Ako sa dnes máš? 7
Strana 41 z 86 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 63 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
opadané lístie napísal:ahoj, APBTCANDY.
len sa chcem opytat, preco uvazujes nad nemocnicou, ked pises, ze sa mas fajn...
Dobre sa pytas, som zmateny. Ale ako oddych alebo utek by to bodlo no jedine na volne oddelenie. Teraz je pocasie na figu, myslim ze na jar ma to hned prejde uvazovat o nemocnici...
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ak dobrovolne na hospitalizaciu, tak urcite len otvorene - raz som sla sama od seba a i tak ma supli na uzavrete - potom som sa zaprisahala, ze takto nikdy viac. Ale odkedy som "objavila" tuto neuropsychiatriu, tak nebude problem. Treba si najst oddelenie, ktore cloveku sadne
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Dnes vysvitlo, že moje domnienky boli našťastie falošné, takže sa nič nikomu nestalo. Deň napriek tomu ubiehal pomerne nepriaznivo - stále mrzol systém, takže som bol brzdený vo výkone povinností a mňa strašne znervózňuje, keď nefunguje firemný softvér tak, ako má. Napokon ešte došiel na kontrolu jeden manažér, ktorý mi nariadil fúkať valentínske balóny, a ja som odmietol. Tak som bol z tohto incidentu trochu rozhodený. Inakšie veci boli relatívne priaznivé, kolegyne mali dobrú náladu, flush bola minimálna, pery sa zlepšili, úzkostné stavy boli slabé. Cítil som v sebe viacej hnevu dnes, čo mi je teraz ľúto, no sám som bol z týchto svojich emócií zmätený. Teraz ide víkend, tak sa z toho teším. Už mi pribudli aj do školy určité povinnosti, tak by sa zišlo, aby víkend nebol úplne zabitý, aký byť zvykne, ale čosi by som mohol porobiť aj školského. Neviem nateraz odhadnúť, v akom stave bude zajtra moja donúteniaschopnosť. Teším sa celkovo, že som teraz večer menej unavený, a to napriek tomu, že som mal cez deň len dva malé energeťáky (asi spolu 0,5 l). Ani rannú kávu som nemal. Cítim sa pomerne svieži, ale mám akosi zvážnelú náladu, s určitým tlakom smútiť. Večer asi strávim v pokoji pri nejakej knihe. Wikipédovanie teraz neplánujem. Takže toľko. Ďakujem Vám za vypočutie. Želám všetkým pekný víkend. Majte sa, pokiaľ možno, dobre, priatelia.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
prikláňam sa k názoru opadaného lístia, že keď Ti je fajn, nemocnicu radšej obchádzaj...
.................
Ahoj Meretseger,
som rád, že Ti nemocnica "sadla", a tak silne verím, že Ti aj pomôžu a to o čo najväčší kus.
.............
Ahoj Matej,
Tvoj stav sa dá celkom dobre pochopiť. Utiahol si päť dní v práci, a ešte aj ten manažér... Určite si aspoň trošku odpočiň, aby si bol fit aj na tú školu. Nie je dobré "ťahať" neustále. Síce, ty si už "utiahol" všeličo, ale nepreháňaj to.
.............
Ahojte,
dnes bol taký do pohody deň. V práci bolo celkom dobre, piatok mi pripadá, ako taký deň za odmenu. Ľudia sú taký milší k sebe, lebo už cítia, že sa blíži dvojdňové voľno. Tak bola pohoda.
Všetkým prajem príjemný víkend. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tak ja som mala taký upnáhľaný dnešok...doobeda som sa ,,mordovala,,s deťmi, ich truc je čoraz častejší a intenzívnejší:)takže je čo s nimi robiť...potom som na hodinku niečo bla v meste u lekara...pustila som sa do scenara filmu a ide to zatiaľ fajn...myslela som, že pustím lavínu písania,ale dala som si miernejšie tempo a každý den sa snažím,,vyšperkovať,,...mám v srdci takú radosť z prostredia ktore som pre film vybrala, je to snád to najkrajšie:)teraz ma znova začala bolieť hlava,tak nechám robotu robotou a idem si ľahnúť:)Držte sa,dobrú noc
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Snehulienka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 13.02.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.9
Súčasná medikácia: Abilify maintena 300 mg
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/zello-dialogy
prípadne aj iní členovia ti poradia čo a ako.... drž sa!
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Som rada že som našla tieto stránky! Ďakujem aj za pozvanie k hovorenému slovu ale zatiaľ to skúsim len takto písomne.
Snehulienka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 13.02.2016
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.9
Súčasná medikácia: Abilify maintena 300 mg
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dnes sa mam fajn aj ked "od rano do noci" v praci ale nenudil som sa.
Ps: snehulienka viem ako ti je ja som bol taky skoro rok da sa povedat ze este stale som emocne chladny a bavit ma toho moc nebavi. Verim ze sa ti polepsi a prajem ti nech zivot chuti sladko...treba sa castokrat premahat do cinnosti a bude fajn. Cas vylieci...
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Strana 41 z 86 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 63 ... 86