Ako sa dnes máš? 7
Strana 40 z 86 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 63 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
ĎAKUJEM!
Samozrejme okrem toho Ti prajem veľa zdaru a to nielen v oblasti Tvojho zdravia. Nejako mi
Tvoj príspevok pohladil dušu. Vrátane toho príspevku viem, že Ty skutočne písať vieš a tá škola bola dobrá voľba. Tréningom Ti môže byť hoci aj toto fórum, radi si prečítame. Bojuj za seba! Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Mám sa dnes ako-tak dobre. Už som si aj trošku zdriemol po inventúre v práci, spal som asi 2 hodiny. V robote som bol od včera 8:30 dodnes ráno 8:30, čiže som robil vlastne dvadsaťštyrku. Celkom dobre sa to dalo zvládať, mali sme kopec toho čo robiť a čas plynul pomerne ústretovo. Neteší ma ale, že som počas tejto zaberačky vypil 2,1 litra energeťákov (v priebehu tých 24hod.). Ale organizmus to zvládal statočne, musím ho pochváliť. Teď doobeda medzi 10:00 a 12:30 som si trochu zdriemol - podľa plánu by som si mal teraz zdriemnuť až s najbližším oficiálnym nočným spánkom niekedy po 18:00 (potiahnuc už do rána). Dnes mám vlastne od práce voľno, čo ma zároveň momentálne teší. Venujem sa trochu wikipédovaniu. Ale trošku sa cítim ako múmia, som nejaký pribrzdený. Čo sa týka povzbudzovákov, dnes som si stanovil, že si nedám vôbec nič, ani deci a ani kávu.
Nálady sa dali. Čo sa týka kože, mal som výrazne červené pery, suché, pričom flush bola na tom prijateľne. Z psychiatrických záležitostí sa mi zdalo, že bolo a je aj teraz zatiaľ väčšina ok.
Prajem Vám peknú stredu. Prečítal som si aj ja Vaše príspevky a moc Vám fandím. Držme sa!
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
tak to je dobre, že si to takto začala. Fandím Ti, aby Ti to skutočne dobre dopadlo. Viem, že si šikulka a ty to dáš. Priznám sa, že som už teraz zvedavý, aké to bude vo výsledku. Myslím, že komisia vedela, prečo vybrali Teba ako študenta do školy. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
no my mame zajtra velku vizitu, uz som netrpezliva. Musim sa nejako dohodnut s primarom, predtym este brnknut avojej psychiatricke. Totiz... uvedomila som si, ze sa tej DSS-ky bojim, necitim sa na to. A sama byvat nemozem. Takze by prichadzalo do uvahy jedine toto, navyse moja doktorka to velmi podporuje. Chcem si ale dat este sancu. Proste, kazdeho pol roka by som sem, do PNPP, chodila na preliecenie a inak ostavala doma. Nie je to nic moc, ale vypozorovala som na sebe, ze padam po cca siestich mesiacoch, tak by mi to mozno takto pomohlo. Ak nie... Hmm...
Tak uvidim, co mi zajtra ti dvaja povedia. Drzte palce.
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
hneď na začiatku mám otázku: "Čo je tá DSS-ka?" .
Samozrejme Ti prajem, aby vizita dopadla dobre a aj aby Ťa tam dali čo najlepšie dokopy. Zatiaľ nerozmýšlaj príliš do budúcnosti, radšej sa sústreď na daný a ďalší deň, aby Ti bolo v podstate dobre a zlepšovala si sa.
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
myslím si, že tam by ma moc netiahlo. Všeličo sa v tomto Svete dá, variánt je viacero. Si ešte mladá, veľa vecí pre Teba je otvorených. Všetko si dobre uváž a rozhodni sa ako ďalej...
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Dnes sa necítim dobre. Vlastne mi je mizerne a som dosť nervózny, až napätý. Myslím, že sa niečo závažné stalo mojej kolegyni alebo kolegyniam. Bolo to dnes v práci cítiť vo vzduchu. Konkrétnejšie info budem mať zajtra. Bodaj by sa moje tušenia rozplynuli ako falošné, ale nevyzerá to dobre. A je mi z toho veľmi úzkostne. Navyše sa cítim veľmi unaveno, ani večerná šálka kávy mi nepomohla. Je to teraz so mnou zhoršené.
Držme sa.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav napísal: APBTCANDY videl som ťa na zellu, vyplo sa ti to? Nestihol som ti dať slovo...
Ahojte bojovnici
Mam sa fajn, rozmyslam ze pojdem na preliecenie do nemocnice ale moc sa mi do toho nechce. Mozno by som si oddychol ale teraz mam kopec povinnosti, cakaju ma skusky na sbs potom komisia na soc. poistovni a neviem co este. Vcerajsie zello som odkaslal(pripajal som sa cez sim kartu na net a nevydalo, zle pokrytie), chcel som vas moc pozdravit a povedat par ludom, ze su super. Helen drzim paste uz si na dobrej ceste. Meret si sympaticke dievca a verim, ze budes s mamcou vychadzat a ked nie mozes sa nastahovat "ku mne" byvat )) ak sa chces osamostatnit. Jozin snad v sobotu na zello dojdem.
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
len sa chcem opytat, preco uvazujes nad nemocnicou, ked pises, ze sa mas fajn...
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 40 z 86 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 63 ... 86