbe. No ak nebude mlady a sexy...
Takze zatial asi tak. Ale rada by som bola uz o dva tyzdne doma, no neviem, neviem...
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Meret, veľmi ma mrzí čo si mala za noc a čo sa ti stalo:( To by ti vážne dali n izbu chlapa? Ako úplne vážne? Mňa by asi kleplo...starý,mladý,to je úplne šuma fuk (síce nie tak úplne:) ),ale aj tak, to si neviem predstaviť.Asi by som spával s pálkou pod hlavou.Myslím na teba, drž sa a ako si písala, kiež už by si bola doma. Drž sa,si silná, zvládneš to:)Nedaj sa zlomiť...
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Takže dnes som bol na posudkovej činnosti v sociálnej poisťovni. Nechali ma na celom dôchodku a odklad mam o 4 roky- najblizsia kontrola invalidity. Som rád, že to takto dopadlo. Len chcel by som nejakú prácu. Neviete mi poradiť kde by som mohol zohnať so svojou diagnózou F 20.0 prácu??? Či už nemám šancu si nájsť. Som evidovaný na úrade prace a zatiaľ ma nikto nechce zamestnať. Pracoval som v Prahe v lete mal som takú brigádu, ale odvtedy nemám nič. Som z toho smutný, lebo prilepšenie by sa mi hodilo. Dostávam cely invalidný dôchodok 270 eur, čo je dosť malo... Najde sa niekto kto by mi poradil... Ďakujem veľmi pekne
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 30.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify maintena 400, Questax 200, Xanax 0,5
Poradit Ti neviem, prepac, ale zarazila ma tato suma. Len?? Jak to rataju? Bo ja mam plny tiez, ale dostavam este o 200 eur viac...Schizomars napísal:Dostávam cely invalidný dôchodok 270 eur, čo je dosť malo..
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 30.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0